HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2441 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:31

Idézet

Idézet

Mi van itt Dunaújvárosban?!

Cikk: http://dh-online.hu/...aros_gengsztere
Circa te melyik suliba jársz?:Đ Én is újvárosi vagyok csak azért kérdem, lehet ismerjük egymást:D
Nem járok suliba. Amúgy a Kereskedelmibe jártam (4+2 technikusi). Tavaly végeztem a technikusival.
puruttya

#2442 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 09:48

Ezt a videót mindenki figyelmébe ajánlom, nem tudom mennyi a valóságalapja, de ha a fele is igaz akkor borzalom.

http://www.youtube.c...h?v=f_snuNvA6u8
puruttya

#2443 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 19. 10:17

Idézet

Ezt a videót mindenki figyelmébe ajánlom, nem tudom mennyi a valóságalapja, de ha a fele is igaz akkor borzalom.

Szvsz az egész valóság... a legmegdöbbentőbb az emberi jogok semmibe vétele... Kép

#2444 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 19. 10:27

Idézet

Idézet

Szvsz az egész valóság... a legmegdöbbentőbb az emberi jogok semmibe vétele... Kép
A végén az a Catepillar kontra kiccsaj...az nagyon durva... Meg hogy pl 8:11-nél a lány bevizelt a félelemtől.... én el sem tudom képzelni, milyen lehet annyira félni, hogy bepisiljek....pedig ahhoz nem kell gyereknek lenni.
De persze ez semmi ahhoz ami tényleg ott folyik...

Kép
Kép
Kép

#2445 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 10:44

Idézet

Idézet

Idézet

A végén az a Catepillar kontra kiccsaj...az nagyon durva... Meg hogy pl 8:11-nél a lány bevizelt a félelemtől.... én el sem tudom képzelni, milyen lehet annyira félni, hogy bepisiljek....pedig ahhoz nem kell gyereknek lenni.
Na igen! A valóságnak a töredékét sem ismeri gyakran a kedves állampolgár, hogy mi zajlik egyes országokban! Én most speciel azt várom mikor jön valaki ide és vágja rá erre a videóra, vagy vélemény nyilvánításra hogy rasszizmus. Mert ugye bár ilyet megemlíteni már az! Mondjuk ki nyíltan, az USA és Izrael vígan megvannak egymás barátságában, és ameddig ez tart, addig ezek az emberek, továbbra is így fognak szenvedni.........................Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#2446 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 19. 10:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na igen! A valóságnak a töredékét sem ismeri gyakran a kedves állampolgár, hogy mi zajlik egyes országokban! Én most speciel azt várom mikor jön valaki ide és vágja rá erre a videóra, vagy vélemény nyilvánításra hogy rasszizmus. Mert ugye bár ilyet megemlíteni már az! Mondjuk ki nyíltan, az USA és Izrael vígan megvannak egymás barátságában, és ameddig ez tart, addig ezek az emberek, továbbra is így fognak szenvedni.........................Kép
Mert a sajtókban ugye mikről hallani? Palesztin sélsőségesek így....meg úgy... megint robbantottak.... terroristák megy ilyesmi. Csak azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy a szerencsétleneknek nincs más lehetőségük. Elkeseredettségükben robbantgatnak néha néha, hogy felhívják a világ figyelmét. De csak annyit érnek el, hogy erre fel izreal még inkább szorít a hámon. Már már ilyen véget nem érőnek tűnik a dolog, hogy izreal azért kemény, mert a palesztinok terrortámadásokat végeznek....a pelsztinok meg azért teszik, mert izreal kirekeszti és ellehetetleníti őket. Majdhogynem a tyúk meg a tojás esete...csahogy itt nagyon is jól tudni, hogy mi volt előbb. Hát nem a palesztinok terrorcselekményei. Nagyon nem.
Kép
Kép
Kép

