Idézet
Botrányos!
Elküldve: 2010. 04. 13. 13:39
Elküldve: 2010. 04. 13. 13:50
Idézet
Idézet
Áruld el kérlek, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik mikor beszélt arról, hogy "űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat". A gárdától is csak a kevés intelligenciával rendelkező egyének félnek. Média által bemocskolt mozgalom.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni kire szavaz és az, hogy lebeszéltél valakit azzal nem kéne így dicsekedni. Örülj neki győzött a Fidesz, de nem sok választja el Őket a volt kormánytól. (Gondolok itt a mutyizásokra) Majd rájön mindenki.

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:55
Scoo bocsi, ha így látod akkor minden rendben van.
A szörnyű dolog az, hogy tegnap megkéselték fényes nappal az egyik ismerősüm öccsét!
Itt a hír: http://dh-online.hu/...t=true#comments
Elküldve: 2010. 04. 13. 14:59
Idézet
A szörnyű dolog az, hogy tegnap megkéselték fényes nappal az egyik ismerősüm öccsét!

Elküldve: 2010. 04. 13. 16:07
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 13. 16:10
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 14. 06:27
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 14. 06:43
Idézet
Idézet
Saját vélemény: Az önvédelem jogos. DE! Nem késsel. mindenképp enyhítő körülménynek fognám fel hogy előtte megverték....de mivel ő késelt, (gondolom nemis svájci bicskával, hanem valami nagy késsel) cska annyiban számíthatna enyhítő körülményre, hogy nem halálbünti, hanem 20 év kényszermunka.
Ilyenkor az jut eszembe, hogy sokan azt akarják itthon, hogy csakúgy mint pl amcsiban, itthon is lehessen fegyvert tartani önvédelmi célra. Na de álljon már meg a menet.... mi lenne akkor? Teszem azt valaki cigit kér tőlem, én nem mondom nincs. Erre nekiáll lökdösni, hogy ugyan adjak már. Én felkapom a vizet, és megragadom a grabancát, és arréb taszajtom. Erre fegyvert ránt és lelő. TEssék, önvédelem, és kap mondjuk 2 év felfüggesztettet????
Elküldve: 2010. 04. 14. 07:02
Idézet
Idézet
Idézet
Saját vélemény: Az önvédelem jogos. DE! Nem késsel. mindenképp enyhítő körülménynek fognám fel hogy előtte megverték....de mivel ő késelt, (gondolom nemis svájci bicskával, hanem valami nagy késsel) cska annyiban számíthatna enyhítő körülményre, hogy nem halálbünti, hanem 20 év kényszermunka.
Ilyenkor az jut eszembe, hogy sokan azt akarják itthon, hogy csakúgy mint pl amcsiban, itthon is lehessen fegyvert tartani önvédelmi célra. Na de álljon már meg a menet.... mi lenne akkor? Teszem azt valaki cigit kér tőlem, én nem mondom nincs. Erre nekiáll lökdösni, hogy ugyan adjak már. Én felkapom a vizet, és megragadom a grabancát, és arréb taszajtom. Erre fegyvert ránt és lelő. TEssék, önvédelem, és kap mondjuk 2 év felfüggesztettet????
Elküldve: 2010. 04. 14. 08:04
Idézet
Idézet
Idézet
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2010. 04. 14. 08:08
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Elküldve: 2010. 04. 14. 08:31
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 14. 08:52
Idézet
A fegyverbuzi ameriakiak lövöldöznek az utcán gondolathoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a nagy számok törvénye alapján több emberre több gyökér jut, és mi csak az ámokfutásokról értesülünk a híradóban. De feltételezem, hogy rengeteg olyan eset volt, hogy az önvédelmi fegyver megmentette egy törvénytisztelő állampolgár életét.
Feltételezem, hogy egyikünk sem törne be egy házba sem, ha benne lenne a pakliban, hogy a tulaj egy sörétessel üdvözölne minke (más esetben sem)..
Elküldve: 2010. 04. 14. 09:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 14. 09:45
Idézet
Idézet
A fegyverbuzi ameriakiak lövöldöznek az utcán gondolathoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a nagy számok törvénye alapján több emberre több gyökér jut, és mi csak az ámokfutásokról értesülünk a híradóban. De feltételezem, hogy rengeteg olyan eset volt, hogy az önvédelmi fegyver megmentette egy törvénytisztelő állampolgár életét.
Feltételezem, hogy egyikünk sem törne be egy házba sem, ha benne lenne a pakliban, hogy a tulaj egy sörétessel üdvözölne minke (más esetben sem)..
Elküldve: 2010. 04. 14. 09:46
Tegnap este meg mi történt? Itt pesten 2 szintes bnőméknek a háza, felső szinten mi, alsó szinten nagymamája lakik! Este 10-kor!!! ordított a mamája hogy menjünk le, mert valaki be akar törni!!! Rángatta ráncigálta az ajtót! Amire kimentem az udvarra már üres volt az utca! De ezt úgy hogy a szomszédban egy bazi nagy ház vani, a terszán meg égett a villany! Azért az elég nagy fényt ad, és még így is bepróbálkozott az illető!! A kocsimból ki kellett vennem a baseball ütőt az ülés alól, mert a stukkerem otthonhagytam! Bnőm egyből kérdezgette kis félelemmel, hogy otthonhagytam a pisztolyt? Mondom igen! Persze ilyen esetekkor meg örülnek ha nálam van!!!!
Hello I'm Johnny Cash....
Elküldve: 2010. 04. 14. 10:38
Én a Csabival egy suliba jártam és a tesóját ismerem, mert évfolyamtársam volt.
Elküldve: 2010. 04. 14. 13:48
Idézet
Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.
Elküldve: 2010. 04. 14. 13:58
Idézet
Idézet
Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.
Elküldve: 2010. 04. 14. 14:13
Idézet
Idézet
Idézet