HWSW Informatikai Kerekasztal: Metallica - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Metallica

#81 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 10. 18:45

amúgy nem értem, hogy ezt a st anger albumot miért fikázzák ennyien, oké h torz a hangzása, de szerintem elég jó számok vannak rajta

#82 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 09. 10. 19:45

amúgy nem értem, hogy ezt a st anger albumot miért fikázzák ennyien, oké h torz a hangzása, de szerintem elég jó számok vannak rajta

Azért, mert egy csomó fan rosszul volt a Load/ReLoadtól (amit meg is értek), és már több mint 10 éve vártak egy jó albumra, erre a banda elkezdi beharangoztatni hogy visszatértek az eredeti zenéjükhöz. Ehhez képest a fanok kaptak egy k*rva fura albumot, aminek alig van köze az ahhoz amit eredetileg csináltak. Igazából én simán megértem azokat akik utálják. A Metallica a 80-as évek Thrash istensége volt, és senki se gondolta volna hogy az ...and Justice For All tuán 20 (!) évet kell majd várni mire a banda kiad valamit aminek köze van a Thrashez. Ha ilyen szemmel nézzük, akkor mind a Black album, mind a Load/Reload, mind a St. Anger csalódás. Ezen kívül az albumnak egyértelmű negatívumai is vannak, pl a dobhangzás, vagy hogy túl hosszú, illetve a szólók hiánya.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#83 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 12. 22:59

A St. Angert mindig a mögötte lévő események tükrében érdemes szemlélni. Jason kiválása, Hetfield alkoholelvonó kúrája stb. Ezek mind az album felvételekor zajlottak. AZ együttes tkp. a feloszlás szélén volt. Nem csoda, hogy az album olyan lett amilyen. Amúgy nekem alapvetően semmi bajom nincs vele, nem a legjobb, de hallgatható. A LOAD-ot pedig milliószor meg kell hallgatni, hogy az embernek tessék. Nekem már a kedvenc albumom a Kill 'em all és a Death Magnetic után.

Más: van valakinek tippje arra vonatkozóan, hogy az All nigthmare long című 3 lemezes kiadványhoz hol lehet megvásárolni a 2. és a 3. lemezt?

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó