HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#201 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 27. 11:25

Szerintem az botranyos, hogy az allam kepes lenne eladni a malev-ot es a Ferihegyet is.... Azt hittem a butasagnak vannak hatarai, de tevedtemKép

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#202 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 27. 12:54

Idézet

Szerintem az botranyos, hogy az allam kepes lenne eladni a malev-ot es a Ferihegyet is.... Azt hittem a butasagnak vannak hatarai, de tevedtemKép

Az semmi, de legalább nem bagó áron adnák...

#203 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 27. 13:34

És a Citadella ügyhöz mit szoltok? Egyszerűen röhely ami ebben az országban van. Fizetni kell a kilátásért. Meg egyébként is, hogy vissza kell foglalni?! Ez milyen már. Csak a pénz diktál. És ilyenkor bezzeg a hatóság tehetetlen és nagy kedvesen vár hátha magátol lesz valami. A tehetetlen emberekkkel meg könyű kiszurni akik nemismeriki a kiskapukat és nincs elég pénzük.Kép Kép

#204 Guest__*

Elküldve: 2005. 08. 27. 13:55

Idézet

És a Citadella ügyhöz mit szoltok? Egyszerűen röhely ami ebben az országban van. Fizetni kell a kilátásért. Meg egyébként is, hogy vissza kell foglalni?! Ez milyen már. Csak a pénz diktál. És ilyenkor bezzeg a hatóság tehetetlen és nagy kedvesen vár hátha magátol lesz valami. A tehetetlen emberekkkel meg könyű kiszurni akik nemismeriki a kiskapukat és nincs elég pénzük.Kép Kép
Teljesen úgy tesznek, mintha csak az övék lenne az egész ország. Én is itt lakok, tehát jogom van ingyen odamenni, és megnézni a kilátást. Nem tulajdoníthatják ki azt, ami mindenkié. Ennyi erővel én is belépőt szedhetnék pl. a zemplénben.

#205 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:04

Idézet

elég nagy szemétség... mindig is imádtam a citadellát, de viszetni nem fogok azért, hogy felmenjek oda... köcsögökKép

#206 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:21

Mivel szorjak a penzt a nagy semire, ezert sok-sok penz kell meg, hogy egyaltalan mukodni tudjon az orszag. Egyszeruen mindenbol megprobalnak penzt csinalni. Kozben meg az allam kezeben levo dolgokat szepen sorban eladjak. Teljesen mind1, hogy mennyi hasznot hoz evente. De bezzeg az olyan dolgokat, mint peldaul a mav nem hozzak rendbe...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#207 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:30

Továbbá Gyurcsány is folyton mondogatja, miszerint nekik az lenne a céljuk, hogy a szegényeknek több pénzük legyen, a gazdagoknak kevesebb (kábé...), tehát egyensúly legyen. Akkor: ő mi a tökömért nem tudja szétosztani a több milliárdját??!!KépKép

#208 Guest__*

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:35

Hát, valószinüleg te sem osztogatnád el a pénzed, ha lenneKép
Én elhatárolom magam a politikátol, de a két párt ahelyett, hogy oltják egymást, inkább tennének valamit

#209 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:38

Idézet

Hát, valószinüleg te sem osztogatnád el a pénzed, ha lenneKép
Én elhatárolom magam a politikátol, de a két párt ahelyett, hogy oltják egymást, inkább tennének valamit
De akkor nem lökném a rizsát...Kép

#210 Guest__*

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:39

Nemsokára turisták leszünk a saját hazánkban.

#211 Guest__*

Elküldve: 2005. 08. 27. 14:42

Idézet

Vagy a kisebbség kitúr minket

#212 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 27. 15:41

Idézet

Idézet

Szerintem ez még nem nagyon fordulhat elő a nagy rasszizmus miatt.

#213 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 09:42

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem ez még nem nagyon fordulhat elő a nagy rasszizmus miatt.
Elég optimista vagy... Egyébként ha már a rasszizmusnál tartunk, a kisebbségekkel szenbeni ellenséges viselkedés (öntsünmk tiszta vizet a pohárba, a cigányokról van szó) egyáltalán nem a bőrszínük következménye, hanem a viselkedésüké. Egyébként ez is botrányos: azt mondják, meg kell tanulnunk együtt élni velük. Hát én nem akarok alkalmazkodni, alkalmazkodjanak ők, ők a "vendégek"!Kép
Gaming is beliving...

