HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#461 Felhasználó inaktív   torolaci 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 17:46

Idézet

Idézet

nekem semmi sem emlékeztetne az emóból arra h japán...én 1 anime-t se láttam ahol ilyenek lettek volna...sztem az emósok a Tokio Hotel (Kép) miatt alakultak ki...nézzétek csak meg a kis b*zi Bill-t
Már megbocsáss ... de az emo egy elég régi stílusirányzat... a 80-as évek közepefelé alakult ki. Pontosabban egy "emotional hardcore" nevű megmozdulás alatt Washington DC.-ben. Ez amit ma te emo-nak látsz, az nem az eredeti emo. Ugyanígy van ez a skinheadeknél. Az igazi skinheadek akiket az OI! mozgalom fogott össze, nem voltak fajgyűlölőek...
Így van, a "rasszista skinhead" az igazából Bonehead, de ma ezt már szinte mindenki egybemossa... főleg azért mert a boneheadek skinheadeknek nevezik magukat.

#462 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem az emósok csak ,,fenyegetőznek" vele, aki megteszi az depressziós. Amúgy ha jól tudom, az emó az egy japán stílus, de nem az, amit itt látsz, ez csak feltűnési viszketekség.

Szerintem fingotok sincs az egészről. Már bocsi, de annyi közhelyet összehordtatok, hogy az már fáj. Először is, az 'Emo' a Punk ellenirányzataként indult a '70-es '80-as években. Tehát egyszer is rock. Második dolog, hogy az 'emotional' szóból származik, az irányzat lényege az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy ne hagyják elsorvadni magukban az érzelmeket, ne hagyják túláradni az agressziót, leértékelődni a belső dolgokat... Majdnem mint a hippik. Csak ők a másik irányba mentek el, és a mozgalom 'lelki berendezkedése' nagyon negatív lett, lassan csak a rosszat látták, de az egésznek pont az volt a lényege, hogy ők ettől elhatárolódjanak. Az a szélsőség, ami mára lett belőle, igazából csak divat. Ma ezt csinálja a sok divatímós: 'jajj be szar a világ, mindenki utál, jajj be rossz az egész, hagyjatok meghalni!'... Önsajnálattá fajult az egész. Az érvagdosással meg önsanyargatással a saját maguk által gerjesztett feszültséget, depressziót vezetik le. Ami végül is nem is olyan nagy hülyeség, ha a lényegét tekintjük, csak ők csinálják, de igazából nem is értik, miért. Feketébe járnak, mert ezt látják. Negatívan gondolkodnak, mert ezt olvassák/hallják... A sok szar zenekar csak a szenvedésről meg ilyenekről beszél. Ez eddig a divatímó...
Egy igazi emo megpróbál a dolgok mögé látni. Nem csak látja a rosszat, ő kiválik belőle, elhatárolódik tőle. Megpróbál szentimentális életet élni. Ő nem magát sajnálja, inkább a világot, amin, lássuk be, van is, amit sajnálni... És még sok helyen bizony sok szart összehordatok az 'ímó'-ról, ami viszont tényleg egy teljes életérzés kellene legyen, nem az a csöpi darkozás, amit ti láttok Kép - ja és mielőtt megkérdeznétek, nem vagyok emo(s) Kép

#463 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:07

De ahogy látom, Ragna többet tud a dolog keletkezéséről, én már régen olvastam a témában :Đ

#464 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:11

hát én hallgatok némi emo-punk rock kot de nem vagyok emo és mint divatirányzat utálom is az egészet pláne ami ma megy itthon, de ők tudják...szóval nem izgat de találkoztam már tök happy emberrel aki azt mondta magáról hogy emo :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#465 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:13

Idézet

De ahogy látom, Ragna többet tud a dolog keletkezéséről, én már régen olvastam a témában :Đ
Azért a lényegét elég jól kifejtetted. KépKép

#466 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:14

Idézet

hát én hallgatok némi emo-punk rock kot de nem vagyok emo és mint divatirányzat utálom is az egészet pláne ami ma megy itthon, de ők tudják...szóval nem izgat de találkoztam már tök happy emberrel aki azt mondta magáról hogy emo :Đ
Az emonak is vannak ám alfajai ... akik a boldogabb oldalával azonosulnak a világnak azok a Színek vagy Színemók.

