HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#261 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 02. 07:18

Mondjuk ne az utcán szemetelj a kibaszott csíkkel, hanem elballagsz szépen a kukáig és odadobod ki...gondolom ez a lényege, dehát vhol ennek természetesnek kellene lennie...ja, bocs, ez Magyarország!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#262 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 11:01

Idézet

Mondjuk ne az utcán szemetelj a kibaszott csíkkel, hanem elballagsz szépen a kukáig és odadobod ki...gondolom ez a lényege, dehát vhol ennek természetesnek kellene lennie...ja, bocs, ez Magyarország!
teljesen igazad van!! de van egy ország(nem jut eszembe) ahol a szemetelésér lecsuknak mint a sz*r!!! ugy kéne itt is!!!Kép

#263 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 13:35

ha van kuka a közelben akkor kidobom. De nem fogok egy csikkel 100métert mászkálni, míg végre az utamba kerül egy. most lehet a felmenőimet emlegetni

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#264 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 02. 14:41

Kezdjük ott, hogy minek a cigi??...mire jó??...keményebb tőle az ember??...vagy mi??...egy az tüdőrákot kaphatsz, büdös a szád tőle, a kezed is büdös, a fogaid és az ujjaid besárgulnak tőle, ja és ku*va drága... Valaki aki cigizik mondja már el nekem, hogy miért jó... sorolja fel nekem a jó tulajdonságait...kíváncsi vagyok rá de komolyan .
puruttya

#265 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 22:54

mért mindenki azzal yön, hogy "keményebb vagy tőle mi"?:Đ én azért, egyszerűen kellemes, szeretem ennyi, nem kell leharapni a fejem rögtön. de most nem az a kérdés, hogy ki miért csinál mit. én sem szeretem eldobni a csikket, de ha nincs hova, akkor egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. zsebre nem vághatom.
ahogy érzem, most yön a "te szegény dohányos, aki nem tud mit csinálni a csikkével" rész

#266 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 14:02

Most őszintén, minek ide új villamos, amikor néhány barom már megint nem tudja, hogy vannak bizonyos normák, amiknek illene megfelelni?

http://index.hu/poli...var/combin9546/
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#267 Felhasználó inaktív   medikdoki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 14:08

ez az ország olyan romlott mint egy hónapos döghús. és addig olyan is lesz amíg ilynek lakják mint roly meg verti.Kép

#268 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 14:20

nem verti az, hanem varti
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#269 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 14:45

Valaki volt kinnt a WCG magyar selejtezőn? MErt én voltam, úgy készültem hogy ott leszek egész nap, de csak fél óráig bírtam. A szervezés pocsék volt, semmi érdekeset nem vitte ki a rendezvényre, csak 5 neoneos hűtőproellert, mindenféle leddel meg amit akarsz. De amúgy semmi nem volt. Információt nem kapott e vendég, hogy mikot milyen program lesz. Néztük a kivetítőt, hátha mutatnak valamit, hogy késik a CS döntő, de semmi, úgyhogy a barátommal csak sétálgattunk, majd leültünk egy géphez FIFA-zni. Az se volt túl érdekes, mert a szervezők nem számítottak arra, hogy olyan emberke is le mer ülni, aki még életében nem játszott FIFA-t playstation-on. Így hát ott se nagyon tudtunk mit csinálni, inkább elmentünk moziba.

Ui: Mondjuk a FIFA, az inkább a mi hibánk, mert megnézhettük volna a opciók menüpontban a beállításokat, de akkorra már olyan állapotban voltam, hogy erre nem is gondoltamKép

#270 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 19:46

Idézet

ez az ország olyan romlott mint egy hónapos döghús. és addig olyan is lesz amíg ilynek lakják mint roly meg verti.Kép

és az olyan szűklátókörű egyedekről ne is beszéljünk, mint amilyen te vagyKép

#271 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 10:10

Idézet

Idézet

és az olyan szűklátókörű egyedekről ne is beszéljünk, mint amilyen te vagyKép

Doki: már egy ideje itt vagy, és ez idő alatt rájöttem, hogy egy hungarista szeméthez van szerencsém, és hiába védet az országot, igazunk van. Magyarország az emberektől ilyen, akik megszavaszták újra azt a szemét szar gyurcsókot, és most is azt hiszik hogy nme hazudik... nemazért de neked halvány lila fingod sincs az ország helyzetéről....Kép

#272 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:08

sajnna az ilyen fogalmtlanok épp nem érzk meg még h mis van voltakéépp ebben az országban.
ferkoo lejáratta magát átbaszoott egy egész nemzettet.ha én igy lebuktam vlna akkor mindne szo nélkül lemondtam vlna és elköltöznék a világ végére.de ez inkább ki áll az politikája mellet aminek a lényege"a megszorito csomagok"-.t.ezek után még az a vicc h van olyan ember aki még mindig rá szavazott az önkormányzati választásokon.

gyakorlatilag mi magyarok azért adozunk h fenntartsunk egy ilyen idegbeegg fasszopot nem msáért.mert ha nem rakja zsebre a pénzt a mélyen tisztelt pártjával egggyüt akkor nem itt tartanánk és nem ennyivel tartoznánk az eu-nak.

erröl ennyit szhal ha most nem mondd le akkor ebben a 4évben mo- szegényebb lesz mnt india.már most hatalmas a munkanélküliség akkor mi lesz itt pár év mulva????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#273 Felhasználó inaktív   szutsroland 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 00:02

Teljes mértékben egyetértek veled, machintos!!!
A hibáiból tanul az ember. Vannak azonban olyanok, akik sohasem hibáznak...

