Idézet
Idézet
Idézet
Én a Hitman és a Warcraft filmeket várom most a legjobban, bár sztem Vin Dieselnél jobb Hitmant is találhattak volna, A Halálos Iramban 3. része pedig csúcsszuper lesz sztem!
én birom a dieseles filmeket sztem jó hitman lesz
Én is bírom, a Pitch Black az egyik kedvencem, de sztem Vin nem illik Hitman szerepébe!
Most már biztos, hogy Vin lesz a Hitman? Szerintem sem a legjobb választás. Ő nem az a szótlan gyilkos szerepre termett egyén, sokkal inkább a Riddick-féle keménykedő pszichopata

Nekem is személyes kedvenceim Vin filmjei, bár a Gorilla bácsi kissé eltér tőle, egyszer az is nézhető. Riddick-nek viszont kellene már egy folytatás. A legjobb a játék volt mondjuk

de a két film is a kedvenceim között van. Szóval én ezt várom, ha lesz.
Warcraft filmel sem értek teljesen egyet, elrontja szerintem a varázslatos világát. Bár ha nem, akkor tévedtem és örülni fogok, de csekély esélyt látok arra, hogy jó film lesz...sajnos

Pókember 3 is bent van a várólistán. Nem vagyok nagy Spideman-fan, de a Teaser alapján jó kis filmet fogunk látni. Látom itt is elkezdik a darkos vonalat a fekete jelmezzel. Szerintem jó ötlet.
Még van egy film amit tűkön ülve várok, az a Shop-Stop 2. Kevin filmjei jók, bár sikerült egy két gyenge is (Shop Show, Dogma), viszont vannak maradandók is (Shop-Stop, Jay és Néma Bob Visszavág). Ez a film is valami eszméletlen lesz szerintem, persze Jay-nek és Bob-nak köszönhetően.