HWSW Informatikai Kerekasztal: South Park - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

South Park

#141 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 18:41

Az Amerika Kommandó nemzetközi rendőri szerv, melynek feladata a világ biztonságának védelme. Amikor kiderül, hogy egy hataloméhes diktátor tömegpusztító fegyvereket ad el terroristáknak, a rettenthetetlen hősök embert próbáló küldetésbe fognak, hogy megmentsék a világot. Mivel szükségük van valakire, aki beépül a terrorszervezetbe, a Kommandó beszervezi Gary Johnstont, a Broadway új csillagát. Noha Gary eleinte vonakodik attól, hogy feláldozza ígéretes karrierjét, később belátja, hogy színészi tehetségére egy magasabb cél érdekében van szükség. Az Amerika Kommandó tagjainak segítségével Gary bejut a fegyverkereskedők rejtekébe, ahol kiderül, hogy a terroristák álnok terve már elindult a megvalósítás útján...
Kairó piramisaitól a Panama-csatornán át a hataloméhes diktátor, Kim Jong Il palotájáig a Világrendőrség keresztül-kasul szeli a földgolyót, hogy teljesítse küldetését, és megmentse a világot a pusztulástól.

De az egesz nem rajzfilm, hanem babokkal van elekszitve. Persze az sp-bol megszokott hulyesegekkel atitatva. De a csunya beszed talan kicsit kevesebb. Sztem megeri megnezni.

Kép

Kép

Kritika: http://www.port.hu/p...article_id=7546
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#142 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:16

Idézet

Az Amerika Kommandó nemzetközi rendőri szerv, melynek feladata a világ biztonságának védelme. Amikor kiderül, hogy egy hataloméhes diktátor tömegpusztító fegyvereket ad el terroristáknak, a rettenthetetlen hősök embert próbáló küldetésbe fognak, hogy megmentsék a világot. Mivel szükségük van valakire, aki beépül a terrorszervezetbe, a Kommandó beszervezi Gary Johnstont, a Broadway új csillagát. Noha Gary eleinte vonakodik attól, hogy feláldozza ígéretes karrierjét, később belátja, hogy színészi tehetségére egy magasabb cél érdekében van szükség. Az Amerika Kommandó tagjainak segítségével Gary bejut a fegyverkereskedők rejtekébe, ahol kiderül, hogy a terroristák álnok terve már elindult a megvalósítás útján...
Kairó piramisaitól a Panama-csatornán át a hataloméhes diktátor, Kim Jong Il palotájáig a Világrendőrség keresztül-kasul szeli a földgolyót, hogy teljesítse küldetését, és megmentse a világot a pusztulástól.

De az egesz nem rajzfilm, hanem babokkal van elekszitve. Persze az sp-bol megszokott hulyesegekkel atitatva. De a csunya beszed talan kicsit kevesebb. Sztem megeri megnezni.

Kritika: http://www.port.hu/p...article_id=7546
A történet nem egy nagy vasziszdasz, de gondolom nem is ettől lehet különleges a film. Majd vmikor belekukkantok. :Đ

#143 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 20:52

A Team America elhihetitek nekem, alapmű! Kötelező megtekintés! Akár magyarul, akár angolul, nem lehet kihagyni! Kép

#144 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 21:11

Idézet

A történet nem egy nagy vasziszdasz, de gondolom nem is ettől lehet különleges a film. Majd vmikor belekukkantok. :Đ
meg kell mondjam a South Parkot sem a története vitte sikerreKép

#145 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 03:58

Idézet

A Team America elhihetitek nekem, alapmű! Kötelező megtekintés! Akár magyarul, akár angolul, nem lehet kihagyni! Kép
Team America csakis angolul! Everybody has AIDS! AIDS AIDS AIDS AIDS AIDS AIDS AIDS AIDS! Kép Amugy vegre sikerult vennem South Parkot itt kint! 8DVD egy dobozban, az elso ket evaddal! Sajna csak az 5. evadig lehet kapni idekint de azokat mind beszerzem termeszetesen. Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#146 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 17:26

