HWSW Informatikai Kerekasztal: Szeressük együtt InGent! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szeressük együtt InGent!

#101 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:17

En azert nem kommentaltam, mert ugy lattam annak nem itt a helye. Egy dologban sajnos egyet kell ertenem. Amig nincsenek uj userek addig nincs kinek hirezni szinte. En elolvasom az engem erdeklo cikkeket, de az is igaz, h rohattul nincsenek szem elott. Neha akad meg a szemem rajta, es akkor visszaolvasok alltalaban. Viszont hozza kell fuznom, en mint sima user jottem ide. Az, h idokozben Emi megkert irjak egy cikket WoW-rol, illetve Marathon - HALO temakorben, szoval ezek csak veletlen csusztak be. Nem tervezem, h rendszeres cikkiro legyek, mivel a melom, a zene, es a maganmelok mellett nincs ra idom. Illetve ha azzal foglalkoznek, akkor azt a kapcsolatom banna, amit nagyon nem szeretnek. Nem akarok senkinek a vedelmere kelni, de pl Ca$h-rol tudom, h a munka mellett, tanulnia is kell, szal siman ertheto, h most ev vege elott nem fer bele az idejebe, h cikkeket irjon, amihez persze az kene, h jatszon.. En meg nem mentegetozok, a HALO cikkbol semmi sincs kesz. Egyszeruen meg nem volt idom, es energiam nekiulni. A csaladom eletet olyan dolgok duljak folyamatosan, amikrol nem irhatok, nem is tudnek, es asszem fel se tudnatok fogni. Orulok, ha este leulhetek, irhatok ide picit, aztan amig meg idegrendszerembol es erombol tellik jatszom.. aztan a kovetkezo nap ujra a kaosz. No most nem a problemaimat akarom ratok zuditani, hanem azt akarnam szemlelteni, h mindenkinek lehetnek olyan dolgok az eleteben (ahogy Emi baratunknak is epp *szipp szipp*), amik miatt egyszeruen nem tud foglalkozni az oldallal, akarmennyire is lelkes. En is lelkes vagyok, imadom ezt a helyet, de abban nem tudok most segiteni, h nagyon elobbre lenduljon, ha csak a banner tervezes nem tartozik ide. Azert remelem a promomrol szolo cikkel is sikerult emelni picit a GK fenyet. Nem kacsintok, mert nincs kedvem ennyi szar utan, de remelem ereztetek benne, h joszandekkal irok ilyen hulyeseget...

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#102 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:17

nos emberkek!!

Csak egyket dolgot szeretnek megjegyezni, pl. hogy ezt a hozzaszolast beszurom meg egy par helyre, és nem azert hogy novekedjen a hozzaszolasaim szamat, hanem mert szeretnem, ha mindenki elolvasná aki idejár.

Arrol van szo, hogy a GK az elmult napokban jelentos novekedésnek indult népszeruseg tekintetében, errol a statisztika is tanuskodik. Es ez jo, nagyon jooo! Ezt nektek (meg persze magunknak is;)) koszonhetjuk, és ez még jobb! Különösen nagy tisztelettel tekintek Hering és UnSeen kollégákra, akik toljak a hirezest 10000-el, Avium , aki promocios dolgokban segit minket, sokéves tapasztalataval, és persze mindenki aki idejár! Gyerekek, komolyan mondom, mi vagyunk a leggyorsabbak széles e kishazában, hirek tekintetében, es ez az itt megjeleno lelkesedesnek koszonheto!!!! Hajrá fiuk, a stat meg nőjön, jo lesz ez mint állat!

És kedves Hering kollega engedd meg hogy most hozzad szoljak: szerinted mért van az hogy az elmult napokban enniyvel nött a latogatottság? Ami állandoan valtozik , az a hirek rovat, tehat valoszinuleg azert jarnak ide az emberek, tehat nem ertem miert mondjatok, hogy nincs eredménye a munkatoknak??? az egy dolog, hogy nem kommentaljak a dolgokat, mert az ujaknak még nem volt ideje ideszokni, :Đ tehat nem a forumnal fogjak kezdeni a lapot. Viszont ez megvaltozhat es meg is fog, és ha latjak hogy milyen jo arcok vannak itt is maradnak!

GK RULEZ!!!Kép

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#103 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:28

Én szerintem itt most az a probléma, hogy csináljátok ezerrel, és tényleg egy jó portál lett a GK, csakhogy pl a hírek is igen el vannak dugva sztem, minimum a felső menüsorba be kéne tenni. Továbbá nicns látogatottság sztem, és e miatt az íróknak is elmegy a kedvük, ami érthető is. És ezek után megint rpohadt nehéz lesz őket újra összefogni. Még most be lehetne indítani a dolgot, de ahhoz elég gyorsnak kéne lenni. Én is nyomogatom a reklámokat ahol tudom má január óta,d e sztem nem sok sikere van.

