Milyen igazad van csak egy olyan hülye gyerek hiszi el, hogy a Doom 3 aug 3-án kijön mint amilyen TE vagy!!
Szeressük együtt InGent!
Elküldve: 2004. 06. 25. 09:01
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 06. 26. 00:18
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2005. 06. 18. 23:21
Idézet
Milyen igazad van csak egy olyan hülye gyerek hiszi el, hogy a Doom 3 aug 3-án kijön mint amilyen TE vagy!!
Mikor is jött ki a DOOM3?

Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2005. 06. 19. 12:34
Micsoda topiiiic 
I
InGen

I

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 19. 13:06
Ez király volt, Avi ... 
Személyesen látva néhány dolgot, nem csodálkozom, hogy régtől fogva van ilyen topik!!

Személyesen látva néhány dolgot, nem csodálkozom, hogy régtől fogva van ilyen topik!!

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 06. 19. 13:48
Ööö a régi szép idők
döbbenet belegondolni is, milyen fiatalon kerültem ide a nagyok közé a GK-hoz. Most sem vagyok sokkal idősebb (2 év pluszba ugye ha jól emléxem) de az egóm az nem csökkent, csak kicsit megfontoltabban szólongatok hozzá újabban a dolgokhoz. Ezt a topicot sem én szedtem elő, de ha már így fennvan

Elküldve: 2005. 06. 19. 17:13
Idézet
Ööö a régi szép idők
döbbenet belegondolni is, milyen fiatalon kerültem ide a nagyok közé a GK-hoz. Most sem vagyok sokkal idősebb (2 év pluszba ugye ha jól emléxem) de az egóm az nem csökkent, csak kicsit megfontoltabban szólongatok hozzá újabban a dolgokhoz. Ezt a topicot sem én szedtem elő, de ha már így fennvan

Szvsz nem tűntél nagy arcnak személyes találkozásunkkor. Vagy csak nem láttam eleget belőled ... ?

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 06. 19. 17:32
Idézet
Szvsz nem tűntél nagy arcnak személyes találkozásunkkor. Vagy csak nem láttam eleget belőled ... ?

hwsw staff
Elküldve: 2005. 06. 19. 17:57
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 19. 18:37
Idézet
Idézet
Bevallom 

Elküldve: 2005. 06. 19. 19:56
Idézet
Idézet
Idézet
Bevallom 

hwsw staff
Elküldve: 2005. 06. 19. 20:57
Idézet
Ingen inmáron rövid hajjal hódít! 

És itt most kihasználom az alkalmat - elnézést, ha off lennék -, hogy egy nagy HELLÓ-val üdvözöljem helloszabi-t (asszem' ezen még nem vagyunk túl), mint FÖLDIMET (Oh.)

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:12
Idézet
Syb kedves! Fodrásznál volt, nem plasztikai sebésznél!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:19
Idézet
Idézet
Ingen inmáron rövid hajjal hódít! 

És itt most kihasználom az alkalmat - elnézést, ha off lennék -, hogy egy nagy HELLÓ-val üdvözöljem helloszabi-t (asszem' ezen még nem vagyunk túl), mint FÖLDIMET (Oh.)

Hmm hát sokan mondták hogy nehéz megválni, ilyesmi, de nálam semmi lelki fordulat nem volt. Egyszerűen annyi volt a dolog, hogy ahogy jött a meleg, éreztem hogy ez a hajszerkezet így iszonyatosan meleg, és nem lesz ez jó így nekem, ezen kívül pedig utáltam foglalkozni vele. Idegesített hogy felkelek és hosszú idő kell ahhoz, hogy emberi formára hozzam a hajam, ami ráadásul nem mindig sikerült. Meg aztán a vélemények sem voltak egyezőek. Anyámnak pl. nagyon nem tetszett, anyám barátnője szerint viszont sokkal férfiasabb voltak úgy, most meg olyan kisfiús, de nem baj, ahogy Eminek is mondtam, hiszen még kisfiú vagyok

Szóval ezek után döntöttem úgy, hogy szépen el a fodrászhoz, mondtam hogy rövidet szeretnék, mire elém rakott csomó képet. Ráböktem arra a képre, amelyik úgy nézett ki mint Mulder ügynök az X akták nagyfilmben, és mondtam hogy olyat szeretnék

A konszolidált külsővel kapcsolatban: ezek után még szebb vagyok mint eddig

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:25
Idézet
, de egyébként is ... Illetve nagyon tetszik, amit eddig műveltél az oldallal, gratula, és csak így tovább! 

hwsw staff