HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • 570
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11341 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:37

Idézet

Srácok mi a különbség az Iphone 2G es 3G között ? Megéri egy 16 GB Iphone 2G 45000ert ?
nem támogatja a 3g-t, nincs benne gps, valamivel gyengébb aksi és az apple már nem támogatja a 2g-s ájfont, ez abban nyilvánul meg, hogy nem adják ki rá az ios4-et. ezek függvényében döntsd el te, hogy neked megéri e:)

lenne nekem is egy kérdésem: dead rising 2 lesz pc-re? csakmert megnéztem a zombielandet, és megjött a kedvem egy ilyesmi szintü gyilokra, a kérdés már csak az, hogy perzonál kompjúterre is kiadják e ezt a gémet

#11342 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 14:19

Tegnap megvettem a Steam az akció véget a Dark Void Zero-t, de nem működik. A szokásos Windows hibaüzenetet dobja be. Már szinte mindent megpróbáltam a teljes Steam és Windows reinstallon kívül. A Steam és Capcom fórumain nem találtam semmit. És nincs Logitech kütyüm, nem amiatt van.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#11343 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 16:50

Idézet

lenne nekem is egy kérdésem: dead rising 2 lesz pc-re? csakmert megnéztem a zombielandet, és megjött a kedvem egy ilyesmi szintü gyilokra, a kérdés már csak az, hogy perzonál kompjúterre is kiadják e ezt a gémet
bizony, PC-n is lesz darálás:)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#11344 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 16:59

LEGO Hp mikor jelenik meg? IGN azt láttam Jun 29 de 576-on már Jun 24-én meg lehetett rendelni

#11345 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 12:49

Valaki tudna nekem mondani egy olyan hangkártyát, amely jó win7-hez? Lehetőleg 10e pénz alatt és 5.1-es.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#11346 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:05

Idézet

Valaki tudna nekem mondani egy olyan hangkártyát, amely jó win7-hez? Lehetőleg 10e pénz alatt és 5.1-es.
Öööö....hol az enyééém????? Nekem nincs hangkártyám?? Kép Nemtalálom. Hol a faszba lehet? Nekem mindennel van hangom am, win 95-től win7-ig mindennek hangja van..Csak tudnám, hogy hol van és már ajánlanám is neked..KépKép
Kép

#11347 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:14

Idézet

Idézet

Öööö....hol az enyééém????? Nekem nincs hangkártyám?? Kép Nemtalálom. Hol a faszba lehet? Nekem mindennel van hangom am, win 95-től win7-ig mindennek hangja van..Csak tudnám, hogy hol van és már ajánlanám is neked..KépKép
Gondolom az alaplapba integrált hangkártyád van. Nekem is az van, meg van egy különálló kártya is, de az csak vindóz XP-ig van és kéne ahhoz, hogy rádugaszoljam a hedszetet.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#11348 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:34

A Steamen most csak 3,74 euró a két Max Payne. Ennyiért szinte ingyen van, bár hezitálok hogy megvegyem-e. Nem vagyok nagy FPS/akció fan, csak ha az adott cím sci-fi. Pár a Max Payne mindenidők egyik legnagyobbja és anno a demókat ais próbáltam.
Az igazat megvalva ttól félek lesz valami jobb játék akciós. :Đ

#11349 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:42

a köv kérdés nem feltétlenül számtech, de azért belekérdezek, hátha. naszóval van nekem egy fülesem, aminek elszakadt a hangszórónál a kábelje, mármint ahol összevan forrasztva a dolog. szétkaptam, és összeforrasztottam a cuccot, de nem szól olyan hangosan, mint a másik oldal. ez mitől lehet? nincs elég ón a forrasztásnál? vagy megéghetett a vezeték esetleg? csakmert 3adszor próbálom, de ugyanúgy szól még mindig. vagy teljesen más lehet a hiba?

#11350 Felhasználó inaktív   mrbrodix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:50

Idézet

A Steamen most csak 3,74 euró a két Max Payne. Ennyiért szinte ingyen van, bár hezitálok hogy megvegyem-e. Nem vagyok nagy FPS/akció fan, csak ha az adott cím sci-fi. Pár a Max Payne mindenidők egyik legnagyobbja és anno a demókat ais próbáltam.
Az igazat megvalva ttól félek lesz valami jobb játék akciós. :Đ
Én a Max Payne 2-t vittem egy ideig, nekem nagyon tetszett!
Főleg a lassítás, na az nagyon ütött benne!
Mikor hátra ugrok, lassítva, és közben lövöm, aki előttem van.
Tisztára mint egy film!
Lehet, hogy lesz akciódúsabb játék, de ennyiért nagyon megéri egy ilyen faja játék, mégha a grafikája egy kicsit elvault is!

