Idézet
Half-Life 2
Elküldve: 2005. 11. 04. 18:14
Ez egyszerűen nem igaz. A Doom 3 a legrealisztikusabb játék, melyet én monitoron futni láttam azelőtt. A HL2 szép, egyszerűen csak szép, de nem reális. A textúrák sok ponton életlenek, a grafika szögletes...nagyön szép, de ki ne találjátok már, hogy korszakalkotó volna. De ezt már sokszor megmondtam: kérdezzetek meg egy igazi szakembert, ha a saját szemeteknek nem hisztek!
Elküldve: 2005. 11. 15. 15:45
Kinek mi szamit szepnek ugyebar... ez megint csak a szavaknak az ertelmezesen mulik! Van akinek az a szep amit a szemevel lat, van akinek meg az engine mukodese es technikai adatai hatarozzak meg a szepet...

Elküldve: 2005. 11. 17. 17:00
EMBEREK! Beletelt egy kis idobe, mig bemelegedett a jatek, de most mar olyan helyeken vagyok, hogy azt kell mondjam a HL2 valami eszeveszettul jo jatek! UGH! El is dontottem, hogy miutan vegigtoltam es irok rola egy XBox Exclusive cikket, megszerzem PC-re is eme remekmuvet. Hogy mire megjon az Aftermath, addigra kepben legyek eteren is...
Addig is... azt kell hogy mondjam a HL2 vetekszik a Halo feelingjevel! ALLAT!!!!!

Addig is... azt kell hogy mondjam a HL2 vetekszik a Halo feelingjevel! ALLAT!!!!!

Elküldve: 2005. 11. 17. 17:29
Idézet
Ez egyszerűen nem igaz. A Doom 3 a legrealisztikusabb játék, melyet én monitoron futni láttam azelőtt. A HL2 szép, egyszerűen csak szép, de nem reális. A textúrák sok ponton életlenek, a grafika szögletes...nagyön szép, de ki ne találjátok már, hogy korszakalkotó volna. De ezt már sokszor megmondtam: kérdezzetek meg egy igazi szakembert, ha a saját szemeteknek nem hisztek!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 11. 18. 21:20
Sziasztok!Van 1 kis gondom:Van 1 EREDETI HL 2 játékom ,használtan vettem a pecsában...csak sajna nem tudom regisztrálnom mert dupla serial ,az elődöm nem törölte a cuccait és most nem tudom használni.Kérdés-
mi a teendő?Hogyan tudnám legalizálni a legálist.Köszi

Elküldve: 2005. 11. 18. 21:45
Idézet
Sziasztok!Van 1 kis gondom:Van 1 EREDETI HL 2 játékom ,használtan vettem a pecsában...csak sajna nem tudom regisztrálnom mert dupla serial ,az elődöm nem törölte a cuccait és most nem tudom használni.Kérdés-

Elküldve: 2005. 11. 19. 15:48
Sajnos ha nem torli az accountot akkor nem fogod tudni aktivizalni, es ismet sajnos ket lehetoseg van.
1. lemasolta maganak a srac a cdket es tovabbra is tolja a neten.
2. nem masolta le maganak a cuccot es a gepere sincs felinstallalva, igy torolni se tudja az accountot...
2. nem masolta le maganak a cuccot es a gepere sincs felinstallalva, igy torolni se tudja az accountot...

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 11. 19. 20:44
Idézet
Sajnos ha nem torli az accountot akkor nem fogod tudni aktivizalni, es ismet sajnos ket lehetoseg van.

Elküldve: 2005. 11. 20. 14:02
Mikor jon ki az Aftermath?
Elküldve: 2005. 11. 21. 05:18
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 11. 21. 12:49
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 11. 21. 15:08
Idézet
Zoenn: cimbi! Nem tudnad ezt a Samarat lecserelni sarga pillangokra, vagy pici nyuszikra? Vannak itt kissebb koru egyedek is... nomeg en ugyebar, aki majd osszefosom magam tole!
Khoszej! 

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:24
Helló,segítsetek lécci.Van 1 gondom elakadt a játék,ott ahol a liftbe bekéne szálnia a nőnek,de nem száll.Nem az első csaj ,hanem Black Mesia Keleti partjánál,ha jól tudom,ha elírtam volna elnézést.Ha valaki tudna rá megoldást akkor annak megköszönném.Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi.

"Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me..."
#477 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:45
Idézet
Helló,segítsetek lécci.Van 1 gondom elakadt a játék,ott ahol a liftbe bekéne szálnia a nőnek,de nem száll.Nem az első csaj ,hanem Black Mesia Keleti partjánál,ha jól tudom,ha elírtam volna elnézést.Ha valaki tudna rá megoldást akkor annak megköszönném.Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi.

#478 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 02. 16:41
Idézet
Idézet

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:21
mikor jön ki a HALF LIFE 2 Episode One ?????????

World Of Warcraft FAN !
Bubble Boy Foreveror !!!:D