HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2221 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát gyakorlatilag az amcsik legyilkolnak egy tucat ártatlan embert (köztük két gyereket is) mert azt hitték róluk hogy fegyveres lázadók...mindezt úgy hogy közbe szinte nevetnek rajtuk.
Ez neked durva... ez már megszokott...
Hát ez a botrányos hogy ez megszokott...Kép
na igen az meg már igaz... de ez csak a média... Iraq bombázásakor nézték a legtöbben a TV-t... meg ilyenek..
Ha Mo háborúzna valahol lehet te is bekapcsolnád Tv-t a hírek miatt
Nem vagyok benne biztos mert Mo. bombázása kzött is lenne egy celebes hír és 200 reklám...

#2222 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:58

Idézet

Idézet

Nem vagyok benne biztos mert Mo. bombázása kzött is lenne egy celebes hír és 200 reklám...
Szerintem eljött a délutáni pihenés ideje.
Menj aludni.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#2223 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:02

Idézet

Idézet

Idézet

Menj aludni.
Nem nézek TV-t mert unom már ezt a sok reklámot még a hírekben is rejtett reklámok vannak... nokiadobzban csempésztek ezt meg azt... Coca Cólától kisebb lesz a farkad viszont tovább áll fel stb.stb. ez nekem nem kell... amit meg akarok tudni az úgy is fent van a neten... bár mostanába inkább azok is átmntek értelmetlen hírnévhajkurászásba amiket eddig olvastam... OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

#2224 Felhasználó inaktív   Mortyr14 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Menj aludni.
Nem nézek TV-t mert unom már ezt a sok reklámot még a hírekben is rejtett reklámok vannak... nokiadobzban csempésztek ezt meg azt... Coca Cólától kisebb lesz a farkad viszont tovább áll fel stb.stb. ez nekem nem kell... amit meg akarok tudni az úgy is fent van a neten... bár mostanába inkább azok is átmntek értelmetlen hírnévhajkurászásba amiket eddig olvastam... OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
de ha leadnák az új How I met your mother évadot akkor biztos odatapadnál a képernyőre te seggg

#2225 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:34

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Morty és benoa
NEM azt kértem hogy a "bla-bla"-ban hagyjátok abba, hanem hogy az OLDALON!

NAGYON SÜRGŐSEN FEJEZZÉTEK BE A VITÁT.
Másrészt ti vagytok a nyár előszele, vagy mi? Ennyire unatkoztok, hogy itt kell teleflamelni az oldalt? Egész nap ide írogattok, hát menjetek már ki a rétre kifújni a gőzt. Olyan lett az oldal tőletek, mint valami chatszoba. Szépen kérlek benneteket HAGYJÁTOK ABBA!
Köszi

HA TOVÁBB FOLYTATJÁTOK, AKKOR MÁR NINCS FIGYELMEZTETÉS
[/font]
Kép
Kép
Kép

#2226 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 09. 10:38

[color= #ccffff; font-size: small" class="Apple-style-span]Előre bocsájtom, az alábbi irományt úgy olvassátok, hogy próbáljatok elvonatkoztatni attól, hogy milyen felekezet, milyen etnikum képviselőjéről lehet szó. Már csak azért is, mert nem biztos hogy jó következtetéseket vonnátok le. Az esemény főszereplőjének inkább a "beleb.szok a világba" érzése és felfogása az ami BOTRÁNYOS!

Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik:[/color]

Verébszámláló...

Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.
Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. Három hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle.Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb. jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete "dolgozott" a drága gyermek, anyukája egyetlen "pöcörös" kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert "kannázik" egy cigányzenekarban.Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást.
A negyedik napon meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány! Neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól!
Ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást hozott erről.
A hatodik napján bejött, de rosszul lett.
A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot.
A hetedik napon így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelős.
A nyolcadik nap, az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8ált.) és a fizikumának megfelelő (kb. 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki.
Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása - ülve!!!!- nem lesz megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia statisztikailag az udvaron átrepülő verebeket. Kapott egy A 4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyenli magát.
Háromkor kimentem és megkérdeztem:
- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?
- Nem tudom!
- Miért nem számoltad meg őket?
- Mer' amire megszámoltam volna, addigra elrepültek!!!!!!!
- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.
- Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.
Egy Á betűt sem írt, hiszen sem írni, sem olvasni nem tanult meg!
[color= #ffffff; font-size: 13px" class="Apple-style-span]Na, ezeknek fizetünk mi segélyt![/color]

Kép
Kép
Kép

#2227 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 09. 10:50

@tjames - nehéz elvonatkoztatni, és különösebben nem is értem, miért annyira meglepő ez számodra. :Đ

Szerintem az "ezeknek fizetünk mi segélyt" résszel a valóságtól teljesen diszkonnektált bal-liberális szavazókon kívül amúgy is minden normális ember tisztában volt/van.

