HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2141 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 18:00

Nézd, ilyen gyorsan jöttél, veszem a PS3-at, yehh,,dejó nekem....nyáron lessz PS3 stb...mindez hibásan, ok értsük lessz PS3-d...Mostmeg jössz, hogy moderátor és szereksztő stb. akarsz lenni, ezt úgy érheted el, hogy elsősorban normálisan, visszafogottaban viselkedsz, híreket küldessz be, pl: lesed a gametrailers-t és belinkelsz egy új videot, irsz mellé 5-6 soros szöveget azt kész..és ha jól csinálod 1-2 héten belül lehetsz pl: teszt író is. Majd a GK-Staff közé tartozhatsz...:Đ

Kasy megtaláltam: első olvasásra szemet szúrt, és azt néztem, hogy hibásan irtad direkt, vagy véletlen volt, oktatás közben..Kép
Kép

#2142 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 18:22

Idézet

Nézd, ilyen gyorsan jöttél, veszem a PS3-at, yehh,,dejó nekem....nyáron lessz PS3 stb...mindez hibásan, ok értsük lessz PS3-d...Mostmeg jössz, hogy moderátor és szereksztő stb. akarsz lenni, ezt úgy érheted el, hogy elsősorban normálisan, visszafogottaban viselkedsz, híreket küldessz be, pl: lesed a gametrailers-t és belinkelsz egy új videot, irsz mellé 5-6 soros szöveget azt kész..és ha jól csinálod 1-2 héten belül lehetsz pl: teszt író is. Majd a GK-Staff közé tartozhatsz...:Đ

Kasy megtaláltam: első olvasásra szemet szúrt, és azt néztem, hogy hibásan irtad direkt, vagy véletlen volt, oktatás közben..Kép
ok okKépKépKépKépKép
tévettem nem ps3-mat veszek hanem xbox360-anat.

ez nem elálmosítóan el lájtosító
amit el várok itthon amit megtáltosítok
mégmegbánod biztos az mit kertváros irtott
de ti egy tálbol isztok és ez felháborító
az én fogam nem a colgate herbal-tól csillog
szép ez a kis csaj egyszer pont rám kacsintott
fizetett is érte hidd el nem pár forintot
de ne zavarjál be engem momentán most szívok

#2143 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 18:26

Idézet

Örökre titok marad. Muahahaha!Kép

Azért ha valakit 'oktatok' a helyesírásról csak átolvasom kétszer mit is írtam. Kép

#2144 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 18:28

Idézet

ezt úgy érheted el, hogy elsősorban normálisan, visszafogottaban viselkedsz, híreket küldessz be, pl: lesed a gametrailers-t és belinkelsz egy új videot, irsz mellé 5-6 soros szöveget azt kész..és ha jól csinálod 1-2 héten belül lehetsz pl: teszt író is. Majd a GK-Staff közé tartozhatsz...:Đ

Ne ámítsd már szegéényt ! :-D
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2145 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 16. 07:25

Hát azt kell mondjam Sólyom sem jobb Ficonál
Hogy mondhat olyant az öreg, hogy a felvidéki magyaroknak idegen nyelvként kellene tanulniuk a szlovákot???? Hát ennek is elment az esze. LEhet ezt persze így gondolni, nade politikusként, ilyent NEM szabad mondani ! ! ! !
Tudjuk milyen feszített a helyzet...de könyörgön, a felvidék sajnos már jó ideje SZLOVÁKIA. Fogadjuk már ezt el. Miért nem tudunk BÉKÉBEN együtt élni???
Legyen az országuk hivatalos nyelve a szlovák, ezzel nincs is baj, csak NE korlátozzák a megyert sem nyelvgyakorlásában. Ez a legtöb amit elérhetünk szerintem.
De ilyen magyarellenes helyzetben hogy mondhat egy államfő ilyent, hogy a saját nyelvüket idegen nyelvként kéne tanulniuk a lakosságnak.... OLAJ A TŰZRE.
Nemtom meddig tart még a mandátuma, de remélem elkullog ez a vészmadár már.... egyik megnyilvánulása égőbb mint a másik.
No persze Ficóról meg Slotáról is megvan a véleményem.....
De ez a sólyom sem jobb náluk sajnos ezt kell hogy mondjam....

