South Park
Elküldve: 2005. 02. 09. 18:28
wow, thx! ez nekem is jól jön.

Elküldve: 2005. 02. 09. 20:02
Az én kedvenc részem a chimpokomonos rész. Abból is az ŐRÜLETES BRINGAGÉP, és a VIDÉKI MAN tetszik.
Most fel is idéznék ebből egy részt:
"Vidéki man! Erős, gyors és nem rest.
Elviheted a vidék mant tekézni, ahol keményen iszik egyész nap, és még köpköd is.
(gyerek) Hú! Ez aztán tekézik!
Tekézik, iszik, ráiszik, ráiszik a vidéki man!
És, ha az asszony megkérdezi hol volt, te csak nyomdd meg a turbo gombot és egyből kiüti a fogsorát.
(gyerek) Fogdd be k****!
Jól pofán veri a nőt! A vidéki nőt!
(gyerekek) Pont olyan akarok lenni, mint vidéki man!
Vidéki man teljes felszereléssel!
(gyerek) Nem hallottad, h fogdd be a pofád!
Nem minden vidéki veri a feleségét."
Most fel is idéznék ebből egy részt:
"Vidéki man! Erős, gyors és nem rest.
Elviheted a vidék mant tekézni, ahol keményen iszik egyész nap, és még köpköd is.
(gyerek) Hú! Ez aztán tekézik!
Tekézik, iszik, ráiszik, ráiszik a vidéki man!
És, ha az asszony megkérdezi hol volt, te csak nyomdd meg a turbo gombot és egyből kiüti a fogsorát.
(gyerek) Fogdd be k****!
Jól pofán veri a nőt! A vidéki nőt!
(gyerekek) Pont olyan akarok lenni, mint vidéki man!
Vidéki man teljes felszereléssel!
(gyerek) Nem hallottad, h fogdd be a pofád!
Nem minden vidéki veri a feleségét."
Elküldve: 2005. 02. 09. 23:42
Nekem abbol a reszbol a: bazzeg csimpi verjed ma! Jelenet tetszik a legjobban 

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 02. 12. 13:27
Bakker szegyen ami a Cool TV-n megy! Annyira elbaszott a szinkron h hihetetlen! A leszornyubb elmeny Towlie-t volt hallani! GRRR! Akkor inkabb maradtak volna a regi reszek vetitesenel, vagy az ujakat felirattal nyomhatnak de ezt az uj szinkront szinte FELESLEGES volt megcsinalni annyira szornyen rettenetesen uberszar!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 02. 12. 13:53
Jimbonak, meg Mr. Gerisonnak a legszőrnyűbb az új szinkrona. De azért sztem jó, h leszinkronizálták. Csak jobb hangokat kellet volna keressni, vagy inkább a régieket nem lecserélni.
Elküldve: 2005. 02. 12. 13:59
1. a regieket TILOS lett volna lecserelni.. dijat nyertek a szinkronnal, kulofldre is hivtak a magyar szinkronhangokat south parkot szinkronizalni...
2. nem csak a hangokkal van gond, hanem a forditassal is. olyan szintu az egesz h felesleges kirakni a 18-as karikat. teljesen ellaposodott es jellemtelenedett a szinkron. egy poen sincs jol leforditva, butasagokat beszelnek, es mar csak nem is vicces...
3. egy fos! szegyelljek magukat h leszinkronizaltak!
2. nem csak a hangokkal van gond, hanem a forditassal is. olyan szintu az egesz h felesleges kirakni a 18-as karikat. teljesen ellaposodott es jellemtelenedett a szinkron. egy poen sincs jol leforditva, butasagokat beszelnek, es mar csak nem is vicces...
3. egy fos! szegyelljek magukat h leszinkronizaltak!
Elküldve: 2005. 02. 12. 14:18
Írj levelet a cool tv-nek.
. Amúgy szerintem az összes műsora ugyanilyen igénytelen, nem sokat láttam, de annyi elég is volt. Az a majkás, wá az de szar. Nekem úgy tűnik,mintha az egész szerkesztőség 14-16 éves kamasz fiúkból állna.

Elküldve: 2005. 02. 12. 14:42
Igazabol vannak rajta jo sorozatok, de egy igenytelen tv. Ez nekem eloszor a szignalokbol jott le.. fortelmes. A South Park is jo sorozat volt amig az original szinkronnal ment..
Elküldve: 2005. 02. 12. 15:40
Én nem nagyon nézem a sorozatot, így erről nincsenek nagy emlékeim, mindenesetre a filmre emléxem, mivel 20x láttam legalább...
Elküldve: 2005. 02. 12. 16:00
Pl. az a nagy fejű psziológus régen azt mondta, h "értem?", most meg azt, h "okés?". Legalább a szövegen nem változtattak volna. A régihez már hozzá voltam szokva, most meg jön ez az új. Néha pedig nem is illik a szövegbe úgy, mint az "értem?".
Elküldve: 2005. 03. 19. 11:31
nem látta valaki tegnap a cool tv-n a south parkot? nemtom a cimet de marha jo rész volt. cartman javaslatára kifestették a szülök házát "kakival" hhehe. meg volt valami jovobol jott srác is aki stan jovobeli mása volt.
eleg lol volt!
eleg lol volt!

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 03. 20. 14:15
sajna tegnap pont nem lattam. viszont az elotte levo reszben meg Garrison-nak uj tanarsegedje van egy homo szemelyeben 

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:43
jojo, de mi a ciiiime!!!!??!??!?!?

Elküldve: 2005. 03. 20. 23:53
A South Park keszito csinaltak most egy hozzajuk melto filmet is. Igazabol egy gyurma film. Team America World Police. Azt hiszem a cim mindent elarul.

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:22
Nem gyurma, hanem báb film. Nem láttam még, de nem lehet olyan rossz. Nekem azért is tetszik, mer látszanak a zsinórok amikkel rángatják a bábukat.
Elküldve: 2005. 04. 28. 19:38
amindenit, a 9es sorozat nem gyenge!
már az eleje sem semmi, mikor miszter geirszont átmutik növé, és permanensen ugy is marad, ám a második rézsben, mikor a hippiket SLAYER-el oszlatták el, hááááát az nem volt semmi.
SLAYER - RAINING BLOOD
már az eleje sem semmi, mikor miszter geirszont átmutik növé, és permanensen ugy is marad, ám a második rézsben, mikor a hippiket SLAYER-el oszlatták el, hááááát az nem volt semmi.
SLAYER - RAINING BLOOD

Elküldve: 2005. 09. 07. 15:13
Hany resz van idaig a 9 szezonban? En 7-rol tudok.
Egyebbkent latatok mar a Team Amerca c. filmet. South Park keszitoi alkottak, es szerintem ez is nagyon jo lett.
Egyebbkent latatok mar a Team Amerca c. filmet. South Park keszitoi alkottak, es szerintem ez is nagyon jo lett.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 09. 07. 17:42
Idézet
Hany resz van idaig a 9 szezonban? En 7-rol tudok.

A TA-t nem láttam, de vhogy nem is érdekel. Kb eltudnád mondani a lényegét? Meg hogy hasonló jellegű mint az SP, tehát csunyán beszélős, fikázós, stb?