#2228 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:00

Idézet

@tjames - nehéz elvonatkoztatni, és különösebben nem is értem, miért annyira meglepő ez számodra. :Đ

Szerintem az "ezeknek fizetünk mi segélyt" résszel a valóságtól teljesen diszkonnektált bal-liberális szavazókon kívül amúgy is minden normális ember tisztában volt/van.
Bal-liberális :-D jó duma...de azért emlékeztetnék mindenkit aki esetleg elfelejtette volna hogy a fidesz kormány idején a cigánypárt (lungodrom vagy mi a csöcs) SZÖVETSÉGES pártja volt a Fidesznek!
Jaaaa és nem melleseleg Orbán atyánk tette szinte már alanyi jogon járónka a segélyt nekik...No nem mondom a MSZP ideje alatt sem szorult a hurok a nyakuk körül, hisz egyre többet kapnak. DE cswak hogy emlékezzünk rá, a Fidesz tette meg az első nagy lépést feléjük, hogy ílymódon segítse őket a jobb létbe.
Remélem ez most változni fog! Remélem lesz valaki tököscsávó a parlamentben és át tud verni egy olyan indítványt, hogy segély CSAK munkáért, (orvosi alkalmassági felétel) és CSAK jegyre. Azaz étkezési, ruha, utazási és ilyesmi. Mert ha már segély kell a purdéknak, akkor vegyen parizert meg kenyeret, ne bort meg cigit.
és akkor még jót mondtam, mert nem arról beszéltem, hogy elég a segélyezésből és szüntessük be..... bár szerintem már ezt a verziót is támadásnak vennék....

Kép
Kép
Kép

#2229 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:07

Tjames, és ami a vicces az egészben, hogy ha a gyerek anyja beperelné a polgármestert, meg is nyerné, ráfognák még, hogy rasszista meg stb.
Egyik barátom mesélte, hogy Debrecenben (jelzem nem tudom mennyire valóságos) egyik haverjáék koncerten voltak, és a wcben egy lányt vertek elég alaposan el a mokkák. Nos a srác és pár társa nekiment a rétiniggereknek, megverték őket valamennyire, aztán pár napra rá meg följelentették őket a c*gányok. Szereztek hamis orvosi papírokat, így azok lettek megvádolva, akik a lányt védték meg. Miért csak ebben az országban lehet ezt csinálni?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2230 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:51

A tegnap előtti nap alkalmával bicós túrán voltam (tekertünk kb. 40km-t). Utunk sok szép kis falun áthaladt. Mindegyikben voltak afromagyarok szép számmal, közülük is sokan munkára beállítva. Gondolom ebéd idő lehetett, mert láttam legalább 20 dolgozásra beállított cickányt, de egyik sem dolgozott. Inkább ültek a fűben és szopkodták a cigit. És még nekik fizet az állam. Azért, hogy ló.aszt se csináljanak. Másik dolog, hogy áthaladtunk egy annyira cigó településen, hogy még cigányul is beszéltek (ez alatt nem azt értem, hogy "beszótá köcsög?!", hanem azt, hogy igazi cigány nyelven duruzsoltak a szépségeim). Tudtommal munkanap volt, de ennek ellenére az utcák tömve voltak a segílyből ílő jóemberekkel.

Szerencsére idén már ott lesz a Jobbik a parlamentben. Talán ők tudnak valamit tenni. Csak sajnos túl erős a rasszistázó ellentömeg, akik a segílyesek lefizetéséből szerzik szavazataik egy részét.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#2231 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:03

Idézet

A tegnap előtti nap alkalmával bicós túrán voltam (tekertünk kb. 40km-t). Utunk sok szép kis falun áthaladt. Mindegyikben voltak afromagyarok szép számmal, közülük is sokan munkára beállítva. Gondolom ebéd idő lehetett, mert láttam legalább 20 dolgozásra beállított cickányt, de egyik sem dolgozott. Inkább ültek a fűben és szopkodták a cigit. És még nekik fizet az állam. Azért, hogy ló.aszt se csináljanak. Másik dolog, hogy áthaladtunk egy annyira cigó településen, hogy még cigányul is beszéltek (ez alatt nem azt értem, hogy "beszótá köcsög?!", hanem azt, hogy igazi cigány nyelven duruzsoltak a szépségeim). Tudtommal munkanap volt, de ennek ellenére az utcák tömve voltak a segílyből ílő jóemberekkel.