#274 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 27. 10:07

Bekapcsolódok, ha nem bánjátok. kicsit visszaolvastam, és kérdeznék valamit: Gery, neked van fogalmad az ország helyzetéről? Vagy bárkinek? Mert szerintem jelenleg csak Ferike és a mocskos bandája van tisztában a dolgokkal. Csak takargatják, mint fű a szart. De remélem, hogy hamar kiderül minden. Aztán eltakarodik anyjába mielőtt valaki levadássza.
És ahogy Mac is mondta, még mindíg szavaznak rá. Én arra számítottam, hogy ekkora botrány után már csak az anyja, vagy az sem fog rá szavazni. Vannak ilyenek. Sajnos...

#275 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 10:51

Mielőtt nagyon belemélyednétek a politikába, most szólok, hogy ez a téma is kerülendő itt az oldalon. Vannak erre megfelelő helyek, ahol lehet mocskolódni, meg anyázni (ami egyelőre itt MÉG nem sok volt). Megértéseteket köszönjük.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#276 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 27. 12:04

Így van, nem jó ide behozni a politikát!Kép Főleg ha nem is vagytok tisztában vele. De fiatalon nem is kell politizálni, Képmert megvezetik a gyereket. Azt szajkózza mit a körülötte állók. Majd lesz egyszer saját véleményetek, álláspontotok, de azt is máshol, és KULTÚRÁLT formában kell előadni.Kép
Ez itt nem bal vagy jobb oldal...ez itt EGY közösség, a GAMMEREK közössége!!!! :Đ
Szal a feszültség levezetéseként toljatok egy f@$za kis gammát! Kép
KépGAMEZ RULEZKép
Kép
Kép
Kép

#277 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 03. 28. 15:15

Épp most hallottam az emberemtől, hogy az APEH megszopatta a MYCOM nevezetű boltot. Az történt hogy akiktől vették az alkaltrészek egy részét, lopott eszközökkel kereskedtek. Namost őket a törvény emberei nem tudták elcsípni és ezért a vevőket találták meg, hogy azok fiktív számlákkal intézték az ügyeket. Persze ez nem igaz, de ettől függetlenül egy 600 millió FT körüli összeget kénrek a cégtől. Persze honan lenne annyi, úgyhogy csődbe ment a bolt. Szóval akik ott vásároltak és valamit visszavinnék garanciával, azok mostantól az APEH-hez forduljanak.

#278 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 09:51

Ez nem botrányos annyira csak nemtudtam hova irjam,mert engem kicsit felidegesitett,meg meg is röhögtetett egy kicsit a dologKépGamespot-on alkottam magamnak egy szép ingyenes account-ot.Pár napig dumáltam,és amiatt a kifejezés miatt amit leirtam "Sh***y" kizártak a fórumokbólKépÉs oda is úgy irtam mint ide csillagozva nehogy baj legyen belőle......ennyire féltik azt a kis oldalukat vagy mivan???Hiszen láttam embert aki azt irta hogy F**ked up és se nem törölték a kommentjét se semmi....vagy csak engemet nem szeretnekKép

#279 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 05. 21. 10:13

Idézet

Ez nem botrányos annyira csak nemtudtam hova irjam,mert engem kicsit felidegesitett,meg meg is röhögtetett egy kicsit a dologKépGamespot-on alkottam magamnak egy szép ingyenes account-ot.Pár napig dumáltam,és amiatt a kifejezés miatt amit leirtam "Sh***y" kizártak a fórumokbólKépÉs oda is úgy irtam mint ide csillagozva nehogy baj legyen belőle......ennyire féltik azt a kis oldalukat vagy mivan???Hiszen láttam embert aki azt irta hogy F**ked up és se nem törölték a kommentjét se semmi....vagy csak engemet nem szeretnekKép

Ha nem fejezed be a káromkodást innen is bannolva leszel, öreg!
KépKépKépKép

Szerintem ilyenért feleseleges volt hogy kirúgjanak. Tiszta Gestapo-s tisztogatás.Kép

Kép
Kép
Kép

#280 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 10:32

Idézet

Idézet

Ha nem fejezed be a káromkodást innen is bannolva leszel, öreg!
KépKépKépKép

Szerintem ilyenért feleseleges volt hogy kirúgjanak. Tiszta Gestapo-s tisztogatás.Kép

JahKépDe direkt azért úgy irtam hogy ne legyen baj...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.