HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1241 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 17. 18:24

Idézet

Idézet

Idézet

Kép KépKép
azok ott fa**pó romák. látni lehet a zászlón. ilyenkor sajnálom, hogy Hitler nem velük kezdte
egyébként 3 helyesírási hiba van a mondatban xD de miért pont magyar nő? cigány nem addig tartja?

ha ott lettem volna, tuti lehívtam volna 1 airstrike-ot :Đ
LoL airstrike Kép nem nyomod te kicsit sokat a CoD-ot? Kép
de :-D

#1242 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 17. 19:04

Azért általánosítani sem kell! Erdélyi magyar ismerőseinknek soha semmi baja nem volt a románokkal. Nem olyan szemét nemzet mint azt hiszitek. Az, hogy egy focimeccsen ilyen írnak ki.... :Đ LOL Van humorérzékük, s a cél hogy felhúzzák az ellenfelet. Ennyi. Nehogy már ebből leáltalánosítsatok az egész nemzetre.

Nézzétek meg pl a Szíven szúrt Ország c. filmet.... aztán mondjatok egy rossz szót is a románokra!

Kép
Kép
Kép

#1243 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 17. 19:11

Idézet

Azért általánosítani sem kell! Erdélyi magyar ismerőseinknek soha semmi baja nem volt a románokkal. Nem olyan szemét nemzet mint azt hiszitek. Az, hogy egy focimeccsen ilyen írnak ki.... :Đ LOL Van humorérzékük, s a cél hogy felhúzzák az ellenfelet. Ennyi. Nehogy már ebből leáltalánosítsatok az egész nemzetre.

Nézzétek meg pl a Szíven szúrt Ország c. filmet.... aztán mondjatok egy rossz szót is a románokra!

Mindíg mindegyik nemzetre lehet rosszat mondani.Kép

#1244 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 17. 19:13

Idézet

Idézet

Így van! S ha már itt tartunk, nehogy ám azt higgyük hogy a miénk micsoda egy ártatlan. Sok nemzetet megbántottunk, soknak alátettünk a történelem során. Én maximálisan meg tudom érteni, ha vannak akik nem szeretnek minket.
De hogy megszerettessük magunkat, annak nem az a módja hogy fennakadunk ilyen megnyilvánulásokon, ozt még durvábban vágjunk vissza....mert sajnos ez megy.

Kép
Kép
Kép

#1245 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 17. 19:30

Idézet

Idézet

Idézet

Így van! S ha már itt tartunk, nehogy ám azt higgyük hogy a miénk micsoda egy ártatlan. Sok nemzetet megbántottunk, soknak alátettünk a történelem során. Én maximálisan meg tudom érteni, ha vannak akik nem szeretnek minket.
De hogy megszerettessük magunkat, annak nem az a módja hogy fennakadunk ilyen megnyilvánulásokon, ozt még durvábban vágjunk vissza....mert sajnos ez megy.

Eddig eleg keves magyartol hallottam ezt a felismerest.Itt kulhonban meg jobban erzodik az,hogy mit is "jelent" magyarnak lenni.Egy tuti,elonyt nem;)

#1246 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 20:27

Idézet

nem kell egyből általánosítani, az tény, meg lehet hogy meccs, de azért mégiscsak elmehetnek ők is a ******ba, és nemfeltétlenül nevezném ez humorérzéknek... én mondjuk pont nem érzem magam sz*rnak, arra meg kíváncsi lennék, ha a magyarok tettek volna ilyet ki, mekkora verést kapunk. cozma emlékére is barátságos meccset játszott a két nemzet, erre ezek a f*szfejek, nincs rájuk jobb szó, tovább emelik a viszájt... hát elmehetnek a g*cimbe

#1247 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 17. 20:29

Idézet

annak nem az a módja hogy fennakadunk ilyen megnyilvánulásokon, ozt még durvábban vágjunk vissza....mert sajnos ez megy.
Az a lol hogy nekünk a durva visszavágáshoz elég kitennünk egy nagy magyarországos zászlót. KépKép (amiről én személy szerint levenném a bal-alsó csücskét Kép)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1248 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 17. 20:40

