En azert nem kommentaltam, mert ugy lattam annak nem itt a helye. Egy dologban sajnos egyet kell ertenem. Amig nincsenek uj userek addig nincs kinek hirezni szinte. En elolvasom az engem erdeklo cikkeket, de az is igaz, h rohattul nincsenek szem elott. Neha akad meg a szemem rajta, es akkor visszaolvasok alltalaban. Viszont hozza kell fuznom, en mint sima user jottem ide. Az, h idokozben Emi megkert irjak egy cikket WoW-rol, illetve Marathon - HALO temakorben, szoval ezek csak veletlen csusztak be. Nem tervezem, h rendszeres cikkiro legyek, mivel a melom, a zene, es a maganmelok mellett nincs ra idom. Illetve ha azzal foglalkoznek, akkor azt a kapcsolatom banna, amit nagyon nem szeretnek. Nem akarok senkinek a vedelmere kelni, de pl Ca$h-rol tudom, h a munka mellett, tanulnia is kell, szal siman ertheto, h most ev vege elott nem fer bele az idejebe, h cikkeket irjon, amihez persze az kene, h jatszon.. En meg nem mentegetozok, a HALO cikkbol semmi sincs kesz. Egyszeruen meg nem volt idom, es energiam nekiulni. A csaladom eletet olyan dolgok duljak folyamatosan, amikrol nem irhatok, nem is tudnek, es asszem fel se tudnatok fogni. Orulok, ha este leulhetek, irhatok ide picit, aztan amig meg idegrendszerembol es erombol tellik jatszom.. aztan a kovetkezo nap ujra a kaosz. No most nem a problemaimat akarom ratok zuditani, hanem azt akarnam szemlelteni, h mindenkinek lehetnek olyan dolgok az eleteben (ahogy Emi baratunknak is epp *szipp szipp*), amik miatt egyszeruen nem tud foglalkozni az oldallal, akarmennyire is lelkes. En is lelkes vagyok, imadom ezt a helyet, de abban nem tudok most segiteni, h nagyon elobbre lenduljon, ha csak a banner tervezes nem tartozik ide. Azert remelem a promomrol szolo cikkel is sikerult emelni picit a GK fenyet. Nem kacsintok, mert nincs kedvem ennyi szar utan, de remelem ereztetek benne, h joszandekkal irok ilyen hulyeseget...
Av [salalausuk]