Nem volt Chuck Norris sehol...

De ez milyen érdekes...Ha tesóm megy akkor nagy a pofájuk, ha meg Én megyek akkor be vannak szarva...Hmm...Már úgy mentem oda, hogy(ezzel a szöveggel nyitottam) :
*****(neve) Te mi a k*rva anyádat képzelsz magadról?
Kijött, hogy mivan Én meg odamentem, hogy mit képzelsz te, hogy a mi áramunkat használod???
azt mondja: Jajj véletlen volt, mondom, hogy a f*szomba lehet véletlen lopni az áramot?
Erre Ő: Hát na jó nem véletlen volt, de kellett nekik...MOndom: Lóf*szt nektek is akkor lett áramotok mikor nekünk, ne hazudj nekem...Erre mondja, hogy most Én miért vagyok ilyen erőszakos...Mondom Én most még teljesen békés vagyok, ha Én erőszakos lennék akkor te már nem élnél, de legalábbis már a falra kentelek volna a fiaddal együtt...(A fia oda se mert jönni)...Erre: Dehát mi meg az Ő aknájukat használjuk...MOndom Hallod, az közös mivel ez sorház így mindenkinek ugyanott van a óra...Dehát..De..Hát...(Ő reakciója) na mondom fogjad be...Meg kérdeztem, hogy mit is mondtál a tesómról mikor bement?? Elkezdi, hogy Ő semmit, mert nem is látta, hogy hol van...hmm...mondom Én is hallottam szal ne merészelj hazudni nekem mert akkor keresheted a helyedet a temetőben...Tudjátok mindenki (a munkásai) ott néz minket, hogy na most mi lesz, de csak annyit csináltam, hogy így közelálltam és hátralöktem, hogy mégegyszer csinál valamit akkor már jobb lesz, ha fut...És mérgembe letéptem a falról a hungarocellt...Nem volt nehéz hisz úgyis szarul csinálták...
Szal, k*rva mérges vagyok még most is...Azóta nem láttam Őket, de mégcsak beszélni sem hallottam Őket, de tuti, hogy ennek lesz folytatása...Főleg mivel apám is olyan mint Én és ha hazajön Ő sem fogja szó nélkül hagyni...És akkor is menni fogok...2-en még érdekesebb lesz....A Kurva Anyjukat...

És mostmár azon kell izgulnom, hogy Éppen mit lopnak vagy mit csinálnak nekünk "jóakaratból"
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor