HWSW Informatikai Kerekasztal: Szeressük együtt InGent! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szeressük együtt InGent!

#181 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:28

OH, mint Orosháza! Nos, ha azt vesszük, hogy édesanyám orosházán született és élt, akkor mondhatom, hogy igenis baró, hiszen így én is részben földitek vagyok! Kép

#182 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:28

Idézet

Innentől kezdve Agent-X Ingen leszel...
Na ez tetszik :Đ

#183 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:30

Az EVIL C72 droid sem volt rossz ám! Kép

#184 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:34

Idézet

OH, mint Orosháza! Nos, ha azt vesszük, hogy édesanyám orosházán született és élt, akkor mondhatom, hogy igenis baró, hiszen így én is részben földitek vagyok! Kép

Hát ez van. Orosháza rules the world. Mindenhol ott vagyunk Kép
hwsw staff

#185 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:41

Idézet

Nem, de már kezdtem unni :Đ

#186 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:46

Idézet

Idézet

Nem, de már kezdtem unni :Đ
Épp ezért lett kitalálva az Agent-X dolog:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#187 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 22:06

Ha nem vágattad volna le, akkor maradtál volna Evil Droid!

#188 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 19. 22:53

Idézet

Ha nem vágattad volna le, akkor maradtál volna Evil Droid!
Az agent x sokkal jobb :Đ

#189 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 00:50

Micsoda hullámot indítottam el megint... Persze kérdésemre válasz nem jött! Kép
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#190 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 12:55

InGen:

Köszönöm, hogy így részletesen leírtad, mi vezetett ehhez a drasztikus lépéshez. Kép

Ami a csúfolódókat illeti, csak az irigység beszél belőlük, ne hallgass rájuk!! Kép

Illetve első lépésben az a fontos, hogy magadnak tetsszél az új frizóval, utána jöhet mindenki más! Kép

helloszabi:

Jaji, hogy "mindenhol ott vagyunk", ez IGAZ, de hogy Orosháza rulez the world ... azért nem akkora ász hely ez (én sem ok nélkül készülök elhagyni) - bár termett ezen a fán néhány pompás gyümölcs, innen nézve pedig van némi igazság a dologban. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#191 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:24

Jaj drága Syb, ők nem irigykednek, meg gúnyolódnak, simán csak baszogatnak mert ez a megszokott, és én is baszogatom / baszogattam már őket eleget Kép csinálhatok akármit, egészen addig baszogatni fognak ameddig nem leszek valami hosszúcombú szőke nő, tökmind1 milyen hajam van Kép Kép

Egyébként tetszik persze, dehát főleg Emi vett rá a rövid hajra, aztán szerintem is sokkal jobb, meg nem is olyan meleg, meg aztán Shifty sokkal rondább meg dagadtabb mint én Kép Baalintról ne is beszéljünk. Kép Kép

Megválni nem volt nehéz a hajamtól igazából.. mindig is rövid hajam volt, és azt hiszem ezután is az lesz :Đ

#192 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:35

Idézet

Jaj drága Syb, ők nem irigykednek, meg gúnyolódnak, simán csak baszogatnak mert ez a megszokott, és én is baszogatom / baszogattam már őket eleget Kép csinálhatok akármit, egészen addig baszogatni fognak ameddig nem leszek valami hosszúcombú szőke nő, tökmind1 milyen hajam van Kép Kép

Egyébként tetszik persze, dehát főleg Emi vett rá a rövid hajra, aztán szerintem is sokkal jobb, meg nem is olyan meleg, meg aztán Shifty sokkal rondább meg dagadtabb mint én Kép Baalintról ne is beszéljünk. Kép Kép

Megválni nem volt nehéz a hajamtól igazából.. mindig is rövid hajam volt, és azt hiszem ezután is az lesz :Đ
Az lehet hogy testesebb vagyok Nálad, de hogy rondább is?KépKép Kapsz Te ha talizunk EMinél...előbb Baalint majd én verlek megKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/071.gif
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#193 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:43

Idézet

Idézet

Az lehet hogy testesebb vagyok Nálad, de hogy rondább is?KépKép Kapsz Te ha talizunk EMinél...előbb Baalint majd én verlek megKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/071.gif
Kevesek vagytok ti ahhoz, hogy egy ilyen kigyúrt action herot mint én megérintsetek https://forum.hwsw.h...default/087.gif aztán lehet hogy ki kéne egyeznünk inkább abban, hogy vendégeim vagytok 1-1 sörre https://forum.hwsw.h...default/071.gif

#194 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:04

Idézet

Kevesek vagytok ti ahhoz, hogy egy ilyen kigyúrt action herot mint én megérintsetek Kép aztán lehet hogy ki kéne egyeznünk inkább abban, hogy vendégeim vagytok 1-1 sörre Kép
na mi van? ENNYIRE nagy darabok?Kép

#195 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:57

Idézet

Idézet

Kevesek vagytok ti ahhoz, hogy egy ilyen kigyúrt action herot mint én megérintsetek Kép aztán lehet hogy ki kéne egyeznünk inkább abban, hogy vendégeim vagytok 1-1 sörre Kép
Ha tudnád mekkorákKépKépInGen kis fogpiszkálló hozzánk képest!

#196 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 01:07

Mi ti már taliztatok? És engem meg se hívtatok? Nagy 205 centis 110 kilós kigyúrt állatot? KépKép
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#197 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 07:54

Idézet

igen, ennyire Kép
na jo nem nagy, csak izmosKép
C72es evil droid te meg nyugizz, mer nem kapsz olajat. se lecsotKép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#198 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 08:17

Idézet

Mi ti már taliztatok? És engem meg se hívtatok? Nagy 205 centis 110 kilós kigyúrt állatot? KépKép
Te leszel az utolsó akit meghívunkKépKépKép

#199 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 10:33

InGen, veszélyesen provokálod itt a Nálad nagyobbakat és erősebbeket, nem is vitás - a helyedben én már elkezdenék félni attól, hogy megvernek, vagy - még rosszabb! - nem kapok lecsót, vagy - annál is rosszabb! - vodka-narancsot ... !! Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#200 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 21. 11:58

Idézet

InGen, veszélyesen provokálod itt a Nálad nagyobbakat és erősebbeket, nem is vitás - a helyedben én már elkezdenék félni attól, hogy megvernek, vagy - még rosszabb! - nem kapok lecsót, vagy - annál is rosszabb! - vodka-narancsot ... !! Kép
Valamit nagyon félreértettél Dear Syb. Ők csak dagadtabbak, de nem erősebbek mint én. Sőt asszem magasabb is vagyok náluk Kép

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.