HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:33

Nem gondolok semmit, nem is kifejezetten érdekel, csak had lássam azt a videót, lehet felkapja az érdeklődésemet!Vki küldje el a linket lécci!

#242 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:45

Idézet

Nem gondolok semmit, nem is kifejezetten érdekel, csak had lássam azt a videót, lehet felkapja az érdeklődésemet!Vki küldje el a linket lécci!
Azért szedtem ki a linket, mert zoenn figyelmeztetett, hogy nem biztos hogy jó ha mindenki látja "akarva-akaratlanul" ... teljesen igaza volt. Aki ír privit, elküldöm a linket, de ide biztos nem teszem be...

caspernek üzenem, hogy szó szerinte "bele tudtam nézni", képtelen voltam végignézni ... Kép

Shifty: én speciel tisztában vagyok azzal, hogy más is csinálja, de nem tudok mást mondani erre hogy kínaik, mint hogy: "jellemző..."

#243 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 22. 00:27

Hát énis csak belenéztem, nemtudom mért nem lehet emberibb módszerekkel ezt csinálni, hát minek kell szegény állatot kínozni és élve megnyúzni???Ezt nemértem, ha van jobb mdszer akkor mért nem azt alkalmazzák?És még direkt módon földhözvagdossák meg ilyeneket csinálnak az állatokkal!Ezt nemis tudom hogy tudják csinálni, én ezt nemtudnám megcsinálni akármennyit fizetnének érte, ha meg nem a pénzért akkor meg élvezik?Nemistudom hogy lehetnek ilyen emberekKép!

#244 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 12:40

Idézet

Hát énis csak belenéztem, nemtudom mért nem lehet emberibb módszerekkel ezt csinálni, hát minek kell szegény állatot kínozni és élve megnyúzni???Ezt nemértem, ha van jobb mdszer akkor mért nem azt alkalmazzák?És még direkt módon földhözvagdossák meg ilyeneket csinálnak az állatokkal!Ezt nemis tudom hogy tudják csinálni, én ezt nemtudnám megcsinálni akármennyit fizetnének érte, ha meg nem a pénzért akkor meg élvezik?Nemistudom hogy lehetnek ilyen emberekKép!
Ma végre volt időm és megnéztem itthon... Valóban nem szép látvány volt, és így van, aki ezeket képes megtenni állatokkal, az szadista. De ez teljesen mind1, nem ez volt az emberi kegyetlenség legjava. Láttam olyan videokat, amiken az oroszok a hadifogjaikkal teszik kb. ugyanazt: a srac(nincs tobb 20 évesnél) lent fekszik a földön, megkötözve, meg sem tud mozdulni, a ruszki rálép a fejére, majd egy életlen késsel elkezdi vagdosni a túsz nyakát...(nem folytatom) De az emberi butaság határtalan. És az is lehet, hogy a "nyúzó" ezen éli ki a gondját baját. De ha belegondolsz, hogy aki elmegy ilyen helyre, ennek a munkának "élni", az az ember sem tiszta szellemileg, es hidegvérrel megnyúzza ezeket az állatokat. Ennek a videonak csak közlésszerepe volt, ha te ebbe beleéled magad, hát sajnállak, de ezt nem így kell felfogni, ahogy ti. Ez mindennapos, és örülj neki, hogy nem veled tették ugyanezt...

#245 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:53

Hát én nem láttam, de el tudom képzelni. Az is lehet, hogy azért élve nyúzzák meg az állatokat, mert így marad meg a legjobb állapotban a szőrme. Ezt most nem azért mondom, mert védeni akarom őket, csak egy ember nem csinálhatja ezt sokáig, mert bekattan, és egyik nap a haverját nyúzza meg "véletlenül". A másik nagy állatkínzás, ami így eszembejut az a bikaviadal. Még szerencse, hogy csak a spanyolok csinálják olyan sűrűn. Aki látott már bikaviadalt, az tudja miért olyan nagy bűn. Leírva nem hangzik olyan nagy dolognak, de aki erre azt mondja , hogy nem állatkínzás, akkor ő is biztos nyúz.

#246 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 17:55

Az üzenet moderálva lett.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#247 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:08

#248 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:58

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#249 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:34

1-1 kőkemény körmös mindenkinek! Meg ne lassak ilyet megegyszer mert nem leszunk joban!
Kép
Kép

#250 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:39

Idézet

1-1 kőkemény körmös mindenkinek! Meg ne lassak ilyet megegyszer mert nem leszunk joban!
nem tejlesen értelek :Đ
ha ez nem botrányos, akkor mi?