#467 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:27

Én azokat utálom akik utálják az emosokat.Kép
Ez a fene nagy negatívság velük szemben az igazi divat, nem ők maguk. Nincs menőbb myvipen egy Anti Tokio hotel klubnál..

Én őszintén lecsokizom hogy ki mit hallgat, ki naponta hány erét vágja fel, vagy hogy ki milyen zenét játszik. Én nem hallgatom, nem nekem készült, de nem is láttam még olyat hogy a Tokio Hotel frontembere valaki torkán lenyomott volna egy lemezt.
Akasszák fel magukat, vágják fel az ereiket, ugorjanak a vonat elé, tök mindegy, egy hellyel több lesz a Földön.
Nem tartom őket kevesebbre mint a deathmetalos fenegyerekeket vagy a discós partyarcokat.

Én általában ki is maradok ha emósokról megy a téma, inkább hátradőlök és benyomok egy Rolling Stones klasszikust és élvezem az életet.Kép

#468 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:33

Idézet

Én általában ki is maradok ha emósokról megy a téma, inkább hátradőlök és benyomok egy Rolling Stones klasszikust és élvezem az életet.Kép
Így van! :Đ Bár én a discos partyarcok nagyrészét utálom, mert mikor valami oylan zene megy, amibe kicsit durvább a gitár, már rögtön jön a "fúj, ez nem zene" meg a hasonló maszlagságok, mikor 1 fél órás fost (már bocsánat) én is össze tudok DJ-zni mások által kreált zenékből.

#469 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:41

Idézet

Idézet

Így van! :Đ Bár én a discos partyarcok nagyrészét utálom, mert mikor valami oylan zene megy, amibe kicsit durvább a gitár, már rögtön jön a "fúj, ez nem zene" meg a hasonló maszlagságok, mikor 1 fél órás fost (már bocsánat) én is össze tudok DJ-zni mások által kreált zenékből.
Igen. Amikor így összemixelnek számokat. Tényleg. Talán a populáris zenén kívűl ( amit a Viva meg a Danubius játszik ) azt rühellem csak. Amugy minden zenét meghallgatok. Mert a többi az ZENE, az előbb felsoroltak pedig nem az.

Ha rádiót kell hallgatni, akkor vagy radio.café, vagy MR2 Petőfi.

#470 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:45

Egyébként nem értem, hogy miért a zenei vonatkoztatásokról szól ez a topic, igaz általában minden stílushoz kapcsolódik egy rá jellemző muzsika. De itt a stílusokról kéne beszélni. Ez az egyik hsz-ról jutott eszembe...
És rádöbbentem, hogy melyik fajtáját utálom legjobban az embernek. A flegma, nemtörődöm, mindenkinélokosabbvagyok típusú embereket ki nem állhatom. Kép

#471 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:48

Idézet

Egyébként nem értem, hogy miért a zenei vonatkoztatásokról szól ez a topic, igaz általában minden stílushoz kapcsolódik egy rá jellemző muzsika. De itt a stílusokról kéne beszélni. Ez az egyik hsz-ról jutott eszembe...
És rádöbbentem, hogy melyik fajtáját utálom legjobban az embernek. A flegma, nemtörődöm, mindenkinélokosabbvagyok típusú embereket ki nem állhatom. Kép
ha már ember stílus akkor a szemét,aljas, sunyikat jobban utálom mint a hazugokat. Kép

#472 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:53

Én a sunyikat meg seggnyalókat utálom. Eleget láttam már, olyan, mint a csimpánzoknál, mindenki valaki más hátát tetvészi Kép Ha valaki kétszínű vagy seggnyaló, el is mehet a picsába, elég bajom volt már az ilyen alakokból Kép

#473 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:53

DragonForce - Instructional Demo szerintem ezek jól gitároznakKép

#474 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:55

Én a nyalis kétszínű embereket rühellem. Akik meg a másikat kibeszélik azok meg a leg gyávább emberek, nem merik a másik szemébe mondani az igazat. Én is szoktam kibeszélni néha embereket, de az inkább olyan , h elképzeljük, miket csinálhat és röhögünk rajtuk, de az ilyenekkel amúgy sem áplok jó viszonyt, mert mindig megmondom szépen neki a véleményem.

