HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1281 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 22. 14:58

és még egy gondolat, ahogy derék Deák Ferencünk mondotta anno: "Az vész el, amiről a nemzet végleg lemond."

#1282 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 19:11

Idézet

bármikor is jártam szlovákiában - teljesen jól megvoltam mindenkivel, sőt, ahova síelni jártunk, az ottani panziós akkora haver lett már az első évben, hogy jáj! este ahogy zárta a bárt, bármikor bemehettünk, átmulatoztunk nem egy éjszakát, sőt, a borovicskáért biza már első nap sem kellett fizetni (igazi vendégbarát vendéglős, persze nem hagytam, hogy fizesse a piát én meg jól elvagyok, adok kapok volt, ahogy azt illik!)

Igen, nem minden szlovák utálja a magyart, de azért mert nem tapasztaltad, attól még úgyvan. Nekem mondjuk a 2 legjobb haverom szlovák, ők tök nomrálisak, és van még jópár szlovák ismerősöm, akiknek semmi bajuk a magyarokkal. De vannak ilyen bolond nacionalisták, akik utálják a magyarokat. A haverom is volt sielni, és őt megkergették a szlovákok mert magyarul beszélt. Nekem is szóltak már be a szlovákok mert magyarul beszéltem. Ha láttad volna hogy mi ment az egyik szlovák chat oldalon a Szlovákia- Magyarország vb hokimeccs közben, akkor lehet hogy elsírtad volna magad. Én nem vagyok egy nagy magyar ember, és nem is érdekel hogy mit mondanak a szlovákok, de ami ott ment, azt nem gondoltam volna hogy megtörténhet. A Magyarok szobában, a falon CSAK szlovák beszólások voltak. Elképesztő mi ment ott. A moderátorok pedig hirtelen eltűntek, és nem lehetett mit csinálni. Ott akkor megútáltam őket. Mind1 ez van. Útálnak minket, akármennyire is nem tapasztalod.Kép De ismételten mondom, nem minden szlovák ember ilyen. Tisztelet a kivételnek.Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#1283 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 31. 06:29

Tegnap miközben laparkoltam egy kocsi mellé, vártam asszonyt...néztem ki a fejemből...aztán észrevettem hogy a mellettem álló autó hogy szét van rohadva... APÁM! Hogy a pélóba engedték ezt át műszakin???? ALig maradt valami a küszöbjéből...milyen lehet az alja?
Kép
Kép
Kép
Kép

#1284 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:51

Idézet

Tegnap miközben laparkoltam egy kocsi mellé, vártam asszonyt...néztem ki a fejemből...aztán észrevettem hogy a mellettem álló autó hogy szét van rohadva... APÁM! Hogy a pélóba engedték ezt át műszakin???? ALig maradt valami a küszöbjéből...milyen lehet az alja?
Kép
Akinek csak ilyenre tellik...Kép

#1285 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:04

Idézet

Idézet

Kép
Akinek csak ilyenre tellik...Kép
Na neeee..... az ilyen dumákat sosem szerettem. Persze, én sem járok mercivel, mégis 18 éves korom óra van autóm (SAJÁT MAGAM VETTEM) egyik sem volt ennyire elhanyagolva. Ez legfőképp lustasát el belebaszomség kérdése. Csak abba nem gondol bele, hogy mindenkit veszélyeztet akit beleültet...rosszabb esetben másokat is. 1-200eFtért is lehet ettől fényévekkel jobb állapotú autót venni... De nem is a tulajon voltam én fennakadva, hanem hogy egy ilyen átmegy múszakin???? Hát ezt tartom egy kicsit felháborítónak, mikor nekem a 4 éves autóra +ablaktörlőt kellett cseréltetni, meg izzót. Érted? Egy 4 éves kocsival szaroznak, egy ilyen meg átmegy a vizsgán.... na ez a magas nekem...
Kép
Kép
Kép

#1286 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:23

Idézet

Kép
Nekünk volt egy 13-14 éves ladánk amit majdnem teljesen megevett a rozsda. Az is átment a műszakin. (némi feljavítás után persze)

#1287 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:47

Idézet

Idézet

Kép
Nekünk volt egy 13-14 éves ladánk amit majdnem teljesen megevett a rozsda. Az is átment a műszakin. (némi feljavítás után persze)
Na épp ezért gondolom azt, hogy SEMMI értelem a műszakinak. Pénzlehúzás az is.
Kispolákommal volt ppl olyan, hogy műszakiról elküldték fékpadra, mert hogy nem ugyanúgy fog a kocsi két oldala. állítgattak, kiszámlázták. Én meg majd egy hónapig dolgozhattam diákmelón érte. De a fékeknek nem volt asszinkronitási problémája az biztos, elengedett kormánynál fékezve nem húzta el a kocsit semerre. se satufékkel, se lazán fékezve. De azt mondták, ha nem állítják be padon, akkor nem megy át a műszakin. An.átokat! gondoltam magamban
Kép
Kép
Kép

