HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1321 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:04

Idézet

Idézet

Hát azért ez nem úgy van hogy mi közük hozzá, ugyanis az elnök jött volna ide, és ha akármelyik elnök, akármelyik országba megy hivatalosan be kell jelentkezni. Egy elnök nem mászkálhat ide-oda, akármennyire privát. Ha csak egy távoli rokont megy külföldre meglátogatni, akkor is be kell jelentenie hivatalosan mert ő egy elnök. A másik dolog hogy a szlovákok elefántot csináltak a bolhából, meg lehetett volna oldani másképp is. Úgyhogy mindkettő fél hibázott.
Hát mi bejelentettük, hogy megy. Ők meg meggondolták magukat, hogy ááá te inkább mégsem jössz.Kép Mi lett volna ha átmegy? 3. világháború? XDKép
Igen mondta hogy jön, mondta hogy elfogadta a polgármester meghívását, a Fico is tudta hogy jön, mindenki tudta hogy jön, DE hivatalosan nem jelentkezett be, és a szlovákok ezt használták ki hogy csináljanak egy kis botrányt. Egyébként nagyon halkan megjegyzem, hogy ebben a szlovákoknak van igazuk, mert mi lett volna ha pl lelövik az elnököt? (tudom hogy nem lőtték volna le, de tegyük fel hogy mégis) Na akkor lett volna baj, ugyanis azzal hogy bejelentkezik, azzal védelmet biztosítanak meg stb. Mondom, egy elnök nem mászkálhat csakúgy az országok között. Szóval mindkét fél hibás valamiben.

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#1322 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:06

Idézet

Elfogták a romák gyilkosait: http://www.fn.hu/bal...omagyilkossago/

De ha előbb is születik ítélet ellenük, mint Szögi Lajos, vagy Marian Cozma ügyében, akkor bekaphatja a jogállam! ez már a saját véleményem

Az se semmi, hogy 100 milla nyomravezetési díjat tűztek ki rájuk! A romák viszont minden második nap gyilkolnak valahol, időseket bántalmaznak, lopnak, verekednek, és a magyarországi bűnesetek 80%-ának romák az elkövetői. Most meg megölnek négy romát (valószínűleg önvédelemből), és egyből a fehéremberekre kezdenek vadászni. Nem is kis erőkkel. DNS-minta az ugye laboratóriumi vizsgálat, meg kell hozza alapos helyszínelés, na meg a 100 milla nyomravezetési...

Bezzeg annak a kislánynak a gyilkosait még mindig nem kapták el... Kép

#1323 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:06

Idézet

Hát mi bejelentettük, hogy megy. Ők meg meggondolták magukat, hogy ááá te inkább mégsem jössz.Kép Mi lett volna ha átmegy? 3. világháború? XDKép
Nem, hanem a határ szlovákia felőli oldalán az beépített érzékelők megérezték volna Sólyom cipőtalpát, így automatikusan felrobbantották volna a titkon magyarország alá helyezett bombákat, így hőn szeretett hazánk a levegőbe repült volna Kép (tudom, tudom most keltem de vissza kéne mennem aludni XD)

#1324 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:13

Idézet

Idézet

De ha előbb is születik ítélet ellenük, mint Szögi Lajos, vagy Marian Cozma ügyében, akkor bekaphatja a jogállam! ez már a saját véleményem

Az se semmi, hogy 100 milla nyomravezetési díjat tűztek ki rájuk! A romák viszont minden második nap gyilkolnak valahol, időseket bántalmaznak, lopnak, verekednek, és a magyarországi bűnesetek 80%-ának romák az elkövetői. Most meg megölnek négy romát (valószínűleg önvédelemből), és egyből a fehéremberekre kezdenek vadászni. Nem is kis erőkkel. DNS-minta az ugye laboratóriumi vizsgálat, meg kell hozza alapos helyszínelés, na meg a 100 milla nyomravezetési...

Szerény véleményem szerint nem önvédelemből lőtték le őket. Mindenhol azt híresztelik, hogy "rájuk rugták az ajtó, aztán több lővést leadtak, a asszony az meghót, a gyerik meg életveszéllyes sérüléseket szenvedett". Aztán lehet, hogy a média hazudik, mert most lehet rasszizmussal vádolni, a cigányokat nagyon óvják, és ha ők csinálnak valamit, akkor vagy nem mondják be a hírekben, vagy nem mondják, hogy milyen származásúak voltak.

(\_/)
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1325 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:20

Idézet

Idézet

Idézet

Szerény véleményem szerint nem önvédelemből lőtték le őket. Mindenhol azt híresztelik, hogy "rájuk rugták az ajtó, aztán több lővést leadtak, a asszony az meghót, a gyerik meg életveszéllyes sérüléseket szenvedett". Aztán lehet, hogy a média hazudik, mert most lehet rasszizmussal vádolni, a cigányokat nagyon óvják, és ha ők csinálnak valamit, akkor vagy nem mondják be a hírekben, vagy nem mondják, hogy milyen származásúak voltak.