#251 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:43

Idézet

Idézet

Az is botranyos amit kepesek vagytok ide irni! Te akartal moderator lenni? A forum nem egy szobeli tarsalgas amikor "hopp valami kicsuszott a szadon, semmi baj". Gondold at amit leirsz.
Kép
Kép

#252 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:55

Idézet

Idézet

Idézet

Az is botranyos amit kepesek vagytok ide irni! Te akartal moderator lenni? A forum nem egy szobeli tarsalgas amikor "hopp valami kicsuszott a szadon, semmi baj". Gondold at amit leirsz.
Sajnos atgondoltam. S ez utan irtam le a velemenyemet. Egy forumba. Ide. Elvileg erre van. Maximum a hangnem volt kicsit tulzas, de a velemenyem ugyan az. Minket le lehet rohanni tankokal, de ha mi kohogunk egyett a masikra, akkor az emberiseg ellen vetkezunk?

S igazabol nem nagyon ertem mi volt ebben ami nem ide valo, a "botranyos" topikba, beismerem a hangnem durva volt, de a mondanivalo ua, csak mas szavakkal...

#253 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:55

Idézet

1.) olvasd el még egyszer azt a hszemet, amikor leírtam, hogy "moderátor akarok lenni"...
2.) nem kicsúszott a számon, hanem ezt akartam írni. tudod jól, hogy az offra egyébre így is rászólok, nekem ehhez nincs szükség jogokra.

#254 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:33

Idézet

Idézet

1.) olvasd el még egyszer azt a hszemet, amikor leírtam, hogy "moderátor akarok lenni"...
2.) nem kicsúszott a számon, hanem ezt akartam írni. tudod jól, hogy az offra egyébre így is rászólok, nekem ehhez nincs szükség jogokra.
Az, hogy minosithetetlen stilusban nyiltan fenyegettek es szidtok egy masik nemzetet, az azert kicsit tobb a soknal. Teny, hogy ott is volt 1-2 elszolas, hozzajuk is kuldenek egy moderatort, de legalabb ti ne vegyetek fel a stilust. Ez nem GK-ra illo, ezzel le is zartam a vitat, keretik az OFF-ot befejezni
Kép
Kép

#255 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:30

Kép

#256 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 02:07

ez olyan tipikus:

valami botrányos, és máris elindul a veszexés, mert mindenenkinek más a véleménye
de akkor lehetne egy ilyen "itt veszekedjünk" topic, és akkor ott veszekedhet minenki, de topicon kívül megint mindenki jóban lenne...
merthogy annak semmi értelme, hogy elolvasod, hogy mi botrányos, aztán jól összeveszel 1-2 emberrel, és 2 hétig utálni fogod

ha egy topicnak ilyen neve van, hogy "botrányos", akkor már az is bortányos, ami benne van
egyenes következmény
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#257 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:50

Ez nem "olyan tipikus". Itt politikáról volt szó és szerintem sem nagyon illik ide a Gk-ra. Ráadásul elég kemény ellentétek és viták alakulhatnak ki, és az lesz "botrányos". Kép

#258 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 14:00

Idézet

Az, hogy minosithetetlen stilusban nyiltan fenyegettek es szidtok egy masik nemzetet, az azert kicsit tobb a soknal. Teny, hogy ott is volt 1-2 elszolas, hozzajuk is kuldenek egy moderatort, de legalabb ti ne vegyetek fel a stilust. Ez nem GK-ra illo, ezzel le is zartam a vitat, keretik az OFF-ot befejezni
HÉJ HÉJ HÉJ!
igaz, hogy offot befejeztetted, de te félreértettél valamit!
én nem véletlen mondtam, hogy köcsög vagyok és csak magammal törődök! szarok rá, hogy a szlovákok kivel mit csinálnak!
én azt szidtam, hogy jövőre tandíjért fogom tanulni!

#259 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 01. 20:27

Ez is botrányos! Tudjátok, bevezették a cigarettacsikk törvényt. Aztán már voltak is büntetések, de valami fontos személyt nem büntettek meg, mert ő valaki! A törvény mindenkire vonatkozik, persze van kiskapu, de erre a törvényre nincs. Különben is, minek szemetelni, amikor két méterre van a kuka! Kép

#260 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 23:51

Idézet

Ez is botrányos! Tudjátok, bevezették a cigarettacsikk törvényt. Aztán már voltak is büntetések, de valami fontos személyt nem büntettek meg, mert ő valaki! A törvény mindenkire vonatkozik, persze van kiskapu, de erre a törvényre nincs. Különben is, minek szemetelni, amikor két méterre van a kuka! Kép
Felvilágosítanál engem erről a törvényről? Nem hallottam még róla.....érintve vagyok a témában, szóval szeretném tudni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy leosszon egy sallert a rendőrbácsiKép

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.