Na de cash minek írjon az ember,ha a megírt cikk el se jut Mykohoz???Mint pl én esetemben
Íróink
Elküldve: 2003. 12. 19. 17:58
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 12. 19. 22:33
Ha ennyi idő alatt elveszett az internet hálójában, akkor azt az égiek akarták így, mi biztosan nem!

Elküldve: 2003. 12. 20. 01:16
Hering és FR: Tudtam, hogy belém fogtok kötni! Azért írtam magam előre, hogy el ne felejtsem, hogy én is a szerkesztők között vagyok!
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2003. 12. 20. 01:42
Retee azt mondta elküldte neked...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 12. 20. 07:02
Az lehet, hogy még anno elküldte, de sokszor volt nálam reinstall, oszt lehet hogy elveszett a nagytakarítások ideje alatt...lépj tovább atyusz...keress egy másik játékot...

Elküldve: 2003. 12. 20. 14:39
Csak Myko nekem ebbe melóm van...attól még lehet,hogy szar,de dolgoztam vele!!!!!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 12. 20. 18:20
Hering: nem lefikázva volt a cikked, csak megint murphy törvénye lépett életbe, miszerint ami el tud veszni az el is veszik
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2003. 12. 20. 21:03
Ki mondta ezt hogy nem lefikázva volt...nem is ezt mondtam csak azt,hogy sürgetik az embert hogy írjon vmit és amikor megírja 3 hónapot kell várnia hogy kitegyék!Sztem te is megunnád UnSeeN!
Szóval nem kötekedni akarok,mert lehet tényleg szar a cikk...pont azért próbálok írni,hogy tanuljak,fejlődjek csak ezek miatt megunja az ember:(
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 12. 22. 16:01
Igazat adok neked! en se irnek, ha legalabb egy kritikat nem kapnek arrol, hogy hogyan sikerult a kis muvem! ...
De nem tehet rola Myko papa,, hogy nem jutott el hozza a tortenet! Ha tudnad, hogy mennyi dolga van, akkor elnezned neki...ja es ez nem seggnyalas akart lenni...

Elküldve: 2003. 12. 22. 22:10
Elhiszem,hogy sok dolga van,mint ahogy Reteenek is...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 02. 15. 19:25
Ki mondta ezt hogy nem lefikázva volt...nem is ezt mondtam csak azt,hogy sürgetik az embert hogy írjon vmit és amikor megírja 3 hónapot kell várnia hogy kitegyék!Sztem te is megunnád UnSeeN!
Szóval nem kötekedni akarok,mert lehet tényleg szar a cikk...pont azért próbálok írni,hogy tanuljak,fejlődjek csak ezek miatt megunja az ember:(
Figyu havercsávó. Küldd a cikkeidet nekem , majd én átnézem, véleményezem, továbbküldöm, más is véleményezi, és addig rugdalom Myko elvtársat, míg ki nem rakja az oldalra (ha elég jó, de miért ne lenne az). Oksi? Írásra fel. Ja és képeket is gyűjtsetek, játékól, dobozról, ésatöbbi. Na béke belétek!
Elküldve: 2004. 02. 15. 21:37
Jó hogy azaz utsó hozzászólás kb 2 hónapos:DDDÍrnék én szívesen csak elő kellene venni valami új gammát...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 02. 16. 09:43
Naja, ugyanezt írtam egy másik topicban ...uccsó hozzászólás 2 hónapos...
Egyébként vannak öröksláger gamek, sztem pl ha feldobom hogy Trnasport Tycoon, akkor midnenkinek megdobog egy kcsiit a szive, és mindenki ismeri. Nem tudom, idáig csak a legeslegújabb gamekról esett szó a régieket senki nem érdekli?
Egyébként vannak öröksláger gamek, sztem pl ha feldobom hogy Trnasport Tycoon, akkor midnenkinek megdobog egy kcsiit a szive, és mindenki ismeri. Nem tudom, idáig csak a legeslegújabb gamekról esett szó a régieket senki nem érdekli?
Elküldve: 2004. 02. 16. 11:12
Íróinkról csak annyit, hogy Baalint jött be a képbe, akinek már olvashatjátok cikkeit az oldalon!
#456 Guest__*
Elküldve: 2004. 02. 16. 18:43
igy igaz Myko mester, ja es valasztottam vegre egy avatart is ami nem is szep meg nem is fantaziadus de legalabb haszontalan. Mindegy, szeretem a sztár várszot ugyhogy jolesz addig amig vegre megcsinalom a sajat avataromat.:Dcsakhat meglehetosen lusta vagyok.de természetesen ebbol ti semmit nem vesztek és nem is fogtok eszrevenni:D
Elküldve: 2004. 02. 16. 22:52
Semmi gond mister! Remélem olvsóinknak tetszik az, amiket vésel és ez a lényeg! Az avatarodat meg megcsinálom szívesen!

Elküldve: 2004. 02. 16. 23:16
Naja, ugyanezt írtam egy másik topicban ...uccsó hozzászólás 2 hónapos...
Hát igen, a lelkesedés nagy bennem
)). De komolyan, nyugodtan jöhet régi játékról is cikk, csak olyat válasszatok, amit néhányan még játszanak rajtatok kívül. Én még tavaly is gondolkodtam egy Carmageddon (1) végigjátszáson...
)))
Hát igen, a lelkesedés nagy bennem

Elküldve: 2004. 02. 17. 00:41
Ezért hoztam föl a TT-t, mert ahogy itt is olvasgattam, közelsem elfeledett és nem szeretett game.
Elküldve: 2004. 02. 17. 00:55
Nem hiszem, hogy az még érdekelne valakit. De lásd kivel van dolgod, majd megbeszélünk valamit erre!