Idézet
Idézet
Idézet
Minden hátsószándék nélkül de nem értem mit szerettek a rap be hisz olyan mint egy gyorsan ledarált vers és minden harmadik szó egy káromkodás..........zenét azért hallgat az ember mert van ritmusa ami a legtöbb rapnek egyaltalán nincs és ha van is egy kicsi az mindegyikbe ugyanaz és eléghamar monoton valaki magyarázza már el nekem hogy a kemény káromkodásokon kívül és azon kívül hogy "vagány" mit lehet szeretni ebbe a műfajba ?
hát van valami abban amit mondasz de pl eminemnek van néhány száma amiben az életét meséli el
és azért vannak szép számai a történetekböl kifolyolag pl ez:http://www.youtube.com/watch?v=zn0GUUxmupI
és a rock ezel az erövel értelmetlen üvöltözés
Az se mindeggy mien rock mert a punk nak vagy a metálpunkkeveréknek vagy ami még a punknál is lazább van ritmusa a szintiszta metál (vagy akárhogy is nevezik ) ahol csak orditanak azt asszem nem is nevezik rocknak és az más annak tényleg nincs ritmusa (a rappel együtt

)
azt úgy hívják, hogy hardcore, és az is rock. ill a hardcore több műfajban képviselteti magát.
szerintem inkább ne írj, mert a zenéről mint olyan, lövésed sincs. imho, csak követed azt, amit az a társaság hallgat, amiben éppen benne vagy. no ez az igazi divat (már csak azért is gondolom ezt, mert úgy látom, hogy én többet tudok a rockról mint te valaha)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3