#2447 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:04

Tjames testvérünk nagyon jól beszél (indiánosan szólva)! Ha esetleg magyarországot megtámadná az USA (ez csak egy teljesen egyszerű példa, ismétlem nem kell kiforgatni szavaim,) akkor a gyenge és elkeseredett nép harcba szállna! Minket is hamar ugyanolyan terrorsitáknak neveznének! A pökhendi amerikai fiatal otthon ülne a Tv előtt zabálná a hamburgert meg a fagyit és felháborodna mi megy a világban! Hazafiasságra és bátorságra (demokrácia védelme) hivatkozva felálna és beállna a hadseregbe, és elmenne egy olyan országba amit még térképen sem ismer. És vígan minden "terrorsitát" agyonlőne!
Ha már nincs meg a megfelelő hadi eszköz, minden ellenálló más egyéb eszközhez folyamodna ami = terrorizmus!

#2448 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:10

Idézet

Tjames testvérünk nagyon jól beszél (indiánosan szólva)! Ha esetleg magyarországot megtámadná az USA (ez csak egy teljesen egyszerű példa, ismétlem nem kell kiforgatni szavaim,) akkor a gyenge és elkeseredett nép harcba szállna! Minket is hamar ugyanolyan terrorsitáknak neveznének! A pökhendi amerikai fiatal otthon ülne a Tv előtt zabálná a hamburgert meg a fagyit és felháborodna mi megy a világban! Hazafiasságra és bátorságra (demokrácia védelme) hivatkozva felálna és beállna a hadseregbe, és elmenne egy olyan országba amit még térképen sem ismer. És vígan minden "terrorsitát" agyonlőne!
Ha már nincs meg a megfelelő hadi eszköz, minden ellenálló más egyéb eszközhez folyamodna ami = terrorizmus!
Igazad van abban amit mondasz. értem is a lényeget, csak egy bazi nagy különbség van mégpedig az, hogy Izrael összesz szomszédja ellenséges ország. Persze ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy ilyen keményen elbánjanak a palesztinokkal. Mindenesetre baromi kemény egy ország, ha a saját védelméről, területéről van szó, az biztos. Nem igen válogatnak az eszközökben, jobb is ha nem állnak az útjukba. Kifüstölni őket már nem fogják onnan, még ha összefognának a szomszédok akkor sem. Az USA segítsége nélkül is visszaverné őket, mivel baromi modern és hatékony a hadserege. A palesztinoknak esélyük sincs.
Ez nem olyan, mint Irak vagy Afganisztán. Ott megeshet, hogy az usa kivonulása után egy idő után mégiscsak átveszik a hatalmat a terrorristák (vagy szabadságharcosok, attól függ honnan nézed)

#2449 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:23

Isten azt mondta nekik, hogy ez a föld az övék. Ennyi elég, nem?
Azért az mégiscsak durva, hogy nemcsak palesztinokat ölnek, de még a szövetségeseik aktivistáit is eltiporják, mindenféle ejnyebejnye nélkül.
De lesz ennek még böjtje azt mondom... Mire feleszmél a világ, ezek olyan erősek lesznek.....
Sír a szájuk a holokhauszt miatt (mondjuk azt is elítélem!) erre most ők ugyanezt teszik egy néppel. Nem jobbak ők sem a deákné vásznánál.... csak Schmeisser helyett Tavor függ az elnyomók oldalán.

Kép
Kép
Kép

#2450 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:24

Így van teljes mértékben! Egyszer beszélgettem, négyszemközt egy történelemben nagyon jártas emberrel, akit joggal lehet nevezni történelemtudósnak (most nem nevezem meg). Az ő elmondása szerint, biztos abban, hogy lesz még egy faji nézetkülömbségen alapuló, ha nem világméretű, de igen nagy nagy világháború! Győztesként senkit nem nevezett meg, de azt mondta vagy ez, vagy világháború, még biztos lesz! Egy olyan emberről van szó, aki már több ezer könyvet olvasott el.....
De ezek az országok az elmúlt 50 évben úgy szövetkeztek, és szerelték fel magukat (haditechnika), hogy a jó Istennek sem lesz esélye ellenük! Ez a "szomorú" valóság.

