HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2401 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 13:39

Idézet

Nem akarom folytatni csak szeretném megjegyezni mennyire útálom amikor valaki "hiteles és független" forrásnak titulájja a kuruczinfót, barikád és egyéb szélsőséges lapokat. Már a nevükből is láccik, hogy nem függetlenek.
pont az h nem tituláltam annak amúúgy
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2402 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 13:50

Idézet

Idézet

Szerintem az a botrányos, hogy nem tájékozódnak az emberek és a médiából szerzik a hamis információkat, mint ahogy látom Te is teszed! Nézz körül internetországban és rájössz, hogy valótlan dolgokat állítasz!
Áruld el kérlek, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik mikor beszélt arról, hogy "űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat". A gárdától is csak a kevés intelligenciával rendelkező egyének félnek. Média által bemocskolt mozgalom.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni kire szavaz és az, hogy lebeszéltél valakit azzal nem kéne így dicsekedni. Örülj neki győzött a Fidesz, de nem sok választja el Őket a volt kormánytól. (Gondolok itt a mutyizásokra) Majd rájön mindenki.
Mivel meg lettem szólítva ezért reagálok rá. Tudnék rá jó sokat, okosat, értelmeset, elmesélni az elmúlt harminc évemet, hogy honnan szoktam szedni az infokat, de úgyis csak csúf szavak jönnének vissza rá. De mivel megbeszéltük, hogy nem fogunk sárt dobálni és egymás pofájába köpködni a nyálat, ezért csak ennyit írok erre:
A Jobbik választás záró buliján miután a listavezetőjük beszélt elénekelték a Himnuszt. Szép dolog. Kár, hogy előtte beordították, hogy "Vigyázz! Jobbra át! Tisztelegj!"
Köszönöm szépen, nincs több mondanivalóm.

Kérlem légy te is okos és ne reagálj erre. Nincs értelme. Te hiszel valamiben és ez szép dolog. Én is megvédem az Avatart bárki támadja :Đ

Ui: én az összes pártban csalódtam, még az újakban is. Nem vagyok egyik párt fanboya sem. Mindössze annyit szeretnék, hogy kishazánk szekere végre szépen guruljon. De azon kivül, hogy befizetem az adót és, hogy elmegyek párévente szavazni sokat nem tehetek ez ügyben, bármennyire is koptatom a billentyűzetet.

Ha nagyon akarsz vitatkozni, akkor azt privátba tedd, de jobb lenne ha úgy sem.
végre egy hasnoló gondolkodású emberKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2403 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:55

Elnézést mindenkitől akit megbántottam. Mai nap megtudtam egy szörnyű dolgot és eléggé ideges vagyok!
Scoo bocsi, ha így látod akkor minden rendben van.
A szörnyű dolog az, hogy tegnap megkéselték fényes nappal az egyik ismerősüm öccsét!

Itt a hír: http://dh-online.hu/...t=true#comments
puruttya

#2404 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:59

Idézet

Elnézést mindenkitől akit megbántottam. Mai nap megtudtam egy szörnyű dolgot és eléggé ideges vagyok!
A szörnyű dolog az, hogy tegnap megkéselték fényes nappal az egyik ismerősüm öccsét!

Ez a hír robbantotta ki tegnap a politikai szájcsatát a fórumon. Mindenesetre szomorú dolog, hogy ilyeneket csinálnak az emberek. Kép

#2405 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 16:07

Idézet

Ismerted a Csabit?:Đ Én is most indulok mindjárt oda ahol a megemlékezés volt vagy van gyújtok egy mécsest:( Egyszerűen felfoghatatlan:_((
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#2406 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 16:10

Idézet

Idézet

Ismerted a Csabit?:-D Én is most indulok mindjárt oda ahol a megemlékezés volt vagy van gyújtok egy mécsest:( Egyszerűen felfoghatatlan:_((
Am lehet ismerjük egymást majd privátban kérek 1 nevet. :Đ Én nem megyek a megemlékezésre mert nem ismertem de azért nagyon sajnálom.

