HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11221 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 09. 17:36

Idézet

Üdv! Az miért lehet, hogy ha egy játékban megváltoztatok bármilyen beállítást -akár csak a feliratot rakom is be-, a gép max 30 percen belül lefagy majd magától újraindul? Vírus nemigen lehet, mert többször is átnéztem a gépet, a driverem pedig rendszeresen frissítem. Van valakinek tippje? Előre is köszi.
Ez konkrétan egy játéknál jelentkezik, vagy minden programnál? És a bármilyen beállítás alatt grafikai módosítást értessz?

#11222 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 09. 17:37

Idézet

Idézet

Üdv! Az miért lehet, hogy ha egy játékban megváltoztatok bármilyen beállítást -akár csak a feliratot rakom is be-, a gép max 30 percen belül lefagy majd magától újraindul? Vírus nemigen lehet, mert többször is átnéztem a gépet, a driverem pedig rendszeresen frissítem. Van valakinek tippje? Előre is köszi.
Ez konkrétan egy játéknál jelentkezik, vagy minden programnál? És a bármilyen beállítás alatt grafikai módosítást értessz?
Ez kb minden programnál, amit fullscreenben futtatok, és nem csak grafikai, hanem bármilyen egyéb átállítás esetén is ez van.

#11223 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 23:57

lenne egy problémám.upc-n csináltam egy gyári beállítás visszaállítását, és azóta csak a jelminőség képernyő jön be, ahonnan az automatikus csatorna keresésre dob a rendszer.az antenna bevan állítva az astra műholdra, jelerősség 70%, jelminőség 80-90%, szóval ez rendben lenne.az a probléma, hogy csak a jelminőség és automatikus csatorna keresés között tudok lépkedni.a menübe se meg sehova nem enged kilépni.a kártyát már kivettem és vissza raktam, de semmi.valakinek van ötlete, ami orvosság lehet a problémára?előre is köszi.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#11224 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 14:48

Ideiglenesen leváltottam a PCIe 8600 GT videókártyám az integrált Intel 3100-asra. Mert a Geforce ventilátora borzalmasan hangos, més már 1 éve le akarom cserélni, de ez egy másik történet. Így inden szép csendes, de az integrált VGA-val ne tudom beállítani a monitorom (wide) maximális 1440x900 felbontását. Van 1440x1050, vagy 1600x900 stb., de pont a szükséges felbontás nincs. Azonfelül két alapértelmezett monitort lát és nem tudom telepíteni a monitor rendes driverét se.
Van erre valami trükk, valamit elbénáztam vagy ez ilyen?
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#11225 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:25

Idézet

Idézet

Idézet

Ez kb minden programnál, amit fullscreenben futtatok, és nem csak grafikai, hanem bármilyen egyéb átállítás esetén is ez van.
Lefagyást úgyérted hogy pl játszol egy játékot, a kép hirtelen megáll, de ha mozogsz akkor hallod a lépteidet, vagy a lövést, vagy bármi hangot? Nekem akkor volt ehez hasonló problémám amikor kiderült hogy meghalt a videókártyám Kép Lehet hogy azzal van a bibi?

#11226 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 17:23

Idézet

lenne egy problémám.upc-n csináltam egy gyári beállítás visszaállítását, és azóta csak a jelminőség képernyő jön be, ahonnan az automatikus csatorna keresésre dob a rendszer.az antenna bevan állítva az astra műholdra, jelerősség 70%, jelminőség 80-90%, szóval ez rendben lenne.az a probléma, hogy csak a jelminőség és automatikus csatorna keresés között tudok lépkedni.a menübe se meg sehova nem enged kilépni.a kártyát már kivettem és vissza raktam, de semmi.valakinek van ötlete, ami orvosság lehet a problémára?előre is köszi.
Szerintem a gyári beállítás visszaállítás törölte a csatornákat. A csatorna keresésd csináld meg, ha eddig még nem próbáltad.

#11227 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 06:28

A kérésed warezra utalt (tört szerver), amiben itt nem kapsz segítséget, ill nem is kérdezel. -dareal
"We're entertaining you."

