Gamer
Elküldve: 2005. 08. 10. 21:59
jojjenek, de nincs ezen mit vitazni: a szar az szar. anno legalabb 500 hirt publikaltam gamer-re, es most hult helye az egesznek. torolve lett a teljes adatbazis. gratulalok!

Elküldve: 2005. 08. 10. 22:01
Én csak a magam részéről nyilatkozhatok az üggyel kapcsolatban.
Először is ne tudjátok meg soha, milyen érzés a nyaralásból hazatérve azt tapasztalni, hogy az elutazáskor tökéletesen klappoló dolgok helyett minden megváltozott, és hirtelen olyan döntés elé állít az élet, aminél nincsen olyan, hogy helyes döntés: van egyik döntés és van másik.
Ne tudjátok meg azt sem, mennyit lehet ilyesmi döntés meghozása előtt gyötrődni és latolgatni, hogy mi lesz később. Én úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt magamnak a Gameronline-on, adok még egy esélyt a Gameronline-nak az életemben. Tudom, ezzel most kivívhatom egyesek ellenszenvét, sőt, talán máris kivívtam. Nem tehetek róla, hazahúzott a szívem. Én a Gamer fórumán nevelkedtem bele az internetes körforgásba, és amikor újfent esély mutatkozott a megmentésére, nem tudtam nemet mondani a felkérésre.
A pakliban sok minden benne van, lehet, hogy ászt húztam a tizesre, lehet, hogy alsót.
Nem gondolom, hogy nekünk életre-halálra rivalizálnunk kellene egymással a továbbiakban, már csak azért sem, mert az itt megismert emberek mindegyike határozottan jó arc benyomását keltette számomra.
Úgyhogy mindegyikőtöknek sok sikert kívánok, remélem nem ébredek levágott lófejjel holnap reggel.
Először is ne tudjátok meg soha, milyen érzés a nyaralásból hazatérve azt tapasztalni, hogy az elutazáskor tökéletesen klappoló dolgok helyett minden megváltozott, és hirtelen olyan döntés elé állít az élet, aminél nincsen olyan, hogy helyes döntés: van egyik döntés és van másik.
Ne tudjátok meg azt sem, mennyit lehet ilyesmi döntés meghozása előtt gyötrődni és latolgatni, hogy mi lesz később. Én úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt magamnak a Gameronline-on, adok még egy esélyt a Gameronline-nak az életemben. Tudom, ezzel most kivívhatom egyesek ellenszenvét, sőt, talán máris kivívtam. Nem tehetek róla, hazahúzott a szívem. Én a Gamer fórumán nevelkedtem bele az internetes körforgásba, és amikor újfent esély mutatkozott a megmentésére, nem tudtam nemet mondani a felkérésre.
A pakliban sok minden benne van, lehet, hogy ászt húztam a tizesre, lehet, hogy alsót.
Nem gondolom, hogy nekünk életre-halálra rivalizálnunk kellene egymással a továbbiakban, már csak azért sem, mert az itt megismert emberek mindegyike határozottan jó arc benyomását keltette számomra.
Úgyhogy mindegyikőtöknek sok sikert kívánok, remélem nem ébredek levágott lófejjel holnap reggel.
Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu
Elküldve: 2005. 08. 11. 08:32
Nfol koma, maximálisan megértelek! Szeintem mi is hasonlóként éreznénk egy ilyen szituációban. Én teljes mértékben tisztellek titeket, hogy igenis KIÁLLTOK a GO mellett és megpróbáljátok újra beröffenteni! 
Egyébként a tapasztalatom az, hogy a GO stáb igenis jófejekből áll (tisztelet a kivételnek, mert az mindenhol van, még nálunk is! pl: Myko
) és a mai napig azt vallom, hogy igazán létjogosultsága annak lenne, ha átjönnétek az új GK oldalra. Ez jövöhét hétfőn kiderül milyen lesz, hiszen helloszabi addigra igéri. Javaslom, gondoljátok meg, hiszen itt lenne az ideje, hogy végre valami nagyot csinálhassunk és ezt ketten lehet szerintem csak! Én aztat szondom, fogjunk össze és basszunk oda végre a gamer társadalomnak! EGYÜTT! 

Egyébként a tapasztalatom az, hogy a GO stáb igenis jófejekből áll (tisztelet a kivételnek, mert az mindenhol van, még nálunk is! pl: Myko

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:40
Én nem látom át a dolgokat, és nem ismerem a GO-s arcokat sem, de nagyon tetszik ez a fúzió-dolog, ami kifejlődni látszott.
Akárhogy is lesz, sok sikert Neked / Nektek, Nfol, és reméljük a legjobbakat!

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 11. 08:47
Idézet
Én nem látom át a dolgokat, és nem ismerem a GO-s arcokat sem, de nagyon tetszik ez a fúzió-dolog, ami kifejlődni látszott.

