HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1981 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:07

Idézet

Idézet

Idézet

Az a baj, hogy ilyen is csak Magyarországon fordulhat elő, bárhol máshol már fellógatták volna a felelősöket.
(az ilyen mondatoktól mindig kiakadok. El ne hidd, hogy máshol nem ezt csinálják! Mindehol ez megy! Az emberek lopnak a kapitalizmus alatt, mivel mindenki csak magára számíthat és pénz nagy úr, lopnak a kommunizmust alatt, mivel valamivel ki kell emelkedeni a köznépből, lopnak a diktatúra alatt, mert hát ugye vagy szegény az ember vagy csak mert megteheti)

Egyrészt nem.

Másrészt meg nem mindegy, hogy milyen mértékben, illetve milyen arányban.
Az igaz (bár minden országban vannak nagy lopások, max hozzánk nem jut el a híre, de egy kettőről még így is hallunk (usában a bankvezérek jutalmai, a samsung botrány itt a közelben stb)
Egyébként csak egy valamit kellene megszüntetni itthon és ha az meglenne akkor tiszta meseország lenne Mo. Ez pedig a korrupció. Olyan szinten jelen van az mindenüt, legyen az kis pénz vagy nagy, hogy az valami hihetetlen. Ők csalnak, te is csalsz, én is csalok. Van aki kicsiben, van aki nagyban. Konyhásnéni hazaviszi a kaját, mert úgy procióz, hogy jusson magának, a főnök vesz magának egy kocsit amit a cége fizet ki, az igazgató úgy íratja meg a közbeszerzést hogy csak egy cég nyershessen, az aki a zsebébe rakta le a lét, marika néni pedig az orvosnak ad vastag borítékot.

sztárjkolhat itt a világ, amíg ez a hozzáállás nem változik nem lesz igazi változás.

#1982 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:10

Idézet

Idézet

Idézet

aztán itt van nekünk a világ egyik legnagyobb tava. micsinálunk vele? semmit. komolyan, ha a balaton ausztriában, németo.-ban, olaszo.-ban vagy akárhol lenne, már körbeépítették volna úgy a turizmus számára, hogy jobb is ha nem látjuk, mert nem ismernénk rá. ide a rozsdás bökőt, hogy a balatoni turizmusból észak-dunántúl összes szociális költségét fedezni tudnánk, ha nem az egészét.
igazad van. sarkított példa, de vegyük Dubait. Olaj alig, így miből marad fennt az ország? gigaberuházás, hogy jöjjön a külföldi a rengeteg lével a zsebébe, mert bakker lehet hogy sivatag az egész ország, de azt a bazi nagy épületet meg kell nézni!
Mi meg még mindig szocreál hoteleknél tartunk a balcsi körül.

#1983 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az igaz (bár minden országban vannak nagy lopások, max hozzánk nem jut el a híre, de egy kettőről még így is hallunk (usában a bankvezérek jutalmai, a samsung botrány itt a közelben stb)
Egyébként csak egy valamit kellene megszüntetni itthon és ha az meglenne akkor tiszta meseország lenne Mo. Ez pedig a korrupció. Olyan szinten jelen van az mindenüt, legyen az kis pénz vagy nagy, hogy az valami hihetetlen. Ők csalnak, te is csalsz, én is csalok. Van aki kicsiben, van aki nagyban. Konyhásnéni hazaviszi a kaját, mert úgy procióz, hogy jusson magának, a főnök vesz magának egy kocsit amit a cége fizet ki, az igazgató úgy íratja meg a közbeszerzést hogy csak egy cég nyershessen, az aki a zsebébe rakta le a lét, marika néni pedig az orvosnak ad vastag borítékot.

sztárjkolhat itt a világ, amíg ez a hozzáállás nem változik nem lesz igazi változás.
ez is igaz. csak más lopni egy olyan országban, ahol az alap társadalmi feltételeket biztosítják és a minimál bér összege 6 számjegyű, nem 1-el és nem 2-vel kezdődik. :Đ lopjon ha sok van belőle és senkinek nem fog hiányozni...

#1984 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

aztán itt van nekünk a világ egyik legnagyobb tava. micsinálunk vele? semmit. komolyan, ha a balaton ausztriában, németo.-ban, olaszo.-ban vagy akárhol lenne, már körbeépítették volna úgy a turizmus számára, hogy jobb is ha nem látjuk, mert nem ismernénk rá. ide a rozsdás bökőt, hogy a balatoni turizmusból észak-dunántúl összes szociális költségét fedezni tudnánk, ha nem az egészét.
igazad van. sarkított példa, de vegyük Dubait. Olaj alig, így miből marad fennt az ország? gigaberuházás, hogy jöjjön a külföldi a rengeteg lével a zsebébe, mert bakker lehet hogy sivatag az egész ország, de azt a bazi nagy épületet meg kell nézni!
Mi meg még mindig szocreál hoteleknél tartunk a balcsi körül.
és magánvilláknál! Ez a szomorú... egy szerényparaszt nem rakhat ablakot a borospincéjére mert a tököm tuggya milyen szabályozás miatt (építésengedélyen kívül bejátszik még hogy a beletonfelvidék természetvédelmi övezet) de a kőgazdagok akkora villákat húznak a part mellé, hogy nagyobb stégjük van mint a MAHART-nak.
Kép
Kép
Kép