Szerencsére idén már ott lesz a Jobbik a parlamentben. Talán ők tudnak valamit tenni. Csak sajnos túl erős a rasszistázó ellentömeg, akik a segílyesek lefizetéséből szerzik szavazataik egy részét.
Ott a pont! Teljes mértékben egyetértek veled!
Kár, hogy manapság egyből rasszista náci, aki szereti a hazáját és tenni akar a jobb jövő reményében. Itt csak az Új Erő tud segíteni, bennük látom egyedül a tenni akarást.
puruttya

#2232 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:07

és a politizálást itt fejezzük is be...ok?
Kép
Kép
Kép

#2233 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:07

Idézet

Olvastam egyszer egy cikket arról, hogy honnan is jöttek a cigányok és hogy mi is a történelmük. A lényeg az, hogy baromi sokáig üldözve voltak egész europában, volt olyan hogy ha valaki cigánynak valotta magát akkor felakasztották, hasonlók, de persze voltak elnézőbb korok is, de akkor is kirekesztették őket, sőt általában betiltották a cigány munkákat. Nálunk se volt jobb a helyzet, álatlában vagy tiltással avyg ilyen olyan módon, de a lényeg, hogy kirekesztették őket és semmit se tettek ezért se ők, se a többi ember, hogy megpróbálják beilleszteni őket a társadalomba. Ekkor jött a szovjet elnyomás, mindenki kapott munkát mert olyan, hogy munkakerülő nincs. Ezért nem volt tényleges cigány kérdés sem, a cigány dolgozott a földeken, kapott alkalmi munkát, de aztán jött a rendszerváltás aminek hatására tudjuk, hogy a mezőgazdaság dőlt be legelőször. A cigányok eddig se éltek jól, így meg főleg nem.
Szóval képzeld el, hogy fiatal, szegény, cigány gyerek vagy. Putriban élsz, az emberek utálnak, esély a szép jövőre törvényesen nagyon csekély. Nem csoda, hogy rühelni fogsz mindenkit, hogy nem akarsz dolgozni a fehéreknek aki eddig csak leköptek, stb.
Nem védeni akarom őket csak azt akarom mondani, hogy maga a segély megszorítása, elvétele nem szüntetni meg a gondot. Ezt azért beláthatjuk. Baromi nehéz lesz őket a normál társadalokba illeszteni és ebben sajnos hibásak a régi korok is, mivel ha anno elkezdik ma már nem lenne ilyen gondunk. Szerintem jó ár évtized ez, ha egyáltalán jól kezdenek hozzá. Az biztos, hogy alulról kell kezdeni, a gyerekekkel, hogyha felnőnek akkor talál, talán értelmesebbek lesznek mint a mostaniak. sajnos sok esélyt nem látok erre, főleg mivel manapság a tisztességes iparos munka nem menő, értelmiségi munkát, szakmát meg úgysem kapnak.

