HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#181 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:39

Idézet

Végülis, 15 évesen érthető az, hogy nem jön be a klasszikus zene, de a disco és rap stílussal mi a baj? Miért nem kedveled?
Mutass neki jó zenét, hátha megtetszik neki.

Amúgy meg üdvözlünk a fórumban, Deadrick! Örülök, hogy feltámasztasz régi topicokat, hálásak vagyunk ezért! Én legalábbis mindenképp, szerintem hasznos, és felpezsdíti a fórum életét.
hwsw staff

#182 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:50

Bezony! Jó kis stílusháborút lehet itt kipattintani egy pillanat alatt! Mert ugyebár itt van Baalint, azzal a félresikerült izlésficamával..ehh..metál...juj! 14 éves koromban jó volt, de hát fel kellett nőni! Kép (imádunk baalint)

#183 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:07

Bah nos igen en is 14 evesen ott csapoltam GnR koncerten de idovel kinottem az artikulalatlan uvoltozesbol Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#184 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:02

Nálunk mindenek előtt Pokolgép ment, Ossian, Iron Maiden, Metallica. A GnR az híg fos volt ehhez képest! Kép

#185 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:16

én még 16 éves koromban is ott csápolok a koncerteken.Kép múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik.Kép (Kép!METAL!Kép)

#186 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:40

Idézet

én még 16 éves koromban is ott csápolok a koncerteken.Kép múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik.Kép (Kép!METAL!Kép)
ugyis van.

GnR telleg eleg soványka sose szerettem és nem is hallgattam....

Myko:De mi az hogy 14 eveseknek valo ecsém? ehhhhh...... az élő zene soha nem megy ki a divatbol. nekem bizonyos tekintetben csak az zene ami élő. persze ettol még vannak jo elektronyos cuccok (aviét is meghallgatom), de inkábbKép

ossian pokolgép, metallica LOL Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#187 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 22. 17:28

Idézet

Idézet

ugyis van.

GnR telleg eleg soványka sose szerettem és nem is hallgattam....

Myko:De mi az hogy 14 eveseknek valo ecsém? ehhhhh...... az élő zene soha nem megy ki a divatbol. nekem bizonyos tekintetben csak az zene ami élő. persze ettol még vannak jo elektronyos cuccok (aviét is meghallgatom), de inkábbKép

ossian pokolgép, metallica LOL Kép
Egyetértek, habár gondolom nem kell hangzoztatnom.

Ossian, Pokolgép: akkor még jók voltak, amikor a mára már megvénült Myko fater gyerkőc volt, mára már a legpénzhajhászabb társulat, a Kalapáccsal együtt :Đ

#188 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 17:39

Idézet

Ossian, Pokolgép: akkor még jók voltak, amikor a mára már megvénült Myko fater gyerkőc volt, mára már a legpénzhajhászabb társulat, a Kalapáccsal együtt :Đ
heheh, azért ajánlom mindnekinek az Ossian Sörivó vagyok cimu szamat.... de csakis klippel együtt!! na az mindent üt. nemtom hogy tud az az ember méég a gyerekei vagy egyáltalán bárki szemébe nézni Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#189 Felhasználó inaktív   D O Double G 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 23:42

ahogy az elején vki mondta,ízlések és pofonok.Én rap te metal a másik house a 4-ik meg anyám kínja.Ezen már az emberek leföl nyálaztak már ezerszer.De az ellentétek mndig lesznek ennyi(most okosat mondtam)
KépKép
G-G-G-G-UNOT! Ez annyira Gangsta luv :))

#190 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 07:52

Elektromosok: house, trance, techno, hyperspace... ezeket utálom, megőrülök tőlük. Más bármi jöhet.
Gaming is beliving...

#191 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:02

Hmm... szerintem én igazán csak az alternatív és értelmetlen zenéktől vagyok ki... Kép

#192 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:36

Talán én is, de én alapból olyan vagyok, hogy bármelyik stílusból megtetszhet valami.Kép

#193 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:42

Idézet

Talán én is, de én alapból olyan vagyok, hogy bármelyik stílusból megtetszhet valami.Kép
Ez igaz! Helyes nézőponT! Mondjuk azért vannak tényleg dolgok, amiktől ki tudok akadni, de ez inkább már komoly izlések és pofonok témakör Kép

#194 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:25

hmmm... érdekes. ennyit az ízlésemről. mostanában éjjel-nappal Jamiroquiat hallgatok. pedig nem igazán voltam oda ezért a stílusért, de most nagyon bejön.Kép

#195 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 15:12

Idézet

hmmm... érdekes. ennyit az ízlésemről. mostanában éjjel-nappal Jamiroquiat hallgatok. pedig nem igazán voltam oda ezért a stílusért, de most nagyon bejön.Kép
Lewton koma! Én világ életemben rühelltem a Depeche Mode-ot! 25 évig fikáztam és utáltam, aztán egyszer csak 25 év után megkedveltem és azóta hallgatom is. Érdekes ez az egész, mi? Kép

#196 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:06

Idézet

Lewton koma! Én világ életemben rühelltem a Depeche Mode-ot! 25 évig fikáztam és utáltam, aztán egyszer csak 25 év után megkedveltem és azóta hallgatom is. Érdekes ez az egész, mi? Kép
nos, igen... ez azért nagyobb pálfordulás...Kép

#197 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 20:18

Idézet

Idézet

nos, igen... ez azért nagyobb pálfordulás...Kép

Zenei kérdésben nem annyira. Az ízlésünk igen erősen változhat.
Gaming is beliving...

#198 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:37

Hát én régen a rock meg a metálra azt mondtam ,hogy primitív ütöm vágom de aztán jött az isteni szikra és a Metallica meg az AC DC és más lett a világ. Ki érti ezt?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#199 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:50

Idézet

Személy szerint Sade orgánumától kapartam a terepasztalt, most viszont.. isteni az a csaj :Đ Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz :-D De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz Kép
ivatlan vendég jö, bár észre sem veszed, legjobb barátod ö és hü szerelmesed, arctalan király, halk léptü mostoha, folyton nyomodba jár és nem hagy el soha, közel jön, túl közel, szomorúan megáll, ráförmedsz, nem fut el mert úgy hívják: Halál.

#200 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:54

Idézet

Személy szerint Sade orgánumától kapartam a terepasztalt, most viszont.. isteni az a csaj :Đ Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz :-D De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz Kép
még szép, hogy érettséget tükröz! Kép

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.