#475 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 19:13

zenei stílusokból amit szeretek az egyértelműen a Rap azon belül is inkább a gangsta rap. pl
amit nem szeretek a techno,trance és a hasonlók.

#476 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 19:14

Idézet

Sátánölő metál! Kép A Heroes of Our Time 1 jó szám még tőlük. Eszméletlen ügyesek a gitárral amúgy.

Visszatérve az emberekre: Én találkoztam már 3 szinű emberrel is. 3 félét hazudik 3 különböző embernek. Befosás. Amúgy én is szoktam kibeszélni embereket néha. De ki nem? Ha valami bajod van vkivel, és megbeszéled 1 barátoddal már az is kibeszélés. De ennek is van durvább foka,az, mikor vkit irígységből beszélnek ki.

#477 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 19:54

Idézet

Idézet

Sátánölő metál! Kép A Heroes of Our Time 1 jó szám még tőlük. Eszméletlen ügyesek a gitárral amúgy.
Sátánölő ? Ne röhögtess. Jól gitároznak ? Mondom ne röhögtess. A DragonForce egy stúdióban felpörgetett műzene. Élőben el sem tudják játszani normálisan a számaikat.

#478 Felhasználó inaktív   Famous 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 19:56

Idézet

Én találkoztam már 3 szinű emberrel is. 3 félét hazudik 3 különböző embernek. Befosás.

Én már olyan emberrel is találkoztam aki ha hallgat, akkor is hazudik. Ezt vedd le..Kép Najó azért nem, de néha nyom olyan szövegeket.Kép Én meg csak bólogatok meg nyomom neki a rizsát,hogy már énis hallottam róla meg stb...Ilyen például a technika tanárunk aki egyben a médiát és fizikát is tanit.Kép Nagy dumás ezért hozunk/hoztunk fel mindig egy témát, azt az egész órát végigtolta..Kép Az egyik gyerek nyomatta neki, hogy vmelyik nap volt a fogorvosnál..Erre rá, asztmondta h amerikába kifejlesztettek olyan injekciót, hogy az az ínedbe beleszúrják, kinő a fogadKép

#479 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:01

Idézet

Erre rá, asztmondta h amerikába kifejlesztettek olyan injekciót, hogy az az ínedbe beleszúrják, kinő a fogadKép
Jajj ezen jót vidultam. Kép Amúgy a mi osztályunkba is van egy ilyen vetítőgép ... de mi csak Grimm-nek hívjuk, mert minden lószart összehazudik. Úgy kezdte középsuli 1. évét, hogy nekik Jaguar-juk van ... aztán láttuk amikor a faterja egy Citroen C3-mal jött érte. Azóta se láttuk a titokzatos szürke Jaguar-t. Kép

#480 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:02

Idézet

Idézet

Én találkoztam már 3 szinű emberrel is. 3 félét hazudik 3 különböző embernek. Befosás.

Én már olyan emberrel is találkoztam aki ha hallgat, akkor is hazudik. Ezt vedd le..Kép Najó azért nem, de néha nyom olyan szövegeket.Kép Én meg csak bólogatok meg nyomom neki a rizsát,hogy már énis hallottam róla meg stb...Ilyen például a technika tanárunk aki egyben a médiát és fizikát is tanit.Kép Nagy dumás ezért hozunk/hoztunk fel mindig egy témát, azt az egész órát végigtolta..Kép Az egyik gyerek nyomatta neki, hogy vmelyik nap volt a fogorvosnál..Erre rá, asztmondta h amerikába kifejlesztettek olyan injekciót, hogy az az ínedbe beleszúrják, kinő a fogadKép
nekünk ugyan ez az ének tanárunk. férfi, Gábornak hívják és minden órán elmondja angolul a diplomáját, valam Jazz composer. Beadta neknk, h dolgozhatna egyetemen dupla ennyiért,de nem akar, meg h az alvilágba is dolgozott havi 2 milláért, de kiszált mert csaldott akart alapítani. Mondta azt is h néha lekever egy-egy pofont a gyerekeinekKép

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.