Íróink
Elküldve: 2003. 11. 15. 23:45
Jogos!Szóval mindenki nyaggassa a GK-s arcokat:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 11. 15. 23:53
InGen! Tudod, manapság alap mindenhol, hogy lehúznak mindent, legyen az film vagy játék, tökmindegy, cska az a lényeg, hogy fikázhassanak! Odáig viszont nem képesek ellátni, hogy némelyik alkotásnak igenis vannak pozitív részei is, csak az már milyen tré, hogy azt mondják valamire, hogy "tetszik". Annyi ilyen köcsög van a neten, hogy az valami borzalom és egyre csak szaporodnak...
#263 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 16. 01:41
hát igen,en is találkoztam pár ilyennel,és foleg ebbol a fajtábol a SG forumon van

Elküldve: 2003. 11. 16. 09:14
Hája, de lehet csak idegesek lesznek. Nem tudom mi a jó megoldás, várni vagy írnogatni...
Elküldve: 2003. 11. 16. 09:45
Irogathattok, várhattok, ilyenetek úccsem lesz 
Ez az én jutalmam a Gk-nél eltöltött hosszú hónapokért és a rengeteg fantasztikus cikkemért, amiből nemsokára kaptok még.

Ez az én jutalmam a Gk-nél eltöltött hosszú hónapokért és a rengeteg fantasztikus cikkemért, amiből nemsokára kaptok még.
Elküldve: 2003. 11. 16. 09:55
Igen-igen manapság nem az a trendi,hogy valamit dicsérjenek,hanem az hogy fikázhassanak!Aki meg jót mer írni valamiről...szépen le van ugatva a feje

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 11. 16. 10:09
Myko! Igen sajnos, csak ennek nem nagyon értem az okát. Miért jó ez akárkinek is? Nem hiszem el, hogy ennyi begyöpösödött kritikus lenne a világon. De az INDEX egyszerűen mindent lehúz, ami a kezébe a kerül! Hónapok óta nem találtam ott filmkritikát, ami ne fikázós lett volna. Most hogyha ők csinálhatják ezt, akkor én miért ne fikázhatnám őket egy cikkben? De igazából a legnagyobb baj mégis az agymosás, amit ezek csinálnak. Mert az egyszeri olvasó elhiszi, amit olvas ezeken a szemét oldalakon, és nemhogy meg sem nézi mondjuk azt a filmet, hanem még terjeszti is, hogy ez bizony mekkora szar, merthogy az INDEX azt írta, hogy... Kell lennie saját véleményednek, de azt a véleményt nem a kritika alapjánn kell kialakítani, hanem a te személyes tapasztalataidból, ugyanis a kritika nem más, mint egy ember személyes és szubjektív véleménye. Egy kritika nem arra való, hogy akárki is véleményt alkosson belőle, az adott termék (játék, film stb.) ismerete nélkül elkönyvelje, hogy ez bizony szar, vagy jó, vagy akármilyen. Egy kritikának a feladata, hogy bemutassa az adott játékot/filmet, olyaninformációkkal gazdagítsa az olvasót, hogy ettől egy kicsit a játék "mögé" lásson, és nem utolsó sorban pedig elgondolkozzon egy kicsit. Egy kritika alapján el lehet dönteni, hogy mondjuk megvegyem-e az adott játékot, de saját vélemény kialakítani kritikából nem lehet, ugyanis az nem a te véleményed, hanem a kritikusé! Ezt mindenki értse meg, és vegye figyelembe, és ne hagyjátok magatokat agymosottá tenni, mert akkor ugyanolyan birkák lesztek, mint a többiek!
Elküldve: 2003. 11. 16. 10:22
InGen!Abszólut igazad van,de aki kicsit is érdeklődik egy játék/film után annak már csak van annyi esze,hogy nem egy helyről szerez be róla infokat!És ezek hatására dönt!Persze az a legjobb,ha saját maga dönti el a saját tapasztalatai alapján!Manapság egyszerűbb másra hivatkozni mint saját véleményt alkotni!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 11. 16. 13:15
Ami még nem teccik, az az, hogy mindíg olyanok írnak fikázos kritikát, akiknek lövésük sincs az adott témáról. Csak egy példa: megjelent egy q3 fun demo, amit egy magyar srác készített első munkaként. Nem volt az az egetverő alkotás, de kezdőtől nagyon is korrekt és jó munka volt. Aki valaha is foglalkozott ilyennel az tudja mennyi munka egy ilyet összerakni. Jópáran megdícsértük, illetve elmondtuk mire figyeljen a következő ilyennél. Azután jöttek olyan figurák akik az életükben ne csináltak még ilyet (sőt szerintem közük sincs a játékhoz) és elkezdtek fikázni, de olyan sikeresen, hogy az alkotó kedve teljesen elment a további demózástól. Ezek után hiába is bíztattuk, azt mondta kész feladta és ennyi volt. Ebbe az a szomorú, hogy amúgy is a béka segge alatt van a magyar quake társadalom nemzetközi megítélésben, de még jól vissza is rántjuk a kiemelkedni próbálokat.
És az ilyen kis fassz***ból lesznek azok a hozzánemértő kritikusok is akik a játékokat, filmeket is kritizálják. Bahhh....
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2003. 11. 16. 14:20
Ezek a quakesek
Mondjuk ez tényleg szomorú...nem tudom nálunk ET-s és Wolfos arcoknál ez nem így megy!Persze nálunk is vannak kivételes barmok,de azokat le kell sz**ni!

