HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#481 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 11. 22:29

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már csak Daks kapott tavaly Karácsonyra ajándékot,fizesse ő az utat,mi?:Đ
Naná! Még a tájmasszázs csajokat is ő állná. Kép
Hát én a "Happy Ending-et" majd passzolnám valakinek.Kép
Hé-hé. Ha kurvákra gondoltam volna akkor azt írtam volna... KépKép

#482 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 22:41

NEm tudom kukkantottatok-e már erre a puding.hu-ra (KépKép ) ami itt van jobb oldalt alul. Hát az az oldal valami gyalázat.

#483 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 22:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már csak Daks kapott tavaly Karácsonyra ajándékot,fizesse ő az utat,mi?:Đ
Naná! Még a tájmasszázs csajokat is ő állná. Kép
Hát én a "Happy Ending-et" majd passzolnám valakinek.Kép
De nem mindegy ám.Most már a k***ák nem csak k***álkodnak hanem maszíroznak is,és a maszírozó csajok meg már k***álkodnak is.Így honnan döntöd el hogy melyik-melyik?Kép

#484 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 11. 22:44

Jók ezek a japcsi csajok, de nem "Botrányos!"-ak!

#485 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 11. 23:07

Idézet

Idézet

De nem mindegy ám.Most már a k***ák nem csak k***álkodnak hanem maszíroznak is,és a maszírozó csajok meg már k***álkodnak is.Így honnan döntöd el hogy melyik-melyik?Kép
A farok maszírozók hova tartoznak? Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#486 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 11. 23:16

Idézet

A farok maszírozók hova tartoznak? Kép
Valahova a k****lkodó masszőr és a masszírozó k**** kategória közé Kép

#487 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 06:55

Feladta magát sztojka állítólag...bejött Veszprémbe a rendőrségre az ügyvédjével éjfél körül. Természetesen csak ma reggel/délelőtt erősítik ezt meg hivatalosan. Ha napközben jött be volna és felismerik... Sajnos már most az enyhítő körülményeket emlegetik,rosszkor volt rossz helyen,stb... Láttátok az épülő házát ? Van aki elhiszi, hogy bodzabogyó gyűjtögetésből lett rá pénze?Kép
BOTRÁNYOS!!!!

#488 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 13. 08:40

Idézet

Feladta magát sztojka állítólag...bejött Veszprémbe a rendőrségre az ügyvédjével éjfél körül. Természetesen csak ma reggel/délelőtt erősítik ezt meg hivatalosan. Ha napközben jött be volna és felismerik... Sajnos már most az enyhítő körülményeket emlegetik,rosszkor volt rossz helyen,stb... Láttátok az épülő házát ? Van aki elhiszi, hogy bodzabogyó gyűjtögetésből lett rá pénze?Kép
BOTRÁNYOS!!!!
Személyszerint én ebben annyit látok, hogy meg fogja úszni pár évvel, ha egyáltalán bevarrják... De akkor is csak azért, hogy ne legyen nemzetközi botrány... Szerintem (és erről sok ismerősömmel beszlélgettem, véleményünk azonos) végre egyszer példát kéne mutatni Magyarországnak, hogy nem ússzák meg az ilyenek... és akkor talán egy kicsit tanulnának belőle az ilyenek. Nem élek álomvilágban, tudom, hogy hogyan mennek a dolgok (sajnos) és ezek után is lesznek ilyenek, de talán egy kicsit megfogyatkozna az "ilyen" vele hasonlatos figurák és cselekmények száma a közéletben (remélem érted mire gondolok)... Teljesen egyet értek veled abban, és nagyon helyes szót használtál: BOTRÁNYOS...

#489 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:27

Most jöttem el a Városi Bíróság előtt. Most van az előzetesről a tárgyalása a cigányoknak (Cozma ügy).
Kutáy rendőrök, TV csatornák, felhajtás. Szóba elegyedtem az egyik kutyás rendőrrel, azt mondta már 2 órája megy a tárgyalás. Miért kérdem én? Arról ennyi időbe tellik dönteni, hogy előzetesbe kerülnek e vagy sem? Ez alővetíti hogy mire lehet számítani a tárgyaláson. Mismás, hátrányos helyzet, önvédelem stbstbstb.... aztán tényleg csak 3-4 évet kapnak...
Szar szemét igazságrend.
Kötelet kéne mind a 30-nak!