"Yes, My Lord"

#11351 Felhasználó inaktív   mrbrodix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:57

Idézet

5.1-es hangkártya a mai alaplapokon már alapból van.
Sőt, a legtöbb integrált hangkártya(mint az enyém) már 7.1-es.
Win7-nél pedig már a driver miatt sem kell aggódni, mert Ubuntu-hoz hasonlóan netről bármit le tud szedni!
Tehát ha van alaplapod( Kép ), akkor abban lennie kéne legalább egy 5.1-esnek.
De ha valami oknál fogva mégis kell külön venned egyet, akkor tessék: http://www.chipland....-5-1-VX/020499/

"Yes, My Lord"

#11352 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:03

Sziasztok!Nekem van egy régi elég lassú gépem.És szeretnék bele venni egy INTEL Core2 Duo E7600 3.06GHz 775 processzort és egy vele kompatibilis alaplapot.Az lenne a kérdésem,hogy ha ezeket beleraknám a gépbe,akkor lenne olyan gyors a gépem,mint egy vadi új gép?Létszí írjatok.

#11353 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:06

Idézet

Sziasztok!Nekem van egy régi elég lassú gépem.És szeretnék bele venni egy INTEL Core2 Duo E7600 3.06GHz 775 processzort és egy vele kompatibilis alaplapot.Az lenne a kérdésem,hogy ha ezeket beleraknám a gépbe,akkor lenne olyan gyors a gépem,mint egy vadi új gép?Létszí írjatok.
Előfordulhathogylehetsegítene, ha leírnád hogy milyen a mostani gépedKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#11354 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:09

Idézet

Idézet

Intel Celeron 2.80 Ghz

1,25 GB RAM

ATI Radeon videókártya

Windows XP Pack 3.

#11355 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:14

Idézet

Idézet

Idézet

Intel Celeron 2.80 Ghz

1,25 GB RAM

ATI Radeon videókártya

Windows XP Pack 3.

Ég és föld lenne. :Đ Nekem is hasonló volt, igaz én csak Pentium E5300-ra cseréltem. Igaz nekem 8600 GT-m van.

#11356 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 22:56

Net 10 percenkét meghal.Kijelentkezik MSN-ből X-Fire-ből és azt írja ha be akarok hozni egy weblapot h a kiszolgáló nem található.De ha csatlakozni akarok akkor meg megy a net és csak bontani tudom a kapcsolatot.Bontom majd újracsatlakozok és 10 perc múlva megint ez van.Mi lehet a gond?Kép

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#11357 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 29. 23:00

Idézet

Net 10 percenkét meghal.Kijelentkezik MSN-ből X-Fire-ből és azt írja ha be akarok hozni egy weblapot h a kiszolgáló nem található.De ha csatlakozni akarok akkor meg megy a net és csak bontani tudom a kapcsolatot.Bontom majd újracsatlakozok és 10 perc múlva megint ez van.Mi lehet a gond?Kép

indítsd újra a modemed és a routert (ha van). ha nem segít, akkor esélyesnek vélem vlmelyik aktív elem közelgő halálát (modem, router).

bár sok esetben a kelet felé történő hajlongás is szokott segíteni :Đ

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11358 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 23:03

Idézet

Idézet

indítsd újra a modemed és a routert (ha van). ha nem segít, akkor esélyesnek vélem vlmelyik aktív elem közelgő halálát (modem, router).

Már megvolt a reset is de semmi.Hnap lesz egy Win reinstall ha akkor sem lesz jó veszek új modemet.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#11359 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 29. 23:05

Idézet

Idézet

Idézet

Már megvolt a reset is de semmi.Hnap lesz egy Win reinstall ha akkor sem lesz jó veszek új modemet.
előbb nézd meg amodemet másik gépen.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11360 Felhasználó inaktív   Iwashi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 07:55

Idézet

Nálam is ugyez lenne a probléma, de nekem 1,5-2 óránként csinálja a net, és biztosan tudom, hogy a külső vinyóm miatt van. Amikor újra akarom csatlakoztatni, akkor néha 5percig megáll ott, hogy "csatlakozás WAN miniport-hoz(PPoE)" Valaki tudna segíteni? Már valahol olvastam, hogy a vinyó ugyanazon az I/O-porton van mint a net, de nem tudom, hogy ezt hol lehetne megvéltoztatni...

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • 570
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.