HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:10

Idézet

és igen, PONT a diablo 3 ki fog jönni konzolra, mert azért nem hagyná ki a fejlesztő csapat... tudom, x360ra is van zeraw de akkoris többen veszik meg és ezt a fejlesztők nem hagynák ki...
de egyébként kétlem hogy kiadnák baromság lenne...nemhozna akkora pluszt szerintem mert a legtöbb átlagember azért ismeri a diablot is és játszott vele (idösebbek) és sztem akinek konzoljva van azis megveszi pc re maximum akkor lenne olyan nagy értelme ha olyan magas szintü grafja lenne és nembirna el 1 átlag pc

#202 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:12

Idézet

most nem értek vlmit. bobby mgsboy mindig azért rinyál, hogy a hülye pc-sek miért sírnak, hogy vlmi nem jön ki pc-re. nem azért, de ilyet nem igen láttam, csak azt, amit ír.
most itt ki is sír már megint?
csak utánozlak titeket... látjátok hogy mien idegesitő??? és a tök.m ki van már mert mindenhol ezt irják, minden oldalon h ez jöjjön pcre! az jöjjön pcre! most egyszer mondom h jöjjön ps3ra és máris: mért PONT a diablo 3 jönne ki??? értitek,???? ilyen idegesitő ti lóf...ok... vagyis aki rinyál... én nem rinyáltam, csak tudattam veletek mien idegesitő....ennyi a tapasztalatom...

#203 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:14

és akkoris jönni fog konzolra, ha át kell alakitani az irányitást,akkoris, csak később...

#204 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:14

Idézet

Idézet

most nem értek vlmit. bobby mgsboy mindig azért rinyál, hogy a hülye pc-sek miért sírnak, hogy vlmi nem jön ki pc-re. nem azért, de ilyet nem igen láttam, csak azt, amit ír.
csak utánozlak titeket... látjátok hogy mien idegesitő??? és a tök.m ki van már mert mindenhol ezt irják, minden oldalon h ez jöjjön pcre! az jöjjön pcre! most egyszer mondom h jöjjön ps3ra és máris: mért PONT a diablo 3 jönne ki??? értitek,???? ilyen idegesitő ti lóf...ok... vagyis aki rinyál... én nem rinyáltam, csak tudattam veletek mien idegesitő....ennyi a tapasztalatom...
az a baj, hogy azt sem érted amit írok. inkább hagyjuk. személyeskedést meg méginkább hagyjuk, +1 strigula a neved mellett.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#205 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:15

Idézet

Idézet

eztmost nem azért mondom de te pofáztál a SW FU röl hogy "nem jön pc re ÁHHHÁHÁHHÁ" és tudod milyen idegesitö hogy képes vagy mindenhez hozzászolni vlm 2 szavas vagy nagyobb baromságot? csak tudatom veled hogy hihetetlen irritalo vagy...

#206 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:15

Idézet

Idézet

Idézet

az a baj, hogy azt sem érted amit írok. inkább hagyjuk. személyeskedést meg méginkább hagyjuk, +1 strigula a neved mellett.
és ha meglesz az a 3 strigula vagy mennyi strigula? akkor mi lesz?

#207 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:17

Idézet

Idézet

És szerinted ezzel sikerül majd valamit változtatnod a helyzeten? Van egy csodás hírem: Nem tudsz, így akár be is fejezheted. Aki eddig "rinyált" az ezután is fog... Vagy nem ez a célod? Szimplán csak idegesíteni akarod az embereket? Mert az eddig is kitűnően ment, és szerintem egészen addig menni is fog, amíg egy mod nem dönt úgy, hogy bannol...

#208 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:18

Idézet

és akkoris jönni fog konzolra, ha át kell alakitani az irányitást,akkoris, csak később...
ecsém.... azt sem érted, amint látom, hogy mi a baj a konzolos irányítással dio és ahhoz hasonló játékok esetében bár dio még úgy ahogy, de pl szerinted az age of conan miért nem jött még ki? holott, az úgy volt pc-s változattal jön, csak éppen az irányítás picit érdekes. főleg, hogy pc és konzol játékosok 1 szerveren lennének. konzol játékosnak esélye nincs, lévén a toolbar felét SEM tudja használni controllerrel, az meg nem picit handycap-el indul.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#209 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:21

Idézet

Idézet

ecsém.... azt sem érted, amint látom, hogy mi a baj a konzolos irányítással dio és ahhoz hasonló játékok esetében bár dio még úgy ahogy, de pl szerinted az age of conan miért nem jött még ki? holott, az úgy volt pc-s változattal jön, csak éppen az irányítás picit érdekes. főleg, hogy pc és konzol játékosok 1 szerveren lennének. konzol játékosnak esélye nincs, lévén a toolbar felét tudja használni controllerrel, az meg nem picit handycap-el indul.
egyébként az hogy kiakarjak adni konzolra hülyeség mert h hasznalja majd a chat bart? vesz 1 olyan izét amit rá lehet rakni a contollerre és azzal irni v benyomogatja egyenként.. vagy csak kussba tolja és ot lesz a neve mellet pl h (XBOX360 nemtud válaszolniKép?)

