HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#581 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:50

én a cigányoknak fogamzásgátlóban adnám a segélytKép (bár lehet aladnák :Đ

#582 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:52

Idézet

Idézet

Most nincs ihlet ... de vigyázzá mert lemegyek érted Celldömölkre pár anti-rocker spannal Kép

szerk.: Kicsit eltértünk a topic témájától ... szerintem a tömegverekedés belefér a blabla-ba is Kép

Pont most mondtál egy botrányos dolgot... Miaz, hogy neked anti-rokker spanjaid vannak?KépKép
Mi az, hogy te itt csak úgy felelősségre vonod? CSATTTT!!!KépKép Ma este már nem szeretném a hangodat meghallani! CSATTTTTT!!!!Kép Remélem világosan fogalmaztam!!! CSATTTTT!!!KépKép

#583 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:55

Egyébként... nemazért, de norb. Mire fel ez az ide-oda csitt-csatt ? Azt se tudod kihez besélszKép

szerk.: Egy ideig tényleg vicces volt... de mindennek megvan a maga határa Kép

#584 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

Most nincs ihlet ... de vigyázzá mert lemegyek érted Celldömölkre pár anti-rocker spannal Kép

szerk.: Kicsit eltértünk a topic témájától ... szerintem a tömegverekedés belefér a blabla-ba is Kép

Pont most mondtál egy botrányos dolgot... Miaz, hogy neked anti-rokker spanjaid vannak?KépKép
Mi az, hogy te itt csak úgy felelősségre vonod? CSATTTT!!!KépKép Ma este már nem szeretném a hangodat meghallani! CSATTTTTT!!!!Kép Remélem világosan fogalmaztam!!! CSATTTTT!!!KépKép
Ma nagyon CSATT-ogós kedvedben vagyKép CSak vigyázz...EL ne kapjon egy

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#585 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:57

Idézet

Egyébként... nemazért, de norb. Mire fel ez az ide-oda csitt-csatt ? Azt se tudod kihez besélszKép

szerk.: Egy ideig tényleg vicces volt... de mindennek megvan a maga határa Kép

Hidd el én is unom b@szottul. Csak hát ez a sok bájgúnár igényli a szeretetet!Kép

#586 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:00

Idézet

Idézet

szerk.: Egy ideig tényleg vicces volt... de mindennek megvan a maga határa Kép

Hidd el én is unom b@szottul. Csak hát ez a sok bájgúnár igényli a szeretetet!Kép
szerintem ehhez nyissatok egy szado-mazo topicot :Đ

#587 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:00

Idézet

Akkor legyél "köcsög", és szard le azokat, akik ezentúl csattokat követelnek...:Đ

u.i: én még mindig viccesnek tartom, csak nem úgy, hogy minden második norb hsz CSATTT

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#588 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:01

Amit norb csinál én a kommunikáció egy eldurvult és egyben felemelkedett formájának jellemezném. Kép (A szado-mazo topic nem is rossz ötletKép)

#589 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:02

Idézet

Amit norb csinál én a kommunikáció egy eldurvult és egyben felemelkedett formájának jellemezném. Kép (A szado-mazo topic nem is rossz ötletKép)
Akkor nyisd meg, meglátjuk mennyi idő, mire törlik a modikKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#590 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:14

Na, még mielőtt belekevernétek itt mindenféle szado-mazo és egyéb nyalánkságokba, inkább hagyjuk abba a csattogást, mert úgy vettem észre, hogy pár ember inkább sértésként értelmezi. Pedig nem. Kép

Leléptem!

Yo8 all!

#591 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:15

Idézet

Na, még mielőll belekevernétek itt mindenféle szado-mazo és egyéb nyalánkságokba, inkább hagyjuk abba a csattogást, mert úgy vettem észre, hogy pár ember inkább sértésként értelmezi. Pedig nem. Kép Leléptem! Yo8 all!

Nem vettem sértésnek. Lenézőnek találom Kép ...

