Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 16. 15:33
Basszus, nekem még 1 napot várnom kell, akkor hozza házhoz a cdgalaxis...De sebaj, addig valahogy elleszek az underground 2-vel...
Elküldve: 2004. 11. 16. 15:39
Oooo az igen! Nekem is megvan! 96 oktober? Nekem mar frankon regebbinek tunik az a game. De az megerte a penzt. Viszont az utana kovetkezo egyik reszevel se jatszottam, mondjuk elajulva se voltam a kepektol amiket lattam azokrol.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 17. 16:28
Meghozta a futárszolgálat...Mit is mondhatnék? Találkozunk a jövőhéten!
Elküldve: 2004. 11. 17. 17:10
Jezusom emberek ne mondjatok rola semmit en is akarom enis enis!! ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 17. 18:04
IGEN! Megerkezett! Igaz meg nem teljesen, de mar csordogal! Alig birom mar kivarni, de sajnos ebbol csak holnap este lesz jatek. De akkor mekkora!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 11. 17. 19:41
Ezt most nem annyira ertem.
Megerkezett de nem teljesen??
Elküldve: 2004. 11. 17. 20:30
Hmm. A cuccos elég érdekes dolgokat produkált az Ati 4.11-es driver-ével, úgyhogy fogtam magam és visszaraktam a 4.8-at. Azóta nincsenek grafikai bugok.
Elküldve: 2004. 11. 18. 10:50
Nem létem oka a HL2. Beleszerettem maximálisan, ugyan Ravenholmban elakadtam, mert a pálya egy részénél nem jön a pap és nem indítja be a kis szerkezetet, minek segítségével átjuthatnék a templomhoz vezető tetőre.
Driver kérdésedet az új ATI HL2 Beta (4.12) driver orvosolja maximálisan! a 9800 pro-mon megy is rendesen! ![]()
Elküldve: 2004. 11. 18. 10:52
Hat akinek tellik ilyen kartyara ![]()
Elküldve: 2004. 11. 18. 11:08
Dátum: 2004. November 17.
Időpont: 11:05 CET
Helyszin: Budapest
Küldetés célja: Szerezz egy Half-Life 2-t Aviumnak, ha akarja, ha nem!
Küldetés folyamatban.stop. Legjobb ügynökünket állítottuk az ügyre! stop.
Dátum: 2004. November 17.
Időpont: 11:05 CET
Helyszin: Budapest
Küdetés állapota: teljesítve!!!!!!!
Magyarán AVi, itten a HL2-d!!!!
Elküldve: 2004. 11. 18. 11:37
Oh basszus es akkor mi lesz a karacsonyi meglepetessel? Azt akartam nyomni kari este mint vadi uj szerzemenyt.
Lehet akkor NFSU2 lesz karira? ![]()
#274 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 18. 14:13
Myko, én is elakadtam a Ravenholmost pályában, gyanítom nekem is ugyanannak kéne történnie. A shotgunt már megkaptam egy ideje, majd később egy kerítésen átugrottam, és egy olyan helyen vagyok ahol fel lehetett menni a háztetőre. A szemben lévő ablakon kiszólt a shotgunos csávó, majd elment. Azóta nem történik semmi. mi a fenét csináljak?
Elküldve: 2004. 11. 18. 20:40
Ha megkaptad a shotgunt, akkor menj át a szemközti ház tetejére, ott be az ajtón és a szoba túlsó végében ott a lift... lehet lemenni!
Elküldve: 2004. 11. 18. 23:45
vágom hol vagy. Itt be kell menni oda ahol a csávesz szólt és onnan szinte teljesen egyenes út vezet fel a ház tetejére a templommal szemben és ott várni és aprítani kell amíg nem küldi át a liftet.
Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/
Elküldve: 2004. 11. 19. 20:20
Segítsetek
Elküldve: 2004. 11. 20. 07:17
Hali!
Nemtudtok 1 végígjátszást?
És vmi tippet, hogy mit állíthatok a grafika terén nagyobbra, hogy ne szaggassa szét a gépet?
Amúgy nektek is sokáig tölt?
Köszi!
Helló!
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.
Elküldve: 2004. 11. 20. 09:59
Jééé, egy Cold Fire, de rég láttalak!
Nos, HL2 szerintem nem igényel végigjátszást, hiszen visz magától előre az egész, nem kell ehhez külön lerás! Mindent megtalálsz a megfelelő helyen! Szerintem ne is használj hozzá leírást, megölöd a játékot!
Grafika területén... Anti-Alising és az Antistropic Filteringet ne kapcsold be, a Reflection-t vedd le simple-re, stb... Nekem nem tölt sokat, pedig csak 2400+ AMD-m van.
Véleményem a játékról, tömören: Sejtettem, hogy olyan élményben lesz részünk a második részben, hogy az csak na, de ez a mestermű MINDEN várakozásomat felülmúlta! "Könnyedén" belibbent a játékpiacra (mit nekünk egy év csúszás) és van egy olyan érzésem, hogy le fog tarolni mindent!!

Súgó
A téma zárva.