Idézet
Az a baj, hogy ilyen is csak Magyarországon fordulhat elő, bárhol máshol már fellógatták volna a felelősöket.
(az ilyen mondatoktól mindig kiakadok. El ne hidd, hogy máshol nem ezt csinálják! Mindehol ez megy! Az emberek lopnak a kapitalizmus alatt, mivel mindenki csak magára számíthat és pénz nagy úr, lopnak a kommunizmust alatt, mivel valamivel ki kell emelkedeni a köznépből, lopnak a diktatúra alatt, mert hát ugye vagy szegény az ember vagy csak mert megteheti)
Ja, mondjuk én is megértem a sztárjkolókat. Ha lenne közalkalmazotti sztrájk jó magam is beállnék közéjük (leállítanám az összes szervert. gyakorlatilag nem lehetne dolgozni a suliban

), mivel nekünk már évek óta nem emelik a bérünket még az inflációnak megfelelően sem. Szóval átérzem a szitut.
A MÁV és a BKV pénzzabáló és a legnagyobb pénzsüllyesztő. A mávnál egy egyszerű körte lecserlése is vagyonokba kerül, mivel baromira szétaprózták a céget. Mávos haverok szoktak mesélni. Szerintem is az alapoktól kellene újraszervezni mind a két bagázst, de hát senkinek se tetszene ha az ő piciny falujában nem állna meg a vonat, vagy ne adj isten a közelébe se megy egy se vagy épp holnaptól nem utazhat ingyé, szaréhugyé a vonaton.
Az ilyen közösségi szolgáltatásokat pedig nem szabad eladni magántőkének, mert kitudja mi lesz belőle a jövőre nézve.
Be lehet vonni a magáncégeket, de az államnak kell túlsúlyban lenni. viszont a lenyúlás igy is menne. a főnökök mindig mindenhol megtalálják a kiskapukat, a csúszépénzeket.
A BKV-val, mint utazó egyébként elégedett vagyok. kár hogy sok pénzt nyúlnak le a fejesek, le vannak robbanva a buszok, és hogy drága. Viszont szerintem jól van megszervezve az utaztatás. Mostmár az éjszakai is nagyon jó.
A máv viszont kurva drága, nagyon igénytelen, nagyon nagy, nagyon túl van szervezve, nagyon sokat lopnak, stb.