HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#521 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:52

Idézet

"Nekem első dolgom lett volna felállni és agyonverni ezt a 3 Férget...
Ha rajtam múlna, akkor már rég a föld alatt lenne mind3...
Ha elalszik melleted a cigány...Gyújtsd meg mégegyszer! ,,

Hasonló Helyzetekben kb ők is igy gondolkodhatnak^^ eltudom kepzelni,ahogy nekik esel..Nem így kell megoldani minden ilyen problémát,ugyan már.
Akkor, hogyan?:Đ Én így simán megoldom:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#522 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:15

Idézet

Ugyan nem szabad ilyesmiről beszélni, de azért megkockáztatom: CIGÁNYBŰNÖZÉS !!!!!

Én csak egy rövid "videós választ" szeretnék adni. Nem akarok kikelni magamból mert abból csak rossz lesz.

Divízió 88 - Megdögletek romák

A zene minősége nem a legjobb és nem is értelmes de kb. azt fejezi amit gondolok erről a söpredék "társadalmi rétegről".

#523 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:21

Itt egy kis tanulságos mese a cigányokról

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#524 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:26

A legfőbb probléma szerintem hogy élősködnek rajtunk, és a segélyeken keresztül szivogatják az országot, egyszerűen az ő "világuk" nem egyeztethető össze az európai emberekével, mindet deportálni kéna Mongóliába vagy még messzebre...

#525 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:26

Gyűlölöm a rasszizmust és nem szeretnék rasszistává válni, de azért ez a videó nálam kiverte a biztosítékot.

tjames: nem tudom, hogy nálatok milyen volt az elsős beavatása, de nálunk és még jópárhelyen szerintem az nem így néz ki.

Ez ami a videón látható megfélemlítés, terrorizálás. És akkor mostmár én is írtam kommentet az egyik iwiw lapjára. Ez a megalázás nagyon durva.

szerk: Ha jól hallottam a videó végén, volt valami személyes indítékuk, de akkor is.Kép

#526 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:47

A büdös qurva anyuknak ezeknek a szemeteknek! KépKépKép. Inkább le se írom mit tennék ezekkel a mocsok faszopó, személyenként kurva elcseszett élőlényekkel!

Tjames: mi köze van ennek a beavatáshoz, az szerintem sehol se olyanok, h leköpködjük egymást, mert ha igen akkor én beavatlak ugyan ilyen módszerekkel!Kép

#527 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:51

Idézet

szerk: Ha jól hallottam a videó végén, volt valami személyes indítékuk, de akkor is.Kép

Velem két éve történt hasonló. Lent voltam egy spanommal és valami ismeretlen gyerek odahívott magához. Aztán nekem bökte a kérdést, hogy Minek ütötted meg a hugomat ? ... én meg csak néztem hogy mi a tököm van ? nerm is bántanék nőt ... aztán elkezdett taszigálni meg ütögetni ... na akkor lett elegem aztán kapott az acélból a sípcsontjára és nem pattogott... Később meg visszajött egyik haverjával. Azzal nem számolt, hogy nekem is ott a spanom. Amikor megláttuk, hogy jönnek szépen elindultunk feléjük. Aztán nem jöttek nekünk érdekes módon. "Próbálta megbeszélni a dolgokat velem". Annyira szeretem, hogy amikor nincs létszám fölényben a cigány, akkor nem mer neked menni. Mindegyiket vissza kéne vitetni oda ahonnan az a balfasz IV. Béla meg a többi király behozatta őket. 88!

#528 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:01

Idézet

Tjames: mi köze van ennek a beavatáshoz, az szerintem sehol se olyanok, h leköpködjük egymást, mert ha igen akkor én beavatlak ugyan ilyen módszerekkel!Kép

:Đ Jujj de kemény valaki :-D Hidd el fiam, az én időmben az én sulimban anno teljesen hasonlók voltak. A lakatos, a csőszerelő, az esztergályos és hasonló magasan kvalifikált felsősök, hasonlóan keményen avattak minket be az iskolai életbe :) Jópárat ki is rúgtak emiatt...de tudnék mesélni mik voltak.

De mint korábban mondottam, a megalázással nem értek egyet, de egy tockosba még nem halt bele senki.