#2451 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:25

Idézet

Teljesen igazad van, de az amerikai fiatalokat pökhendinek és hambureger zabálónak leírni nem ugyan olyan csúsztatás és általánosítás mint a terroristázás?
Kint is ugyan annyira buták az emberek mint itthon csak mivel sokkat többen vannak ezért a hülye is sokkal több.
Ezt csak azért jegyeztem meg mer akiket ismerek kintről egyik se így gondolkodik mint ahogy leírtad.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2452 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 11:33

Idézet

Idézet

Teljesen igazad van, de az amerikai fiatalokat pökhendinek és hambureger zabálónak leírni nem ugyan olyan csúsztatás és általánosítás mint a terroristázás?
Kint is ugyan annyira buták az emberek mint itthon csak mivel sokkat többen vannak ezért a hülye is sokkal több.
Ezt csak azért jegyeztem meg mer akiket ismerek kintről egyik se így gondolkodik mint ahogy leírtad.
Anno volt a Skype-nak ez a Cast programja, lehetősége! Ezek amolyan chat szobák voltak, téma, ország stb stb. függően. Amikor leraktam a nyelvizsgám ezek segítségével készültem fel. Nagyon soka hasonló beszélgetést hallgattam, aminek hasonló témája volt, hiszen pont akkor izzot legjobban a hangulat az Iraki kérdéssel. Az esetek 90 százalékában tényleg az általam formált kép volt jellemző. Hihetetlen szűk látókör, történelmileg hozzá nem értés! Volt amikor kiléptem, mert annyira de annyira érthetetleneke voltak (mindennek az alapja a történelem, ha valaki nem ismeri, sok mindent nem lát át kellőképpen és ez így is van)!
Azonban abban is igaz amit mondassz, egyre több amerikai, már kezd felszólalni a "világ elnyomása" ha ellen, ha élhetek ezzel a szóval jelen pillanatban. Ezt gyakran örömmel látom, de sajnos ez nagyon kicsi réteg. Amit nem igazán lehet említeni egy ekkora volumenü probélámánál! Persze ez csak nekünk probléma, nekik nem! Gondoljunk bele ha béke lenne a világban HOL, VAGY MIBEN LENNE ÜZLET????

#2453 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:00

Ajánlom figyelmetekbe "Núr: Jordánia királynéja - A nők tarják az égbolt felét" című emlékiratot, amit Núr írt férje -Husszein- halála után.
Alapvetően nőknek szánták a kétkötetes könyvet, de olvasáskor nem volt ilyen érzésem. Van benne bla-bla, szerelem és elmondja hogyan lett egy arab-amerikai nő egy teljesen más vallású ország királynéja, de valósághű, pontos képet ad az arab világ - főként Jordánia - Izrael térségben betöltött szerepéről. Akit érdekel a téma és hiányosak az ismeretei vagy csak gyarapítani szeretné, az bátran essen neki, utána nem lesznek kérdései ezzel kapcsolatban, mert mindent, ismétlem mindent érteni és tudni fog. 360 fokos fordulatot veszel a nemzetközi politika irányába.
Vigyázat! A könyv emlékirat, minden egyes betűje valóságtartalmú! Kép
[color= #5e5e5e; font-family: Arial, 'Bitstream Vera Sans', sans-serif; line-height: normal" class="Apple-style-span]

[/color]

#2454 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:17

Idézet

Ajánlom figyelmetekbe "Núr: Jordánia királynéja - A nők tarják az égbolt felét" című emlékiratot, amit Núr írt férje -Husszein- halála után.
Alapvetően nőknek szánták a kétkötetes könyvet, de olvasáskor nem volt ilyen érzésem. Van benne bla-bla, szerelem és elmondja hogyan lett egy arab-amerikai nő egy teljesen más vallású ország királynéja, de valósághű, pontos képet ad az arab világ - főként Jordánia - Izrael térségben betöltött szerepéről. Akit érdekel a téma és hiányosak az ismeretei vagy csak gyarapítani szeretné, az bátran essen neki, utána nem lesznek kérdései ezzel kapcsolatban, mert mindent, ismétlem mindent érteni és tudni fog. 360 fokos fordulatot veszel a nemzetközi politika irányába.
Vigyázat! A könyv emlékirat, minden egyes betűje valóságtartalmú! Kép
[color= #5e5e5e; font-family: Arial, 'Bitstream Vera Sans', sans-serif; line-height: normal" class="Apple-style-span]