#2234 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:15

Idézet

Idézet

Olvastam egyszer egy cikket arról, hogy honnan is jöttek a cigányok és hogy mi is a történelmük. A lényeg az, hogy baromi sokáig üldözve voltak egész europában, volt olyan hogy ha valaki cigánynak valotta magát akkor felakasztották, hasonlók, de persze voltak elnézőbb korok is, de akkor is kirekesztették őket, sőt általában betiltották a cigány munkákat. Nálunk se volt jobb a helyzet, álatlában vagy tiltással avyg ilyen olyan módon, de a lényeg, hogy kirekesztették őket és semmit se tettek ezért se ők, se a többi ember, hogy megpróbálják beilleszteni őket a társadalomba. Ekkor jött a szovjet elnyomás, mindenki kapott munkát mert olyan, hogy munkakerülő nincs. Ezért nem volt tényleges cigány kérdés sem, a cigány dolgozott a földeken, kapott alkalmi munkát, de aztán jött a rendszerváltás aminek hatására tudjuk, hogy a mezőgazdaság dőlt be legelőször. A cigányok eddig se éltek jól, így meg főleg nem.
Szóval képzeld el, hogy fiatal, szegény, cigány gyerek vagy. Putriban élsz, az emberek utálnak, esély a szép jövőre törvényesen nagyon csekély. Nem csoda, hogy rühelni fogsz mindenkit, hogy nem akarsz dolgozni a fehéreknek aki eddig csak leköptek, stb.
Nem védeni akarom őket csak azt akarom mondani, hogy maga a segély megszorítása, elvétele nem szüntetni meg a gondot. Ezt azért beláthatjuk. Baromi nehéz lesz őket a normál társadalokba illeszteni és ebben sajnos hibásak a régi korok is, mivel ha anno elkezdik ma már nem lenne ilyen gondunk. Szerintem jó ár évtized ez, ha egyáltalán jól kezdenek hozzá. Az biztos, hogy alulról kell kezdeni, a gyerekekkel, hogyha felnőnek akkor talál, talán értelmesebbek lesznek mint a mostaniak. sajnos sok esélyt nem látok erre, főleg mivel manapság a tisztességes iparos munka nem menő, értelmiségi munkát, szakmát meg úgysem kapnak.
Legaláb megpróbálhatnának tanulni. Nem azt mondani, hogy mocskos fehérek úgysem adnak munkát és pont. Ha lenne bennük tenniakarás, a jóra törekvés, akkor még akármi lehetne belőlük. Az én sulim is tele van cigányokkal. Kivétel nélkül egyik sem tanul, aztán csodálkoznak ha megbuknak. Az osztályomban van egy félig cigány gyerek. Baromi tehetséges és remek munkát kapna a szórakoztatóiparban, mert nagyon jó humora van és ért a színészkedéshez. Sajnos a HMCS-k (helyi menő csávó) oldalára áll és tanulás helyett inkább cigizik és egyéb dolgokat csinál. Sajnos ezen egyik párt sem tud változtatni. Ha akarnak, ha nem. Maguknak kell rájönniük, hogy mi a helyes. Persze azért egy kis rásegítés nem árt.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#2235 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:16

Nem védeni akarom őket csak azt akarom mondani, hogy maga a segély megszorítása, elvétele nem szüntetni meg a gondot. Ezt azért beláthatjuk.

Óóóó félre ne érts, mikor én azt vallom hogy meg kéne kurtítani a segélyeket, akkor egy percig sem arra gondolok, hogy azzal gondot szüntetnék meg....persze hogy nem. Viszont a RÁNK nehezedő terhet lehetne úgy enyhíteni ha nem kéne az éhes szájukat INGYEN tömni. Merthogy azzal is legyünk már tisztában, hogy 1,5M dolgozó tartja el a 10M-ós országot!
Ez a durva....hogy is élhetnénk jobban....az a 1,5M NEM képes.... egymagában NEM képes fellenndíteni kis hazánkat. Kicsit több aktív dolgozó kéne....

Kép
Kép
Kép

#2236 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:38

Idézet

Nem védeni akarom őket csak azt akarom mondani, hogy maga a segély megszorítása, elvétele nem szüntetni meg a gondot. Ezt azért beláthatjuk.

Óóóó félre ne érts, mikor én azt vallom hogy meg kéne kurtítani a segélyeket, akkor egy percig sem arra gondolok, hogy azzal gondot szüntetnék meg....persze hogy nem. Viszont a RÁNK nehezedő terhet lehetne úgy enyhíteni ha nem kéne az éhes szájukat INGYEN tömni. Merthogy azzal is legyünk már tisztában, hogy 1,5M dolgozó tartja el a 10M-ós országot!
Ez a durva....hogy is élhetnénk jobban....az a 1,5M NEM képes.... egymagában NEM képes fellenndíteni kis hazánkat. Kicsit több aktív dolgozó kéne....
Egyébként én is támogatom a szociális kártyát vagy mi a neve.
Egyébként sajnos most az a helyzet, hogy ma még egy rendes normális képzett szakember is nehezen kap munkát. Munkanélküliségi rekord van, szóval egy jó darabig nem lesz itt megoldás. Arra nem is merek gondolni, hogy mi lesz akkor amikor én leszek nyugdíjas, ha már most ilyen kevés az aktív dolgozó.
Munkahelyek keklenek, renteget, meg sokaknak be kellene látniuk, hogy bölcsészként nem fognak tudni elhelyezkedni és menjenek inkább egy jó szakmára rá.