#210 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:22

Most komolyan hang sullyozom hogy A BLIZZARD MONDTA HOGY EZ A JÁTÉK KIFEJEZETTEN PC-RE LETT KÉSZÍTVE és nem konzolra láttatok már egy konzolos diablo klont kivéve a bladurs gate dark alliance-t mert az minden hova kijött de a dio 3 az biztos hogy nem jön konzolra mert a blizz mefg mondta jah és az az egyik bökkenő hogy rakoskatod el a cuccokat na igen egy hiba hogy fogod a spelleket el sütni második hiba hogy öltözteted a karit 3. hogyan fogsz váltani a futás és a séta közt hogy támadsz 4-5 NAGYON NEHÉZKES IRÁNYÍTÁS LENNE szal ne bízzatok a konzolos ver.-ben mert kamu volt ugy ahogy a crysis-nek a konzol verzioja is. JAH ÉS HA IDE TUDSZ IRNI INTERNETEN ÉS GÉPRÖL AKKOR TUNINGOLD MEG ÉS TUDSZ JÁTSZANI VELE MIÉRT PONT KONZOL HA ITT A GÉP ELÖTTED enyi nem akarok rossza de ugy érzem igazam van ha nincs igy azt ne nyilvánisd meg kérlek . de azért egy 10% esélyetek van hogy konzolos verzió lesz de az is max x360 mert az a microsoft-é :Đ bocsánat ha valakit nagyon megbántottam de ez az igazságKép

#211 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:23

Idézet

Idézet

Idézet

És szerinted ezzel sikerül majd valamit változtatnod a helyzeten? Van egy csodás hírem: Nem tudsz, így akár be is fejezheted. Aki eddig "rinyált" az ezután is fog... Vagy nem ez a célod? Szimplán csak idegesíteni akarod az embereket? Mert az eddig is kitűnően ment, és szerintem egészen addig menni is fog, amíg egy mod nem dönt úgy, hogy bannol...

elmondom érthetőbben a te agyszinteden:

minden játéknál, ami nem jön ki pcre ahoz az van irva h kár h nem jön pc-re... jöjjön pc-re! stb

én egyszer kipróbáltam mienek lennétek ha mondanám h ne jöjjön pcre... akkor ti elkezdtek: de ki fog jönni mert a fejlesztők ezt nem hagynák ki... meg azért többen megveszik, mint letöltik.

erre én folytatom... ennyi

most jövök én:

mondom h jöjjön ps3ra... erre ti ahha persze pont ez jönne ki, irányitás miatt ugyse fog, stb

tehát a tanulság: ugyanazt csináljátok mint én régen... jöjjön ps3ra! ugyse fog mert az irányitást át kell változtatni, stb. ugyanolyanok vagytok mint én... lehet nem hiszitek el, de higgadjatok meg a gép előtt és később olvassátok el megint... majdnem olyanok vagytok mint én régen, hogy véditek a játékot hogy csak pcre legyen, mint én a foce unleashedet h csak konzolra jöjjön...

#212 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:25

Idézet

egyébként az hogy kiakarjak adni konzolra hülyeség mert h hasznalja majd a chat bart? vesz 1 olyan izét amit rá lehet rakni a contollerre és azzal irni v benyomogatja egyenként.. vagy csak kussba tolja és ot lesz a neve mellet pl h (XBOX360 nemtud válaszolniKép?)
az hagyján hogy chat, de szinte az egész játék használhatatlan. toolbar felét talán tudja használni, de akkor combo nincs (ergo a harcrendszer fő eleme elérhetetlen).
ha a d-pad vagy bármelyik mini joy-al kéne egy kurzort adott gombra vezetni és úgy "x", addig a szart is kiverik belőle.
nagyon átgondolatlan volt ez a funcom-tól, főleg az 1 szerver pc és konzol játékosoknak. pár xbox tulaj kipróbálta, hogy az x controller-el próbálta tolni az aoc-ot, hát fetrengtek a röhögéstől, hogy ezt a funcom komolyan gondolta.
swg-hez is lehet joypad-et, meg konkrétan az x controllert feltenni, de felesleges.
jó és kényelmes eszköz a controller, de nem mindenhez.

