HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#421 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:35

Idézet

Idézet

erről van szó, veled vagyok Kép
Én meg ellenetek! Megmondom őszintén, ki nem állhatom a rockot, de mégsem szidom. Számomra ez a legundorítóbb dolgok egyike, saját magatokat alacsonyítjátok le ezzel, egy kicsit több komolyságot emberekKép
Ez a beszéd, attól még, hogy valami nem teccik nem kell mindjárt gyűlölnöd is. De ha már itt tartunk akkor én a diszkós zenét nem szeretem. Fatboy slim-e kívül egyik sem teccik.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#422 Felhasználó inaktív   Víz_Elek 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:38

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
Meg sértettél! Én ugyanis Electro House-os vok!
Itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!

#423 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:43

Én személy szerin nem gyűlölöm egyik stílust se, inkább úgy mondanám, hogy nagyon nem szeretem :Đ

De azok amiket nagyon nem szeretek: disco minden alfajával (fattyával) együtt, kivéve a régi 80s évek beli disco számok (Diszkópatkányok) mert azokban még érződik valami hangszeres tudásés nem utolsó sorban k.jól énekelnek benne. Amit a disconál egy fokkal jobban utálok az a pop. Mondjuk ebbe is beletartozik az előbbi stílus, de nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem a tököm tele van azzal, hogy a "kemény gyerekek" a vonatokon, buszokon full hangerővel nyomatják a kis egy-slágeres p*csák aktuális agyzsibbasztó trágyaléhez hasonló számát neked meg azt kell hallgatnod, mert még a fülhallgatóban full hangerőn szólózó Slash sem tudja elnyomni azt a zenének nevezett undormányt.

Remélem senki sem sértődött meg az én MAGÁN véleményemen.

Hallgat valaki Jack Jack-et? Nagyon ajánlom. Nagyon jó zenét játszanak, és én még külön meg is lepődtem a Mester Tamáson, hogy így is tud énekelni.

Jack Jack - I'll be stronger (egyik legjobb szám)
Jack Jack - Kid stuff (A Papp Szabi marha jól énekel benne)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#424 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:45

Idézet

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
Meg sértettél! Én ugyanis Electro House-os vok!
tudjátok hogyszól a mondás kinek a pap...... Nah szoval. Az elektro és a rock ugye a két véglet. De istenem gyerekek egymást már nefikázzuk hullára. Az kinek jó? Én trance-t halgatok. ÉS IGENIS meghalgatom énis az AC/DC High way to hellt. Fogadjunk teis kibirnár 1 laza Armin van Buurent. És igen az Otársaid a köcsögög mert ők a gyerekesek azzal hogy téged lenézenek mert egyedi vagy. Miért ők mi?Tudom BIRKÁK. Mert az egyik elkezdte a többi fojtatta ismerem. Szoval nelegyünk birkák és fogadjuk ela másikat : )
PSN: NikonKristof

#425 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:54

Nemár, h valaki azon megsértődik,h a másik mit szeret.
Emo zenét ki szereti? Még nem nagyon hallgattam, de oszt társam mutatott Emo coret, az viszonylag nem is rossz.
Amúgy az én hdd-men megfér a tecktronik (igenis jó) a Snoop dog mellett, és a Ramstein album sem kezdte el vírussal elárasztani a gépem mikor mellé raktam Rihannat. És csak, h lássátok mennyi fajta zenét hallgatok még katonai indulók is vannak, mondjuk hardtechno is van, de annál még a mosógép is több zenei értéket mutat fel.