#2237 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:42

Idézet

Idézet

Idézet

Legaláb megpróbálhatnának tanulni. Nem azt mondani, hogy mocskos fehérek úgysem adnak munkát és pont. Ha lenne bennük tenniakarás, a jóra törekvés, akkor még akármi lehetne belőlük. Az én sulim is tele van cigányokkal. Kivétel nélkül egyik sem tanul, aztán csodálkoznak ha megbuknak. Az osztályomban van egy félig cigány gyerek. Baromi tehetséges és remek munkát kapna a szórakoztatóiparban, mert nagyon jó humora van és ért a színészkedéshez. Sajnos a HMCS-k (helyi menő csávó) oldalára áll és tanulás helyett inkább cigizik és egyéb dolgokat csinál. Sajnos ezen egyik párt sem tud változtatni. Ha akarnak, ha nem. Maguknak kell rájönniük, hogy mi a helyes. Persze azért egy kis rásegítés nem árt.
Igazad van, jól látod. Sajnos nagyon kevesen tudnak kitörni még az okosoabbja is. Ha valaki gettoban nő fel az ott is marad általában. Ha valaki bűnözök közt nő fel ő is az lesz. A többség dönt, a birka követ. Max 16-18 éves korában kezd rájönni, hogy lehet nem így kellett volna, de akkor már réges rég késő.
Mindenesetre erre mondom azt, hogy pénzt az oktatásba kell nyomni (nem a felsőoktatásba persze) nem a segélybe. A segély csak egy kötés a nyílttörésen, de attól még a törött csont nem fog rendesen beforrni.

#2238 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 14:21

Szerintem meg pont el kéne törölni a segélyt ! Mert ők sajnos úgy vannak velle , hogy minek dolgozunk mikor ingyen jön a pénz a házhoz ! Sajnos szomszédunkban ( 2 házzal arrébb) laknak cigányok ! És utálom nézni hogy mindig kint ülnek a fűben és cigiznek és isznak mint a állat ! Max azt a kártyát kéne be hozni ide is ! Csak kenyeret és vizet vehetnek !
Sajnos ők sosem fognak beileszkedni a magyar társadalomba . Cigány az cigány marad ! PL. egy beilleszkedett Hagyó Miklós és milett ? (ez csak egy példa) ..... az a baj hogy sokan könyvből tanulnak a romákról és semmit nem tudnak róluk csak azt hogy nekik igenis kell a segély mert muszály! De ez csak az én véleményem !

#2239 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 15:45

Azt nem értem hogy miért kell a segélyekből kiindulni. Már páran elkezdték pedzegetni hogy van más megoldás is ami nem hülyeség sztem. Hallottam olyan ötletet ami nem hülyeség sztem hogy adókedvezményt kéne adni a sokgyerekes vagy akár a rászorulóknak. Az nem segély hanem segítség. Ha keveset keresel akkor abból ne vonjanak le olyan sokat. Dolgozni kell és nem feltétlenül kell hozzá okosnak lenni viszont több marad a zsebedben is. Nincs megkülönböztetés hogy Roma vagy Magyar csak rászoruló vagy nem rászoruló. Viszont az alap igazság is érvényben maradna hogy aki nem dolgozik ne is egyék. Ma tényleg az van hogy miért dolgozzak ha megkapom a segélyt munka nélkül is. Viszont ha nem csak a munkavállaló de a munkáltató is adókedvezményt/járulékkedvezményt kapna akkor talán érdemesebb lenne alkalmazni fehéren a népet. Azért az is vicc hogy ma egy 80.000,-es fizetés a munkáltatónak belekerül vagy 160-200k-ba. Persze hogy az adott feladatot inkább egy emberrel csináltatja és spórol ahol tud. Talán a sok kicsi sokra megy elvén több adó is folyna be mint most ahol ott csalnak ahol tudnak a munkáltatók is.

#2240 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 09. 15:53

Na ez a botrányos. Még szerencse hogy ezt csak egy "fan" Énekelte alá:
Rammstein "paródia"???

Erről az egyik haverom tájékoztatott... Ki az a borult elméjű aki ilyet csinál?

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.