Az igaz, hogy nem pont ezeket a szegínromákokat kellett vóna megölni, mert az asszony állítólag dolgozott, és csak két gyereket nevelt. Ezért is tartom hazugságnak, amit írnak, hogy az elkövető rasszizmus miatt ölt volna. Akármelyik skinhead hamarabb lelövi azt a százat, aki az utcán gyalázkodik, lop, meg menősködik, mint az egyet, aki tisztességesen él és dolgozik. Szerintem kamu az egész, roma ölt romát, mert valami baja volt vele, na azokat tényleg nem érdekli semmi. Ha most egy ártatlan fehéret csuknak le, akkor nagyonnagy fasz a seggükbe! Kép

#1326 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:44

ebben/ezekben a cigánygyilokban nekem az a fura, hogy érdekes mindig olyan romákokat lőnek le, akik iránt szinte mindenki érez némi sajnálatot (dolgozó roma, anya és lánya, állítólagosan normális, átlag ember szerinti normáknak megfelelő emberek). ha valaki azért tenné azt, amit állítólagosan tesz, akkor az nem egy anyukát és a kislányát akarja lelőni, hanem mondjuk az 1-2-x házzal odébb leledző mocskosrohadék vadkant.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1327 Felhasználó inaktív   Unrad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:24

Idézet

ebben/ezekben a cigánygyilokban nekem az a fura, hogy érdekes mindig olyan romákokat lőnek le, akik iránt szinte mindenki érez némi sajnálatot (dolgozó roma, anya és lánya, állítólagosan normális, átlag ember szerinti normáknak megfelelő emberek). ha valaki azért tenné azt, amit állítólagosan tesz, akkor az nem egy anyukát és a kislányát akarja lelőni, hanem mondjuk az 1-2-x házzal odébb leledző mocskosrohadék vadkant.
Csak tudod akiket a cigányok öltek meg, azokat is szerette, és féltette valaki, azokat is csak "úgy" ölték meg.
Csak most ez nem tetszik nekik hogy ezt ők is visszakapják. Most az ő szeretteiket véreztetik ki.

Ez van!
Viva la revolucion!

#1328 Felhasználó inaktív   DarkWarrior 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:38

Idézet

Idézet

Csak tudod akiket a cigányok öltek meg, azokat is szerette, és féltette valaki, azokat is csak "úgy" ölték meg.
Csak most ez nem tetszik nekik hogy ezt ők is visszakapják. Most az ő szeretteiket véreztetik ki.

Ez van!
Teljes mértékben egyet értek.
Amúgy hallottátok h Érden vagy hol egy 18 éves gárdista srácot megkéselt 2 cigány

#1329 Felhasználó inaktív   Unrad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:46

Idézet

Idézet

Idézet

Ez van!
Amúgy hallottátok h Érden vagy hol egy 18 éves gárdista srácot megkéselt 2 cigány
Jah hallottam, és azért késelték meg mert gárdista. És az is szörnyű, hogy a cionista lapok úgy hozták le a hírt hogy "kettő férfi", nemám kimondanák hogy igen az két retekember volt, cigány volt. Szánalmas a mai politikai befolyás hatása médiára. Hihetetlenül félretájékoztatják az embereket. Kép
Viva la revolucion!

#1330 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez van!
Jah hallottam, és azért késelték meg mert gárdista. És az is szörnyű, hogy a cionista lapok úgy hozták le a hírt hogy "kettő férfi", nemám kimondanák hogy igen az két retekember volt, cigány volt. Szánalmas a mai politikai befolyás hatása médiára. Hihetetlenül félretájékoztatják az embereket. Kép

Hali, nem Érden volt hanem Dabas-Sáriban az utca bálban... http://magyargarda.hu/node/4403 < Itt utána olvashattok.
"We're entertaining you."

#1331 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:37

Ja és még annyit, hogy nem minden retkes, és koporsóbavaló, aki cigány!

Pl ma megyek az Arénába 100 tagú cigányzenére! Már hónapokkal ezelőtt foglaltam jegyet :Đ

Ha ilyen dolgos, és tehetséges lenne csak a fele a cigányoknak, mint ők, akkor segélyre sem kéne ennyit költenünk. Kiemelkedünk ugynai s a segélyezésben európában. Ritka az ekkora szociális háló.

Remélem a következő kormánynak egyik fő gondja az lesz, hogy megszüntesse a megélhetési gyermekvállalást, és iskolai végettséghez, és munkához köti a segélyt! ! ! Ez nagyon fontos lenne!

