Jaja, a városban van, ugyanis sok helyen nincsenek mesterlövészek!
Half-Life 2
Elküldve: 2004. 12. 04. 01:14
Elküldve: 2004. 12. 04. 11:15
Igen ám, de hogyan tovább?
Igaz azóta nem játszottam, kicsikét beteg vagyok, sajnos.
Most legalább, lehet a hangszórókat használni, biztosan segít valamit.
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:26
A megoldás: amikor csak mesterlövészekkel van dolgod, fogod a kézigránátot és szépen bedobod az ablakukon, ennyi!
Elküldve: 2004. 12. 06. 16:52
Nna...megkaptuk a finnom zsíros kis hl2 korongot...megyüünk hazzaaa és kipróbáljuuuk. ehhhehheeeheeeeheeeheeeeeeee 8->>>>>>>
"Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks "
Elküldve: 2004. 12. 07. 23:53
na, csak leesett nagynehezen, pedig ott én is eltöltöttem egy kis időt.

(link thx to Bilux & playback)

Elküldve: 2004. 12. 09. 13:22
Köszi!
Na végig nyomtam, sajna hang nélkül, mert a család azt már nem bírja elviselni, így is sok volt nekik a videokártya hűtésének zaja.
Sajnos a végén a párbeszédről is lemaradtam.
Legalább lesz miért legnehezebb fokozaton is végignyomni.
Ja, igen nektek nem volt után egy kis hiányérzetetek, mintha a HL hosszabb lett volna, vagy csak én érzem így?
Na végig nyomtam, sajna hang nélkül, mert a család azt már nem bírja elviselni, így is sok volt nekik a videokártya hűtésének zaja.
Sajnos a végén a párbeszédről is lemaradtam.
Legalább lesz miért legnehezebb fokozaton is végignyomni.
Ja, igen nektek nem volt után egy kis hiányérzetetek, mintha a HL hosszabb lett volna, vagy csak én érzem így?
Elküldve: 2004. 12. 09. 17:30
Hmm...nekem szebben futott a hl2 mint a doom3 és szerintem a grafikája is szebb...egyáltalán nem szaggatott, pedig nincs csúcsgépem...
"Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks "
Elküldve: 2004. 12. 09. 18:53
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy játék közben ne kapcsolja ki az A.I.-t. Elég egyhangú úgy játszani, hogy az ellenfelek egy helyben állnak.
Előre is kösz a segítséget.
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2004. 12. 09. 19:43
itt van, hogy mit kell csinálni.

Elküldve: 2004. 12. 09. 21:19
THX,badguy, már működik!

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
#333 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 20. 10:20
Hy mindenkinek.
Tudna nekem vki segíteni elakadtam ott hogy kint vagyok a téren a csaj elszalad programozni egy gépet és mogyötte van valami átjáró amiben egy golyó rohangál föl-le és állandóan katonák jönnek és ha megölik a csajt akkor vége ott véglis akkor az a lényeg hogy lőni mindenkit?
Légyszives segítsen vki !!! Amúgy ez az utolsó 4.-ik pálya ..
Tudna nekem vki segíteni elakadtam ott hogy kint vagyok a téren a csaj elszalad programozni egy gépet és mogyötte van valami átjáró amiben egy golyó rohangál föl-le és állandóan katonák jönnek és ha megölik a csajt akkor vége ott véglis akkor az a lényeg hogy lőni mindenkit?
Légyszives segítsen vki !!! Amúgy ez az utolsó 4.-ik pálya ..
Elküldve: 2004. 12. 20. 10:36
amikor a "golyót" védő burok félrehúzódik a gravipuskával ki kell venni, ekkor kinyílik az ajtó mögöttünk. addig pedig lőni kell az ellent.

Elküldve: 2004. 12. 26. 10:08
Hehehehahaha mekkora mar ez a game Igaz az install kozben elaludtam
Ugye van benne autosave mert valahol kifagyott az a buzi videokartyam es elotte nem igazan mentettem meg
Ennel tobbet nem nagyon tudok rola mondani mert epp NFSU2 lazban egek
kivancsi leszek a CS:Source-ra az elso CS-el sok kellemes orat toltottem el
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 12. 27. 11:51
Ahhh koszonom! Mostanra mar tudok kicsit bovebben nyilatkozni. Szal: eszement szep ez a jatek, rettenetesen tetszik a fizika is, csak sajnos az egyik palyanal mindig kifagyok.. es ez meg boven az elejen van. Mar letoltottem a legfrisebb drivert a kartyamhoz ami az NFSU2-n segitett (nem fagy) de a HL2 ugyanugy kifagy ez bizonyos pontnal A masik ami nagyon idegesito h sztm eszement sokat tolt palyak kozott meg az elejen is amikr elinditom a gamet... a CS viszont hatalmas. Vicces h nem sokat valtozott az elozohoz kepest megis sokkal elvezetesebb
Ki nyomja a CS:Source-ot innen? Lehetne egyutt nyomulni
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 01. 02. 10:22
Végre!!! Meglett!!!
Nagyon király az, hogy úgy állítja magát, hogy ne szaggasson a gépen!