Idézet

Idézet

Idézet

Eddig eleg keves magyartol hallottam ezt a felismerest.Itt kulhonban meg jobban erzodik az,hogy mit is "jelent" magyarnak lenni.Egy tuti,elonyt nem;)
Hát akkor komolyan meg kell fontolnom elhagyom-e majd ha ott lesz az ideje a szülőhazámat.Kép

#1249 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 17. 22:28

Idézet

Idézet

nem kell egyből általánosítani, az tény, meg lehet hogy meccs, de azért mégiscsak elmehetnek ők is a ******ba, és nemfeltétlenül nevezném ez humorérzéknek... én mondjuk pont nem érzem magam sz*rnak, arra meg kíváncsi lennék, ha a magyarok tettek volna ilyet ki, mekkora verést kapunk. cozma emlékére is barátságos meccset játszott a két nemzet, erre ezek a f*szfejek, nincs rájuk jobb szó, tovább emelik a viszájt... hát elmehetnek a g*cimbe
Látod az ilyen gondolkodásmód miatt tartunk ott megítélésben, ahol tartunk. ennyi.
Ajánlom neked és a hozzád hasonló véresszájú gyermetegnek, hogy utazzatok! Próbáljátok meg bejárni kis hazánk határain kívül is a világot. Stoppal, gyalog, busszal....ami jön. Az ott tapasztaltak alapján ítéljetek meg nemzeteket! Ne a sajtóból.
Kép
Kép
Kép

#1250 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 17. 22:53

Idézet

Látod az ilyen gondolkodásmód miatt tartunk ott megítélésben, ahol tartunk. ennyi.
Ajánlom neked és a hozzád hasonló véresszájú gyermetegnek, hogy utazzatok! Próbáljátok meg bejárni kis hazánk határain kívül is a világot. Stoppal, gyalog, busszal....ami jön. Az ott tapasztaltak alapján ítéljetek meg nemzeteket! Ne a sajtóból.
Nagyon egyetértek. Aki volt cserediák programmal vagy erasmussal külföldön, láthatja, hogy az emberek soha nem itélnének el senkit, csak azért mert magyar vagy román vagy bármilyen más nemzetiségű, ha elítélnek akkor az max személyes okok miatt lehet.
Én voltam spanyolországban és ott az emberek úgy bánnak a külföldiekkel mintha rég nem látott barátok lennének.

#1251 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:01

Idézet

Idézet

Nagyon egyetértek. Aki volt cserediák programmal vagy erasmussal külföldön, láthatja, hogy az emberek soha nem itélnének el senkit, csak azért mert magyar vagy román vagy bármilyen más nemzetiségű, ha elítélnek akkor az max személyes okok miatt lehet.
Én voltam spanyolországban és ott az emberek úgy bánnak a külföldiekkel mintha rég nem látott barátok lennének.
nahát akkor irány szlovákia, majd meglátod kit hogyan ítélnek el csak azért, mert magyarKép
szerk: a spanyoloknak meg kb 0 közük van ehhez a felfogáshoz, ez csak a keleti szekcióban mutakozik sajnos igazán meg

#1252 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:16

Idézet

Idézet

Idézet

nahát akkor irány szlovákia, majd meglátod kit hogyan ítélnek el csak azért, mert magyarKép
szerk: a spanyoloknak meg kb 0 közük van ehhez a felfogáshoz, ez csak a keleti szekcióban mutakozik sajnos igazán meg
Elsősorban nyugateurópára gondoltam, mind1.
az meg, h a spanyolok nem kelet európában élnek, nem jelenti azt hogy nem lehetne hozzáállni hasonlóan az emberekhez.
Helyette, ha valaki csinál nekem valami rosszat, akkor máris azt kivánom, hogy dögöljön meg a nemzetével együtt. éljen. -.-''
azoknak a szlovákoknak, akik elitélik a magyarokat, is van hova fejlődniük.