Kép
Kép
Kép

#529 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:02

Ma reggel a Mokkában került szóba a cigányság, de már nem tudom, hogy hogyan. Azt mondták benne, hogy a közeljövőben lehet a következő trianon, vagyis, hogy a cigányok lecsatolnak maguknak egy részt az országból, és külön államuk lesz. A jalen helyzetben azt mondom, csinálják csak. Fennmerednának vagy 10 napig, mert éhenhalna az összes munkakerülő lusta genetikai roncs. De utólag belegondolva nem lenne jobb, mert lehet, hogy nem kellene segélyeket osztani nekik, de sokkal többet lopnának a MI országunkban.Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#530 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:06

Idézet

Ma reggel a Mokkában került szóba a cigányság, de már nem tudom, hogy hogyan. Azt mondták benne, hogy a közeljövőben lehet a következő trianon, vagyis, hogy a cigányok lecsatolnak maguknak egy részt az országból, és külön államuk lesz. A jalen helyzetben azt mondom, csinálják csak. Fennmerednának vagy 10 napig, mert éhenhalna az összes munkakerülő lusta genetikai roncs. De utólag belegondolva nem lenne jobb, mert lehet, hogy nem kellene segélyeket osztani nekik, de sokkal többet lopnának a MI országunkban.Kép
Amint külön országuk lenne lerohannám őket és megölném az összeset.

#531 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:07

Idézet

Idézet

Amint külön országuk lenne lerohannám őket és megölném az összeset.
Hidd el, az elsők között lennék, akik bevonulnának miatta a seregbe....Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#532 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:07

Idézet

Idézet

:Đ Jujj de kemény valaki :-D Hidd el fiam, az én időmben az én sulimban anno teljesen hasonlók voltak. A lakatos, a csőszerelő, az esztergályos és hasonló magasan kvalifikált felsősök, hasonlóan keményen avattak minket be az iskolai életbe :) Jópárat ki is rúgtak emiatt...de tudnék mesélni mik voltak.

De mint korábban mondottam, a megalázással nem értek egyet, de egy tockosba még nem halt bele senki.

Bocsi, csak kicsit ideges lettemKép
Én a beavatást valami fizakai megeröltetésként képzelem, pl kifautaják a másikat, nem pedig megalázzák! Főleg nem leköpik!
'tockosba még nem halt bele senki' de ez itt nem tockos volt, hanem megalázás!

#533 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:09

Idézet

Velem együtt.

/Na de gyere Lone Huntozni te nethuszár Kép/

#534 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:32

Idézet

Idézet

Velem együtt.

Szerintem K2 is simán csatlakozna.Kép

Porch Monkey 4 Life!

#535 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:33

Idézet

Idézet

Idézet

Velem együtt.

Szerintem K2 is simán csatlakozna.Kép
Mi lennénk a 3 testőr helyett a 3 tisztogató Kép

#536 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:39

Idézet

Még a skinhead-ek is félnének tőlünkKép Ők lennének a segédcsapatainkKép

Porch Monkey 4 Life!

#537 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:47

Idézet

Idézet

Még a skinhead-ek is félnének tőlünkKép Ők lennének a segédcsapatainkKép
MI vagyunk...Az ERŐSÍTÉS....Kép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#538 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:52

először is ma már olyan időket élünk hogy nem lehet még egy trianon másodszor meg a cigányok nem elég szervezettek és fejlettek ahhoz hogy függetlenedjenek ill. különváljanak meg ez különben sem olyan egyszerű dolog szal nem kell félni ez nem következik be....Kép

am ti mennyi idősek vagytok?

#539 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:55

Idézet

először is ma már olyan időket élünk hogy nem lehet még egy trianon másodszor meg a cigányok nem elég szervezettek és fejlettek ahhoz hogy függetlenedjenek ill. különváljanak meg ez különben sem olyan egyszerű dolog szal nem kell félni ez nem következik be....Kép

Nem félünk mi. És természetesen ezt nem tényként kezeltük, csak eljáccottunk a gondolattal, hogy mi lenne ha....

Am én 16 leszek nemsokáKép

Porch Monkey 4 Life!

#540 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:59

Idézet

Ich bin 17 yahre alt.Kép

Változtat ez valamit ? Netán gyerekesnek ítéled ettől azt amit leírunk. Ha jól esik tedd meg, de nem a kortól függ az ítélőképesség. Lehetnek ugyan olyan komoly és tiszta nézőpontjaink mint egy felnőtt embernek. Az már más kérdés ha nem vázoljuk fel normálisan... és mint Ányy koleg(in)ám elmondta csak eljátszottunk a gondolattal.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.