Hi!!! Ezt a honlapot nézzétek meg!!! Szerintem COOL........

http://spstudio.elen...e/spstudio.html
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#147 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 08. 17:35

bizonyára sokan ismertiek, de ha megkívánok egy kis south parkot, mindig ide nézek fel:

sp.hostoffice.hu

#148 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 15. 13:00

A SouthParkot eccerűen nem lehet megunni!!!!!!!!!Már negyedszerre néztem végig a 9 évadot!!!!!!De assszem neki ugrok mégeccerKép!!

#149 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 21:48

most jutottam a kilencedik sorozat vegere :Đ hat mit mondjak rettentoen beteg. igazabol sztm az elso negy sorozat volt az igazi south park, azota egyre durvabb es egyre kevesbe humoros az egesz. persze azert lehet szeretni a kesobbi reszeket is, csak mar nem az igazi
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#150 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 28. 23:36

Idézet

bizonyára sokan ismertiek, de ha megkívánok egy kis south parkot, mindig ide nézek fel:

sp.hostoffice.hu
zoenn, nekem sajna ez a cím nem jó akárhogy is írom be!Ha simán www nélkül akkor annyit ír ki hogy Csao!Mi lehet a baj?Már régóta hallottam erről az oldalról, hogy fenn van az összes rész meg minden de nem jön be és ez elég idegesítő főleg hajnali fél 1 utánKép!

#151 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 29. 13:26

Na, vki nem tudja a problémám okát???

#152 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 14:40

Idézet

Ez ugyanaz: http://sp.hck.hu/main/?welcome=1

Én már minden részt megnéztem és már többször el is kezdtem újra. Tegnap az ötödik-et vettem elő. Azért a régiek jobbak voltak, de az újakon is lehet rendesen röhögni. Tizedik évadban viszont csináltak egy-két baklövést, aki megnézi megtudja ...

#153 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 29. 15:31

Idézet

Idézet

Én már minden részt megnéztem és már többször el is kezdtem újra. Tegnap az ötödik-et vettem elő. Azért a régiek jobbak voltak, de az újakon is lehet rendesen röhögni. Tizedik évadban viszont csináltak egy-két baklövést, aki megnézi megtudja ...
Ennél a linknél is csakannyit ír ki a bal felső sarokba, fekete 12-es méretű times new roman betűkkel hogy:"Csao"!!Kép

#154 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 15:41

Idézet

Idézet

Ennél a linknél is csakannyit ír ki a bal felső sarokba, fekete 12-es méretű times new roman betűkkel hogy:"Csao"!!Kép
Akkor nálad van valami probléma, mert nálam bejön mind a kettő linkel ugyanaz a lap. Sajnos nem tudom neked miért nem jó. Én FireFox-ot használok, de szerintem mással is jónak kell lenni.

#155 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 29. 16:31

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor nálad van valami probléma, mert nálam bejön mind a kettő linkel ugyanaz a lap. Sajnos nem tudom neked miért nem jó. Én FireFox-ot használok, de szerintem mással is jónak kell lenni.
Akkor biztos csak az IE miatt, kipróbálom Firefoxal!

#156 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 09:26

A 9-ik evad ment mar tv-ben? Vagy letezik szinkronos valtozat?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#157 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 12. 11:36

Idézet

A 9-ik evad ment mar tv-ben? Vagy letezik szinkronos valtozat?
nincsen még szinkronos változat én úgy tudom.
legalábbis azon az oldalon, ahol fent van minden rész és elég gyorsan reagálnak az új dolgokra, csak nyolcig van fent szinkronosan. aztán ki tudja..
Time fades even legend...
War, war never changes...

#158 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 22:10

Az új 11. évad nagyoooon borult xD
A legelső rész legdurvább poénja ...
ne mondja valaki hogy nem erre gondolt elsőnekKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"