#214 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:24

Én alapvetően nem vagyok rasszista,az egyetlen dolog amit utálok az az emberi primitívség,bunkóság,viselkedninemtudás..stbstb...Visztont az tény,hogy ha mondjuk állunk a buszmegállóban barátnőmmel,vagy akárhogy na akkor kik is szólogatnak be az embereknek leggyakrabban??Hát igen...Tudjuk a választ...És ez nem amiatt van,mert cigányok,sötétebb a bőrük,nem nem és nem, ez azért van,mert egész egyszerűen ilyen a mentalitásunk (ugyanúgy,mint ahogy az összes népnek megvan a maga hülye szokása).De basszus ha valamelyikük veszi a fáradságot és pumpol egy kis kultúrát magába akármilyen formában akkor talán rájönne,hogy nem kéne teleköpködni a földet,szemetelni,csak úgy beszólni bárkinek,mert az szimplán primitív.És itt már ismét előjön,hogy egyénekről beszélünk,emberekről és NEM bőrszínről,nem cigányról,arabról,indiairól, hanem EGYÉNRŐL AKI SEGGFEJ SZIMPLÁN,akár fehér,fekete,sárga,rószaszín,kék,TÖKMINDEGY hülye és kész...
És ne nyavajogjanak,hogy jajj nem veszik fel őket dolgozni,stbstb,aki jó munkaerő,és tényleg benne van a tudás akkor előbb utóbb sikerülni fog neki is...másik,meg hogy amúgy is baromi nagy az álláskeresők száma...szal... .

Áhh szar helyen vagyunk gyerekek,szar mentalitással...

#215 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:53

Más: benzinárak..azt hiszem nem kell több hozzáfűznivaló...

Ja kint 1 gallon 3 dolcsi (4,5 liter köbö)

az usd most nagyjából 200on van

tehát 4,5 liter az cirka 600Ft

Basszus az 133 Ft/liter...khmmm itt meg 270 most..bakker....

#216 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:59

És lesz ez még drágább is ám! Kép

#217 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:14

Ettől félek én isKép

#218 Guest__*

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:22

Csak azt nem értem minek ilyen magasra emelni a benzin adóját. Azt, hogy az állam pénzproblémákkal küszködik, nem a jónépnek kéne megszenvednie. Biztos tudnának valahogy spórolni, nem kéne minden szarra költeni, csak a fontos dolgokra.

#219 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:40

Idézet

Csak azt nem értem minek ilyen magasra emelni a benzin adóját. Azt, hogy az állam pénzproblémákkal küszködik, nem a jónépnek kéne megszenvednie. Biztos tudnának valahogy spórolni, nem kéne minden szarra költeni, csak a fontos dolgokra.
és aztat hogyan csinyáljáák?Beléjük programozzák a lenyúlás alapelveit és amint pénzt szimatolnak,mindegyik kivétel nélkül ki is használja...Kép

#220 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:08

Idézet

Én alapvetően nem vagyok rasszista,az egyetlen dolog amit utálok az az emberi primitívség,bunkóság,viselkedninemtudás..stbstb...Visztont az tény,hogy ha mondjuk állunk a buszmegállóban barátnőmmel,vagy akárhogy na akkor kik is szólogatnak be az embereknek leggyakrabban??Hát igen...Tudjuk a választ...És ez nem amiatt van,mert cigányok,sötétebb a bőrük,nem nem és nem, ez azért van,mert egész egyszerűen ilyen a mentalitásunk (ugyanúgy,mint ahogy az összes népnek megvan a maga hülye szokása).De basszus ha valamelyikük veszi a fáradságot és pumpol egy kis kultúrát magába akármilyen formában akkor talán rájönne,hogy nem kéne teleköpködni a földet,szemetelni,csak úgy beszólni bárkinek,mert az szimplán primitív.És itt már ismét előjön,hogy egyénekről beszélünk,emberekről és NEM bőrszínről,nem cigányról,arabról,indiairól, hanem EGYÉNRŐL AKI SEGGFEJ SZIMPLÁN,akár fehér,fekete,sárga,rószaszín,kék,TÖKMINDEGY hülye és kész...
És ne nyavajogjanak,hogy jajj nem veszik fel őket dolgozni,stbstb,aki jó munkaerő,és tényleg benne van a tudás akkor előbb utóbb sikerülni fog neki is...másik,meg hogy amúgy is baromi nagy az álláskeresők száma...szal... .

Áhh szar helyen vagyunk gyerekek,szar mentalitással...

Teljesen egyetértek. A mentalitásukkal pedig gyerekkorban kezdődnek a problémák. Akkor nevelik beléjük a mi utálatunkat. Ez ellen pedig nem lehet mit tenni.
Gaming is beliving...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.