Kép
Kép
Kép

#490 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:36

Idézet

Feladta magát sztojka állítólag...bejött Veszprémbe a rendőrségre az ügyvédjével éjfél körül. Természetesen csak ma reggel/délelőtt erősítik ezt meg hivatalosan. Ha napközben jött be volna és felismerik...   Sajnos már most az enyhítő körülményeket emlegetik,rosszkor volt rossz helyen,stb... Láttátok az épülő házát ? Van aki elhiszi, hogy bodzabogyó gyűjtögetésből lett rá pénze?Kép
BOTRÁNYOS!!!!
Te a bodzának vagy bogyója?Kép

#491 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:39

Idézet

Most jöttem el a Városi Bíróság előtt. Most van az előzetesről a tárgyalása a cigányoknak (Cozma ügy).
Kutáy rendőrök, TV csatornák, felhajtás. Szóba elegyedtem az egyik kutyás rendőrrel, azt mondta már 2 órája megy a tárgyalás. Miért kérdem én? Arról ennyi időbe tellik dönteni, hogy előzetesbe kerülnek e vagy sem? Ez alővetíti hogy mire lehet számítani a tárgyaláson. Mismás, hátrányos helyzet, önvédelem stbstbstb.... aztán tényleg csak 3-4 évet kapnak...
Szar szemét igazságrend.
Kötelet kéne mind a 30-nak!
Glek-et nem láttad arra felé?Kép

#492 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 13:51

Tök jó.Veszprémben leszúrnak embereket itt meg az este felgyújtottak egy hajléktalant.Mostanában mindenki megkergült?

#493 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 20. 14:13

Az ilyen dolgokról mindig a Death Note első része jut eszembe. "Ez a világ velejéig romlott" Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#494 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 14:46

Idézet

Az ilyen dolgokról mindig a Death Note első része jut eszembe. "Ez a világ velejéig romlott" Kép
Az nekemis eszembejut néha. Voltegyszer együgyem lényeg hogy nemakartak nekem kifizetni 30e-t pedig kellett volna. Rendőrség 3 hétig szarozott vele a végén képesek voltak kimenni megmpondani a mukinak, hogy nemtehetnek semmit . Lefordítva bűnöző nyelvre : Csak ígytovább mi nemtehetünk semmit ha így vered át az embereket! Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#495 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 20. 14:56

Idézet

Idézet

Az nekemis eszembejut néha. Voltegyszer együgyem lényeg hogy nemakartak nekem kifizetni 30e-t pedig kellett volna. Rendőrség 3 hétig szarozott vele a végén képesek voltak kimenni megmpondani a mukinak, hogy nemtehetnek semmit . Lefordítva bűnöző nyelvre : Csak ígytovább mi nemtehetünk semmit ha így vered át az embereket! Kép

Nagybátyámékhoz betörtek. A hülyegyerek tenyérrel támaszkodott az ablakon, miközben feszítette fel az erkélyajtót. Ujjlenyomatokat vettek, és aszongya a rendőr: nincs használható ujjlenyomat!!! Saját szememmel láttam a beporozott ablakot. Ilyen szép tenyérnyomatot direkt sem tudtak volna csinálni. No ehhez hozzájön még az, hogy falun mindenki ismer mindenkit, ergo mindenki tudta ki a tettes. A zsaruk meg csak kenegették a dolgot, házkutatás? minek? szembesítés? minek? 6 hónap eltelt, ügy lezáratlanul lezárva.

Cégünkhöz is betörtek, bedobták az ablakot, megfújták a számítógépeket. Az egyik baromarcú szépen meg is vágtam magát az ablak üvegével, vérzett. Mindent teliporoztak az irodában (a takarítónő 2 napig vakarta azt a szart mindenhonnan) vettek DNSmintát....az ügy 6 hónap múlva lezárva megoldatlanul. Úgy, hogy tudták ki a tettes, de már előre megmondták, hogy mire elkaphatják, már úgyis túlad a cuccon, úgyhogy legyünk nyugodtak, nem lesznek meg a PC-k.