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 11. 16. 15:56
Nekem nem ilyen kel, hanem egy egszerű, jól megszojkott 50x50-es de az se jön össze - áááááá
(

Elküldve: 2003. 11. 16. 16:53
Igen, én mindig azt mondtam: magasról szarni kell más véleményére. De tényleg, kurvára nem számít, hogy más mit mond, az a léyeg, hogy azt csináld, amit te jónak látsz. Tudjátok "érezz, ne töprengj, halgass az ösztöneidre".Nagyon felidegesítettek ezek a debil barom idióta kritkák a Forradalmakról, ez az agymosás, ez a "senkinek ne legyen véleménye, ne gondolkozzatok, fogadjátok el, amit mi írtunk, mert ez a szentírás" típusú hozzáállás.
És amikor egy kicsit próbálom erre felhívni a figyelmet (habár nyers módon) akkor meg Lawman is jól lecsesz. Faja.
Frpeter: küldd el az avatart Mykonak és berakja
Elküldve: 2003. 11. 16. 18:00
Nem ez a gond, hanem az, hogy elvileg már be is van rakva, csak épp senki nem látja...
#274 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 16. 18:35
most amikor olvastam amit irtatok,arra készultem,hogy valami rengeteget irjak,de mindenki elmondta amit akartam
a másik az az,hogy ha valaki egy filmrol érdeklodik,akkor nem egy véleménynek hisz,hanem tobb embert kérdezz meg,nem csak neten,hanem éloben is.
Én sem látom az avatarodat sajnos,de ha en kuldok egy-et Mykonak,akkor enyémet is berakná?
Elküldve: 2003. 11. 16. 23:05
Berakja, csak nem fogod látni mint én... Már várok egy ideje sajnos.

Elküldve: 2003. 11. 17. 16:35
Azt még várhatod:)De biztos,hogy valami bug
Friedrich Nietzsche

#277 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 17. 17:02
hát,ha eredményt akarsz,akkor csak várj.De mit ábrázol az,amit elkuldtél hogy rakják be?
Elküldve: 2003. 11. 17. 17:30
Ööö, most láttad csak nem tudod? Mert akkor a kedvenc kutyusomról készített legjobb képem. Ez lett a logom. Ha még nem láttad, akkr Avatarok topicban be van linkelve kétszer is.
Elküldve: 2003. 11. 17. 19:07
Láttuk tényleg cuki

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2003. 11. 18. 08:02
És az én kedvenc unatkozó nagymacskám sincs sehol
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit