Brood War (battle.net)
Elküldve: 2004. 02. 22. 21:51
Lehetne csinalni gamekapocs broodwar/warcraft3 bajnokasgot, vagy akar HALO bajnoksagot is. Vagy akarmilyen jatekkal lehetne csinalni gamekapocs bajnoksagot csak a tobbi game engem nem erint, szal ezt a 3at vagyok hajlando tamogatni max. A KIGYO klan vallalja a lebonyolitast.
Igazabol csak HALO hoz kell egy tenyleg jo server.
Av [salalayousuck]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 02. 22. 22:39
1. Van vagy 10 aktív user, akik egyszerre sosincsenek fenn
2. Mindenki mással akar játszani
3. Alig van valakinek eredeti keye
Nos ha ezek után összehozod, akkor nagyon sokszor fogok neked gratulálni.
Elküldve: 2004. 02. 22. 23:14
1. lovesem volt errol [szegyen es gyalazat ]
2. azert csak ossze lehetne hozni 4 embert aki ugyanazt akarna [ha nem is bajnoksag keretein belul, hanem csak ugy...]
3. a legtobb jatek eredeti kiadasban se tobb 3000 ft-nal. sztem ennyit igazan megeri belefeccolni, mert ha belegondolsz, es masolgatod magadnak a jatekokat, akkor hagyjan h mondjuk a "support"-ot felejtsd el, de a multiplayer opciot is, es ami a legroszabb, azzal h lemasolod magadnak az amugy nem draga jatekot megfosztod a fejlesztot attol, h annyival tobb penzt koltson a kovetkezo jatek fejlesztesere, aztan meg sirhat a szad h baz bugos, meg szar a grafika.
4. ezek tudataban meg se probalok barmit is osszehozni itt
Av [salalayousuck]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 02. 22. 23:16
1. lovesem nem volt errol [szegyen es gyalazat ]
Bocsi muszaj volt kijavitanom a leirtat mert nagyon butan hangzott.
Av [salalayousuck]
Elküldve: 2004. 02. 23. 01:53
Az üzi útólag is lehet javítani meglepő módon a "módosítás" gombbal
A legtöbb mai játék 10-20e között mozog ha nem SC-ról meg HL-ról beszélünk. De ha meg 3eFt, akkor abból tudod mennyi jut a fejlesztésekre... Másolgatom ehhe... Amivel játszom, az megvan eredetiben (SC, HL, meg egy-két game), de egy olyan játékért minek fizessek ki több ezer forintot, amivel maximum játszom 3x összesen 5 órát? Rohadtul nem éri meg már bocs. Abban igazad van, hogy így nem lesz pénz a fejlesztésre, de ha ennyire köt le, akkor minek adjak pénzt a fejlesztésre? Ami jó game azt meg megveszem, de azért lássuk be, nem a magyar pénztárcához szabottak az árak!
Sztem a game így nem fog összejönni, max úgy, hogy estefelé felnézel MSN-re, meghívsz sok embert, azt a sok emberből lesz 4 aki esetleg megy játszani
Elküldve: 2004. 02. 23. 03:06
Mivel MSN-je van, SC-je van, ezáltal FR elvtárs biztos vagyok benne, hogy Dr. Avium elvtárs hamar találna közöttünk ellenfelet egy jó kis brúdvárhoz!

#28 Guest__*
Elküldve: 2004. 02. 23. 03:18
Ami a jatek arakat illeti igazad van. Sot meg abban is, h ami nem erdekel azt folosleges megvenni. De pl Macintoshnal regen itthon nem lehetett masolni jatekot, mert nemvolt kitol, internetrol meg az anno trendi 56k-s modememmel nem nagyon tudtam teljes cd-s jatekokat leszedni. Meg Mac-nel fontos volt, h szep diszdobozos legyen. Megvettem sokmindent anno, sok sok penzert [egy mac jatek 20e nel indult]. A Diablo sorozatot, a Warcraft sorozatot, a Starcraft[eket], a MYTH sorozatot, es meg sok sok regi star wars os jatekot. Aztan eljott a gyorsabb net ideje, es letoltottem mindent amire kivancsi voltam. Macnel van kb 20 eredeti es 50 masolt jatekom.. Hozzafuznem a masolt jatekok elokerultek vagy 1-2x... PC-re csak 7 eredeti jatekom van, es 5 masolt.
Igazabol max egy eve van "normalis" PC-m, de lehet meg annyi se. A legdragabb ezek kozul is a HALO volt [meg szerencse h baratnomtol kaptam szulinapomra
]. Szoval egyetertunk abban, h azok a gardak akik megerdemlik, azoknak meg KELL venni a jatekait. Ezt akar meg is lehetne kovetelni a magyar gamerektol...
Av [salalayousuck]
Elküldve: 2006. 07. 15. 12:17
Az előző userral mi történt?
Olyan szivhezszólóan irt rendes meghatódtam

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:54
Idézet
Az előző userral mi történt?