HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#181 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 26. 14:11

Idézet

Idézet

Idézet

ez jöjjön ps3ra!!!!!!!!!!!!!
Linkeld már ezt a hírt lécci. Kíváncsi vagyok rá mert szerintem ez hülyeség......
Volt arról szól hogy jön konzolra de nagyon-nagyon kizártnak tartják.A SCII-őt is tagadták a végén.Amúgy mondom hagyjuk mert valaki megint a Gyurka blog-on végziKép
jólvan mgsboy(bobby) ez feltűnő már megint a ps3Kép

#182 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 10. 17:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ez jöjjön ps3ra!!!!!!!!!!!!!
Linkeld már ezt a hírt lécci. Kíváncsi vagyok rá mert szerintem ez hülyeség......
Volt arról szól hogy jön konzolra de nagyon-nagyon kizártnak tartják.A SCII-őt is tagadták a végén.Amúgy mondom hagyjuk mert valaki megint a Gyurka blog-on végziKép
jólvan mgsboy(bobby) ez feltűnő már megint a ps3Kép
nem baj, csak jöjjön rá! joooo lenne!

#183 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 17:22

én nemtudom elképzelni hogy xboxon nyomogatom ezzerrel a controllert és diablo megy a képen

#184 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 17:48

Idézet

én nemtudom elképzelni hogy xboxon nyomogatom ezzerrel a controllert és diablo megy a képen
én eltudom !!!

#185 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 17:57

Idézet

Idézet

én eltudom !!!
Akkor képzeld el ahelyett, hogy itt terorizálsz mindenkit... Mindenki boldogabb lenne. Te élhetnél abban a tudatban, hogy jön a Diablo III PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a többi felhasználónak pedig nem kéne a csodás postjaidat olvasnia.

#186 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 10. 18:00

Idézet

Idézet

Akkor képzeld el ahelyett, hogy itt terorizálsz mindenkit... Mindenki boldogabb lenne. Te élhetnél abban a tudatban, hogy jön a Diablo III PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a többi felhasználónak pedig nem kéne a csodás postjaidat olvasnia.
Tökkkéletesen igazad van!! Am bobbyka...a Diablo 3 az a fajta gém ami NEM!!! LESZ!!! KONZOLRA!!!Kép

#187 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 18:55

Idézet

Idézet

Idézet

Tökkkéletesen igazad van!! Am bobbyka...a Diablo 3 az a fajta gém ami NEM!!! LESZ!!! KONZOLRA!!!Kép
ugyis lesz konzolra... mindenhol ezt mondják h pc-re nem jön ki és mégis kijött... hát akkor erre is fog csak később... ugyhogy... ez van ki fog jönni

#188 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 18:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ugyis lesz konzolra... mindenhol ezt mondják h pc-re nem jön ki és mégis kijött... hát akkor erre is fog csak később... ugyhogy... ez van ki fog jönni
Leírták hogy konzolra az többnyire irányítás miatt nem fogják elkészíteni! Van rá esély, egy nagyonpici de ne vedd kézpénznek! Ha akarsz vele játszani ott a PC amiről írsz.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#189 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 18:58

Idézet

Idézet

Ha te így gondolod, legyen ez a te véleményed. Amikor a Blizzard megerősíti, akkor egyet fogunk érteni veled. Ez eddig nem történt meg, és -szerény, jelentéktelen véleményem szerint- nem is fog.

#190 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:01

akkoris kifog jönni konzolra... mindig igy van h mondják h nem lesz erre arra... később meg elkészitik... örülnék pl egy gears of war 2 ps3as megjelenéshez.... jó lenne... ja, az irányitás miatt nem készitik konzolra???? konzolra is lehet csatlakoztatni egeret meg billentyűt és lámmm!!! csak átalakito kell... enyi az irányitás... vagy csinálják máshogy az irányitást...ennyi

#191 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:03

Idézet

akkoris kifog jönni konzolra... mindig igy van h mondják h nem lesz erre arra... később meg elkészitik... örülnék pl egy gears of war 2 ps3as megjelenéshez.... jó lenne... ja, az irányitás miatt nem készitik konzolra???? konzolra is lehet csatlakoztatni egeret meg billentyűt és lámmm!!! csak átalakito kell... enyi az irányitás... vagy csinálják máshogy az irányitást...ennyi
De egy konzolon nem hogy már klaviaturával kelljen játszani. Milyen illuzio rombolo. Konzol erre ott van előtted egy egér meg egy billentyűzet a földön.KépKép Megoldhatnák az irányitását ps3ra de akkor elcsesznék a játékot, mert jönne a hülye combos rendszer, ami a játék világ legnagyobb ökörsége...KépKépKép

#192 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:03

Idézet

persze PONT a diablo3 at adják majd ki konzolra mi mást! és természetesen csak azért mert te szeretnéd átportolják és ráirjak hogy for bobby!

#193 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:05

igen! ugyis kiadják csak később! higgyétek el! akkoris kiadják csak később! tuttti!

#194 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:06

és ezt honnan veszed???pppffff qrvaokos vagy mostanában!!!!

#195 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:07

és igen, PONT a diablo 3 ki fog jönni konzolra, mert azért nem hagyná ki a fejlesztő csapat... tudom, x360ra is van zeraw de akkoris többen veszik meg és ezt a fejlesztők nem hagynák ki...

#196 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:07

Idézet

igen! ugyis kiadják csak később! higgyétek el! akkoris kiadják csak később! tuttti!
mér vagy benne ennyire biztos? van rá valami normális ész érved?Kép

#197 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:08

hopp mire leirtam az észérvest megjelent 1 masik hozzászolásod

#198 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:08

most nem értek vlmit. bobby mgsboy mindig azért rinyál, hogy a hülye pc-sek miért sírnak, hogy vlmi nem jön ki pc-re. nem azért, de ilyet nem igen láttam, csak azt, amit ír.
most itt ki is sír már megint?
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#199 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:09

Idézet

és igen, PONT a diablo 3 ki fog jönni konzolra, mert azért nem hagyná ki a fejlesztő csapat... tudom, x360ra is van zeraw de akkoris többen veszik meg és ezt a fejlesztők nem hagynák ki...
Melyik fejlesztő? NANA? 100 ft-os kérdés.

Azt se tudod ki csinálja a játékot vazze.Kép

#200 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:09

Idézet

csak azt kérdezném, hogy a blizzard legnagyobb húzó neve van konzolra? nincs. megérné nekik? meg. kiadták? nem.
persze azt nem mondom, hogy nem lesz konzolra dio3, mert lehet, bár az irányítás tényleg érdekfeszítő lenne. vagy vlmi lebutított izé lenne, vagy egér+bill alapfelszereltség lesz hozzá.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.