#2407 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 06:27

Idézet

Uh, megértem, hogy ideges vagy. Szomorú, hogy milyen hirtelen, milyen értelmetlenül véget tud érni egy élet, főleg ilyen fiatalon. Nehéz ezt feldolgozni a családnak és az ismerősöknek is az biztos.

#2408 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 14. 06:43

Idézet

Idézet

Uh, megértem, hogy ideges vagy. Szomorú, hogy milyen hirtelen, milyen értelmetlenül véget tud érni egy élet, főleg ilyen fiatalon. Nehéz ezt feldolgozni a családnak és az ismerősöknek is az biztos.
Érdemes azonban elolvasni a cikket és a kommenteket. Mert ugye úgy kerek a történet (a leírtak szerint), hogy a késelő egyedül sétáltt az úton, s megállt mellette egy kocsi 3 sráccal. Mivel egyikük az ellopott pulcsiját vélte felfedezni a sétálón, így kiszálltak és számon kérték, majd ütni kezdték. Eltörték az orrát, megpróbálták levenni ról a pulcsit. Ekkor szúrt. Namármost HA tényleg így volt, akkor hiába van úgy, hogy csak a támadás mértékével megegyező módon védheted magad, így hogy késelt, így is csak önvédelem lesz a vád. Ha hárman kikezdenek valakit, akkor valahogy meg kell védenie magát. Nem azt mondom hogy ölnie kell, de hogy enyhítő körülmény lesz, hogy előtte megagyabugyálták, az biztos. Így szerintem nem fog pár évnél többet kapni, az is lehet hogy csak 2-3 évet. Na erre varrjatok gombot!
Saját vélemény: Az önvédelem jogos. DE! Nem késsel. mindenképp enyhítő körülménynek fognám fel hogy előtte megverték....de mivel ő késelt, (gondolom nemis svájci bicskával, hanem valami nagy késsel) cska annyiban számíthatna enyhítő körülményre, hogy nem halálbünti, hanem 20 év kényszermunka.
Ilyenkor az jut eszembe, hogy sokan azt akarják itthon, hogy csakúgy mint pl amcsiban, itthon is lehessen fegyvert tartani önvédelmi célra. Na de álljon már meg a menet.... mi lenne akkor? Teszem azt valaki cigit kér tőlem, én nem mondom nincs. Erre nekiáll lökdösni, hogy ugyan adjak már. Én felkapom a vizet, és megragadom a grabancát, és arréb taszajtom. Erre fegyvert ránt és lelő. TEssék, önvédelem, és kap mondjuk 2 év felfüggesztettet????
Hát nem! Szigorúan kell elbírálni a fegyverhasználatot, akkor is ha az csak egy kiskanál, ha épp arra használták, hogy kivájták valakinek a szemét vele. SZIGÓRÚAN!

