HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 567
  • 568
  • 569
  • 570
  • 571
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11361 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 30. 10:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!Nekem van egy régi elég lassú gépem.És szeretnék bele venni egy INTEL Core2 Duo E7600 3.06GHz 775 processzort és egy vele kompatibilis alaplapot.Az lenne a kérdésem,hogy ha ezeket beleraknám a gépbe,akkor lenne olyan gyors a gépem,mint egy vadi új gép?Létszí írjatok.
Előfordulhathogylehetsegítene, ha leírnád hogy milyen a mostani gépedKép

Intel Celeron 2.80 Ghz

1,25 GB RAM

ATI Radeon videókártya

Windows XP Pack 3.

Ég és föld lenne. :Đ Nekem is hasonló volt, igaz én csak Pentium E5300-ra cseréltem. Igaz nekem 8600 GT-m van.
Köszi a választ.Szóval akkor tutira százszor gyorsabb lenne a gépem?Csak mert nem akarok fölöslegesen pénzt kidobni.Kép És tudtok egy helyet,ahol ezt be is tudnák szerelni a gépembe?

#11362 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 30. 11:50

Valaki nem tudja hogy honnan tudok a FIFA world cup 2006-hoz crack-et letölteni?
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11363 Felhasználó inaktív   b0rs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 13:09

Idézet

Valaki nem tudja hogy honnan tudok a FIFA world cup 2006-hoz crack-et letölteni?
nekem az van.de ez warezKép szal priv
"You can get more of what you want with a kind word and a gun than you can with just a kind word."

#11364 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 14:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!Nekem van egy régi elég lassú gépem.És szeretnék bele venni egy INTEL Core2 Duo E7600 3.06GHz 775 processzort és egy vele kompatibilis alaplapot.Az lenne a kérdésem,hogy ha ezeket beleraknám a gépbe,akkor lenne olyan gyors a gépem,mint egy vadi új gép?Létszí írjatok.

Intel Celeron 2.80 Ghz

1,25 GB RAM

ATI Radeon videókártya

Windows XP Pack 3.

Ég és föld lenne. :Đ Nekem is hasonló volt, igaz én csak Pentium E5300-ra cseréltem. Igaz nekem 8600 GT-m van.
Köszi a választ.Szóval akkor tutira százszor gyorsabb lenne a gépem?Csak mert nem akarok fölöslegesen pénzt kidobni.Kép És tudtok egy helyet,ahol ezt be is tudnák szerelni a gépembe?
Mire használod a géped?

#11365 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 16:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Intel Celeron 2.80 Ghz

1,25 GB RAM

ATI Radeon videókártya

Windows XP Pack 3.

Mire használod a géped?
DVD írásra,film nézésre,netezésre,és pár régebbi játékkal játszanék.

#11366 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 16:14

Idézet

Idézet

Mire használod a géped?
csak mert szerintem ez is bőven elég ( nézd meg a gyártó honlapján támogatje-e, lehet kell biosfrissítés)

#11367 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 16:20

Idézet

Idézet

Idézet

Mire használod a géped?
csak mert szerintem ez is bőven elég ( nézd meg a gyártó honlapján támogatje-e, lehet kell biosfrissítés)
Köszi.Tényleg ez is jó lehet,csak most van 30 000 ft-om,és hajlandó vagyok az egészet elkölteni egy processzorra,és ha már veszek,akkor nagyon jót akarok.Kép

#11368 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 16:27

Heló-beló!

MSI GX623-as notebookból hol lehet NEM piros "díszítésest" szerezni/rendelni? Természetesen újonnan...

Köszi.

#11369 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 17:16

Üdv!
Na egy érdekes eset. Beletettem a gépbe a régi HDD-m, anno azért kellett cserélni, mert a XP-t az isntennek nem lehetett rátelepíteni. Pedig elvileg baja nem volt, Lnux ment rá és a szerelő és tesztelte. Azt is mondta második meghajtónak tökéletesen megfelel. A lényeg. Berakta a gépbe, megy a BIOS felimseri, a Windows felismeri ergo látni az eszközkezelőben. De a Sajátgépnél már nem látni és sehol se. Azt hiszem nincs formázva meg hasonlók, de nem kéne mégis látni valahogy? Ha frmázás és hasonlók van erre valami jó és ingyenes szoftver?
Előre is kösz a válaszokat.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#11370 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 19:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mire használod a géped?
Köszi.Tényleg ez is jó lehet,csak most van 30 000 ft-om,és hajlandó vagyok az egészet elkölteni egy processzorra,és ha már veszek,akkor nagyon jót akarok.Kép
amit kinéztél nem ér 10k val többet