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:55
Mykonak már mutattam valamit, ami tényleges design-féleségünk lesz, amint lesz időm megcsinálni.
Esetleg ha valaki úgy gondolja, hogy másfél-két nap alatt egyéb munkák mellett jobb oldalt tud összerakni, az jöjjön és bizonyítsa be.
Az XGKra meg ami azt illeti kiváncsi leszek. Főleg azután, hogy a fórum általam felsorolt hibáinak kb. fele került javításra... persze tudom, szabby az isten meg minden, csak az alaposság nem tartozik a hobbijai közé.
Ha valakit szidni akartok, akkor gyertek ti is holnap a go-forummeetre, ahol páran már elhatároztuk hogy laposraverjük ingent.
Esetleg ha valaki úgy gondolja, hogy másfél-két nap alatt egyéb munkák mellett jobb oldalt tud összerakni, az jöjjön és bizonyítsa be.
Az XGKra meg ami azt illeti kiváncsi leszek. Főleg azután, hogy a fórum általam felsorolt hibáinak kb. fele került javításra... persze tudom, szabby az isten meg minden, csak az alaposság nem tartozik a hobbijai közé.
Ha valakit szidni akartok, akkor gyertek ti is holnap a go-forummeetre, ahol páran már elhatároztuk hogy laposraverjük ingent.
Mental Static - blog minden hülyeségről
Elküldve: 2005. 08. 11. 09:03
Idézet

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:05
Idézet
Mi is ugyanezt mondtuk, mikor GK-t fikáztátok...
(Ott az eredmény.)

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:11
Vitának helye nincs szerintem, hiszen mindenki védi a mundér becsületét. Ez teljesen érthető, hiszen kinek a GK, kinek a GO a szive favoritja...

#130 Guest__*
Elküldve: 2005. 08. 11. 10:25
Idézet
A GO az speciel véleményem szerint az az oldal amit nem szabad csak úgy megszűnni hagyni, tul sokat tettek le már az asztalra. Vagy így vagy úgy tovább kell folytatni, mert az egy elég pocsék dolog lenne ha a nagymúltu lapok csak igy elhullanának. Remélem hogy egy új dizájnal és érdekes tartalommal megtöltött oldalt hoztok létre, ami méltó folytatást jelent majd.

Ki? Esetleg te Shadow? Hatalmas önbizalommal megáldott ember vagy te!
Elküldve: 2005. 08. 11. 10:29
Ugyan már, nem kell lehurrogni szegény gameresek site-ját, pl és qrvára nem értek a weblapszerkesztéshez, így csak egy tré oldalt tudtam magamnak összehozni, de nálam nem a design volt a lényeg. Ennek ellenére Emi csinalhatna nekik egy pöpecebb stílust.
Elküldve: 2005. 08. 11. 10:38
Idézet
Ugyan már, nem kell lehurrogni szegény gameresek site-ját, pl és qrvára nem értek a weblapszerkesztéshez, így csak egy tré oldalt tudtam magamnak összehozni, de nálam nem a design volt a lényeg. Ennek ellenére Emi csinalhatna nekik egy pöpecebb stílust.
Elküldve: 2005. 08. 11. 10:40
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 08. 11. 10:43
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 08. 11. 10:43
Idézet
Nekem Myko összedobott egy blogoldalt dizájnügyileg kábé 30 perc alatt de még az is simán lenyomta a mostani GOt. Node ez nem is érdekes.
A GO az speciel véleményem szerint az az oldal amit nem szabad csak úgy megszűnni hagyni, tul sokat tettek le már az asztalra. Vagy így vagy úgy tovább kell folytatni, mert az egy elég pocsék dolog lenne ha a nagymúltu lapok csak igy elhullanának. Remélem hogy egy új dizájnal és érdekes tartalommal megtöltött oldalt hoztok létre, ami méltó folytatást jelent majd.

Egyébként ha ingen blogmotorjáról volna szó, akkor azzal se kellene egyelőre még örülni, mert a "pár bugfix amit említett" annyit tesz, hogy teljesen újra kell írnia az admin részt ha biztonságot akar... de ezt megbeszélem majd vele is, mert ha kiteszi hogy NuclearWhales akkor nehogy már elcsessze.
Elküldve: 2005. 08. 11. 10:44
Idézet
De akkor is, végülis nekem mind1. 

Elküldve: 2005. 08. 11. 10:45
Idézet
tegnap pedzegette milyen szivesen csinálna nekik egy új designt 

#139 Guest__*
Elküldve: 2005. 08. 11. 11:23
Idézet
Én, meg sztupy is segíteni akar benne. Egyébként nem ismersz, szóval röviden annyi, hogy ha tényleg ahhoz lenne kedvem akkor 0 esélye lenne, és nem kellene segítség, csak ~1 perc. Ha abból indulsz ki, hogy napi 24 órát a gép előtt ülő hülye progz kocka vagyok, akkor kicsit (?) mellélőttél az elképzeléseddel.
Egyébként ha ingen blogmotorjáról volna szó, akkor azzal se kellene egyelőre még örülni, mert a "pár bugfix amit említett" annyit tesz, hogy teljesen újra kell írnia az admin részt ha biztonságot akar... de ezt megbeszélem majd vele is, mert ha kiteszi hogy NuclearWhales akkor nehogy már elcsessze.

"hülye progz kocka vagyok" .... egyszer láttam egykét képet valami találkozóról és a te neved volt alá írva. Lehet hogy csak tévedés volt, vagypedig azóta szarrágyúrtad magad!