Kép
Kép
Kép

#2409 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 07:02

Idézet

Idézet

Idézet

Érdemes azonban elolvasni a cikket és a kommenteket. Mert ugye úgy kerek a történet (a leírtak szerint), hogy a késelő egyedül sétáltt az úton, s megállt mellette egy kocsi 3 sráccal. Mivel egyikük az ellopott pulcsiját vélte felfedezni a sétálón, így kiszálltak és számon kérték, majd ütni kezdték. Eltörték az orrát, megpróbálták levenni ról a pulcsit. Ekkor szúrt. Namármost HA tényleg így volt, akkor hiába van úgy, hogy csak a támadás mértékével megegyező módon védheted magad, így hogy késelt, így is csak önvédelem lesz a vád. Ha hárman kikezdenek valakit, akkor valahogy meg kell védenie magát. Nem azt mondom hogy ölnie kell, de hogy enyhítő körülmény lesz, hogy előtte megagyabugyálták, az biztos. Így szerintem nem fog pár évnél többet kapni, az is lehet hogy csak 2-3 évet. Na erre varrjatok gombot!
Saját vélemény: Az önvédelem jogos. DE! Nem késsel. mindenképp enyhítő körülménynek fognám fel hogy előtte megverték....de mivel ő késelt, (gondolom nemis svájci bicskával, hanem valami nagy késsel) cska annyiban számíthatna enyhítő körülményre, hogy nem halálbünti, hanem 20 év kényszermunka.
Ilyenkor az jut eszembe, hogy sokan azt akarják itthon, hogy csakúgy mint pl amcsiban, itthon is lehessen fegyvert tartani önvédelmi célra. Na de álljon már meg a menet.... mi lenne akkor? Teszem azt valaki cigit kér tőlem, én nem mondom nincs. Erre nekiáll lökdösni, hogy ugyan adjak már. Én felkapom a vizet, és megragadom a grabancát, és arréb taszajtom. Erre fegyvert ránt és lelő. TEssék, önvédelem, és kap mondjuk 2 év felfüggesztettet????
Hát nem! Szigorúan kell elbírálni a fegyverhasználatot, akkor is ha az csak egy kiskanál, ha épp arra használták, hogy kivájták valakinek a szemét vele. SZIGÓRÚAN!
támadás mértékével megegyező módon...azaz ha hárman elkezdenek verni nem késelheted meg őket és védekezhetsz később, hogy jogos önvédelem volt. Persze szerintem is figyelembe fogják venni a körülményeket. Mindenesetre én is amellett vagyok, hogy a fegyverhasználatnak nagyon szigorúnak kell lennie, mondjuk kése még így is lehet bárkinek. Az amerikai tiszta baromok, fegyverbuzik mind, miközben nap mint nap lövöldöznek a bűnözők az utcákon. Mondjuk a fegyverlobbi nem is igen hagyja, hogy ez megváltozzon. Volt az a film a Kóla, puska, sültkrumpli ami azzal kezdődött, hogy egy bank ha számlát nyitsz nálunk, akkor egy ajándék fegyvert ad.
A késelő egyébként kiskorú volt? Gondolom nem akart gyilkolni csak szúrni egyet és menekülni, de ugye elég eltalálni egy fontos szervet vagy egy ütőeret és kész is a baj. Én is jártam már késsel a zsebemben, főleg a nyóckerben, de igencsak én húznám a rövidebbet ha elővenném. Inkább a gázspray, tökönütés boxerral majd menekülés kombót ajánlom ha kilátástalan a helyzet.

#2410 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 14. 08:04

Idézet

Idézet

Idézet

a fegyvertartást a lehető legszigorúbban kell venni, azt komolyan betartatni. egyébként az illegális fegyvertartást majdnem olyan keményen venném (????), mint az emberölést (azért a kérdőjel, mert szerintem az a kategória is túl lightos, élő példa az egyik közeli cigó gyerek, pár éve 17.-ben vlmi barommal betört egy öreglányhoz, megerőszakolták, megverték, kifosztották és megölték, mindez 3-4 éve, a gyerek meg már kint van)

fegyvertartásba belevenném a fegyvernek minősülő tárgyakat is, azaz, ha józan paraszti ész szerint azt mondod, hogy igen, ezzel ölni lehet (nem érdekel, hogy otthon fabrikálta magának), akkor biza már azt is fegyvernek kell(ene) tekinteni.

imádom a fegyvereket, szeretek lőni, de bakker, elmentem sportlövőnek (már rég nem vagyok az, csak voltam), vadászatokra és a kellő helyen, a kellő odafigyeléssel és kellő intelligenciával lövöldöztem.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2411 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 14. 08:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