#213 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:27

jah és majomka BOBBY gyurka vagy akár ki is vagy ha anyira hiszel a kis konzolodban akkor majd egy 3 év mulva is nézz rá kérlek tudod mi lesz LEJÁRT LESZ! és a pc nem mert az örök zöld az soha sem fog le járni hacsak a microsoftszépen el nem intézi xD na mind 1 de kérlek ne szolj bele amit nem értesz (ebböl csak anyi jutt el az egyadig hogy konzol vs pc azonnal irjuk ne legyen pcre hát az kizárt mert amint már 1000 ember elmondta elöttem hogy nem valósítható meg mert SZAR LENNE AZ IRÁNYÍTÁS ennyi Kép

#214 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:28

Idézet

Most komolyan hang sullyozom hogy A BLIZZARD MONDTA HOGY EZ A JÁTÉK KIFEJEZETTEN PC-RE LETT KÉSZÍTVE és nem konzolra láttatok már egy konzolos diablo klont kivéve a bladurs gate dark alliance-t mert az minden hova kijött de a dio 3 az biztos hogy nem jön konzolra mert a blizz mefg mondta jah és az az egyik bökkenő hogy rakoskatod el a cuccokat na igen egy hiba hogy fogod a spelleket el sütni második hiba hogy öltözteted a karit 3. hogyan fogsz váltani a futás és a séta közt hogy támadsz 4-5 NAGYON NEHÉZKES IRÁNYÍTÁS LENNE szal ne bízzatok a konzolos ver.-ben mert kamu volt ugy ahogy a crysis-nek a konzol verzioja is. JAH ÉS HA IDE TUDSZ IRNI INTERNETEN ÉS GÉPRÖL AKKOR TUNINGOLD MEG ÉS TUDSZ JÁTSZANI VELE MIÉRT PONT KONZOL HA ITT A GÉP ELÖTTED enyi nem akarok rossza de ugy érzem igazam van ha nincs igy azt ne nyilvánisd meg kérlek . de azért egy 10% esélyetek van hogy konzolos verzió lesz de az is max x360 mert az a microsoft-é :Đ bocsánat ha valakit nagyon megbántottam de ez az igazságKép
és ennyi erővel én is mondhatom, hogy a gears of war 2 ugysem lesz pcre mert a microsoft vagy ki mondta h ez télleg nem lesz pc-n.... ti erre azt mondjátok, hogy ugyis volt ilyen régen is hogy mondták h nem jön pcre erre kijött későb.... a diablo 3 mal is ez lesz.... kijön konzolra csak később, az irányitást van idejük megcsinálni...

#215 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:29

Idézet

minden játéknál, ami nem jön ki pcre ahoz az van irva h kár h nem jön pc-re... jöjjön pc-re! stb

én egyszer kipróbáltam mienek lennétek ha mondanám h ne jöjjön pcre... akkor ti elkezdtek: de ki fog jönni mert a fejlesztők ezt nem hagynák ki... meg azért többen megveszik, mint letöltik.

most jövök én:

mondom h jöjjön ps3ra... erre ti ahha persze pont ez jönne ki, irányitás miatt ugyse fog, stb

tehát a tanulság: ugyanazt csináljátok mint én régen... jöjjön ps3ra! ugyse fog mert az irányitást át kell változtatni, stb. ugyanolyanok vagytok mint én... lehet nem hiszitek el, de higgadjatok meg a gép előtt és később olvassátok el megint... majdnem olyanok vagytok mint én régen, hogy véditek a játékot hogy csak pcre legyen, mint én a foce unleashedet h csak konzolra jöjjön...

a baj az, hogy fogalomzavarban szenvedsz, emelett hatalmas tahó vagy.
igen, pc tulajok szoktak vágyakozni, ezt szóvá is teszik, hogy de jó lenne. erre te jössz a tahó stílusoddal "áháháháháh" stb, meg így szar, úgy szar.
mikor valami úgy fest, hogy konzolra nem jön, akkor szintén az előző stílusban anyázol, időnként mondhatni hisztizel.
itt senki sem írta, hogy csak pc-re jöjjön (1-2 lehet, de max csak téged szivatva). azt írjuk, hogy azt mondta a blizz, hogy nem lesz. érted és érzed a leheletnyi különbséget?