Kép
Kép
Kép

#2146 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 07:43

Idézet

Hogy mondhat olyant az öreg, hogy a felvidéki magyaroknak idegen nyelvként kellene tanulniuk a szlovákot???? Hát ennek is elment az esze. LEhet ezt persze így gondolni, nade politikusként, ilyent NEM szabad mondani ! ! ! !
Tudjuk milyen feszített a helyzet...de könyörgön, a felvidék sajnos már jó ideje SZLOVÁKIA. Fogadjuk már ezt el. Miért nem tudunk BÉKÉBEN együtt élni???
Legyen az országuk hivatalos nyelve a szlovák, ezzel nincs is baj, csak NE korlátozzák a megyert sem nyelvgyakorlásában. Ez a legtöb amit elérhetünk szerintem.
De ilyen magyarellenes helyzetben hogy mondhat egy államfő ilyent, hogy a saját nyelvüket idegen nyelvként kéne tanulniuk a lakosságnak.... OLAJ A TŰZRE.
Nemtom meddig tart még a mandátuma, de remélem elkullog ez a vészmadár már.... egyik megnyilvánulása égőbb mint a másik.
Teljesen egyetértek. Én is néztem mikor hallottam a hírről. Viszont volt egy nagyon pozitív politikus nyilatkozat Romániából:

A romániai magyaroknak magyarságukra és román állampolgárságukra egyformán büszkének kell lenniük - ez az egyik fő gondolata annak a román elnöki hivatal által hétfőn közzé tett ünnepi nyilatkozatnak, amelyben Traian Basescu román államfő március tizenötödike alkalmából köszöntötte a romániai magyarokat. A dokumentum szerint a romániai magyarok számára sokkal könnyebbé és természetesebbé vált a magyarságukból, valamint a román és az európai állampolgárságukból adódó hármas identitásuk vállalása most, amikor Románia és Magyarország is tagja "a nagy európai családnak", és az állam modernizációjára, valamint a jólét megteremtésére irányuló közös célokkal rendelkeznek.

"Megértem és tisztelem azt a büszkeséget, ami a magyarokat eltölti ezen a rendkívüli napon, ebben osztozom Önökkel" - olvasható a köszöntőben.

Folytatás ITT

Kérem szépen nagyjából így kell nyilatkozni ha két nép szóba kerül. Nem ölni a másikat, meg fikázni, hogy mi a fenét ünnepelnek ezek szabadságharcot Romániába, stb.

#2147 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 16. 08:14

És akkor mi meg szidjuk a románokat...
szégenlem magam, komolyan mondom.
Még a végén ők mutatják meg, hogyan kell békében élni. Szép tőlük!
Tanulnunk kéne!

Kép
Kép
Kép

#2148 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 08:29

Idézet

És akkor mi meg szidjuk a románokat...
szégenlem magam, komolyan mondom.
Még a végén ők mutatják meg, hogyan kell békében élni. Szép tőlük!
Tanulnunk kéne!

Egyet értek! A pokerstarson is nem egy Románnal találkoztam akivel tök jól eldumálgattunk igaz hogy sajnos az első pár mondat a Veszprémi gyilkosságról szólt de utána nagyon jól elbeszélgettem a legtöbbel. Úgyhogy innentől kezdve be lehet fejezni a románozást is nyugodtan mert sztem már elmúltak azok az idők amikor kirekesztették a magyarokat. Ezt csak a magyar politikusok akarják sztem meglovagolni hogy lehessen a még a külhoni magyar dumát is belevenni a kampányba.