támadás mértékével megegyező módon...azaz ha hárman elkezdenek verni nem késelheted meg őket és védekezhetsz később, hogy jogos önvédelem volt. Persze szerintem is figyelembe fogják venni a körülményeket. Mindenesetre én is amellett vagyok, hogy a fegyverhasználatnak nagyon szigorúnak kell lennie, mondjuk kése még így is lehet bárkinek. Az amerikai tiszta baromok, fegyverbuzik mind, miközben nap mint nap lövöldöznek a bűnözők az utcákon. Mondjuk a fegyverlobbi nem is igen hagyja, hogy ez megváltozzon. Volt az a film a Kóla, puska, sültkrumpli ami azzal kezdődött, hogy egy bank ha számlát nyitsz nálunk, akkor egy ajándék fegyvert ad.
A késelő egyébként kiskorú volt? Gondolom nem akart gyilkolni csak szúrni egyet és menekülni, de ugye elég eltalálni egy fontos szervet vagy egy ütőeret és kész is a baj. Én is jártam már késsel a zsebemben, főleg a nyóckerben, de igencsak én húznám a rövidebbet ha elővenném. Inkább a gázspray, tökönütés boxerral majd menekülés kombót ajánlom ha kilátástalan a helyzet.
nekem idestova 12 éve van egy alig látszó vágás a bal alkaromon, anno egy kisebbségi derék legény ajándékozott meg vele. arcom akarta megvágni (mázli, hogy rájuk jellemző hasi-mellkasi szúrás helyett csak vágni akart....), amit a karom magam elé tételével védtem ki, így a karom vágta fel.
abban az időben boxerrel jártam (nem véletlen), amit meg is kóstolt a vágás után. vágott, bal kezem fel, jobb kéz zsebbe be, boxerbe be, elő és szájszerkezetébe püff, fogai ki. itt lesokkoltak, én meg azonnal spuri, fel a hévre, mákomra a hév vezetője látta, azonnal becsukta az ajtót. azóta nem is szívesen megyek arra (boráros tér, hév)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#2412 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 08:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nekem idestova 12 éve van egy alig látszó vágás a bal alkaromon, anno egy kisebbségi derék legény ajándékozott meg vele. arcom akarta megvágni (mázli, hogy rájuk jellemző hasi-mellkasi szúrás helyett csak vágni akart....), amit a karom magam elé tételével védtem ki, így a karom vágta fel.
abban az időben boxerrel jártam (nem véletlen), amit meg is kóstolt a vágás után. vágott, bal kezem fel, jobb kéz zsebbe be, boxerbe be, elő és szájszerkezetébe püff, fogai ki. itt lesokkoltak, én meg azonnal spuri, fel a hévre, mákomra a hév vezetője látta, azonnal becsukta az ajtót. azóta nem is szívesen megyek arra (boráros tér, hév)
uh, durva sztori. Szerencséd, hogy volt lélekjelenléted és kitudtad vágni magad. Durván próul járhattál volna az tuti. Mi ráadásul férfiak vagyunk. Bele se merek gondolni, hogy a nők mennyire félhetnek egyes helyeken. Nem hiába beszélgetünk telefonon az asszonyal amint leszállt a hévről egészen addig amíg haza nem ér.

#2413 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 08:52

Idézet

(...)
Ezt így nem jelenteném ki. Szlovákiában néhány éve liberalizálták a fegyvertörvényeket, és nem tört ki a vadnyugat. Nem lőtték az emberek halomra egymást az utcán, épp ellenkezőleg. Az erőszakos bűncselekmények száma csökkent. Aki eddig is követett el fegyxveres bűncselekményeket, az egy esetleges fegyvertörvény-enyhítés után is követne el, és nem egy legálisan vásárolt fegyverrel, ami alapján azonosítható lenne az elkövető (sorozatszám, miegymás) hanem a feketepiacről beszerzett sorozatszám nélküli illegális eszközzel.

A fegyverbuzi ameriakiak lövöldöznek az utcán gondolathoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a nagy számok törvénye alapján több emberre több gyökér jut, és mi csak az ámokfutásokról értesülünk a híradóban. De feltételezem, hogy rengeteg olyan eset volt, hogy az önvédelmi fegyver megmentette egy törvénytisztelő állampolgár életét.

Feltételezem, hogy egyikünk sem törne be egy házba sem, ha benne lenne a pakliban, hogy a tulaj egy sörétessel üdvözölne minke (más esetben sem)..