Kocsimat feltörték Pesten, ezekután mondtam a zsarunak, hogy én ugyan nem teszek feljelentést! Igaz kamera alatt volt az egész (egy fotót kértem is a tettesről) de mondtam a zsaruknak, hogy nekem aztán ne porozzák össze a kocsit, és ha most hazamehetek (BP-VP) akkor még ma meg tudom csináltatni az ablakot, az ekem többet ér. 6 hónap múlva jön a határozat: a rádióm valszeg meglett, (a bediktált adatok alapján) de mivel nem volt róla számlám, vagy más papír, így viszlát, az ügy lezárva megoldatlanul

REMEK. Naggyon kíváncsi leszek Cozma ügyben mit lépnek. Remélem a Szögi Lajos ügyét is felemlegetik majd. Meg kellene már tanulnunk a saját bőrünkön: ezek az állatok csak a csúnya szóból értenek! Nem 5-10 év börtönt, hanem 40-50 évet adni neki. Hogy életében ne zavarja már a levegőt idekint. Inkább ott pénzeljük őket a börtönben, mint segély formájában idekint. Ha már nincs halálbünti...

Kép
Kép
Kép

#496 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 20. 15:08

Idézet

Idézet

Az nekemis eszembejut néha.
Mostanában egyre többet gondolkozok rajta miylen jó lenne ha létezne ilyen. A magyar rendőrséget ismerve soha nem kapnának el. Kép:Đ
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#497 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 15:11

Idézet

Nagybátyámékhoz betörtek. A hülyegyerek tenyérrel támaszkodott az ablakon, miközben feszítette fel az erkélyajtót. Ujjlenyomatokat vettek, és aszongya a rendőr: nincs használható ujjlenyomat!!! Saját szememmel láttam a beporozott ablakot. Ilyen szép tenyérnyomatot direkt sem tudtak volna csinálni. No ehhez hozzájön még az, hogy falun mindenki ismer mindenkit, ergo mindenki tudta ki a tettes. A zsaruk meg csak kenegették a dolgot, házkutatás? minek? szembesítés? minek? 6 hónap eltelt, ügy lezáratlanul lezárva.

Cégünkhöz is betörtek, bedobták az ablakot, megfújták a számítógépeket. Az egyik baromarcú szépen meg is vágtam magát az ablak üvegével, vérzett. Mindent teliporoztak az irodában (a takarítónő 2 napig vakarta azt a szart mindenhonnan) vettek DNSmintát....az ügy 6 hónap múlva lezárva megoldatlanul. Úgy, hogy tudták ki a tettes, de már előre megmondták, hogy mire elkaphatják, már úgyis túlad a cuccon, úgyhogy legyünk nyugodtak, nem lesznek meg a PC-k.

Kocsimat feltörték Pesten, ezekután mondtam a zsarunak, hogy én ugyan nem teszek feljelentést! Igaz kamera alatt volt az egész (egy fotót kértem is a tettesről) de mondtam a zsaruknak, hogy nekem aztán ne porozzák össze a kocsit, és ha most hazamehetek (BP-VP) akkor még ma meg tudom csináltatni az ablakot, az ekem többet ér. 6 hónap múlva jön a határozat: a rádióm valszeg meglett, (a bediktált adatok alapján) de mivel nem volt róla számlám, vagy más papír, így viszlát, az ügy lezárva megoldatlanul

REMEK. Naggyon kíváncsi leszek Cozma ügyben mit lépnek. Remélem a Szögi Lajos ügyét is felemlegetik majd. Meg kellene már tanulnunk a saját bőrünkön: ezek az állatok csak a csúnya szóból értenek! Nem 5-10 év börtönt, hanem 40-50 évet adni neki. Hogy életében ne zavarja már a levegőt idekint. Inkább ott pénzeljük őket a börtönben, mint segély formájában idekint. Ha már nincs halálbünti...

Tenyertél, de most nemirigylemtőled az elsőhelyet Kép azért szerintem ezek nagyon szörnyű történetek.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#498 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 18:23

www.blikk.hu/sztarblikk/borzalom-igy-nezett-ki-az-osszevert-rihanna-136202.html
Ez igaz??

#499 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 18:33

Idézet

Ez igaz??
Bizony sajnos azKép Chris Brown-t meg Kép ütném undorító hogy mert egy hölgyet megütni Kép

#500 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 18:41

Idézet

Idézet

Ez igaz??
Bizony sajnos azKép Chris Brown-t meg Kép ütném undorító hogy mert egy hölgyet megütni Kép
Eszem megáll.Kép Megverni egy lányt? Ráadásul egy ilyen szépet? KépKép Becsülném meg óvnám mindentől amitől csak tudom, erre ez a fa** meg összeveri? Elkéne törni mind a két karját! Kép Mondjuk Rihanna mi a francért nem hagyta ott? Ha csaj lennék és egyetlen egyszer merne rám kezet emelni a barátom, úgy ott hagynám mint a pinty.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.