#11371 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 20:42

valaki tud ajánlani valami jó sorozatot? Lost, Szökés, Így jártam anyátokkal, Már megint Malcom és a Simpson családon kívül (legjobbak)... korházzal kapcsolatosakat utálom olyan nem kell Kép

#11372 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 20:47

Idézet

valaki tud ajánlani valami jó sorozatot? Lost, Szökés, Így jártam anyátokkal, Már megint Malcom és a Simpson családon kívül (legjobbak)... korházzal kapcsolatosakat utálom olyan nem kell Kép
Odaát! KépKép Isteni...Kép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#11373 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 20:49

Tudtok ajánlani egy webobldalt ahonnan nagyon, nagyon jó háttereket tudnék letölteni?Kép

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#11374 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 21:14

Ez tényleg baromi sürgős, a két utóbbi kérdés...

#11375 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 21:28

Idézet

akkor csinálj egy "segítségre szorulók segélykérése" (sürgős nélkül) topicot ha zavar...

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

#11376 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 30. 21:38

Idézet

Tudtok ajánlani egy webobldalt ahonnan nagyon, nagyon jó háttereket tudnék letölteni?Kép
Klikk.

#11377 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 21:45

Idézet

Idézet

Klikk.
Köszi szépen:)

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

#11378 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 22:45

Idézet

Idézet

akkor csinálj egy "segítségre szorulók segélykérése" (sürgős nélkül) topicot ha zavar...

Nem ajánlgatni kéne másoknak vagy megmondani, hogy mit csináljon, hanem neked kéne a helyére tenni a dolgokat, oda ahová valók. A fórum ugyanis pont azért van direkt így kialakítva, hogy ezt meg lehessen csinálni; érdekes módon két éve még képesek is voltak rá az itt fórumozók. Azóta vagy elhülyültek, vagy hülyék jöttek helyettük, én ezt nem tudom. Mindenesetre három éve ekkor már régen jött volna egy fórum-moderátor és helyre tett volna téged is és kommentedet is. A duplaposztról ne is beszéljünk...

Amúgy:

https://www.gamekapo...topic.php?t=877

és

https://www.gamekapo...topic.php?t=461

Nem kell hozzá sok ész...Kép

#11379 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 23:27

Idézet

Idézet

Idézet

Nem ajánlgatni kéne másoknak vagy megmondani, hogy mit csináljon, hanem neked kéne a helyére tenni a dolgokat, oda ahová valók. A fórum ugyanis pont azért van direkt így kialakítva, hogy ezt meg lehessen csinálni; érdekes módon két éve még képesek is voltak rá az itt fórumozók. Azóta vagy elhülyültek, vagy hülyék jöttek helyettük, én ezt nem tudom. Mindenesetre három éve ekkor már régen jött volna egy fórum-moderátor és helyre tett volna téged is és kommentedet is. A duplaposztról ne is beszéljünk...

Amúgy:

https://www.gamekapo...topic.php?t=877

és

https://www.gamekapo...topic.php?t=461

Nem kell hozzá sok ész...Kép

nem működik a forum kereső és nincs kedvem 10 percen át keresgélni a fura nevű topicocba... amúgy te is csak kötözködni jöttél ide, közben semmi közöd nincs hozzá

#11380 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 00:34

Idézet

nem működik a forum kereső és nincs kedvem 10 percen át keresgélni a fura nevű topicocba... amúgy te is csak kötözködni jöttél ide, közben semmi közöd nincs hozzá

Tudom, két éve nem működik, amikor megújult a GK... Viszont pont az a lényeg ,hogy baromira nem átláthatatlan és bármit megtalálsz 1 perc alatt föleg ha tudod használni a ctrl+f varázslatot! 1300 hsz utan pedig azert az ember valahogy azt várná, hogy ismered valamennyire a fórumot, vagy Te is az asszocióció topikba percenként írógató kis wannabe vagy. Amúgy pedig volt itt szamomra elegge fontos és sürgős kérdés csak lefloodoltatok a láthatárról...

"MSI GX623-as notebookból hol lehet NEM piros "díszítésest" szerezni/rendelni? Természetesen újonnan..."

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 567
  • 568
  • 569
  • 570
  • 571
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.