Gamer
Elküldve: 2004. 12. 26. 21:35
Szégyellem magam....
Profilt váltunk: apáca hosting klub néven ingyen csinájuk majd a szegény rendek netes honlapjait
Profilt váltunk: apáca hosting klub néven ingyen csinájuk majd a szegény rendek netes honlapjait
#102 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 26. 21:44
Ezúton is üdvözlöm nemes és odaadó elhatározásotokat!
Jótett helyébe jót várjatok!
Rendes példamutató fiatalember vagy te InGen, csak kell valaki aki kihozza belőled az állatot.
Elküldve: 2004. 12. 26. 21:50
Hát köszönöm szépen, pedig arra számítottam, hogy ez sem fog tetszeni, ezért kitaláltuk, hogy esetleg valami ismeretlen csávót népszerűsítenénk, ezzel is segítve őt.
Asszem Reflexufo fanclub, vagy valami ilyesmi lett volna a neve.... hát de most már mindegy, végre a szegyén apáca rendeknek segíthetek!
Köszönöm Reflex!
Asszem Reflexufo fanclub, vagy valami ilyesmi lett volna a neve.... hát de most már mindegy, végre a szegyén apáca rendeknek segíthetek!
Köszönöm Reflex!
#104 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 26. 22:00
Ismeretlen csávó? Reflexufo?
....Ez csak valami orbitális paradoxon lehet!
.....népszerűségem az eget veri!
Elküldve: 2004. 12. 27. 01:46
Így belegondolva a sörös oldal ténylegesen életképesebb, mint a gamer online. De ha rám hallgatsz, akkor inkább az Egérfogók Tesztlapja lesztek, ahol az igen nagy népszerűsgnek örvendő egérfogókat tesztelhetnétek!
Elküldve: 2005. 04. 03. 17:59
Ma felneztem a gameronline.h-ura. Azt latom, hogy a hirezes meg ugy ahogy megyeget. Talatam meg 1 interjut is. De van mas tartalma meg annak az oldalnak, vagy a teljes halal kozeleben van? Mert pl a forum az nekem full halott. Meg csak nem is mukodik. A sms falra neha-neha erkezik uj uzenet. Egyebbkent meg semmi mast nem veltem felfedezni. Nos valaki tudja, hogy mi van vagy mi lesz azzal az oldalal?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 04. 03. 18:25
Én is a napokban nézegettem az oldalt. Még fenn a Gamer Offline "legfrissebb száma"... hmmm ezen látszik, mennyire nincs élet ott... mint ahogyan itt is... midenesetre király, hogy még életben tartják a Gamer-t!
Elküldve: 2005. 04. 03. 21:00
Hmm hát a Gamer Online él, habár azt nem mondanám hogy virul, mindenesetre a látogatottsága még így is körülbelül a GK duplája.
A fórummal kapcsolatban nem tudom mit néztetek, mert konkrétan ha valami pörög, akkor az a fórum. 310 000 üzenet, 3700 user, és körülbelül havi 10-12 ezer hozzászólás. A fórum éves növekménye körülbelül 100 000 hozzászólás.
Készül az új oldal egyébként.
A fórummal kapcsolatban nem tudom mit néztetek, mert konkrétan ha valami pörög, akkor az a fórum. 310 000 üzenet, 3700 user, és körülbelül havi 10-12 ezer hozzászólás. A fórum éves növekménye körülbelül 100 000 hozzászólás.
Készül az új oldal egyébként.
Elküldve: 2005. 04. 03. 21:37
Uhh tenyleg el a forum, csak en ott oldalt a "forum ajanlo" segitsegevel probaltam belepni
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 04. 04. 12:18
Hát éppenséggel nem kivitelezhetetlen csak épp értelmetlen. Fordítva esetleg lenne értelme.
Elküldve: 2005. 04. 04. 15:50
Azzal azert nem ertek egyett, hogy ertelmetlen, ugyanis a gamernak van egy jol mukodo es jol futo foruma, a GK-nak meg van egy jo csapata, jo cikkekel es hirekkel. De hogy a GK olvadjon a Gamer-be, az tenyleg teljesen ertelmetlen

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:11
Dehogy torom ezen a fejemet, csak egy hirtelen jott 5let volt

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:17
Ebben csak az gáz amit az előbb is vitattatok: a gamer olvadjon a gkba vagy a gk a gamerbe (én persze az előbbinek örülnék, de a gameresek nem valószínű
Elküldve: 2005. 08. 10. 21:08
na jottem haza, es lattam idokozben fellottek az uj gameronline "oldalt". Felteszem a kerdest: miert? mi ez? hogy nez ez ki? mi a francnak kell eroltetni gyerekek? az eddigi remek force-x-es design es engine helyett oda lett hanyva ez az ultrawebes oldalakat is megszegyenito formedveny! ezt nevezitek ti gamer-nek? mit csinaltatok vele gyerekek? ezt komolyan gondoltatok? mekkora szerencse, hogy nem estetek neki a GK-nak, mert azonnal kollektiv felmondast inteztem volna a szerkek kozott! a masik meg, hogyha volt ez a nagy GK-GO egyesules, akkor mi ertelme volt ennek?

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:28
Idézet
na jottem haza, es lattam idokozben fellottek az uj gameronline "oldalt". Felteszem a kerdest: miert? mi ez? hogy nez ez ki? mi a francnak kell eroltetni gyerekek? az eddigi remek force-x-es design es engine helyett oda lett hanyva ez az ultrawebes oldalakat is megszegyenito formedveny! ezt nevezitek ti gamer-nek? mit csinaltatok vele gyerekek? ezt komolyan gondoltatok? mekkora szerencse, hogy nem estetek neki a GK-nak, mert azonnal kollektiv felmondast inteztem volna a szerkek kozott! a masik meg, hogyha volt ez a nagy GK-GO egyesules, akkor mi ertelme volt ennek?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:37
Az egyesülésbe én mentem bele, de kérdezzétek bővebben Ingen komát. Azt hiszem neki köszönhető ez a szitu most...
Egyébként én is csodálkozom a GO oldalon. Shadow komával pont ma beszéltem erről, hogy szívesen csinálnék nekik szép oldalt...csakhát nincs értelme... én még mindig jobbnak látom, ha átjönnének és nem erőltetnék a GO dolgot. Az új XGK oldal tökéletesen kiszolgálna mindenkit!

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:45
Idézet
Idézet

Az új GO-t én is nézegettem... mi ez? Az semmi, hogy a szavazáson a legrosszabb címet nyerte el, de ráadásul ötlettelen, sivár és unalmas. Hiúságból megy ez az egész, és mindenképpen beakarják bizonyítani, hogy a GO nem egy szar... Már maga a cikkek elrendezése is borzasztó arról nem is beszélve, hogy rendszertelen az egész. De hát ha nekik ez jó, én rájuk bízom.

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:48
Jó, szerintem hagyjuk őket békében, nem kell nekem még egy vita ide, meg hogy a sok majom idecsődüljön és ossza az észt! Ő dolguk...

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche