HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#221 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:27

Idézet

Más: benzinárak..azt hiszem nem kell több hozzáfűznivaló...

Ja kint 1 gallon 3 dolcsi (4,5 liter köbö)

az usd most nagyjából 200on van

tehát 4,5 liter az cirka 600Ft

Basszus az 133 Ft/liter...khmmm itt meg 270 most..bakker....

Az hagyjan de ugye kedves MOL olyan arban adja a benzint mintha amerikabol hajon jonne, es ehelyett az oroszoktol veszik vezeteken a hulladek minoseget.. es persze allambacsi miert is tenne ellene barmit is?! Kép (mivel mar jopar eve van autom igy ez a tema rendkivul erzekenyen erint)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#222 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 14:22

Lehet én nem tudok olvasni, de vmikor olvastam neten, hogy 1 gallon 70 dollár lesz, szóval nem értem, akkor most mi van?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#223 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:30

Idézet

Lehet én nem tudok olvasni, de vmikor olvastam neten, hogy 1 gallon 70 dollár lesz, szóval nem értem, akkor most mi van?
Szerintem ott valamit nagyon felreolvastal :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#224 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:38

Érdekes mert mástól is hallottam, de akkor legyen nektek igazatok:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#225 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:40

Én úgy tudom, hogy 1 gallon, nem 4,5 liter, hanem több, és akkor télleg lehet, hogy 70 dollinger 1 gallon

#226 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:48

SIkerült félreolvasnom...ekhoék literenkénti árat mondtak én meg egy hordó árát:)

#227 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:49

Idézet

Én úgy tudom, hogy 1 gallon, nem 4,5 liter, hanem több, és akkor télleg lehet, hogy 70 dollinger 1 gallon
AAAaAAAaaaaAAA sracok ne beszeljetek butasagokat! 1 gallon telleg 4.5 liter! (talan icipicivel kevesebb is) es a 70 dollaros arat Shifty a hordonkent-re olvasta!!!

#228 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 12:47

A legutóbbi botrány a Guns n' Roses...Kép

#229 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 07. 21:54

Jah aarrol hallottam... De tuggya már vki mi volt pontosan mert több100 verzo hallottam már...

#230 Felhasználó inaktív   MAKAY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 07. 22:21

Egy román játékprogram-fejlesztõ cég, a 2Bad Design olyan játékot fejleszt, melynek célja a Ceausescu által létrehozott nagy román ûrbirodalom megvédelmezése az alsóbbrendûnek tekintett magyar lázadóktól. Konkrétan ki kell õket irtani.
SZERINTEM EZ FELHÁBORITÓKép ÉS TENNI KELlENE ELENE VALAMIT!!!
A teljes cikk itt olvasható : http://www.kuruc.inf...ID=1&HirID=3954

#231 Felhasználó inaktív   SirTocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 00:28

Idézet

Egy román játékprogram-fejlesztõ cég, a 2Bad Design olyan játékot fejleszt, melynek célja a Ceausescu által létrehozott nagy román ûrbirodalom megvédelmezése az alsóbbrendûnek tekintett magyar lázadóktól. Konkrétan ki kell õket irtani.
SZERINTEM EZ FELHÁBORITÓKép ÉS TENNI KELlENE ELENE VALAMIT!!!
A teljes cikk itt olvasható : http://www.kuruc.inf...ID=1&HirID=3954

Megnéztem a weblapot. Annyit tudok mondani, hogy érdekes nagyon, mert a fejlesztők az Overview menüpont alatt ezt írják:

"Akadt pár magyar származású ember, akik problémáztak a játékunk egyik mellékküldetésén, ahol a román pilóták megpróbálnak elfojtani egy magyar lázadást. [...] Kérjük, hagyjátok ki a piti kis nacionalizmusotokat ebből az egyébként mókás játékból." Remélem, mindent jól fordítottam. Mondjuk ha bele gondolunk az egész történet teljesen elvont, és fiktív - szerintetek kb. mekkora a sansz arra, hogy románia kolonizálja az univerzumot??? Kép -, szóval én a magam részéről nem parázok, csak röhögök egyet rajta, és tovább lépek. Legközelebb majd szólunk a Digital Reality embereinek, hogy csináljanak egy olyan gámát, amibenl mondjuk a magyar honvédek folytanak el román lázadást, vagy vmi :Đ

#232 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 09:59

Most láttam hogy tulajdonképpen ezt a magyarok kezdték...
a románok csak visszavágtak ezzel a nagy játékkal de sztem nem csak a magyaroknak lesznek
e játékhoz szavai...
hiszen az amcsikat is kiirtották a játékban vagy nem??

