HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#201 Felhasználó inaktív   D O Double G 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:06

Én rapperek vok és az is maradok nem fogok ott vadulni a nagy lobogó zsros hajú rockerek közt Kép!Nekem ez a yoo és nem fogok megváltozni.Az más tészta hogy meghallok 1 rockot és azt mondom hogy tök yoo.De akkor is rap mer én így is élek nem fogok ordibálni soha mint az őrültek,Inkább szétfüstöljük egymást!!KépKépKép KépKép
G-G-G-G-UNOT! Ez annyira Gangsta luv :))

#202 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 05. 04:42

Csak a rock zenét utálod, vagy a rockereket is?

#203 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:01

Idézet

Én rapperek vok és az is maradok nem fogok ott vadulni a nagy lobogó zsros hajú rockerek közt Kép!Nekem ez a yoo és nem fogok megváltozni.Az más tészta hogy meghallok 1 rockot és azt mondom hogy tök yoo.De akkor is rap mer én így is élek nem fogok ordibálni soha mint az őrültek,Inkább szétfüstöljük egymást!!KépKépKép KépKép
Nem tudom, hogy hany eves lehetsz, de ha pl kb 14 evesen mondod ezt, akkor csak mosolygok egyett. De igazsag szerint az embernek bizonyos idoszakokban valtozik az izlese szoval soha ne mondd, hogy sohaKép.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#204 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 05. 09:52

Ez igaz. Én is teljesen más zenét hallgatok, mint azelőtt - úgy fogalmaznék, rászoktam az igényesebb muzsikára...

#205 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 14:36

Idézet

Idézet

Személy szerint Sade orgánumától kapartam a terepasztalt, most viszont.. isteni az a csaj :Đ Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz :-D De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz Kép
még szép, hogy érettséget tükröz! Kép 
És ki ordibál? :-D
ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom

#206 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:18

a stílusok, amiket utálok: pop rock,metál,hippy,rnb,hiphop,dnb,house,az összes discos,hc,punk.asszem nem hagytam ki semmit :Đ

#207 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:51

Idézet

Ez igaz. Én is teljesen más zenét hallgatok, mint azelőtt - úgy fogalmaznék, rászoktam az igényesebb muzsikára...
Ez relatív, hogy mi az igényes zene. Belátom, hogy lehet igényes egy Pop szám is, amiben sok munka van és egy valóban tehetséges személy énekli, de ugyanúgy egy Metal banda is lehet igényes. (itt fel kell hoznom pl. a Dream Theatert ami valóban egy színvonalas műfajt képvisel). Más, lágyabb műfajokban például a Depeche Mode-ra is hallottam már hogy leigénytelenezték. Nem hallgatom, de nem értek egyet a leszólásukkal. A kezdő falusi Pank muzsikára valóban lehet az ellenkezőt mondani, de mégis szeretem (mondjuk én nem mondtam h csak az igényes amit hallgatok). Végülis az egész, unalmas, filozófáló gondolatmenetemmel arra próbáltam kijukadni, hogy: Zoenn, milyen zenét hallgatsz? :Đ

#208 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:32

teljesen egyetértek Halferrel, minden műfajban lehet jót alkotni, pl. én főleg rock-metált hallgatok de elég nyitott vagyok a többire is mert ott is vannak jók, hiába más a műfaj (pl.Nine Inch Nails,Faithless,Depeche Mode,Gorillaz,DjJ Bootsie, stb...)Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#209 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:38

Idézet

Hmm én is ezt mondtam anno,fiatal koromban,azóta sokminden megváltozott,sokmindent meghallgatok és szeretek is,talán ez egyetlen kivétel a punk stuff,no persze megfelelő elmeállapot mellett akár még az is,bár nem valószínű.Viszont a rap az a véremben maradt azóta is, igaz Emi?Kép
Pusztán kíváncsiságból ;milyen muzsikát hallgatsz?konrétan.

üdv: ekho
Ja és edit#2: Baromira rühellem azokat az emberi lénynek mondott alakokat akiket naponta látni az utcán,ugyanaz a haj,viselet,bleeeeeeeeeeee.(haj felnyírva középen fel,hátul hosszabb,csajoknál csizmába betűrt gatya.... igaz ez nem zene,de stílusnak stílus...na EZT KIB***tul rühellem.

#210 Felhasználó inaktív   Tuti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 14:46

Én azt a stílust utálom mikor egy csaj játsza az agyát, hogy ő a tökéletes meg minden az ien szépségbigyókat (nem azt mondom, hogy egy csaj ne legyen szép csak ne legyen szóval oan ngayképü kiba*****ot ribanc.)például:Jú nézd meg letört a műkörmöm vagy hú mien cuki cipő ez kell-aztán föl s e veszi meg még ezt is utálom:Hú ez a ruha kövérít nem gondolod? Hú mien kövérvagyok fogynom kell-Aztán az egész nő van 30 kg.Kiráz a hideg pálcikák.És a boltba mikor egy kibaszott tárgyon 5 órát gondolkodik azt megkérdez engem utánna ha mondom a válaszom akkor néz másikat azt így tovább.KépKépKép

Bomm Bomm Bomm Bastik!!!! Csibiri csá

#211 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 17. 18:57

Idézet

a stílusok, amiket utálok: pop rock,metál,hippy,rnb,hiphop,dnb,house,az összes discos,hc,punk.asszem nem hagytam ki semmit :Đ
Akkor mit szeretsz?Kép
Nótár Marit vagy Bonyós Pityut?Kép
Ne vedd beszólásnak!

#212 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:22

Tőlem vedd beszólásnak a rock legalább zene és van üzenete(némelyiknek) amúgy amit én utálok az a techbo.Kép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#213 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 18. 06:38

Idézet

Tőlem vedd beszólásnak a rock legalább zene és van üzenete(némelyiknek) amúgy amit én utálok az a techbo.Kép
ez igaz és én is igy látomKépKépKépKépKép

#214 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 19:24

disco = Kép

#215 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 05. 19:31

Idézet

disco = Kép

igazKépKépKépKépKép

#216 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 05. 19:56

Idézet

Idézet

disco = Kép

igazKépKépKépKépKép
Ja en is...rohadtulKépKépKép.

Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#217 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 20:49

nem szeretem a bárgyú embereket akiknek 8kg smink van az arcán és a jajj de cukiii meg hát ez tökjó ja és a akinek nagyon nagy pofája van és menőnek érzi magát mert mert gazdag pedig hülye az értelemhez
pedig a régimódi ész a jó és a tiszta paraszti erő !!Kép ja és a normális csajokkat is szeretemKép

#218 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 10:59

Hát igne van benne valami!
De én ismerek ilyen embereket, és nem feltétlenül olyan rossz. Persze ami túlfeszíti a húrt, az hát Kép

#219 Felhasználó inaktív   Cuta666 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 11:30

Ki nem állhatom azokat az embereket akik lenézik a rockzenét, és minden rockert kötekedö, régszeg, tarhás bunkónak néznek.(má' bocs). Én is rockot hallgatok 0-24-ben, mégsincs hosszú hajam, nem járok talpig terpben.Semmi bajom azokkal az emberekkel. Sőt. Sokkal többre becsülöm azokat az embereket, akik kiállnak az elveik mellett, nem csak a divatot követik....( Az ember legyen egyedi, nem?)

#220 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 09. 11:33

( Az ember legyen egyedi, nem?)

De!!

Pl. az a sárga szem tök állat! Kép

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10