#1253 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:18

mondjuk én egy szóval nem mondtam, hogy egyből írtsuk ki az összes románt, de attól függetlenül ezek az uszítós dolgok nagyon nem bejövősek, és én csak ezt írtam le, picit felháborodottabb formában
nade joéjt, vár az ágy.

#1254 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:29

Idézet

Idézet

Idézet

Hát én voltam szlovákiában és képzeld nem ítélnek el. SŐT! Ingyen piára is meghívtak a fogadósok.

#1255 Felhasználó inaktív   MetalLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát én voltam szlovákiában és képzeld nem ítélnek el. SŐT! Ingyen piára is meghívtak a fogadósok.
én is voltam már nemegyszer szlovákiában, éshát nemnagyon tapasztalltam, h elitéltek volna azért mert magyar vok... persze ez nem jelent semmit, lehet h csak velem voltak jófejek
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1256 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:44

Idézet

Idézet

Idézet

.
Talán azért nem szeretnek minket, mert az újpestiek meg úgy mentek ki, hogy a vonatból minden megállón leöntötték a peronon állókat és végigcigányozták meg Nagy Magyarországozták az utat. Csodálkoztok hogyha a szlovákok tengert szeretnének Mo. helyén? NEm kell ezen csodálkozni.

Mellesleg a kézi szurkolók és ezek közt a foci " szurkolók " közt van különbség. A fradi hertha meccsen is mi volt? Náciztak a magyarok, összeverték a németeket és betörtek a szektorukba meg dobálták őket. EGy tök laza barátságos meccsen.

#1257 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 23:51

Nem akarom én is elkezdeni, de én itt újpesten élek, és tudom kik szórkolnak a csapatnak. a romák, azok meg aztán menjenek is csak ki romániába, aztán mardjanak is ottKép. Szerintem a mecsre nem is igazi szurkolók mentek, hanem csak valami balhézni akró akárkik (ezeknek a csicska újpestieknek, még pénzük sincs jegyre nemhogy még utazzanak is)
Ezt a fickós fecót kéne elvenni a képből máris jobb lenne a helyzet a Szlovákok és köztünk!
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1258 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 08:29

Idézet

Idézet

én is voltam már nemegyszer szlovákiában, éshát nemnagyon tapasztalltam, h elitéltek volna azért mert magyar vok... persze ez nem jelent semmit, lehet h csak velem voltak jófejek
de gondolom nem Trnavan(nagyszombat) vagy Nitra-n voltál...nyitrán egy diszkóban uncsimat csak azér megverték mer szólt 1 magyar szót, 2 hétig nem tudott kimenni az utcára úgy agyonverték...oké persze vannak normális szlovákok is...
Foci.. Slovan-DS meccs...naakkor...igen, az újpest/fradi drukkerek sem a focira voltak kiváncsiak. tudták hogy verekedés lesz...és hogy honnan tudták? hát hogy a Trnava-i rendőrséget küldték ide, akik vadállatok...ők azér verik a magyart mert magyar...

#1259 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 07. 18. 08:40

nem olvastam el mindent, de...Attól még, hogy egy focicsapat drukkerei mienek, attól még nem kell az egész népnek olyannak lennie...Magyar szurkolók is gyönyörűek...Azok is csak azért verekednek, hogy "megvédjék a hírnevüket és, hogy megmutassák az ellefélnek", de ez duma...Az ilyen embereket sajnálni tudom...És mindenhol vannak ilyen drukkerek...
Más: Engem ukrajában csak úgy spontán el akartak ütni, de ettől függetlenül Én nem utálom őket csak azt az egy seggfejt...:Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1260 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 22:49

Az Újpest meccsen kifeszített román transzparenshez...

"Magyarország,szépen kérünk,bocsáss meg!"
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.