[/color]
szerintem 180-ra gondoltál :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2455 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:43

Idézet

Így van teljes mértékben! Egyszer beszélgettem, négyszemközt egy történelemben nagyon jártas emberrel, akit joggal lehet nevezni történelemtudósnak (most nem nevezem meg). Az ő elmondása szerint, biztos abban, hogy lesz még egy faji nézetkülömbségen alapuló, ha nem világméretű, de igen nagy nagy világháború! Győztesként senkit nem nevezett meg, de azt mondta vagy ez, vagy világháború, még biztos lesz! Egy olyan emberről van szó, aki már több ezer könyvet olvasott el.....
De ezek az országok az elmúlt 50 évben úgy szövetkeztek, és szerelték fel magukat (haditechnika), hogy a jó Istennek sem lesz esélye ellenük! Ez a "szomorú" valóság.
Én inkább a kínaik miatt aggódom, nem az izraeliták miatt.

#2456 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:12

Idézet

Nem igen válogatnak az eszközökben, jobb is ha nem állnak az útjukba. Kifüstölni őket már nem fogják onnan, még ha összefognának a szomszédok akkor sem. Az USA segítsége nélkül is visszaverné őket, mivel baromi modern és hatékony a hadserege. A palesztinoknak esélyük sincs.
Ez nem olyan, mint Irak vagy Afganisztán. Ott megeshet, hogy az usa kivonulása után egy idő után mégiscsak átveszik a hatalmat a terrorristák (vagy szabadságharcosok, attól függ honnan nézed)
USA nélkül Izrael sehol sem lenne ! Kép Ők pénzelik mint állat + ők is fegyverztettik őket. Izraelben majdnem mindenki M16-l mászkál (katonák , mert ott mindenki ki van képezve). Meg minden technologiát vellük osztanak csak meg.

#2457 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:19

Idézet

USA nélkül Izrael sehol sem lenne ! Kép Ők pénzelik mint állat + ők is fegyverztettik őket. Izraelben majdnem mindenki M16-l mászkál (katonák , mert ott mindenki ki van képezve). Meg minden technologiát vellük osztanak csak meg.
Azért akad náluk Tavor TAR-21 is rendesen, ami saját fejlesztés.....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2458 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:21

Idézet

Idézet

persze , persze ! Mindenkinek van azért saját fejlesztése. Van nekik pl: uzi, ajtot belövő löveg stb. De ebben USA sokat segít !

#2459 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:23

Azért sztem nem ártana kicsit jobban megismerkedni izraellel, mielött megint valótlanságokat állítunk. Lefogadom, h egyikőtök se járt ott. Mindenki bedől az ilyen videóknak, szétterjeszti, aztán megy a népbutítás. Tessék utánajárni a dolgoknak!Kép

#2460 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:26

Idézet

Idézet

persze , persze ! Mindenkinek van azért saját fejlesztése. Van nekik pl: uzi, ajtot belövő löveg stb. De ebben USA sokat segít !
Az nem feltétlenül segítség, ha fegyvert ad el nekik. Ez üzlet az Armalite-nak és a kormánynak is. Ha a magyar hadseregnek lenne rá pénze, akkor itthon is rendszeeresíthetnénk, de mi ugye elvertünk 2milliót felújított AMD-nként, amik nem bírtak ki 10.000 lövést, de ebbe ne menjünk bele.... Szóval ha nem Amerikától akkor szereznének fegyvert máshonnan....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.