#11228 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 07:43

Tudna valaki segíteni?
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok válaszolni a kommentekre youtube-on 1-2 hete, mert nem látszódik a küldés gomb.Kép Itt egy kép róla :
Kép
Ott a mégse mellett kéne lennie, de a YT vaalmiért levágja és így nem tudok válaszolni...
Mit lehet ilyenkor tenni?Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#11229 Felhasználó inaktív   szlav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 07:56

Idézet

Tudna valaki segíteni?
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok válaszolni a kommentekre youtube-on 1-2 hete, mert nem látszódik a küldés gomb.Kép Itt egy kép róla :
Kép
Ott a mégse mellett kéne lennie, de a YT vaalmiért levágja és így nem tudok válaszolni...
Mit lehet ilyenkor tenni?Kép

Szétcsúszott az oldalad. Kattints az ablakba, tartsd nyomva a Ctrl-t és görgess az egérrel. Ez kicsit megbuherálja az ablak arányait, átméretezi. Próbáld ki, hátha ezzel helyrecsúszik. Ha ez sem jön be akkor másik böngésző:Đ

#11230 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 08:02

Idézet

Szétcsúszott az oldalad. Kattints az ablakba, tartsd nyomva a Ctrl-t és görgess az egérrel. Ez kicsit megbuherálja az ablak arányait, átméretezi. Próbáld ki, hátha ezzel helyrecsúszik. Ha ez sem jön be akkor másik böngésző:Đ
Így se jó, de azért köszi.
De amúgy az lehetséges lehet, hogy rajtam kívűl az összes FF használó nem tud kommentekre válaszolni YT-on? Mert az érdekes lenne...
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#11231 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lefagyást úgyérted hogy pl játszol egy játékot, a kép hirtelen megáll, de ha mozogsz akkor hallod a lépteidet, vagy a lövést, vagy bármi hangot? Nekem akkor volt ehez hasonló problémám amikor kiderült hogy meghalt a videókártyám Kép Lehet hogy azzal van a bibi?
Nem, az op rendszer újratelepítése megoldotta, nem tudom, hogy mi lehetett vele, de azért köszi:)

#11232 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:47

Jó napot mindenkinek. A kérdésem a következő lenne, Xbox 360-om van és hogy régi Xbox játék (Halo 2) elindul-e rajta vagy sem? Olyat is hallottam hogy valamit le kell tölteni az Xbox-ra csak nem tudom mit. Válaszaitokat előre is köszönöm

#11233 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:48

Idézet

Jó napot mindenkinek. A kérdésem a következő lenne, Xbox 360-om van és hogy régi Xbox játék (Halo 2) elindul-e rajta vagy sem? Olyat is hallottam hogy valamit le kell tölteni az Xbox-ra csak nem tudom mit. Válaszaitokat előre is köszönöm
Igen,ha van Live-od leszed hozzá valami cuccost a box és elindul.Ha nincs,akkor azt hiszem van még valami megoldás,valahonnan letöltöd,fel pendrive-ra és arról rakod fel a boxra.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#11234 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:55

ez a rohadt Bioshock nagyon felidegesített. A Farmers-es pályán vagyok és vagy 5 cuccból össze kell szedni 7-ot.ezeket hol találom??

#11235 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 11:55

Idézet

ez a rohadt Bioshock nagyon felidegesített. A Farmers-es pályán vagyok és vagy 5 cuccból össze kell szedni 7-ot.ezeket hol találom??
pls segítsetek!!

#11236 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 12:02

Idézet

Van egy szoba ami tele van pöttyös vagy lyukas dobozokkal és azokból lehet egy párat kivenni.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11237 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 13:03

olyan problémám lenne, hogy egyik ismerősőm gépéről leszeretném szedni a Norton Internet Security-t, de azt a hibaüzenetet írja, hogy jelenleg másik installálás fut, próbáljam meg később.valaki tud segíteni, hogy tudnám leszedni?

ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#11238 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 13:57

Idézet

Idézet

Igen,ha van Live-od leszed hozzá valami cuccost a box és elindul.Ha nincs,akkor azt hiszem van még valami megoldás,valahonnan letöltöd,fel pendrive-ra és arról rakod fel a boxra.
Ty megpróbálkozom vele

#11239 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 06:27

melyik Progival jobb leszedni yuo tubról Hd mp 4 misőgben ???

#11240 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 15:32

SziasztokSzerinted újítsam fel a gépemet 140.000Ft-ért és akkor 3-4 évig nem költök rá vagy pedig vegyek egy PS3-mat 70.000Ft-ért és akkor csak a játékokat kell megvenni rá. Szerinted melyiket vegyem? Az biztos hogy a gépre per pillanat nincs pénzem, viszont kapni fogok egy cégtől kb 70.000-et. (mielőtt megkérdeznétek hogy csak úgy? nem nem csak úgy hanem nyári gyakorlatért)

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.