Eljött a sötét erők pillanata, s démoni harcosok elkezdték terjeszteni a földön a Sims 2-t. Várok ide mindenféle véleményt, tapasztalatot a játékkal kapcsolatban, hiszen gondolom nem mindenki az AntiSzimsz Szövetség tagja! ![]()
The Sims 2
Elküldve: 2004. 09. 13. 00:32
Elküldve: 2004. 09. 13. 06:30
megkornyekeztek a sotet erok, és egy bizonyos mágus nevezett Myko, rám akarta szabaditani ezt a sötét átkot, de hos callisto keményen ellenállt, és visszaverte a támadást. ha minden igaz, a máguson fog csattanni az átok....
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 09. 13. 11:59
En meg nagyon remelem h Kormin meg rajtam is fog csattanni egy-egy original atok. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 14. 02:45
AVi! Szivem szerint nagyon odaadnám neked a Sims 2-t tesztelésre és egy klassz kis cikk írására! Ugye belemész?!?!?!?!
LécciLécciLécci!
Elküldve: 2004. 09. 14. 09:04
Hm hat egyreszrol reg volt dolgom ugy uj jatekkal h irjak is rola, ennek orulok, de sztm Andi megjobban orulne ha tesztelhetne. Valamelyikunk biztos belemegy majd estig adunk valaszt. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 14. 17:37
Ezek szerint sikerült feka csókát csinálnod? És hogy tolod? Udvarolsz a pasinak, vagy hogy?
Elküldve: 2004. 09. 14. 18:03
Háát még konkrétan nem tudok. Van 1 niggerem az űrből, gondolom ha lezbiket lehet csinálni (márpedig lehet, mert az 1.ben is lehetett), akkor gondolom buzikat is lehet. Habár igaz, hogy az előbbi szép látvány, viszont amikor a buzicsók lesz, ott majd kikapcsolom a monitorom
Elküldve: 2004. 09. 14. 19:10
azért kapcsolod ki, nehogy tulságosan rágerjedj a témára és elovedd a hasonlo témáju filmjeidet...![]()
amugy ahhoz kepest, hogy mindenki nagy antiszimsz tag, itt nyomja a cuccot...hmmm.. lehet , hogy az itteni urak kozul mindegyik csak a virtuális világban kaszanova? ![]()
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 09. 14. 19:33
Hát, aki anti-Sims az hülye, röviden és tömören és kész. Egyedül a kétes célzatú kiegészítő hadat lehetne kifogásolni, de a maga a Sims egy eszméletlenül forradalmi játék, a mesterséges intellgienciája mind a mai napig példaértékű, a játék maga pedig zseniális.
Habár még csak pár órája játszok a Sims 2-vel, az már tisztán látszik, hog eszméletlen mennyiségű munka van benne, nem véletlen az online-offline sajtó egybehangzó 95% körüli értékelése!
Habár még csak pár órája játszok a Sims 2-vel, az már tisztán látszik, hog eszméletlen mennyiségű munka van benne, nem véletlen az online-offline sajtó egybehangzó 95% körüli értékelése!
Elküldve: 2004. 09. 14. 20:33
Nem azért de az 1. rész olyannyira unalmas volt, h 10 perc játék után már a végrendeletemen gondolkoztam. Egyszerűen semmi jóra nem volt idő. mindig csak enni, aludni, fürdeni munkába menni, azt ugyanez előről. Most viszont biztosan fogom nyomni a sims 2-t (kb 20 percig) mert ide betették (az első részből nagyon hiányzot) hétvégét, és az öregedést. Most legalább lesz a játéknak célja. A család fenntartása. Az egyben már örültem, ha kigyulladt a tűzhely, mert legalább történt vmi, meg ha vki meghal akkor annyi gonddal kevesebb.
Elküldve: 2004. 09. 14. 20:36
Ha a Sims-et untad az eletet is fogod. Mit gondolsz mibol all? Eszel alszol furdesz dolgozol szorakozol, es ugyanezt elorol..
Elküldve: 2004. 09. 14. 20:41
Bocsi h elkeserítlek,de én nem említettem a szórakozást. Ez az amire nincs idő ebben a játékban. A valós életben van hétvége.
Elküldve: 2004. 09. 15. 09:31
Rosszul csinalod a jatekot.. ennyi. Mi az hogy nincs ido ra? Nem jatszottal eleget ebbol is latszik. 10 perc jatek utan hogy tudod azt megallapitani h nincs szorakozasra ido? En legalabb vegignyomtam pl a D3-at mielott kerek velemenyt alkottam rola...
Elküldve: 2004. 09. 15. 13:09
Ez így van. Először kicsit pedálozni kell, mint a való életben... majd ha van elég pénzed, jó munkád házad satöbbi, akkor lehet bulizni ezerrel!
Elküldve: 2004. 09. 15. 17:47
ox! Elöszőr én is sokáig nyomtam meg minden, de amikor már csak azt láttam, h mindig ugyan az megy akkor már nem kötött oda a géphez, legalábbis nem olyan sokáig.Szal az h már mindent megcsináltam legalább 10x azután már nem teljesen izgi a game.
Elküldve: 2004. 09. 16. 09:12
Azt elismerem h a Sims nem az a jatek ami orakra a gep ele kot, de arra tokeletes h ha van fel orad amiben fingod sincs micsinalj akkor addig a csaladodat igazgasd. En legalabbis erre hasznalom.

Súgó
A téma zárva.