#1288 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 09:45

Mostmár biztos hogy Madonna nem léphet fel a Puskásban. Mikor múltéten meghallotam hogy áthelyzik én teljesen felháborodtam. Mi az hogy egy 70éves konditeremben aszalódott popnagyi a Magyar válogatott VB-r való kijutását befolyásolja.
Egy lehetőségük van még: hogyha a koncert után kicserélik az egész pálya a füvet, ami összességében jó lenne de akkor a Debrecen nemzetközi meccse lenne veszélyben. Erről már viszont az MLSZ fogja kimondani az ítéletet (így is kellett volna kezdeniük, nem pedig a fejük fölött dönteni).

#1289 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:44

Idézet

Idézet

Na épp ezért gondolom azt, hogy SEMMI értelem a műszakinak. Pénzlehúzás az is.
Kispolákommal volt ppl olyan, hogy műszakiról elküldték fékpadra, mert hogy nem ugyanúgy fog a kocsi két oldala. állítgattak, kiszámlázták. Én meg majd egy hónapig dolgozhattam diákmelón érte. De a fékeknek nem volt asszinkronitási problémája az biztos, elengedett kormánynál fékezve nem húzta el a kocsit semerre. se satufékkel, se lazán fékezve. De azt mondták, ha nem állítják be padon, akkor nem megy át a műszakin. An.átokat! gondoltam magamban
hát igen nehogymár megúszd annyival amennyi lenne, nekem is simán átment volna műszakin de hogy ne csak 18 ezer legyen kicserélték a rendszámtábla világítás égőjét meg valami visszajelzőt tettek bele meg belekötöttek a gumiba is közben meg alíg volt kopott. de így is 19 ből kijött asszem.

#1290 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:47

Ez is olyan dolog mint hogy repülőre nem szabad folyadékot felvinni. Érdekes, amikor én repültem a naptejért és a fogkrém miatt nem szóltak semmit de amikor keresztfater jött haza a gyerekekkel akkor már tőlük elvették az ásványvizet. Vedd meg a gépen 5-6 euróért Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1291 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:01

Idézet

Ez is olyan dolog mint hogy repülőre nem szabad folyadékot felvinni. Érdekes, amikor én repültem a naptejért és a fogkrém miatt nem szóltak semmit de amikor keresztfater jött haza a gyerekekkel akkor már tőlük elvették az ásványvizet. Vedd meg a gépen 5-6 euróért Kép
tőlünk meg a körömvágó ollót vettek el és kidobták a kukába KépKép rohadt törökökKép

#1292 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 12:49

Idézet

Kép
Nem kell ezen csodálkozni ez egy opel... (nem általánosítok, de a régebbi opelek mind rohadnak)
Amúgy meg ha van ismerősöd a műszakin, simán átengednek, de most már van valami új törvény, akkor hátha nem lesznek ilyenek.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1293 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:28

Idézet

Idézet

tőlünk meg a körömvágó ollót vették el és kidobták a kukába KépKép rohadt törökökKép
Tőlünk egy csomag fügés sütit vettek el, amit a nagynéném sütött. Pedig olyat nem tudok a repülőn venni.Kép

#1294 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 00:18

Idézet

Idézet

Idézet

tőlünk meg a körömvágó ollót vették el és kidobták a kukába KépKép rohadt törökökKép
Tőlünk egy csomag fügés sütit vettek el, amit a nagynéném sütött. Pedig olyat nem tudok a repülőn venni.Kép
Lehet hogy ez csak nekem volt vicces de jót röhögtem Kép Mert a nickneved Füge és fügés sütiről volt szó Kép

#1295 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 00:23

Idézet

Idézet

Idézet

Tőlünk még nem vettek el semmit Kép:Đ Csak a vizet meg kellett inni ..

#1296 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 00:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tőlem se... mer én még nem is utaztam repülőn KépKép

#1297 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 08:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tőlem se... mer én még nem is utaztam repülőn KépKép
Mi mikor mentünk amcsiba mo n megkellet inni a piát a babájét emgkellet kostolni.NY-be megkostoltatták az összeset.És Miamiba pedig lazán átengedtek.Mondjuk ott még a cipőt is lekellet venni..kurva büdös votKép
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#1298 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 03. 08:46

Botrányos hogy nincs Pezsi Kép

#1299 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 08:51

Idézet

Botrányos hogy nincs Pezsi Kép