#216 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:29

Idézet

Idézet

az hagyján hogy chat, de szinte az egész játék használhatatlan. toolbar felét talán tudja használni, de akkor combo nincs (ergo a harcrendszer fő eleme elérhetetlen).
ha a d-pad vagy bármelyik mini joy-al kéne egy kurzort adott gombra vezetni és úgy "x", addig a szart is kiverik belőle.
nagyon átgondolatlan volt ez a funcom-tól, főleg az 1 szerver pc és konzol játékosoknak. pár xbox tulaj kipróbálta, hogy az x controller-el próbálta tolni az aoc-ot, hát fetrengtek a röhögéstől, hogy ezt a funcom komolyan gondolta.
swg-hez is lehet joypad-et, meg konkrétan az x controllert feltenni, de felesleges.
jó és kényelmes eszköz a controller, de nem mindenhez.
ott van a bloutus headset... übikonzolnál lehet kapni mgs4est is 13.000ért... jobb mondnai, mint leirni...

#217 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:31

Idézet

Idézet

és ennyi erővel én is mondhatom, hogy a gears of war 2 ugysem lesz pcre mert a microsoft vagy ki mondta h ez télleg nem lesz pc-n.... ti erre azt mondjátok, hogy ugyis volt ilyen régen is hogy mondták h nem jön pcre erre kijött későb.... a diablo 3 mal is ez lesz.... kijön konzolra csak később, az irányitást van idejük megcsinálni...
ÁRULD MÁR EL HOGYAN CSINÁLJÁK MEG AZ IRÁNYÍTÁST RÁ ÍJÁK A DOBOZRA CSAK CHAT PADDAL JÁTSZHATOÓ ÉS 30000 ft-ért mert MÉG AZ EGERET IS HOZZÁ AGYÁK VAGY MI BAZEG KépKépKép

#218 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

bobby te agyatlan! Mi JOGOSAN mondjuk hogy ki jön PC-re ez meg az... Mert VAN rá esély! De arra hogy a Diablo 3 ki jöjjön konzolokra, na találd ki mekkora az esélye... Tehát mi joggal álítjuk hogy nem fog kijönni, mint pl hogy a MK8 nem fog ki jönni PC-re... Senkio se rinyál mivel tudjuk hogy NINCS rá esély te ideóta retardált ganélyláda! Bocs, de ki kelett mondanomKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#219 Guest__*

Idézet

Idézet

most jövök én:

Soha nem hallottam még az "agyszint" szót... Az értelmi szintet már annál többször. Szerintem ne indulj el a nyelújítás útján, trollnak is kitűnő vagy te. (a troll alatt nem a mitológiai lényt értem, hanem a hozzád hasonló, értelmetlen postokat küldözgető usereket... Csak azért írom le, hogy ne érts félre.)

Valaki felkért arra, hogy tudasd ezzel a sok gamerállattal, hogy milyen romlott a lelkük? Talán valami isteni küldetés vezérel? Nem? Akkor mégis miért csinálod?
Akik itt válaszolnak neked, észérveket sorakoztatnak fel, amire egyetlen dologgal válaszolsz... "Jönni fog, mert egy csomó minden más is jön!!". Nem tudom, hogy mennyire ismered a Blizzardot, de én úgy tudom, hogy egy nagy címük sem hódít konzolokon, így azt hiszem, hogy a Diablo III sem fog.
Félreértés ne essék, nemhiszem, hogy van itt olyan, akit sikerülne feldühítened ezzel, és továbbra sem védik a játékot, nemhiszem, hogy tömeghisztéria törne ki, ha bejelentenék a konzolos Diablo II-at...

#220 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 10. 19:33

Idézet

itt sem érzed a lényeget. még mindig :Đ

a blizzard még nem csinált picsát a szájából, ellenben az ms, lucas, bioware, stb nem 1x.
évek óta várják a konzolos wowot, eddig még mindig hiába. szerintem egyébként a dio még esélyes, mert annak az irányítását még meg lehetne csinálni, úgy, hogy a játék játszható maradjon, bár az eredeti dio hack&slash feeling nélkül.
mass effect sem volt pc-n tényleg, akár a gow, akár a gta és még sorolhatnánk.
félreértés ne essék, nem kívánom, hogy ne legyen konzolra. legyen, engem, meg szerintem a többi pc-s játékost ez nem zavarja. ellenben, neked komoly lelki törés, ha egy pc-s játékot bejelentenek.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.