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2414 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

uh, durva sztori. Szerencséd, hogy volt lélekjelenléted és kitudtad vágni magad. Durván próul járhattál volna az tuti. Mi ráadásul férfiak vagyunk. Bele se merek gondolni, hogy a nők mennyire félhetnek egyes helyeken. Nem hiába beszélgetünk telefonon az asszonyal amint leszállt a hévről egészen addig amíg haza nem ér.
na igen, a nőknek lehet igazán kemény. speciel én is minden egyes este, amikor az asszony műszakban volt, féltettem. egy pub-ban volt pultos és üzletvezető, ugye minimum este 11 körül végzett, rá egy órával meg indult haza. noha a lakása a pub-al szemben, kb 2 percre volt, de egy kis parkon át kellett menni. féltettem, nem picit.
ha tehettük, mi is vonalban voltunk, de minimum az volt, hogy megcsörgetett.
féltettem a vendégektől, nehogy valamelyik meg akarja várni a zárás után, féltettem az utcán bóklászó marháktól.
most, hogy hozzám költözött, már nem dolgozik ott, jóval nyugodtabb is vagyok.

kb 2 éve meg az utcánkban lakó, akkor kb 15 éves kislányt hátulról kapta el valaki, nem látta, de a szagból be tudta azonosítani a hovatartozást (jellemző bűz). szerencséjére volt annyi lélekjelenléte, hogy hátraütött és el tudott szaladni.
nyugodt helyen lakom (pécel, pest megye), de itt is durva dolgok történnek.
nagyon nagyon nagyon rossz irányba halad a társadalom.

#2415 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:45

Idézet

Idézet

Ezt így nem jelenteném ki. Szlovákiában néhány éve liberalizálták a fegyvertörvényeket, és nem tört ki a vadnyugat. Nem lőtték az emberek halomra egymást az utcán, épp ellenkezőleg. Az erőszakos bűncselekmények száma csökkent. Aki eddig is követett el fegyxveres bűncselekményeket, az egy esetleges fegyvertörvény-enyhítés után is követne el, és nem egy legálisan vásárolt fegyverrel, ami alapján azonosítható lenne az elkövető (sorozatszám, miegymás) hanem a feketepiacről beszerzett sorozatszám nélküli illegális eszközzel.

A fegyverbuzi ameriakiak lövöldöznek az utcán gondolathoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a nagy számok törvénye alapján több emberre több gyökér jut, és mi csak az ámokfutásokról értesülünk a híradóban. De feltételezem, hogy rengeteg olyan eset volt, hogy az önvédelmi fegyver megmentette egy törvénytisztelő állampolgár életét.

Feltételezem, hogy egyikünk sem törne be egy házba sem, ha benne lenne a pakliban, hogy a tulaj egy sörétessel üdvözölne minke (más esetben sem)..
Persze, aki bűnöző az ígyis úgyis szerez fegyvert, de azért azt is vegyük figyelembe, hogyha könnyű fegyverhez jutni akkor olyan piti bűnözők, vagy csak labilis emberek is fegyverhez juthatnak akiknek egyébként máshogy nem tudna hozzájutni, ráadásul feltételezem a feketepiaci fegyver mindig drágább, mint a legális.
Azt én se mondanám, hogy chicago lenne itt, de azért biztos több lenne a fegyveres rablás, támadás, lövöldözés, mint így.
Az igaz, hogy ott ahol sok ember él több a hülye is, de:

Az EU-ban tízmillió lakosra jut kb 150 gyilkosság, míg pl Detoritban fél év alatt 160, New Yorkban 250, LA-ben 200. Kb 10 millás fővel lehet ezeknél a városoknál is számolni, ha belevesszük az aglomerációt is (NYnál akkor 19 milla, de még így is nagy az arány)

Ui: egyébként én is büszke fegyvertartó lennék ha lazulna a törvény, szóval nem a fegyverek, hanem az emberek ellen vagyok.

#2416 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:46

Nekem van egy Automata gázpisztolyom! Amikor 1 éve megvettem és megkaptam hozzá a tartási engedélyt (ruházatban rejtve), több okoskodó liberális "f@sz fej" ismerősöm (már bocs) megkérdezte minek nekem ilyen fegyver! Mondtam nekik ezért, nézz körül, mi lesz ebben az országban hamarosan!! Sosem tudhatod mikor kerülsz sorra!! A barátnőm fegyverbolondnak nevezzett, röhögött rajtam, hogy minek nekem ilyen!
Tegnap este meg mi történt? Itt pesten 2 szintes bnőméknek a háza, felső szinten mi, alsó szinten nagymamája lakik! Este 10-kor!!! ordított a mamája hogy menjünk le, mert valaki be akar törni!!! Rángatta ráncigálta az ajtót! Amire kimentem az udvarra már üres volt az utca! De ezt úgy hogy a szomszédban egy bazi nagy ház vani, a terszán meg égett a villany! Azért az elég nagy fényt ad, és még így is bepróbálkozott az illető!! A kocsimból ki kellett vennem a baseball ütőt az ülés alól, mert a stukkerem otthonhagytam! Bnőm egyből kérdezgette kis félelemmel, hogy otthonhagytam a pisztolyt? Mondom igen! Persze ilyen esetekkor meg örülnek ha nálam van!!!!

