Half-Life 2
Elküldve: 2005. 02. 01. 08:26
Van egy olyan erzesem, hogy abbol nem csak egy lesz.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 02. 01. 16:37
vagy a pcguru vagy a hcgamer oldalan talaltam
The life is short, so play it!
Elküldve: 2005. 03. 02. 16:14
Helló! Segítséget szeretnék kérni: megvan a Half-life 2, de nem tudom feltenni, mert nincs internet kapcsolatom
Sanka
Elküldve: 2005. 03. 02. 17:01
Miért kell net hozzá? Én nem is hallottam ilyenről... nekem net nélkül is feltelepült...
Elküldve: 2005. 04. 13. 04:57
Ha nem tudnám ezt megtenni, akkor nézd az oldalt. Azért van, hogy ide felpakoljunk minden cuccot.
Elküldve: 2005. 04. 13. 09:23
húbazzz,na erre kíváncsi vagyok!A modelleket a dowból átpakoljátok simán?,hmm mondjuk az anim részekkel nem foglakoztam,de ...hmmm ...hmmmm.... polygon számra közel azonosak a cuccok,bár a dow jobban használja a lodot (höhö ez jó
.
Na de hajráá,hajrááá
Várom a fejleményeket,ha sikerül megcsinálnotok akkor le a kalappal!
A csapat is érdekelne kifélék mifélék,ha nem gond küldj már valami referenciát a grafikai részlegről)akár mailban)csak kíváncsi vagyok na

Na de hajráá,hajrááá

Várom a fejleményeket,ha sikerül megcsinálnotok akkor le a kalappal!
A csapat is érdekelne kifélék mifélék,ha nem gond küldj már valami referenciát a grafikai részlegről)akár mailban)csak kíváncsi vagyok na

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:51
Én azt mondom: jöjjön mán az a fránya küldetéslemez! Itt unatkozom ezerrel, mert nincs egy értelmes game a placcon!
Elküldve: 2005. 04. 13. 18:26
Mindig azt tudom mondani, az oldalt kell mindennap nézni, mert bármikor frissülhet... amúgy ennyire nem tudom mi micsoda és hogyan lesz. Mindenki csinálja a saját részlegét. néha összedugjuk a fejünket és ennyi... remélem hamarosan lesz már vmi közölhető infó... pl. a fegyverek listája (állítólag a láncfűrészes kard is benne lesz
)

Elküldve: 2005. 04. 13. 19:12
Okay,bookmark akkor:)
Ha durva szeretnék lenni:képet,képet,képet akarok:)Persze tudom,hogy az még odébb van,de a grafikusokra(pontosabban a munkáikra) kíváncsi vagyok:)
Ha durva szeretnék lenni:képet,képet,képet akarok:)Persze tudom,hogy az még odébb van,de a grafikusokra(pontosabban a munkáikra) kíváncsi vagyok:)
Elküldve: 2005. 04. 13. 19:35
Nem kell profizmusra várni lévén néhány 15 éves srácról van szó )... a játék wgyébként teljesen a source enginere fog épülni... háttereket fogunk majd kiadni, talán az csillapítja majd éhséged..
Elküldve: 2005. 04. 13. 22:36
Hehehe,még arra sincs időm,hogy arról a szerencsétlenről csináljak még egy képet
Melóóóezerrel
Viszont Fojesz,szívesen "felügyelem" a grafikusok ténykedését,tanácsokkal szolgálhatok,már ha kell,és elfogadjátok a véleményem

Viszont Fojesz,szívesen "felügyelem" a grafikusok ténykedését,tanácsokkal szolgálhatok,már ha kell,és elfogadjátok a véleményem