DVD írás
Elküldve: 2004. 12. 01. 00:19
Nemtom mi bajotok van. Én írok egy címet, ahol van egy rakat CD és DVD, erre itt baszogattok 
Ha tudsz vegyél oclsóbban jobbat.

Ha tudsz vegyél oclsóbban jobbat.

Elküldve: 2004. 12. 01. 00:21
Nincs ezzel semmi gond, ne haragudj, nem akartalak megbántani! Csak tudod nem véletlenül van az a bölcs mondás, hogy "olcsó húsnak híg a leve". Nem mindig jó az olcsó! Én most kiadok 100-120 forintot is akár dvd lemezért, de az olyan is!
Elküldve: 2004. 12. 01. 00:28
Najó,d e ugyanazt meg tudod venni 80-100-ért is. Azért 100db-nál 20Ft az már 2000. De nem akarok senkit semmire rábeszélni, csak jeleztem hogy van egy ilyen lehetőség. Egyébként a weblapomon van még 3 másik DVD bolt is, akit érdekel. http://frdc.atw.hu - linkek
Elküldve: 2004. 12. 01. 08:54
hát én nemtommi a bajod a ritec-el, ugyanis az az egyik legjobb minosegu. és egyaltalan nem tartom igaznak, hogy minnél drágább annál jobb. miert ne lehetne olcso és jo? ez télleg, az kiprobalt!! :Dengem igazábol az érdekelne, hogy lesz e megint náluk cd tarto, multkor akartam venni egy 320 dbos cd taskat, erre valami hulladék konkurencia jol feljelentette meg beperelte oket..... tipikus magyar mentalitás, okádni tudnék tole.....
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 12. 01. 11:11
Hát igen, elég suxx. Egyébként sztem az működik hogy felhívod őket. A másik lehetőség, hogy vársz és meglátod mi sül ki belőle.
Elküldve: 2004. 12. 03. 04:44
En egy olyasmi konyvszeruseget hasznalok ami kapcsos es lehet bele rakni lapokat. Namarmost... van itt cd-s valtozatu lap amibe 1 oldal 4 cd azaz 2 oldal 8 cd es vagy 50-60 belefer siman egybe. Ez mar eleg mennyiseg, foleg hogy teljesen ataltam dvd-re (cd-re mar csak haveroknak irok ki valamit ha kernek ra). Nem tudom otthon lehet-e kapni ilyesmit de erdemes megnezni mert nagyon sok belefer es normalisan nez ki egymas mellett....
Have a good byte!!!
Elküldve: 2004. 12. 18. 18:11
Most lesz DVD íróm, és hát nem tudom melyik íróprogram jó.
Szóval ha tudtok segíteni, azt megköszönném. Előre is THX!

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2004. 12. 18. 22:55
Uhh, hosszabb távlaton én is erre gondoltam, de feltettem egy másik progit(DeepBurner) és sztem asse ürülék(
).

Elküldve: 2004. 12. 18. 23:13
Én utálom a tucat dolgokat, ezért általában ha van vmi sok mindent kipróálok, és nekem általában nem az szokott bevállni amit a többség használ. Író progiból viiszont eddig nem találtam jobbat.
Elküldve: 2004. 12. 19. 11:55
Nemtom, az legyen a lényeg h ingyenes legyen, teljes verzió, és lehessen használni valamire. De majd meglátom.
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:07
A DeepBurner az az!!!
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:08
De még tudok mondani párat: Burn4Free, Easy Writer, CD Burner Pro etc.
Elküldve: 2005. 01. 04. 23:32
Blu-ray/DVD/CD kombó meghajtót mutat be a Philips
lassan végre lesz belőle valami kézzel fogható is.
lassan végre lesz belőle valami kézzel fogható is.

Elküldve: 2005. 01. 09. 21:44
Hatalmas nagy segítségre lenne szükségem!Épp most néztem bankszámlám tartalmát és abban az örömben volt végre részem, hogy akadt rajta némi pénzmag, melyet jó lenne gyorsan elkölteni:DDDD Vicceet félretéve jövőhéten meg tudom venni a dvd-írómat, mely ez lenne:
http://www.nec.co.uk..._RW_ND3500.aspx
17240FT a drágája!
A lényeg most nem is ez, hanem hogy mien lemezeket érdemes venni? +-os, - osat vagy miet??Milyen sebességgel érdemes írni??No meg BPn hol érdemes lemezt venni?Mien márkát?? PLS válaszoljatok!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche