HWSW Informatikai Kerekasztal: Alkatrészek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Alkatrészek

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 11. 16. 18:21

Jajajajajajaaaaa....

Szerencsére minden oké,teljesen jol át lehet másdolni amit akarok,csak egy dolog idegesit a progiban,hogy nem látom mit veszek a videora,csak ha rákotom a tv-t is.Nameg a a tv off bill,és tv on bill sem akar menni.Nyomom mint orult,de nem reagál semmit,de ez mondjuk már csak részletkérdés

#82 Guest__*

Elküldve: 2003. 11. 19. 06:22

Na ezzel a tv tools-al most vettem fel eloszor valami 3 orás filmet.Teljen király,csak az egyik video kicsit beszart.VOlt azon egy csik felul,mikor felvettem vele,erre egy torlokazit beraktam,lejátszottam 10 × legalább,beraktam egy masikat,az egesz egy nagy csikozott,es nincs hang.Lehet veszek egy uj torlot,haver szerint media mark-ban lehet 1-2 ezerér kapni.Szerintetek?

#83 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 19. 07:54

Fejtisztító kazettára gondolsz? Mert ha igen akkor annál többet ér ha elviszed egy kis videó szervízbe és ott kipucolják neked az egészet szépen 2000-ért. Egyébként a tisztítókazi inkább 3000 körül van emlékeim szerint, de ez nem biztos.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#84 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 19. 14:32

Marhára meg kell nézni az ilyen tisztítócuccokat, mert többféle elven működnek. Én nagyon körülnéznék, vagy tényleg ez a teljes kipucolás se rossz, csakhát akkor már egyszer szétszedték, és kitudja...

#85 Guest__*

Elküldve: 2003. 11. 19. 15:54

na igen,nem akarom hogy elbaszodjon a video,mert eléggé régi.Es azé lenne jo a kazi,mert az tobbszor lehet majd hasznalni.

#86 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:30

Ha szerintem mág megvan jópár éves, és működik, akkor azt nem kéne szétszedni, mert csaj a baj van belőle. Ilyen régebbi király cuccokat ma meg már nem lehet kapni, meg kell becsülni őket, és itt most nem csak a videora gondolok!

#87 Guest__*

Elküldve: 2003. 11. 20. 06:55

Na igen,persze en is igy vagyok vele.Mondta ezt annak a havernak amelyiknek kéne kazit másolni....és mondta majd megnéziKép

#88 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 20. 14:44

Jaja...Szerenxcsére nekem fater ezzel foglalkozik, és nem engedi hogy szart vegyek és akkor inkább ráfizet!KépKép

A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#89 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 20. 15:38

Na igen, jó ha van ilyen ember a családban. Nálunk faterom is meg én is ilyen elektrnikai emberkék vagyunk úgymond, szal én pl imádok elektronikai cuccokat bevásárolni, úgy mint mondjuk egy nő a butikban Kép, úgyhogy már eléggé tapasztalt vagyok sztem.

#90 Guest__*

Elküldve: 2003. 11. 20. 17:17

na igen,az tényleg jo

#91 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 18:07

Van egy hasznalt Geforce 3 ti 200-am 64 rammal. Szerintetek kb mennyit er ugy realisan? Persze minden meg van hozza, doboz, kiskonyv, cd-k. Na jo a teljesjatekokat behuztamKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#92 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 13:16

Szerintem max 10eFt sajna :Đ

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#93 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 18:57

Kell vkinek egy Saphire radeon x600 pro 256 mg s vga? Pci express-es!!!!!!
ára 17-18 ezer ft.

Sürgösen eladó!!Kép
Disciples 3 fan leszek.... :D

#94 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 21:12

Sziasztok!Van egy elég nagy problemom!A mostani gameket mint PL.:Double Agent-et elkezdem telepíteni,és kiírja hogy data 3 cab nem telepíthető,van még egy pár ilyen game!Átvittem a szomszédhoz,neki pedig felrakta a gameket!A DVD-olvasóm kb. 3 éves,többször megfordult a fejemben hogy lehet hogy nemolvassa a mostani játékokat!Szerintetek mi lehet a gond?Előre is kössz!!!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#95 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 12:01

Sziasztk!

Azon gondolkozok, hogy gépet rakjak össze, vagy vegyek x360-nt. Szóval szeretnék megkérni valakit, hogy kb 70 ezer forintból dobjon össze nekem itt egy középkategóriás pc-t, lehetőleg AMD Nvidia kíséretben. Előre is köszi.

#96 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 14:52

Idézet

Sziasztok!Van egy elég nagy problemom!A mostani gameket mint PL.:Double Agent-et elkezdem telepíteni,és kiírja hogy data 3 cab nem telepíthető,van még egy pár ilyen game!Átvittem a szomszédhoz,neki pedig felrakta a gameket!A DVD-olvasóm kb. 3 éves,többször megfordult a fejemben hogy lehet hogy nemolvassa a mostani játékokat!Szerintetek mi lehet a gond?Előre is kössz!!!Kép
Ínye bazdmeg még erre se válaszoltak! De már nemis kellll!TOM a hibát!!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#97 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 15:22

Idézet

Sziasztk!

Azon gondolkozok, hogy gépet rakjak össze, vagy vegyek x360-nt. Szóval szeretnék megkérni valakit, hogy kb 70 ezer forintból dobjon össze nekem itt egy középkategóriás pc-t, lehetőleg AMD Nvidia kíséretben. Előre is köszi.
ember 70bol kozepkategorias gep???Kép mien joh lenne a vilagKép maradj a x360nal, arra is vannak joh gamek, ott semmi nem akad szep grafon

#98 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 22:50

Idézet

Idézet

Sziasztk!

ember 70bol kozepkategorias gep???Kép mien joh lenne a vilagKép maradj a x360nal, arra is vannak joh gamek, ott semmi nem akad szep grafon
JA!Egy Xbox360 felér egy high end géppel!Azért annyira még a Box-se jó,de megközelíti!

#99 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 27. 06:49

Ki milyen grafikus kártyát ajánlana 30.000,- körüli összegből? (max 40eFt!)
Kép
Kép
Kép

#100 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 11:08

Idézet

Ki milyen grafikus kártyát ajánlana 30.000,- körüli összegből? (max 40eFt!)
Attól függ mire kellene. Irodai, otthoni vagy vmi játékszerűség futattására?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.