#1985 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

és magánvilláknál! Ez a szomorú... egy szerényparaszt nem rakhat ablakot a borospincéjére mert a tököm tuggya milyen szabályozás miatt (építésengedélyen kívül bejátszik még hogy a beletonfelvidék természetvédelmi övezet) de a kőgazdagok akkora villákat húznak a part mellé, hogy nagyobb stégjük van mint a MAHART-nak.
max kifizeti a büntetést, de az ugyis bagatel összeg. vagy a büntetés felét a megfelelő zsebbe.

Na holnap elővárosi vonat se nagyon lesz. A máv is sztrájkol.

Biciklit minden magyarnak! Kép

#1986 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

max kifizeti a büntetést, de az ugyis bagatel összeg. vagy a büntetés felét a megfelelő zsebbe.

De olyant, mint amilyent a posta akart, azaz darabonként 260.000Ft körül! :Đ
Kép
Kép
Kép

#1987 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:30

Idézet

...

A máv viszont kurva drága, nagyon igénytelen, nagyon nagy, nagyon túl van szervezve, nagyon sokat lopnak, stb.

Ezzel teljes mértékben egyet értek. Mondjuk engem pontz az ára nem érint, mert van ingyen jegyem, de tudom, hogy az mennyit ér. Amikor angolra jártam Szombathelyre (45-50 km) 2 hónapig heti 3-4x nem kevés pénzt megspórolt nekünk. Utána számoltam, egy diák retúr kb 900 Ft, és egy kis matekozás után azt az eredményt kaptam, hogy maga az utazásra elköltött pénz több lett volna, mint a tanfolyam díja...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1988 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

és a Malév is a változatosság kedvéért. :Đ kezdem azt hinni, hogy ezt már fentről direktbe precízen irányítják így a választások előtt. vigyük még az utolsót is, ami maradt a süllyedő hajón, már csak azért is! ősrégi posztkommitern húzás, hogy dobj balhét a médián keresztül a pórnépnek, addig mi a háttérben megkenjük az utolsó szelet kenyeret is.

szerintem egyik bal-jobb nagyobbik párt sem fog labdába rúgni a választásokon. pontosabban az egyik igen, de nem annyira amennyire remélik -mert balfaszok-, én a nevető harmadikban bízom. illetve távol álljon tőlem, hogy bármelyik enyveskezű bandának a kezébe teljhatalmat adjak. inkább emigrálok. :-D minden egyes országban amelyik hanyatlik, a szélsőséges (-nek mondott/kikiáltott/titulált/média) mozgalmak erősődnek. (ahogyan a vallásosság is) sztem nagy meglepetés lesz a választás és a 2010-es év második féléve a tavalyinál is keményebb lesz. (gazdaságilag a mélypontot még nem értük el!)

#1989 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:38

Idézet

Pont erről beszélgettünk nyáron a Balaton mellett a haverokkal. Röhej, hogy a tó körüli terület nagyrésze még mindig egy szocreál romhalmaz.

Sok aranybányája lehetne ennek az országnak, és egyiket sem használjuk ki.

#1990 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:44

Nekem most ven elegem ebből a kibaszott sztrájkból.
Tegnap még jó volt, melgálisan késtem, haza is küldtek. Mondjuk ezt úgy is be kell pótolni.
Ma reggel is viszonylag jó volt, szintén legálisan késtem:).
De mikor ma jöttem haza, azt a tömeget azon a szájbabaszott combinon. Várakozás nem volt nagy baj, de mikor megjött az a tumultus. A büdösebbnél büdösebb emberek. Főleg amikor leszáltam a Nyugatinál, megtorpantam amikor elkezdtem lelépni a villamosról. Az az undortó szág, az emberek. Nem vagyok egy elmebeteg tipus, de ha lett volna nálam egy fegyver, senki nem jutott volna le élve az aluljáróba.
Miután kihevertem ezt a sokkot beállítottam a Metallicát max hangerőre, és kizártam a legundorítóbb fajt: az embereket.
Tudom ez kicsit elmebeteg, de komolyan mondom kezdem megutálni az embereket. Főleg akik használják a tömegközlekedést. amint lehet leteszem a jogsit, szerezek egy kocsit, és a tömegközlekedést kitörlöm a tudatomból.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1991 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:53