#104 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:32

Ezt az előbb még nem láttam. Szal ha tényleg beindul a dolog, akkor jó lehet a dolog, de asszem erre utaltam az előbb is. Ha viszont többen járnak ide, akkor egyre többen fognak, hogyha mondják egymásnak, hiszen mégiscsak így terjed a leggyorsabban. A hírezéshez meg gratula. Kép

#105 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:38

jaja egy re jobb lesz!:DD örvendünk vala.

FR: sajna ez a design nem birja el az atalakitasok terhét, egyszeruen ujra kellene designolni a dolgot az elejetol, de hat akor inkabb egy teljesen uj lap. el ne kezdjetek megin feszegetni ezt a kerdest!:Đ

egyebkent lattam az uj honlap terveket, és aranyos, nagyon ütni foooog, de ezt csak azert mondtam, hogy örvendjetek, es nem azret, hogy megin panaszkodjatok hogy soha nem lesz belole semmi. Lesz!

#106 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 20:01

Köszönöm, hering nevében is a dícsérő szavakat. Ma eszméletlen jó volt, mert tényleg mi voltunk a leggyorsabbak és ez olyan lökést adott, hogy egyszerűen alig tudtuk abbahagyni Kép. Bocs ha helyenként rövidek is voltak, de a GDC-ről kimondottan csak ilyen hírek érkeztek, a teljes anyagok fordítására meg már nem volt időnk...

Ja ezt nem ide kellett volna írni, de itt beszéltetek róla... ooopss

Jóképű gyerek voltál míg össze nem borzoltad a saját fogaidat :Đ)

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#107 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 03. 25. 21:08

Maximálisan királyok vagytok, és majd jöhetnének hosszabb szövegek is. Ja, és készüljetek az E3-ra :Đ. Mondjuk ott munkamegosztás lesz ezerrel, ott nagyon be fogok segíteni, és felosztjuk a dolgokat.

Ja, és ki fogunk tenni egy kövér linket a főoldalra, ami a hírekhez vezet, hogy majd legalább az E3-kor keményen észrevegyék az emberek.

De ne feledjétek, hogy amíg ti híreztek, mi a háttérben Baalint kollégával azon vagyunk, hogy már a hétvégén kint legyen a Far Cry és az UT2004 cikk.

#108 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 09:47

hat ebben nagyon nincs igazad, egy tesztelés nem igy megy. eloszor is, amit nem látsz, hanem tapasztalati uton kell megszerezned az infot rola (pl.: hogy reagál a progi a tab billentyu ketszeri lenyomására stb.), az sokkal tobb idot vesz igenybe. es ez a lenyeg. mert ha használhatatlan a cucc, ergo irányithatatlan, akor nem sokat ér. aztán, nem árt végignézni a pályákat, hogy lásd a grafikát, mert erre az elozetes kepek nem elegendoek, hogy halljad a hangokat, hogy majd tudd isteniteni. hogy ki tudd probalni multiban, mint ahogy irtad, egy ilyet meg nem is olyan konnyu osszehozni. mert abban ugye egyetertunk, hogy a botokkal kozel sem olyan elmeny jatszani. aztan infot kell gyujteni a jatekorol, az megin nem 2 perc, legvégül az értheto emésztheto olvasmányos formába kell onteni. ez vesz igénybe egy hetet! ha figyelembe vesszuk hogy itt senki nem foállásu iro, azért ez nem rossz eredemény

#109 Felhasználó inaktív   Retee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:32

Na de emberkék. Észnél vagytok ti? Miért nem tesztek ki egyből a főlapra egy egymás anyázásról szóló cikket? Egy kicsit el kéne gondolkozni azon, hogy:

1. Meg lehetne férni egymás mellett.

2. Nem kell ám egymást szeretni, nem szóltok egymáshoz és kész.

3. Ha már mindenképpen szükségét érzitek, hogy fightoljatok, akkor talán LEHETSÉGES lenne, hogy mindezt nem egy publikus részen, hanem mailban, vagy személyesen tegyétek?

(esetleg, az Admin fórumban)

4. Hering: InGeen cikkíró, és nem híríró, ergo miért hírezett volna?

5. Ingen: te meg számolj el magadban 10-ig mielőtt hasonlóra ragadtatod magad.

Üdv:
Retee

#110 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:41

Tudom Mester, elszámoltam, ezért cenzúráztam az üzenetem első felét :Đ

Ritkán látunk Retee, pedig nagy szükség lenne rád, nincs kitől tanulni, neked köszönhetek csomó mindent cikkírás területén, és erre eltűnsz :-D. Pedig nagyon kíváncsi lennék a véleményedre a továbbiakban is a cikkekkel kapcsolatban, meg úgy egyáltalán...