Kép
Kép
Kép

#1332 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:49

Idézet

Pl ma megyek az Arénába 100 tagú cigányzenére! Már hónapokkal ezelőtt foglaltam jegyet :Đ

Ha ilyen dolgos, és tehetséges lenne csak a fele a cigányoknak, mint ők, akkor segélyre sem kéne ennyit költenünk. Kiemelkedünk ugynai s a segélyezésben európában. Ritka az ekkora szociális háló.

Remélem a következő kormánynak egyik fő gondja az lesz, hogy megszüntesse a megélhetési gyermekvállalást, és iskolai végettséghez, és munkához köti a segélyt! ! ! Ez nagyon fontos lenne!

Osztom a véleményed (mint általában mindig :-D). Én sem úgy általánosságban utálom a cigányokat. Nem azért utálom a cigányság nagyrészét, mert nem olyan színű a bőrük mint nekem, hanem azért, mert gusztustalanul, undorítóan viselkednek. A rendes, dolggos romákkal semmi bajom. De azokkal, akik mennek az utcán és ő menőcsávó és aki ránéz annak nekimegy, meg ezeket a késelős, balfaszokat, azokat szívből utálom. Néhány tulajdonsága a rosszabbik cigányoknak a politikára és a zenére vezethető vissza. Politika: őket védik, kapják a segélyt, sokkal jobban bánnak velük az emberek, mint normális társaikkal. Ezért azt gondolják, hogy nekik joguk van mindent megtenni, mert úgysem büntetik meg őket. Zene: ott van az a csúnya rap kultúra. Szó sincs róla, hogy utálom, mert van amit szeretek, de a cigányok kemény rappernek hiszik magukat, és azt csinálják amiket a klipekben látnak a "keménygyerek" 50 centtől. Lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak. Mindezt azért, mert azt hiszik, hogy ez egy elfogadott norma. Pedig nem az! És ennek véget kéne vetni valahogyan. Én sem tudom, hogy hogyan, mert az nem megoldós, hogy minden cigánynak nekimegy az ember, mert egyböl nem lehet megállapítani, hogy milyen természetű. (Aztán ha elmegy melletted akkor kiderül. Ha beszól, nekedmegy, röhög rajtad stb. akkor torkonvágni úgy, hogy többet ne kapjon levegőt. Ha meg békésen elsétál melletted, akkor békén lehet hagyni.)

(\_/)
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1333 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:01

Idézet

ez teljes mértékben igaz. nekem pl nem egy cigány ismerősöm van, aki jóval dolgosabb, becsületesebb mint a legtöbb, úgymond fehér ember. mi is foglalkoztattunk és foglalkoztatunk nem egy cigányt (étterem, cigányzene :-D)
az utolsó bekezdésed pedig az első legfontosabb lépcső. igazából munka van és lenne bőven (pl Pécelen, ahol élek, nem ártana a parkokat, patak és tópartokat, valamint az erdőket tisztán tartani (a fákat pedig otthagyni, nem kivágni).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1334 Felhasználó inaktív   DarkWarrior 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:06

Hát igen tényleg vannak normális cigányok, de én még egy olyat se láttamKép, lehet azért mert nem a legjobb helyen lakom.
Múltok meg azért szólt be egy cigány mert rocker vagyok és rocker póló volt rajtam.

#1335 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:31

Idézet

Múltok meg azért szólt be egy cigány mert rocker vagyok és rocker póló volt rajtam.
Hát nemtudom, hogy akkor hozzám mit szólnának ... Kép

#1336 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:46

Idézet

Idézet

Érdekes lenne.:Đ
Amugy multkor tesomékkal beszélgettünk mert beléjük köttött pár roma. Nah aztám azt beszéltük, hogy hogy kéne lerázni őket. Azt iet mond az egyik tesóm, hogy tettetni kéne, hogy beteg vagy vmi. Aztán kérdezné a cigány mien beteg? IDEG BETEG!Kép Ojat röhögtem. Amugy téll. elehetne jáccani.Kép

#1337 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:50

Idézet

Idézet

Ahogy meglátnának fölkötnék magukat a legközelebbi fára XD

#1338 Felhasználó inaktív   DarkWarrior 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:52

Idézet

Idézet

Idézet

Érdekes lenne.:Đ
Amugy multkor tesomékkal beszélgettünk mert beléjük köttött pár roma. Nah aztám azt beszéltük, hogy hogy kéne lerázni őket. Azt iet mond az egyik tesóm, hogy tettetni kéne, hogy beteg vagy vmi. Aztán kérdezné a cigány mien beteg? IDEG BETEG!Kép Ojat röhögtem. Amugy téll. elehetne jáccani.Kép
Havert is megtámatták, ő meg asztmást játcottKép, a hülyék meg bevették és gyorsan leléptek

#1339 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:53

Idézet

Idézet

Idézet

AZ ördög jött el értük!Kép

#1340 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 22. 16:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

AZ ördög jött el értük!Kép
Annyira nem hasonlítok rá. Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68