#426 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:56

Idézet

Nemár, h valaki azon megsértődik,h a másik mit szeret.
Emo zenét ki szereti? Még nem nagyon hallgattam, de oszt társam mutatott Emo coret, az viszonylag nem is rossz.
Amúgy az én hdd-men megfér a tecktronik (igenis jó) a Snoop dog mellett, és a Ramstein album sem kezdte el vírussal elárasztani a gépem mikor mellé raktam Rihannat. És csak, h lássátok mennyi fajta zenét hallgatok még katonai indulók is vannak, mondjuk hardtechno is van, de annál még a mosógép is több zenei értéket mutat fel.
IGYVAN teljesen igazad van én ezt kifelejtettem KépKép

#427 Felhasználó inaktív   Víz_Elek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:04

Idézet

Idézet

Én nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a stílusokkal. Van ugye house, trance, goa, techno meg mittomén még mik. De mitől más stílus ez? Ha lenne itt valami jártas a tv-ben és leírná azt megköszönném.

Nem tudom, hogy ez milyen stílus, de a winamp house-t ír rá így én is annak nevezem. Szerelmes vagyok ezekbe a számokba azóta mióta láttam a Berlin Callingot.
Hát ez kérlek szépen szerintem egy elég gagyi electro szám.
Itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!

#428 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:08

Hiába vitáztok itt a különböző sztájlokról,:Đ az örök és az Isten, akkor is Axl és Slash!KépKépKép

#429 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:21

Idézet

Hiába vitáztok itt a különböző sztájlokról,:Đ az örök és az Isten, akkor is Axl és Slash!KépKépKép
norb látom tese békés szándékkal jöttél xD

#430 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:49

Idézet

Én azt(azokaz szoktam) Utálni akik így beszélnek egy másik stílusról....Én METÁL-os vagyok, de meghallgatom a PUNK-ot, a Disco-t és bármit...Igazából ami tetszik azt meghallgatom és ennyi...Egyik műfaj sem jobb a másiknál, mert mindegyik különböző és minden ember különböző, így mindenki mást szeret...(hmm?:Đ) De mikor valaki így beszél egy másik műfajról, legszivesebben pofánrugnám(nehogy magadra vedd nekem:) ) KépKép

Szerk.: Am ez a topic rossz 5let volt...Nehogy aztán gyűlölködés legyen a vége....
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#431 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:54

Idézet

Hát nem tom ... én nem tartom Slasht valami nagy gitárhősnek ... lehet velem van a baj ... Roope Latvala, Alexi Laiho, Gentaro Satomura, Mikko Salovaara, Buckethead. Számomra ők tudnak gitározni ... nem tudom, lehet slash is jól tud, csak én nem veszem észre. Igaz ezen az 5 neven kívül van még elég sok ember mint pl. Michael Angelo Batio, de ha felsorolnám mindüket, akkor betelne 1-2 oldal. :-D (Michael-t nagyon érdemes végig nézni mert elég kemény a szóló amit levág ...)

#432 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:59

Idézet

Idézet

Hát nem tom ... én nem tartom Slasht valami nagy gitárhősnek ... lehet velem van a baj ... Roope Latvala, Alexi Laiho, Gentaro Satomura, Mikko Salovaara, Buckethead. Számomra ők tudnak gitározni ... nem tudom, lehet slash is jól tud, csak én nem veszem észre. Igaz ezen az 5 neven kívül van még elég sok ember mint pl. Michael Angelo Batio, de ha felsorolnám mindüket, akkor betelne 1-2 oldal. :-D (Michael-t nagyon érdemes végig nézni mert elég kemény a szóló amit levág ...)

Természetesen nem indulatokat szítani -nem a szart nem- írtam ezt. :) Én Axl-ön és Slash-en nőttem fel, és számomra Guns N' Fucking Roses az örök kedvenc. Egyéb iránt leszarom, hogy ki-mit hallgat, nem ítéltem el embert soha azért, mert más a zenei ízlése. Viszont a Majkáktól a falra mászok...Kép

#433 Felhasználó inaktív   torolaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:00

Idézet

Idézet

Én azt(azokaz szoktam) Utálni akik így beszélnek egy másik stílusról....Én METÁL-os vagyok, de meghallgatom a PUNK-ot, a Disco-t és bármit...Igazából ami tetszik azt meghallgatom és ennyi...Egyik műfaj sem jobb a másiknál, mert mindegyik különböző és minden ember különböző, így mindenki mást szeret...(hmm?:Đ) De mikor valaki így beszél egy másik műfajról, legszivesebben pofánrugnám(nehogy magadra vedd nekem:) ) KépKép