#2149 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 03. 16. 10:26

Idézet

+1
nem fokozni kéne a helyzetet, hanem csillapitani. akárki akármit mond, úgy van, ahogy mondod.
egyébként ez a nagy ilyenország olyanország is agyfasz. kérem, a határ túloldalán nem ugyanolyan emberek élnek?
sajnos nem mi, a nép szűljük ezen konfrontációkat, hanem a politika. nem egy szlovák ismerősöm van/volt, soha egy büdös rossz szavunk nem volt egymásra, sőt! ha mi mentünk, vittünk jó kis gyulai kóbit, ők meg hozták a jó kis borókapálinkát, aka borovicska. persze vannak szélsőségek, akik hogy is mondjam, szellemileg alulmaradottak és képesek másba azért belekötni, mert másik országból való. de az egy marginális közeg, nem az általános átlag, ráadásul azok is zömében politika által eltévesztett baromállat.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2150 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 16. 10:29

Hát az [origo]-n érdekes kommentek vannak, pro-és kontra is...de egyet had idézzek, amelyilkkel mélységesen egyetértek:
[font=" Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px" class="Apple-style-span"]Sólyom úrnak minden reggel, fogmosás után le kellene ragasztani a száját széles szigetelőszalaggal, és csak a vacsorához venni le. Akkor talán kevesebb kárt tudna okozni az országnak.[/font]

Kép
Kép
Kép

#2151 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:43

huhh ez most megint elég meredek téma

Valóban lehet nem egyet érteni az államfő kijelentésével és a megynilvánulásaival szlovákia irányába, de az se megoldás amit az elmúlt években diplomácia néven műveltek, gyakorlatilag bármit megtehettek a környező országok, mi csak hajlongtunk sőt még mi kértünk bocsánatot. A konfliktus kerülés kényelmes dolog szerintem is de a próblémák így nehezen oldódnak meg. Lehet írni beragadt shiftel h olaj a tűzre de értelmetlen dolog, szlovákia semmiféle gesztust nem tett se MO se a szlovákiai magyarok irányába sőt megerősítette a Benes dekrétumokat, elfogadta a nyelvtörvényt, erre szerintetek semmit nem kell reagálni mert az csak "olaj a tűzre"?. A békés együttéléshez két fél kell, hiába hajlong meg csúszik térden az egyik ha a másik szarba se veszi. Két olyan ország esetében, amelyik tiszteli és egyenrangúként kezeli a másikat esetleg lehet békés együttélésről beszlni.

Szintén lehet beragadt shiftel írni h felvidék az "régóta" szlovákia és el kellene fogadni de azért ez nem olyan egyszerű.
A trianoni békeszerződés idén lesz 90 éves, történelmi szempontból ez nagyon kevés , egy ilyen nemzeti tragédiát feldolgozni szintén nagyon kevés hiszen mégiscsak leszakították az ország kétharmadát, elég álszent dolog szerintem békességet meg nyugalmat követelni (beragadt shiftel természetesen) miközben nem fogadod el h van olyan ember akinek ez még fáj. Szerintem naív dolog azt hinni h valaha is felhőtlen, boldog viszony lesz ezekkel az országokkal, egy kulturált kölcsönös tiszteleten alapuló viszony elképzelhető de ehhez mindkét félről kell hajlandóság, és sok munka. A román példa jó lehet, tényleg enyhülés tapasztalható.

