Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!
Elküldve: 2005. 10. 04. 22:06
Én rapperek vok és az is maradok nem fogok ott vadulni a nagy lobogó zsros hajú rockerek közt
!Nekem ez a yoo és nem fogok megváltozni.Az más tészta hogy meghallok 1 rockot és azt mondom hogy tök yoo.De akkor is rap mer én így is élek nem fogok ordibálni soha mint az őrültek,Inkább szétfüstöljük egymást!!

G-G-G-G-UNOT!
Ez annyira Gangsta luv :))
Elküldve: 2005. 10. 05. 08:01
Idézet
Én rapperek vok és az is maradok nem fogok ott vadulni a nagy lobogó zsros hajú rockerek közt
!Nekem ez a yoo és nem fogok megváltozni.Az más tészta hogy meghallok 1 rockot és azt mondom hogy tök yoo.De akkor is rap mer én így is élek nem fogok ordibálni soha mint az őrültek,Inkább szétfüstöljük egymást!!

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 10. 05. 09:52
Ez igaz. Én is teljesen más zenét hallgatok, mint azelőtt - úgy fogalmaznék, rászoktam az igényesebb muzsikára...
Elküldve: 2005. 10. 05. 14:36
Idézet
Idézet
Személy szerint Sade orgánumától kapartam a terepasztalt, most viszont.. isteni az a csaj
Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz
De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz 
ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom
Elküldve: 2006. 03. 30. 16:18
a stílusok, amiket utálok: pop rock,metál,hippy,rnb,hiphop,dnb,house,az összes discos,hc,punk.asszem nem hagytam ki semmit
Elküldve: 2006. 03. 30. 17:51
Idézet
Ez igaz. Én is teljesen más zenét hallgatok, mint azelőtt - úgy fogalmaznék, rászoktam az igényesebb muzsikára...

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:32
teljesen egyetértek Halferrel, minden műfajban lehet jót alkotni, pl. én főleg rock-metált hallgatok de elég nyitott vagyok a többire is mert ott is vannak jók, hiába más a műfaj (pl.Nine Inch Nails,Faithless,Depeche Mode,Gorillaz,DjJ Bootsie, stb...)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 03. 30. 20:38
Idézet

Pusztán kíváncsiságból ;milyen muzsikát hallgatsz?konrétan.
üdv: ekho
Ja és edit#2: Baromira rühellem azokat az emberi lénynek mondott alakokat akiket naponta látni az utcán,ugyanaz a haj,viselet,bleeeeeeeeeeee.(haj felnyírva középen fel,hátul hosszabb,csajoknál csizmába betűrt gatya.... igaz ez nem zene,de stílusnak stílus...na EZT KIB***tul rühellem.
Elküldve: 2006. 05. 17. 14:46
Én azt a stílust utálom mikor egy csaj játsza az agyát, hogy ő a tökéletes meg minden az ien szépségbigyókat (nem azt mondom, hogy egy csaj ne legyen szép csak ne legyen szóval oan ngayképü kiba*****ot ribanc.)például:Jú nézd meg letört a műkörmöm vagy hú mien cuki cipő ez kell-aztán föl s e veszi meg még ezt is utálom:Hú ez a ruha kövérít nem gondolod? Hú mien kövérvagyok fogynom kell-Aztán az egész nő van 30 kg.Kiráz a hideg pálcikák.És a boltba mikor egy kibaszott tárgyon 5 órát gondolkodik azt megkérdez engem utánna ha mondom a válaszom akkor néz másikat azt így tovább.

Bomm Bomm Bomm Bastik!!!!
Csibiri csá
#211 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 17. 18:57
Idézet
a stílusok, amiket utálok: pop rock,metál,hippy,rnb,hiphop,dnb,house,az összes discos,hc,punk.asszem nem hagytam ki semmit 
Nótár Marit vagy Bonyós Pityut?
Ne vedd beszólásnak!
Elküldve: 2006. 05. 17. 21:22
Tőlem vedd beszólásnak a rock legalább zene és van üzenete(némelyiknek) amúgy amit én utálok az a techbo.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
#213 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 18. 06:38
Idézet
Tőlem vedd beszólásnak a rock legalább zene és van üzenete(némelyiknek) amúgy amit én utálok az a techbo.
Elküldve: 2006. 06. 05. 20:49
nem szeretem a bárgyú embereket akiknek 8kg smink van az arcán és a jajj de cukiii meg hát ez tökjó ja és a akinek nagyon nagy pofája van és menőnek érzi magát mert mert gazdag pedig hülye az értelemhez
pedig a régimódi ész a jó és a tiszta paraszti erő !!
ja és a normális csajokkat is szeretem
pedig a régimódi ész a jó és a tiszta paraszti erő !!
Elküldve: 2006. 06. 09. 10:59
Hát igne van benne valami!
De én ismerek ilyen embereket, és nem feltétlenül olyan rossz. Persze ami túlfeszíti a húrt, az hát
De én ismerek ilyen embereket, és nem feltétlenül olyan rossz. Persze ami túlfeszíti a húrt, az hát
Elküldve: 2006. 06. 09. 11:30
Ki nem állhatom azokat az embereket akik lenézik a rockzenét, és minden rockert kötekedö, régszeg, tarhás bunkónak néznek.(má' bocs). Én is rockot hallgatok 0-24-ben, mégsincs hosszú hajam, nem járok talpig terpben.Semmi bajom azokkal az emberekkel. Sőt. Sokkal többre becsülöm azokat az embereket, akik kiállnak az elveik mellett, nem csak a divatot követik....( Az ember legyen egyedi, nem?)
#220 Guest__*
Elküldve: 2006. 06. 09. 11:33
( Az ember legyen egyedi, nem?)
De!!
Pl. az a sárga szem tök állat!
De!!
Pl. az a sárga szem tök állat!

Súgó
A téma zárva.