Szerk.: Am ez a topic rossz 5let volt...Nehogy aztán gyűlölködés legyen a vége....
Így van, szerintem sincs azzal gond, hogy valaki ezt, vagy azt hallgat (én speciel metal/rock [SlipKnoT forever]). Sőt még azzal sincs gond, hogy vki megmutatja a másiknak a saját kedvenceit (pl az én osztálytársam a közreműködésemmel átált a diszkó+rap műfajokról a "lájtosabb metál" meg nemzeti rock párosra (és nem csak Kárpátia)... Nekem azzal van bajom, ha már vki rám akarja erőlteti a zenéjét, és így az emberből vhogy magától kialakul kisebb-nagyobb utálat a műfaj iránt... Szóval mindenki hallgassa a saját kedvenceit úgy, hogy az másokat ne zavarjon.Kép

Kép

#434 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:05

Idézet

Jólbeszélsz barátom!KépKépKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#435 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:05

Idézet

Idézet

Idézet

Természetesen nem indulatokat szítani -nem a szart nem- írtam ezt. :) Én Axl-ön és Slash-en nőttem fel, és számomra Guns N' Fucking Roses az örök kedvenc. Egyéb iránt leszarom, hogy ki-mit hallgat, nem ítéltem el embert soha azért, mert más a zenei ízlése. Viszont a Majkáktól a falra mászok...Kép
Én sem utálatból írtam. Kép:) nem a szart nem ! Kép Csak nem értem, hogy sokak miért Slash-t tartják a legjobb gitárosnak, holott szerintem már "kiöregedett" a gitárhősködésből... Az új nemzedék vette át a helyét, bár Michael Angelo Batio még nála is sokkal veteránabb gitáros. A te indokod mondjuk még el is fogadható, hiszen az embernek az a legjobb muzsika amin felnőtt a kis csipszaros korától egészen máig. Kép

#436 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:18

Michael Angelo Batio nagyon keményen nyomja =)

#437 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:20

Idézet

Idézet

Nekem meg Jonny Greenwood A gitáros. Persze ez mindenkinek változik. ( Vagy Lightnin' Hopkins de hát ő ugye már régóta nem él. )

ÉS még mindig áll amit előző postban írtam, hogy ha valaki ért ezekhez a stílusokhoz és leírná hogy mi a különbség a trance house techno electro goa stb. között annak nagyon megköszönném:):):)

#438 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 12:08

disco, retro, techno............ a hc meg a punk muzsikák a finomakKép

#439 Felhasználó inaktív   szada95 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 12:27

Idézet

disco, retro, techno............      a hc meg a punk muzsikák a finomakKép
JOL MONDOD!!!!!!!

#440 Felhasználó inaktív   szada95 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

Hát nem tom ... én nem tartom Slasht valami nagy gitárhősnek ... lehet velem van a baj ...  Roope Latvala, Alexi Laiho, Gentaro Satomura, Mikko Salovaara, Buckethead. Számomra ők tudnak gitározni ... nem tudom, lehet slash is jól tud, csak én nem veszem észre. Igaz ezen az 5 neven kívül van még elég sok ember mint pl. Michael Angelo Batio, de ha felsorolnám mindüket, akkor betelne 1-2 oldal. :-D (Michael-t nagyon érdemes végig nézni mert elég kemény a szóló amit levág ...)
Nekem meg Jonny Greenwood A gitáros. Persze ez mindenkinek változik. ( Vagy Lightnin' Hopkins de hát ő ugye már régóta nem él. )

ÉS még mindig áll amit előző postban írtam, hogy ha valaki ért ezekhez a stílusokhoz és leírná hogy mi a különbség a trance house techno electro goa stb. között annak nagyon megköszönném:):):)
nekem a nagy gitárosok közt van Slash, Eddie Van Halen

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.