"hogy a saját nyelvüket idegen nyelvként kéne tanulniuk"
ezt azért gondold át szerintem, egy felvidéki magyarnak hol saját nyelve a szlovák?max államnyelv, merhogy ezt csak a magyarokra értette nem a szlovákokra

A szlovákiai magyarok persze mondhatnák amiket írtatok tőlük nem is lenne hiteltelen, csak akkor el kellene dönteniük h kérnek-e az anyaország segítségéből és véleményéből vagy nem.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2152 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:58

és Slováliában lakom ami egy nagyon szép és jó ország a foci világbajnokságra is ki juttak és a selejtezőbe csolport elsők voltak
a magyarok hol vannak foci táján??? sehol Slovákia fejlettebis mind magyar ország szerintem és jobb emberek a szlovákok és a nyelvis jó szép nyelv ja és nálunk euró van

#2153 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:00

Azt kéne elválasztani SLi hogy amit én írtam, azt mind DIPLOMÁCIA írtam, nem mint vélemény.
Sólyom egy ratyi diplomata, nem segíti a kint élő magyarok helyezetét.
Hiába nem értesz egyet azzal, hogy a szlovák nem nyelve a kinti magyaroknak, bizony államnyelv, s mint ilyen, szlovákia szempontjából egyértelműen előrébb helyezendő mint a kisebbségi nyelvek (most erre nehogy azt mond hogy szlovákia 60% magyar.....)
Nálunk talán idegen nyelvként oktatják a magyart,a kisebbségeknél???? Nem hinném....
Szóval én csak annyit próbáltam meg kifejezni, hogy diplomatikusan rossz úton haladunk....ettől még a véleményünk eltérhet a diplomatikusságunktól. De magunk alatt vágjuk a fát az EU-ban, ha így folytatjuk. Az EU a szlovákoknak fog igazat adni, hála a szar külpolitikánknak.

Kép
Kép
Kép

#2154 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:02

Idézet

és Slováliában lakom ami egy nagyon szép és jó ország a foci világbajnokságra is ki juttak és a selejtezőbe csolport elsők voltak
a magyarok hol vannak foci táján??? sehol Slovákia fejlettebis mind magyar ország szerintem és jobb emberek a szlovákok és a nyelvis jó szép nyelv ja és nálunk euró van
Itt meg szebbek a lányok! :Đ butaságokat már ne beszéljünk.....
Kép
Kép
Kép

#2155 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:09

Idézet

huhh ez most megint elég meredek téma

"hogy a saját nyelvüket idegen nyelvként kéne tanulniuk"
ezt azért gondold át szerintem, egy felvidéki magyarnak hol saját nyelve a szlovák?max államnyelv, merhogy ezt csak a magyarokra értette nem a szlovákokra

A szlovákiai magyarok persze mondhatnák amiket írtatok tőlük nem is lenne hiteltelen, csak akkor el kellene dönteniük h kérnek-e az anyaország segítségéből és véleményéből vagy nem.

Van igazság abban amit mondasz, mert tényleg elég töketlen volt a magyar politika sokszor szlovákiával kapcsolatban. Csak hözöngtek, meg sajnálkoztak, de sokat nem tettek a kintiek érdekében. VISZONT (bakker, beragadt a shift :Đ ) ettől függetlenül hülyeség ilyet nyilatkozni, mivel ez csak olaj a tűzre. Lehet, hogy a szlovákok gyújtották meg a tüzet, de a válasz akkor se az, hogy na még mi is öntsünk rá pár kannával. A megoldás az lenne, hogy keményen meg kell tanítani nekik, hogy egy europai demokrácia nem tűzet gyújt, hanem poroltót használ.

A másik kérdés, a Trianon. Szép dolog volt Nagy-Magyarország, de el kell felejteni. Nem fogjuk soha a büdős életbe visszakapni, ha meg igen akkor nagyon elfajultak addigra már a világban a dolgok. Ezen túl kell lépni. Minél hamarabb annál jobb. Az senkin se segít ha Nagy-Magyarországos autómatricát ragasztasz a kocsidra és úgy kocsikázol Pozsonyban, hogy közben csútkán szól a Felvidéki induló.