Idézet

Tegnap még jó volt, melgálisan késtem, haza is küldtek. Mondjuk ezt úgy is be kell pótolni.
De mikor ma jöttem haza, azt a tömeget azon a szájbabaszott combinon. Várakozás nem volt nagy baj, de mikor megjött az a tumultus. A büdösebbnél büdösebb emberek. Főleg amikor leszáltam a Nyugatinál, megtorpantam amikor elkezdtem lelépni a villamosról. Az az undortó szág, az emberek. Nem vagyok egy elmebeteg tipus, de ha lett volna nálam egy fegyver, senki nem jutott volna le élve az aluljáróba.
Miután kihevertem ezt a sokkot beállítottam a Metallicát max hangerőre, és kizártam a legundorítóbb fajt: az embereket.
Tudom ez kicsit elmebeteg, de komolyan mondom kezdem megutálni az embereket. Főleg akik használják a tömegközlekedést. amint lehet leteszem a jogsit, szerezek egy kocsit, és a tömegközlekedést kitörlöm a tudatomból.
Enis utalom a sok igenytelen embert. En minden nap tomegkozlekedessel jarok es nem mondom sokszor allok olyan ember mellett akinek van egy kis szaga...Kép

#1992 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:54

Idézet

LOL! én ugyan ezt érzem amikor intersparba, tescoba, plázába...stb. egyéb abberált helyekre kell mennem, nem kell nekem sztrájk! :Đ ha lenne nálam ütő vagy bármi más, kivégezném a sok vásárló robotot, akik ki...aszott idegesítőek mert telenyomták a hülye fejüket az ákciós szórólapokkal! GYŰLÖLÖM!

#1993 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:59

Idézet

Én már évek óta így vagyok ezzel. Ha nem lennék rászorulva közelébe se mennék a tömegközlekedésnek. Sok nyugdíjas össze-vissza lökdös, mert le akar ülni (holott nem egyszer láttam már, hogy a járókeretes nagymama lesprintelte az 54-es buszt.), mindenért beszólnak, múltkor már a barátnőmet akarta kirángatni az ülésből (39 fokos láza volt...), mert neki "joga van leülni"... A másik fele meg a sok birka, akik betömörülnek az ajtóba, közben a busz közepe meg holt üres. És még lenne mit sorolni...

#1994 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:01

Idézet

Én már évek óta így vagyok ezzel. Ha nem lennék rászorulva közelébe se mennék a tömegközlekedésnek. Sok nyugdíjas össze-vissza lökdös, mert le akar ülni (holott nem egyszer láttam már, hogy a járókeretes nagymama lesprintelte az 54-es buszt.), mindenért beszólnak, múltkor már a barátnőmet akarta kirángatni az ülésből (39 fokos láza volt...), mert neki "joga van leülni"... A másik fele meg a sok birka, akik betömörülnek az ajtóba, közben a busz közepe meg holt üres. És még lenne mit sorolni...
Neis mond a nyugdijjasok!Kép Szornyu!
Ennel csak az idegesitobb, hogy mindenki engem nez a buszon es fogalmam sincs miert.Kép

#1995 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:05

Idézet

Ennel csak az idegesitobb, hogy mindenki engem nez a buszon es fogalmam sincs miert.Kép
Ezt a humor topicba kéretik Kép.Csak hiszed hogy néznek Kép.Osztálytársam is mondta már ezt.
Ja és a zis elég fura hogy tegnap reggel siekrült feszállnom a 173-ra és a buszsofőr kiszól nekem hogy mondjam már neki hogy hol vannak a megállók KépKép.Kérdem a csávesztől hogy amúgy miért nem tudja?Mondja hogy eddig a 118 as buszt vezette..Kép

#1996 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:06

Idézet

LOL! én ugyan ezt érzem amikor intersparba, tescoba, plázába...stb. egyéb abberált helyekre kell mennem, nem kell nekem sztrájk! :Đ ha lenne nálam ütő vagy bármi más, kivégezném a sok vásárló robotot, akik ki...aszott idegesítőek mert telenyomták a hülye fejüket az ákciós szórólapokkal! GYŰLÖLÖM!
Noha én a robotok pénzéből élek meg, hidd el karácsony, szilveszer tájt már a tököm tele van velük. Fáradt vagyok, mehetnékem van, erre ott lengedeznek a boltban zárás után húsz perccel. Persze nem zárhatunk be mert az is pénz.
"Ha lenne nálam egy ütő vagy bármi más," esküszöm év vége felé levágnék egy Left 4 Dead 2-őt a boltban, talán még InGent is meghívnám hogy kommentálja a dolgot egy kis lenge rockzene mellett.

#1997 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:07

Idézet

Idézet

Engem is mindenki néz, csak én tudom is, hogy miért... Biztos velem van a baj, de nekem anyám anno megtanította, hogy nem illik másokat bámulni. Másokkal a jelek szerint ez nem így történt...

#1998 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:09

ha mindenki néz akkor vagy csak paranoia és a fejetekben van, vagy pedig....csúnyák vagytok!!!

#1999 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:11

Idézet

ha mindenki néz akkor vagy csak paranoia és a fejetekben van, vagy pedig....csúnyák vagytok!!!
Moloj win Kép Klemidnek biztos a retro haját nézik KépKép

#2000 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:12

Idézet

Inkább tásadalmilag nem jellemző / nem elfogadott megjelenést írtam volna. Nem csak a bűnronda embereket szokták megnézni ... Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.