HWSW Informatikai Kerekasztal: Íróink - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Íróink

#441 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 19. 17:58

Na de cash minek írjon az ember,ha a megírt cikk el se jut Mykohoz???Mint pl én esetembenKépKépKép

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#442 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 22:33

Ha ennyi idő alatt elveszett az internet hálójában, akkor azt az égiek akarták így, mi biztosan nem! Kép

#443 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 01:16

Hering és FR: Tudtam, hogy belém fogtok kötni! Azért írtam magam előre, hogy el ne felejtsem, hogy én is a szerkesztők között vagyok! Kép

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#444 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 01:42

Retee azt mondta elküldte neked...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#445 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 07:02

Az lehet, hogy még anno elküldte, de sokszor volt nálam reinstall, oszt lehet hogy elveszett a nagytakarítások ideje alatt...lépj tovább atyusz...keress egy másik játékot...Kép

#446 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 20. 09:08

Na én meg pont azért kötöttem beléd, hogy ezt le tudd írni Kép

#447 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 14:39

Csak Myko nekem ebbe melóm van...attól még lehet,hogy szar,de dolgoztam vele!!!!!

#448 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 18:20

Hering: nem lefikázva volt a cikked, csak megint murphy törvénye lépett életbe, miszerint ami el tud veszni az el is veszik KépKép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#449 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 21:03

Ki mondta ezt hogy nem lefikázva volt...nem is ezt mondtam csak azt,hogy sürgetik az embert hogy írjon vmit és amikor megírja 3 hónapot kell várnia hogy kitegyék!Sztem te is megunnád UnSeeN!

Szóval nem kötekedni akarok,mert lehet tényleg szar a cikk...pont azért próbálok írni,hogy tanuljak,fejlődjek csak ezek miatt megunja az ember:(

#450 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 12. 22. 16:01

Igazat adok neked! en se irnek, ha legalabb egy kritikat nem kapnek arrol, hogy hogyan sikerult a kis muvem! ... :-D De nem tehet rola Myko papa,, hogy nem jutott el hozza a tortenet! Ha tudnad, hogy mennyi dolga van, akkor elnezned neki...ja es ez nem seggnyalas akart lenni... :Đ
Kép

#451 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 22:10

Elhiszem,hogy sok dolga van,mint ahogy Reteenek is...

#452 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 15. 19:25

Ki mondta ezt hogy nem lefikázva volt...nem is ezt mondtam csak azt,hogy sürgetik az embert hogy írjon vmit és amikor megírja 3 hónapot kell várnia hogy kitegyék!Sztem te is megunnád UnSeeN!

Szóval nem kötekedni akarok,mert lehet tényleg szar a cikk...pont azért próbálok írni,hogy tanuljak,fejlődjek csak ezek miatt megunja az ember:(

Figyu havercsávó. Küldd a cikkeidet nekem , majd én átnézem, véleményezem, továbbküldöm, más is véleményezi, és addig rugdalom Myko elvtársat, míg ki nem rakja az oldalra (ha elég jó, de miért ne lenne az). Oksi? Írásra fel. Ja és képeket is gyűjtsetek, játékól, dobozról, ésatöbbi. Na béke belétek!

#453 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 15. 21:37

Jó hogy azaz utsó hozzászólás kb 2 hónapos:DDDÍrnék én szívesen csak elő kellene venni valami új gammát...

#454 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 09:43

Naja, ugyanezt írtam egy másik topicban ...uccsó hozzászólás 2 hónapos...
Egyébként vannak öröksláger gamek, sztem pl ha feldobom hogy Trnasport Tycoon, akkor midnenkinek megdobog egy kcsiit a szive, és mindenki ismeri. Nem tudom, idáig csak a legeslegújabb gamekról esett szó a régieket senki nem érdekli?

#455 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 11:12

Íróinkról csak annyit, hogy Baalint jött be a képbe, akinek már olvashatjátok cikkeit az oldalon!

#456 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 02. 16. 18:43

igy igaz Myko mester, ja es valasztottam vegre egy avatart is ami nem is szep meg nem is fantaziadus de legalabb haszontalan. Mindegy, szeretem a sztár várszot ugyhogy jolesz addig amig vegre megcsinalom a sajat avataromat.:Dcsakhat meglehetosen lusta vagyok.de természetesen ebbol ti semmit nem vesztek és nem is fogtok eszrevenni:D

#457 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 22:52

Semmi gond mister! Remélem olvsóinknak tetszik az, amiket vésel és ez a lényeg! Az avatarodat meg megcsinálom szívesen! :Đ

#458 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 23:16

Naja, ugyanezt írtam egy másik topicban ...uccsó hozzászólás 2 hónapos...
Egyébként vannak öröksláger gamek, sztem pl ha feldobom hogy Trnasport Tycoon, akkor midnenkinek megdobog egy kcsiit a szive, és mindenki ismeri. Nem tudom, idáig csak a legeslegújabb gamekról esett szó a régieket senki nem érdekli?
Hát igen, a lelkesedés nagy bennem :Đ)). De komolyan, nyugodtan jöhet régi játékról is cikk, csak olyat válasszatok, amit néhányan még játszanak rajtatok kívül. Én még tavaly is gondolkodtam egy Carmageddon (1) végigjátszáson... :-D)))

#459 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 00:41

Ezért hoztam föl a TT-t, mert ahogy itt is olvasgattam, közelsem elfeledett és nem szeretett game.

#460 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 00:55

Nem hiszem, hogy az még érdekelne valakit. De lásd kivel van dolgod, majd megbeszélünk valamit erre!

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.