#233 Felhasználó inaktív   MAKAY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 08. 11:16

Idézet

Most láttam hogy tulajdonképpen ezt a magyarok kezdték...
a románok csak visszavágtak ezzel a nagy játékkal de sztem nem csak a magyaroknak lesznek
e játékhoz szavai...
hiszen az amcsikat is kiirtották a játékban vagy nem??
UGY VAN!!Kép

#234 Felhasználó inaktív   SirTocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 11:40

Ezek szerint amerikában is osztatlan siker lesz majd a játék Kép. Egyébként csak most tűnik fel, hogy pl. a Freelancerben is a "németek" kezdik a háborút, szóval akkor nekik is fel kellett volna háborodniuk a Freelancer megjelenésekor? Mondjuk ettől függetlenül a román kollegák igazán megtehetnék, hogy a fiktív történetükhöz fiktív országokat, birodalmakat találnak ki, na de mind1...

#235 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 14:51

Amit én találtam ma, az több mint botrányos! Szőrmekészítés fázisait mutatja be, ami túl megy minden határon, ez több mint állatkínzás!!!

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! KIHANGSÚLYOZOM MÁS NE NÉZZE MEG!

a videóról a link itt volt, töröltem, inkább priviben küldöm, ha valakinek kell, ugyanis véletlen is megnézhette volna valaki hogy a mocsok kínaiak hogyan nyúzzák meg az állatokat, akik még ÉLNEK!

Leírhatatlan, hogy mit tennék azzal aki ezt csinálja. Szememben annyit ér és olyan halált érdemelne, mint amit Hitler-nek kellett volna elszenvednie a megszámlálhatatlan emberáldozatért.
Az emberi szórakozásnak is vannak határai, ilyen áron kell egy szőrmét megcsinálni??? Nem csak azt nyúznám meg aki ezt teszi, hanem aki hordja, bár szerintem sejtelme sincs róla, hogy hogyan került a boltokba a szőrméje! Őket is jó lenne szembesíteni a tényekkel!

Még most is remegek és ezerrel dobog a szívem, pedig nem bírtam végignézni!

#236 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 01:13

a Romanians in Space-hez:
"A sors fintora, hogy ezzel sok ingyen reklámhoz jutottunk"
heh mint mondtam Daks, erre jó votl ez, mégha nem is szándékosKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#237 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:03

Idézet

Amit én találtam ma, az több mint botrányos! Szőrmekészítés fázisait mutatja be, ami túl megy minden határon, ez több mint állatkínzás!!!

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! KIHANGSÚLYOZOM MÁS NE NÉZZE MEG!

a videóról a link itt volt, töröltem, inkább priviben küldöm, ha valakinek kell, ugyanis véletlen is megnézhette volna valaki hogy a mocsok kínaiak hogyan nyúzzák meg az állatokat, akik még ÉLNEK!

Leírhatatlan, hogy mit tennék azzal aki ezt csinálja. Szememben annyit ér és olyan halált érdemelne, mint amit Hitler-nek kellett volna elszenvednie a megszámlálhatatlan emberáldozatért.
Az emberi szórakozásnak is vannak határai, ilyen áron kell egy szőrmét megcsinálni??? Nem csak azt nyúznám meg aki ezt teszi, hanem aki hordja, bár szerintem sejtelme sincs róla, hogy hogyan került a boltokba a szőrméje! Őket is jó lenne szembesíteni a tényekkel!

Még most is remegek és ezerrel dobog a szívem, pedig nem bírtam végignézni!
És te ebbe bele tudtál nézni?! Én tuti, hogy padlót fogtam volna! A kínaiak pedig forduljanak fel a hülye rizsföldjeiken, ha ilyenre vetemednek! De ha jól tudom, ez valóban állatkínzásnak minősül, tehát törvénybe ütköző, és ezért aztáén súlyos bírságra számíthatnak, ha kitudódik. De ez botrányos!!!! Kép

#238 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:21

A kínaiak buta parasztok semmi mások nem vagyok Rasszista DE A ROSSEB A FEJUKRE!!!Ezt tenném az osszes kinai parasztal:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/086.gif

#239 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:28

Nekem valaki priviben elküldhetné a videót, kiváncsi vagyok mit csináltak már megint azok a kííínaijak!

#240 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:29

Gondolod, hogy csak Ők művelik ezt? Ennyire ne leél szűklátókörű...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.