Hello I'm Johnny Cash....

#2417 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 10:38

Azt hiszem 15 éves a késelő srác, de nem vagyok benne biztos.
Én a Csabival egy suliba jártam és a tesóját ismerem, mert évfolyamtársam volt.
puruttya

#2418 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 13:48

Idézet

Persze, aki bűnöző az ígyis úgyis szerez fegyvert, de azért azt is vegyük figyelembe, hogyha könnyű fegyverhez jutni akkor olyan piti bűnözők, vagy csak labilis emberek is fegyverhez juthatnak akiknek egyébként máshogy nem tudna hozzájutni, ráadásul feltételezem a feketepiaci fegyver mindig drágább, mint a legális.
Azt én se mondanám, hogy chicago lenne itt, de azért biztos több lenne a fegyveres rablás, támadás, lövöldözés, mint így.
Az igaz, hogy ott ahol sok ember él több a hülye is, de:

Az EU-ban tízmillió lakosra jut kb 150 gyilkosság, míg pl Detoritban fél év alatt 160, New Yorkban 250, LA-ben 200. Kb 10 millás fővel lehet ezeknél a városoknál is számolni, ha belevesszük az aglomerációt is (NYnál akkor 19 milla, de még így is nagy az arány)

Ui: egyébként én is büszke fegyvertartó lennék ha lazulna a törvény, szóval nem a fegyverek, hanem az emberek ellen vagyok.
LA-ben a bandaháborúk miatt nem is csodálom...

Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2419 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 13:58

Idézet

Idézet

Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.
Ja, ez jó ötlet. Mert akkor így az otthonomat meg tudom védeni.

#2420 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 14. 14:13

Idézet

Idézet

Idézet

Ja, ez jó ötlet. Mert akkor így az otthonomat meg tudom védeni.
Hát ja...de vegyük azt a szitut, hogy valaki betör hozzád. Fegyvert rántasz, és megérdeklődöd, ugyan mi dolga vann itt, segíthetsz e neki megkeresni a kijáratot, vagy inkább mozgólépcsőn óhajtana St.Péter elé járulni?
Erre mit tesz? Vagy nekedmegy, akkor heccsát (no persze azért ez nem így van, gondolom, akkor sem szabadna célzottan, ölési szándékkal lőni, hanem biztos szabályozva lenne, hogy egyet a levegőbe, hangos figyelmeztetés, majd óraegyeztetés után lábon lőheted) DE ha menekülni akar, és úgy lövöd le???? Mi hozna ki a bíróság abból? hogy hátulról aljas szándékkal lemészároltál egy olyan embert, aki korábban már bünbocsánatot gyakorolt, és áratatlanul fegyver nélkül el akarta hagyni a veszélyzónát. És bevarrnának gyilokért???? Nemtom... több sebből vérzik ez nekem...
Pedig alapvetően az amcsi jog ezen része simán átvehető kéne legyen, azaz a tulajdonhoz való jog. Ha valaki a telkedre téved, JOGOD van megvédeni azt, ha kell erőszakkal. És szerintem ez elvárható is lenne. No nem egyből heccsátra gondolok....de hogy lehet olyan pl, hogy valaki áramot vezet a veteményes köré, ráadásul táblával meg is jelöli!!!! Aztán csak felpörkölődik rá egy betolakodó, és ekkor előveszik az őstermelőt, hogy gyilkos. Hát könyöröm: azért termel, azért dolgozik, hogy más szüreteljen???? Beteg ez a magyar jog....

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123