HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#461 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 04. 18:14

Idézet

Ez egyszerűen nem igaz. A Doom 3 a legrealisztikusabb játék, melyet én monitoron futni láttam azelőtt. A HL2 szép, egyszerűen csak szép, de nem reális. A textúrák sok ponton életlenek, a grafika szögletes...nagyön szép, de ki ne találjátok már, hogy korszakalkotó volna. De ezt már sokszor megmondtam: kérdezzetek meg egy igazi szakembert, ha a saját szemeteknek nem hisztek!
Zoenn csak annyit mondott, hogy szebb a Source, mint a Doom enginge. És ez igaz is, nem? Mert szerintem igen. (Attól függetlenül, hogy technikai szempontokból esetleg bénább lenne.)

#462 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 15. 15:45

Kinek mi szamit szepnek ugyebar... ez megint csak a szavaknak az ertelmezesen mulik! Van akinek az a szep amit a szemevel lat, van akinek meg az engine mukodese es technikai adatai hatarozzak meg a szepet...Kép
Kép

#463 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 17. 17:00

EMBEREK! Beletelt egy kis idobe, mig bemelegedett a jatek, de most mar olyan helyeken vagyok, hogy azt kell mondjam a HL2 valami eszeveszettul jo jatek! UGH! El is dontottem, hogy miutan vegigtoltam es irok rola egy XBox Exclusive cikket, megszerzem PC-re is eme remekmuvet. Hogy mire megjon az Aftermath, addigra kepben legyek eteren is...

Addig is... azt kell hogy mondjam a HL2 vetekszik a Halo feelingjevel! ALLAT!!!!! KépKépKép
Kép

#464 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 17:29

Idézet

Ez egyszerűen nem igaz. A Doom 3 a legrealisztikusabb játék, melyet én monitoron futni láttam azelőtt. A HL2 szép, egyszerűen csak szép, de nem reális. A textúrák sok ponton életlenek, a grafika szögletes...nagyön szép, de ki ne találjátok már, hogy korszakalkotó volna. De ezt már sokszor megmondtam: kérdezzetek meg egy igazi szakembert, ha a saját szemeteknek nem hisztek!
Ha a realisztikussagot tekintjuk akkor sztm a HL2 nyerobb.. nezd csak meg a fizikat. (es doom3ban minden muanyag!)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#465 Felhasználó inaktív   BennyX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 21:20

Sziasztok!Van 1 kis gondom:Van 1 EREDETI HL 2 játékom ,használtan vettem a pecsában...csak sajna nem tudom regisztrálnom mert dupla serial ,az elődöm nem törölte a cuccait és most nem tudom használni.Kérdés-
mi a teendő?Hogyan tudnám legalizálni a legálist.KösziKép

#466 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 18. 21:45

Idézet

Sziasztok!Van 1 kis gondom:Van 1 EREDETI HL 2 játékom ,használtan vettem a pecsában...csak sajna nem tudom regisztrálnom mert dupla serial ,az elődöm nem törölte a cuccait és most nem tudom használni.Kérdés-
mi a teendő?Hogyan tudnám legalizálni a legálist.KösziKép
Hello. Elvben amíg az elődöd nem törli az accountját, sehogyan nem fogod tudni regisztrálni a játékot.

#467 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 15:48

Sajnos ha nem torli az accountot akkor nem fogod tudni aktivizalni, es ismet sajnos ket lehetoseg van.
1. lemasolta maganak a srac a cdket es tovabbra is tolja a neten.
2. nem masolta le maganak a cuccot es a gepere sincs felinstallalva, igy torolni se tudja az accountot...
Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#468 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 19. 20:44

Idézet

Sajnos ha nem torli az accountot akkor nem fogod tudni aktivizalni, es ismet sajnos ket lehetoseg van.
1. lemasolta maganak a srac a cdket es tovabbra is tolja a neten.
2. nem masolta le maganak a cuccot es a gepere sincs felinstallalva, igy torolni se tudja az accountot...
Kép
Tanulság: ismeretlentől nem veszünk eredeti játékot. (Inkább letöltjük. Kép)

#469 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 20. 14:02

Mikor jon ki az Aftermath?

#470 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 20. 14:19

Idézet

tavasznál előbb semmiképp.

#471 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 05:18

Idézet

Idézet

Basszus! Akkor megint Kinaban leszek es megint csak kinai verziot fogok talalni :Đ Na mondjuk talan Aftermath lesz angolban. De pl Counter Strike Source-ot csak kinaiban tudtam volna venni.. csak HalfLife2-vel lett volna de az nem ment volna a gepen, es meg is van otthon... (vagy akkor a sima source se ment volna?)

#472 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 21. 12:49

Idézet

Idézet

Zoenn: cimbi! Nem tudnad ezt a Samarat lecserelni sarga pillangokra, vagy pici nyuszikra? Vannak itt kissebb koru egyedek is... nomeg en ugyebar, aki majd osszefosom magam tole! Kép Khoszej! Kép
Kép

#473 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 21. 15:08

Idézet

Zoenn: cimbi! Nem tudnad ezt a Samarat lecserelni sarga pillangokra, vagy pici nyuszikra? Vannak itt kissebb koru egyedek is... nomeg en ugyebar, aki majd osszefosom magam tole! Kép Khoszej! Kép
sztem átkozottul jól néz ki! :Đ

#474 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 23. 09:46

Meigrtam a cikket, remelem nemsokara kirakja Daks papa!! KépKép
Kép

#475 Felhasználó inaktív   Lonward 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 16:55

Nem

#476 Felhasználó inaktív   Newil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:24

Helló,segítsetek lécci.Van 1 gondom elakadt a játék,ott ahol a liftbe bekéne szálnia a nőnek,de nem száll.Nem az első csaj ,hanem Black Mesia Keleti partjánál,ha jól tudom,ha elírtam volna elnézést.Ha valaki tudna rá megoldást akkor annak megköszönném.Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi.
Kép
"Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me..."

#477 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 07. 12:45

Idézet

Helló,segítsetek lécci.Van 1 gondom elakadt a játék,ott ahol a liftbe bekéne szálnia a nőnek,de nem száll.Nem az első csaj ,hanem Black Mesia Keleti partjánál,ha jól tudom,ha elírtam volna elnézést.Ha valaki tudna rá megoldást akkor annak megköszönném.Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi.
Kép
szevasz. nekem is ugyanez volt a problémám,de valahogy csak beszált úgy 50 szeri nekifutásra.:Đ nem tom pontosan mit kellene csinálni talán: ne menny előrre csak a nőt kövesd a liftig,ha beszáll akkor király ha nem és megáll a lift előttl akkor elősször te menny be.sok sikert! :-D

#478 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 02. 16:41

Idézet

Idézet

Kép
szevasz. nekem is ugyanez volt a problémám,de valahogy csak beszált úgy 50 szeri nekifutásra.:Đ nem tom pontosan mit kellene csinálni talán: ne menny előrre csak a nőt kövesd a liftig,ha beszáll akkor király ha nem és megáll a lift előttl akkor elősször te menny be.sok sikert! :-D
Bocs, de csak most láttam a segéylkérést. lehet, hogy már meg is oldottad. De azért, ha mégsem, itt a mentőöv. Írd be a cheat ablakba, hogy ai_disabled. Tadám!Kép

#479 Felhasználó inaktív   dakotaman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:21

mikor jön ki a HALF LIFE 2 Episode One ?????????Kép
World Of Warcraft FAN ! Bubble Boy Foreveror !!!:D

#480 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:12

Nemsokara, figyeld a hireket. Kép