Jó éjszakát ! Álmodj székeket Kép

#592 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:19

Idézet

Na, még mielőtt belekevernétek itt mindenféle szado-mazo és egyéb nyalánkságokba, inkább hagyjuk abba a csattogást, mert úgy vettem észre, hogy pár ember inkább sértésként értelmezi. Pedig nem. Kép

Leléptem!

Yo8 all!
Én jól szórakoztam rajta:)
Csáó!KépKép Good Night
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#593 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:28

Idézet

Leléptem!

Yo8 all!
Jóccakát!!

Porch Monkey 4 Life!

#594 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:45

Idézet

Idézet

Na, még mielőll belekevernétek itt mindenféle szado-mazo és egyéb nyalánkságokba, inkább hagyjuk abba a csattogást, mert úgy vettem észre, hogy pár ember inkább sértésként értelmezi. Pedig nem. Kép Leléptem! Yo8 all!

Nem vettem sértésnek. Lenézőnek találom Kép ...

Jó éjszakát ! Álmodj székeket Kép

Jó éjt norb!

Te meg mindig szépek helyett széket írsz! egy kicsit már unalmasKép (Bocsi de nem hagyhattam ki!)

#595 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:46

Idézet

Te meg mindig szépek helyett széket írsz! egy kicsit már unalmasKép (Bocsi de nem hagyhattam ki!)
Ha nem tetszik ne nézd Kép

#596 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:51

Nézzétek meg mit írtam a "Mit iszol most?" topicba. Fegyverkezzetek ti is.Kép

#597 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:52

Idézet

Idézet

nem akarok beleszólni, de norb sokkal régebb óta itt van mint te(félre ne érts, nincs semmi bajom veled)...ez a csatt-os dolog már-már kultusz szimbólum a fórumonKép
a mostani üzid meg...ezt mondhatná norb is, hogy ne nézd az ő kommentjét...

más:KépKépKép

#598 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:01

Idézet

norb sokkal régebb óta itt van mint te ez a csatt-os dolog már-már kultusz szimbólum a fórumonKép
Mondhatná? Én nem "lekezelem" az embert azzal hogy szép álmokat kívánok neki. Lehet hogy kultuszt épített ki vele norb, de nem mindenki fogadja jó kelletűen. Nem vagyok jó kedvemben és csakúgy le taknyos kölyközni... rám ilyet egy akármilyen idős ember se mondjon, mert a végén tényleg megbánja. Nincs nekem bajom senkivelKép... csak tudatom, hogy én nem vagyok fogékony az ilyesféle "humorra".

#599 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:07

Idézet

Idézet

Idézet

nem akarok beleszólni, de norb sokkal régebb óta itt van mint te(félre ne érts, nincs semmi bajom veled)...ez a csatt-os dolog már-már kultusz szimbólum a fórumonKép]
Kultusz-szimbólum?Kép Akkor elég gyorsan az lett.Kép 2 és fél éves pályafutásom alatt nem emlékszem, hogy ez lett volna itt. Vagy pont akkor nem voltam aktív amikor ez kezdődött? Vagy tényleg 1 hónap alatt lett kultusz-szimbólum? Csak kíváncsi vagyok.KépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/031.gif

#600 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:18

Idézet

Idézet

norb sokkal régebb óta itt van mint te ez a csatt-os dolog már-már kultusz szimbólum a fórumonKép
Mondhatná? Én nem "lekezelem" az embert azzal hogy szép álmokat kívánok neki. Lehet hogy kultuszt épített ki vele norb, de nem mindenki fogadja jó kelletűen. Nem vagyok jó kedvemben és csakúgy le taknyos kölyközni... rám ilyet egy akármilyen idős ember se mondjon, mert a végén tényleg megbánja. Nincs nekem bajom senkivelKép... csak tudatom, hogy én nem vagyok fogékony az ilyesféle "humorra".
oké nyugiKép nem vérkomolyan irtam...píszKép
aramisz: nem úgy gondoltamKép de ez a csatt-os dolog már nyáron is volt...vagy csak én emlékszem rosszul?Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.