#111 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:42

Baszod, hová lett a hozzászólásom? :Đ

Pedig már kicenzúráztam az első felindulásból írt részt :-D

Ezexerint Reteenek nem teccett :-D

#112 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:45

Retee ezzel csak az a baj hogy EMi mint híríró is számít rá...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#113 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:53

Én nem azt mondtam Ingen komám,hogy ne segíts csak amikor semmi cikkel nem kellett foglalkoznod akkor se segítettél. Marha őszinte ember vagy ha egyik pillanatban azt írod,hogy ohh Hardwiredet is verik meg minden a most törölt üzidben meg az áll,hogy ott jobban szórakozol.Akkor ne olvasdd amit mi írunk és nem kell szörnyülködni.Annyi a két lap közötti különbség,hogy ott hivatásosok dolgoznak,nekik ez a dolguk ez a munkájuk és jól meg is fizetik őket érte!!!Mi nem ülünk a gép előtt napi 10-12 órát így nem tudunk friss hírekkel szolgálni és idünk sincs oldalas híreket írni.Így is napi 2-3 óra meló az amit UnSeennel csinálunk.

Szóval szívesen várom a segítséged illetve várjuk,de amikor MSN-en benyögöd,hogy nincs hozzá kedved akkor ne csodálkozz hogy hideget-meleget kapsz tőlem.

A cikkekről:rendben tévedtem több idő kell a tesztelésre elég nagy hülyeség volt amit írtam.De én általánosságban beszélek.Te a cikkeket tartod előbbre én a híreket.De ez szerintem természetes is mivel te azt én meg ezt csinálom.

Tisztelem amit csinálsz de akkor szerintem mi is elvárhatjuk tőled,hogy tiszteld amit mi csinálunk és ha segítséget kérünk nem azzal indítasz,hogy NINCS KEDVEM.Nem én állítalak be hírírónak,hanem Myko és ezt az egyik topicban le is írta.Akkor meg jogosan várom el a segítséget tőled,nem??A többit MSN-en...ha gondolod!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#114 Felhasználó inaktív   Retee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:57

Asszem ezt a híríró vitát is be kéne mostmár fejezni.

Kedves Hering:

1. A HardWired non-profitos, ergo ingyen írnak a srácok.

2. A Gk nem kimondottan hírsite, tehát felesleges 20 embernek dolgoznia - főként, hogy az ideális létszám, bármilyen meglepő is legyen, nem 20 fő, hanem 3-4.

3. Elég legyen a kicsinyes hülyeségekből, zárjátok le már a végre a témát. Mindenki a saját munkájáról niylatkozzon, és azzal törődjön, ami a dolga.

#115 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 16:05

Retee:

Akkor nem pénzelik őket,de nekem akkor sincs erőm esténként oldalakat írni.3-4 fő igen az tényleg jó lenne.Tudod milyen szar amikor azt látod hogy este fél 7kor nincs kint még friss hírr és neked kell egyedül hírezned???2-n csináljuk és ne mond,hogy 2 ember is elég,mert nem IGAZ!!!Tudom híreztél és több tapasztalatod is van.Egy valami megfigyelhető.Amióta GK-n hírek vannak,azóta érdekes módon HCG napi 10-15 hír van.Azelőtt 3-4 volt.Ez jelent valamit nem??????

Részemről lezárva!

#116 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 03. 26. 16:07

Na igen, csak az a gond, hogy Emi mindent lokális mindenes számít rám.

Retee tanusíthatja a régi levlistás nyomulásból, hogy RENGETEG mindent kitaláltam én már a GK-ra, amivel fel lehetne dobni, tartalmasabbá lehetne tenni az oldalt, de baszott akár az egyiket is megvalósítani. Nem tudom mire föl ilyen konzervatív.

Áááá na mind1.

#117 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 26. 21:47

Ez már tényleg szörnyű amit csináltok. Kép Már egy másik topicban leírtam, ez hihetetlen....csak ez folyik mindenhonnan, és mindenki széthúz, elmegy, abbahagy, besértődik, megmagyaráz... roszzabbak vagytok mint a lányok Kép, de komolyan, pedig mi sem vagyunk egyszerűek Kép

#118 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 21:56

Ez a dolog már régóta feszül, és most pattant ki nekem köszönhetően. De ha később robban ki, lehet még nagyobbat szólt volna. Sztem még pár nap, megbeszéljük, kitárgyaljuk, aztán újra csend lesz. De remélem sikerül valamin változtatni.

#119 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 26. 22:07

Előre elnézést, az egyszavas hozzászólásért.

ÁMEN

Úgy legyen..

Ez végül is több lett, de a lényeg csak egy szó. Kép

#120 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 03. 26. 22:29

Igen, és egy olyan GK lesz, ami sokkal jobb a jelenleginél.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.