Amit viszont el kellene érni, hogy magyar iskolák legyenek odakint, magyar nyelvű tanítattás, magyar nyelv használata a közintézményekben, stb. Szlovákia most megpróbál egy igazi öntudatos nemzetetet összekovácsolni, de ez alapból baromság és miután elbukik ez a kormány (nem a miénk) abba is fogják hagyni, mert csak nevetség tárgyaként beszélnek majd róluk az Eu nagykutyák. Persze addig is tenni kell valamit nekünk is, de nem a felesleges, semmiresejó beszólás a megoldás.

#2156 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:17

Idézet

Idézet

Itt meg szebbek a lányok! :Đ butaságokat már ne beszéljünk.....
igazad van magyarba szebbek a lányok

#2157 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:39

Idézet

Hiába nem értesz egyet azzal, hogy a szlovák nem nyelve a kinti magyaroknak, bizony államnyelv, s mint ilyen, szlovákia szempontjából egyértelműen előrébb helyezendő mint a kisebbségi nyelvek (most erre nehogy azt mond hogy szlovákia 60% magyar.....)
Nálunk talán idegen nyelvként oktatják a magyart,a kisebbségeknél???? Nem hinném....

Te azt írtad a szlovák a felvidéki magyaroknak saját nyelvük én ezzel nem értettem egyet, azt én is tudom és le is írtam h államnyelv. Nem írom azt h "szlovákia 60% magyar" mer ez így értelmetlen meg nem is igaz.

"Nálunk talán idegen nyelvként oktatják a magyart,a kisebbségeknél???? Nem hinném...."
nyilván nem, és szerintem is hülyeség ez a nyilatkozat amit Sólyom tett, de enyhén szólva csúsztatás a két otszágot összehasonlítani, MO-n a magyar anyanyelvűek aránya 99% körüli,mígy szlovákiában a szlovák anyanyelvűek aránya 85%, és van egy masszív több mint 500 ezres amgyar kissebség.

Ez a nyilatkozat nyilván nem old meg semmit, nem használ senkinek de folytonos önvád se. Én nagyon meglennék lepve ha az EU a soviniszta intézkedéseket hozó Szlovákiának adna igazat.

Scoo!
Egyet értek veled túl kell lépni trianonon de azt nem tudhatjuk mi lesz 20-30, 100 év múlva, példáúl Lengyelországot több mint 100 évre felosztották, aztán mégiscsak egyesült, trianon meg csak 90 éves lesz.

A szlovák lányok viszont tényleg nagyon szépek:)

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2158 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:46

SLi: Lehet néhol pongyolán fogalmaztam, de úgy látom a lényegben ezekszerint egyet értünk :Đ
Kép
Kép
Kép

#2159 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:54

Idézet

Idézet

Scoo!
Egyet értek veled túl kell lépni trianonon de azt nem tudhatjuk mi lesz 20-30, 100 év múlva, példáúl Lengyelországot több mint 100 évre felosztották, aztán mégiscsak egyesült, trianon meg csak 90 éves lesz.
Kívánom, hogy úgy legyen, bár Nagy-Magyarország azért nem volt teljesen igazságos, mivel sok terület tényleg nem volt magyar lakta. Viszont a határmenti sok - sok magyar falut visszakaphatnánk. Egyébkénént szerintem hamarabb lesz erdélyi autonomia, mint visszacsatolás. Erről egyébként épp tegnap nyilatkoztak, marc 15-öt kapcsán ITT

#2160 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 15:33

Idézet

Idézet

Idézet

Scoo!
Kívánom, hogy úgy legyen, bár Nagy-Magyarország azért nem volt teljesen igazságos, mivel sok terület tényleg nem volt magyar lakta. Viszont a határmenti sok - sok magyar falut visszakaphatnánk. Egyébkénént szerintem hamarabb lesz erdélyi autonomia, mint visszacsatolás. Erről egyébként épp tegnap nyilatkoztak, marc 15-öt kapcsán ITT
Ha jol emlékszek épp az anyaországi magyarok nem szavazták meg nekünk a kettös állampolgársáto még 2006-ban.Kép Ez azért érdekes...
Dr.   WP 

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.