HWSW Informatikai Kerekasztal: Íróink - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Íróink

#481 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 20. 18:05

Jójó nme szóltam semmit:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#482 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 02. 26. 21:23

Hm... meg modom oszinten, hogy egy ilyen regi jatekleirasos de hosszabb tortenetben en is benne lennek! Eleg nehez nyomon kovetni Myko papat ezugyben, hiszen neki tenyleg csak a legujabb jatekok johetnek szoba! Ami par honapos az mar osreginek szamit nala! :Đ De o a Boss, meg a kersztapa is, ugyhogy egy szot se szolok ezugyben... :-D
Kép

#483 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 26. 22:00

Jah és ha a Keresztapa bosszúja utolér:D De ötlet az megint van csak meg kell valósítani...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#484 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 02. 27. 16:20

Nem kell aggodni a bosszu miatt! En mint mondtam a kozos 5 eves terv celjait szolgalom, alavetem magam a hatalomnak... Kép Nomeg Myko papa csak nem nyiratja ki az egyetlen x-box irojat... Vagy megis? Kép

KépCa$hKép

Kép

#485 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 28. 13:07

Úgyis talá majd valaki mást:DD

#486 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 28. 14:39

Nem bántjuk Cash kollegát elvtársak! ÉLjen az xbox éljen a tesztelés! Kép éljen a készpénz! Kép

#487 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 05. 08:58

Kedves Avium!remelem olvasod ezt! most olvastam warcraftos cikked, nekem tetszik, latszik hogy benne vagy a temaban, meg utana is olvastal, csak egyre nagyon figyelj: helyesírás!!! az ly és j betukkel nagyon hadilábon állsz!:DD javaslom a word helyesírás korrektorát!!! nem bántás,csak jo tanacs, mert amikor idekerultem, akko retee egybol kiosztott, hogy errre figyeljek oda nagyon. a kis lusta...::Đ persze, mert amit en elrontok, azt neki kell kijavitania!:DDDpeace

#488 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 13:14

Kedves Avium!remelem olvasod ezt! most olvastam warcraftos cikked, nekem tetszik, latszik hogy benne vagy a temaban, meg utana is olvastal, csak egyre nagyon figyelj: helyesírás!!! az ly és j betukkel nagyon hadilábon állsz!:DD javaslom a word helyesírás korrektorát!!! nem bántás,csak jo tanacs, mert amikor idekerultem, akko retee egybol kiosztott, hogy errre figyeljek oda nagyon. a kis lusta...::-D persze, mert amit en elrontok, azt neki kell kijavitania!:DDDpeace

Aaaa koszi a jotanacsot. :Đ Tisztaban vagyok ezzel az "aprosaggal". Nemertem miert nem lehet egysegesiteni a j-ket! Gimiben is mindig 2-es voltam nyelvtanbol szal vessetek meg! Kép (masbol is kettes voltam lol) Egyebkent a Word dolog okes, csak ezt meg WordPad-ban irtam, mivel nem vagyok nagy PC-s, igy Office-om sincs, de Emi batyo mar intezkedik, mivel MARATHON / HALO cikkhez Word kell majd, h kepeket tudjak beilleszteni. Ezennel kozlom, h feljovoben van egy tobbreszes (nincs egyenlore konkret terv) Marathon / Halo story/osszehasonlitas/tenyek es felmerulo kerdesek. Szal azt mar majd Word-el hibamentesitem! Kép Kivancsi vagyok mondjuk egy Mark V Mjolnir Cyborg szohalmazt mire akar majd kijavitani. Kép

Av [salalayousuckKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#489 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 05. 15:38

igyvan!!!! lepjunk fel kicsiny anyanyelvunk vedelmenek erdekeben kozosen!!!vilag (de legalabb Magyaroszág) rossze helyesiroi egyesuljetek!!!!:Dle az ly-al !!!! legyen csak j! hejes, nem?:DDa Halo-rol en csak anyit tudok hogy egyszer kiporbaltam de nem fogtam padlot, igy engem ez rendkivuli modon hidegen hagy, viszont a leirast el fogom olvasni, mert az ember egy leirast nem feltetlenul cask azert olvas,hogy tudja hogy mihogymerre, hanem azert is mert szorakoztato, ergo kellemes idotoltes. es miert is ne lehetne az?felteszem, ha ennyire erdekel a tema, akkor franko kis cikkmarathont fogsz rola irni!:DDhalyrá!!! vagyis: hajjrááá!!:Đ

#490 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 22:05

Látogass el az Akció Bunker topicba...Avium bácsi komoly dolgokat írt már ott is le...jó pár oldalakat:D

#491 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 23:01

Jah hering barat jol beszel. Latogasd meg a HALO, Legacy of Marathon topicot. Ott olvashatsz elozetesben eleget. Ezek mind ossze lesznek majd szepen foglalva, kiegeszitve, hisz mindig jon hozza valami uj ami epp az eszembejut, vagy felmerul bennem. (ma is tervezek egy kisebb kutatas vegeredmenyet begepelni).

Av [salalayousuckKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#492 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 00:40

Mellesleg milyen régre nyúlik vissza ez a Halo történet??

#493 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 00:42

Pont a Marathon/HALO topicban fejtegettem ezt az elozo hozzaszolasomban. H a story a Pathways Into Darkness-el indult, amit 92-ben adtak ki.

Av [salalayousuckKép]

#494 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 09:04

92???Tyűha én meg kb a megjelenése óta tudok róla!!

#495 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 10:07

Íróink sajnos anyaghiányban szenvednek, ugyanis eléggé komoly pangás van a piacon...

#496 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 06. 10:09

ja, meg elegge offtopic hagulat van itt is...:DMit szolnatok egy regebbi gyöngyszemhez, a broken sword 3-rol egy kis leirashoz?:Đ Myko mester?

#497 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 10:12

Jöhet, bár tőled a Neverwinter küdetéslemezre várok, nem?

#498 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 06. 10:15

itt van az ajtoban !:DD remelem a het elejen mar tudom kuldeni

#499 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 13:20

Vagy csak az írók panganak?KépKépAzért van pár új játék kint,de ahogy baalint is mondta lehetne régi játékokról is írni,nem?Najó nem 10 évvel ezelőttiekre gondolok,de mondjuk egy 2 hónapos játléknak is van aktualitása!Valamilyen szinten persze:D

#500 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 13:55

Hat a regebbi jatek temaban fog keszulni az osszefoglalo cikk Marathon/HALO rol.

Av [salalayousuckKép]

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.