HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#401 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 04. 14. 17:58

Frissítettünk egy rakatot! http://hammer40k.tk Ekho! Amennyiben adsz egy msn címet megbeszélhetjük a részleteket

#402 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 22. 18:45

Nem nagyon szóltok hozzá, de gondoltam hírezek: kikerült a fegyverek listája!  http://www.hammer.uw.hu

#403 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 11. 13:48

Valahol csalodas nekem a game. Kép Most jutottam odaig h sikerult vegigvinnem, es hat tobbre szamitottam. Nagyon bejovos volt persze, de valahogy keves. Melyik jott ki elobb a HL2 vagy a D3?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#404 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:59

D3 vót előbb... de a HL2 szerintem igencsak jóra sikerült... igaz, lehet hogy rövid lett és még lehetett volna beletenni egy kis cselekémyt, de azért nem volt egy utolsó game, valld be!!! Kép

#405 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 11. 16:44

Idézet

Valahol csalodas nekem a game. Kép Most jutottam odaig h sikerult vegigvinnem, es hat tobbre szamitottam. Nagyon bejovos volt persze, de valahogy keves. Melyik jott ki elobb a HL2 vagy a D3?
először én is így voltam vele. aztán jöttem rá, hogy ilyen változatos játékot nem igazán lehet látni manapság. még mindig szívesen emlékszem vissza minden pillanatára.

#406 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 17:12

Tenyleg egy merfoldko a jatek meg kell hagyni. A fizikan a jatek vegeig csak amuldoztam. Viszont akkoris rovid! Masreszrol rengeteg hangulat visszakoszont nekem a jatek alatt. Neha D3 (sotetebb reszek, de biztos csak mert D3-at elobb nyomtam) es amikor a vegen bemaszunk a hatalmas fem epitmenybe.. no onnantol kokemeny HALO erzesem volt. Asszem vegig kene nyomni a legnehezebb fokozaton hatha tobb elmenyt tartogat ugy... nem hinnem h lenne ra idom Kina elottKép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#407 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 04:23

Amennyire vartam annyira nem neztem meg a mai napig sem :-D Lustasagon erot kene vennem.... Mikor voT dUm 3 akkor azt megneztem legalabb es jol le is toroltem 20 perc utan mert meguntam. Akkor mondtam na majd ha lesz vga kari meg HL2 mert azert megis csak kene story.... meg napfeny. Aztan meg...... egy honap utan, hogy itt szaradt az ajandekba kapott 6800-es akarmi 256MB-vel beraktam. Gyorsabb nem lett az excel :Đ szoval tan megis ha hetvegen megint olyan roppant busy leszek mint az utolson mikor 8 filmet neztem meg egy nap alatt hat lehet megkeresem azt a hdd-t amin a HL2 van es megnezem...... (ha megtalalom)
Have a good byte!!!

#408 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:06

Szerintem hiaba tettek bele kiraly grafikat, meg jo fizikat, meg a tortenet se lenne utolso, de nekem nem jott be annyira. Mar az elso resszel is igy voltam. Elkezdtem jatszani vele, es abbahagytam. Aztan mindenki mondogatta, hogy milyen jo, akkor megint nekifogtam, de a vegen mar ugy jatszottam vele, hogy mikor lesz mar vege. Csak azert vittem vegig, mert nem akartam megegyszer nekifogni. En a CS-t is ezert nem szeretem, rossz elmenyeim vannak a hl-rol. A masodik reszt vartam nagyon, aztan amikor meglett, a jobb gepemen mindig fagyott (szerintem graf kartya miatt, pedig olyan kartya van benne, amihez a hl2 kupont is adtak Kép). A masik gepemen ment, de ott 0 grafikan kellett jatszanom, szoval ettol az elmenytol is elestem. Aztan nalam a hl2 is oda jutott, hogy a vege fele mar unalmas volt. Nem akartam sokaig letorolni, mert ugy voltam vele, hogy ezt kotelezo vegigjatszani. Aztan egyszer kellett a hely es rajottem, hogy honapok ota nem jatszottam vele, es nem is akarok, igy letoroltem, azota is ugy van.

#409 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:08

Számomra nem ennyire rossz a helyzet, én példának okáért bármikor el tudtam volna tenni későbbre, ha úgy hozza a helyzet.

#410 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:18

Emberek! Pedig ha van szinvonalas és jó fps, akkor az a HL2! A története jó, a kivitelezése remek és az eguyetlen hibája az, hogy rövid! Kép

#411 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:49

Lord: abban biztos lehetsz h a HL2-t nem unod meg 20 perc alatt. Valahol kesztet arra h vegigvidd, de a rossz oldala h ezt 2-3nap alatt meg is tudod tenni.

Mike: nem lennek abban biztos h a graf kartya. Nekem a regi tapom miatt fagyott szet egyfolytaban a jatek. Amiota megvan az uj tap szinte nincs is gond a geppel, es HL2 is kozepes grafikan gyonyoruen futott, pedig nincs egy csucs video kartyam (GF5200). Amugy CS szerintem abszoludt mas elmenyt biztosit. Amikor vege lett a HL2-nek akartam valami hasonlo elmenyt, hat ismet elkezdtem CS-ezni de teljesen mas.

#412 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 23:04

Nekem ugyna megvan a a HL" eredetiben, de roppantul bosszant, h nem tudok vele offline játszani, mert az a ki*ott STEAM töltöget, sőt install után v 40 percig DECRYPTÁL (!!) és nem engedi elindítani a progit, amig nem ellenőrzött le mindent a neten... Meg is untam emiatt, de most ujra nekiveselkedek, h végignyomjam. Bár az a szörnyes város nem kéne bele... unalmas. Tudtok segíteni?
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#413 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 23:27

Nekem csak instal utan toltoget meg ellenoriz. Utana mar csak epp akkor mikor kijon valami uj update. Egyebbkent lehet offline-ban nyomni is. Nekem amikor elinditom a gepet akkor megkerdezi, hogy bejelentkezem-e vagy nyomom offline-ban. Mi lanon ugy szoktuk kuldeni ha nincs net, es siman mukodik.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#414 Felhasználó inaktív   WiTHO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 19:41

nekem a tört verzio van meg és valamit kell csinálni az install után
valami cfg-t kell másolgatni de pontosan nem tudom

#415 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 19:50

Emberek! Ezt meg kell venni eredetiben! Megéri! Kép

#416 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 12. 21:39

Nekem nincs is meg... és még bűntudatot sem érzek! Kép

#417 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 23:21

Idézet

Elég nagy baj ez fiam! Tessék legalább egy kicsit szégyellni magadat! Kép

#418 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 23:49

Idézet

Hat ez a mai fiatalsag! Nem ereznek felelosseget semmi irant! Kép

#419 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 09:55

Pláne a HL2 ügyében! Kép Grrrr! Kép

#420 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 13. 10:01

Nekem biza ott feszít a polcomon a Collector's kiadás szép ezüstdoboza, 19 rugót pengettem ki érte decemberben, de megérte.

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.