Szeressük együtt InGent!
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:28
OH, mint Orosháza! Nos, ha azt vesszük, hogy édesanyám orosházán született és élt, akkor mondhatom, hogy igenis baró, hiszen így én is részben földitek vagyok! 

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:34
Idézet
OH, mint Orosháza! Nos, ha azt vesszük, hogy édesanyám orosházán született és élt, akkor mondhatom, hogy igenis baró, hiszen így én is részben földitek vagyok! 

hwsw staff
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:41
Idézet
Az EVIL C72 droid sem volt rossz ám! 

Elküldve: 2005. 06. 19. 21:46
Idézet
Idézet
Az EVIL C72 droid sem volt rossz ám! 

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 19. 22:53
Idézet
Ha nem vágattad volna le, akkor maradtál volna Evil Droid!

Elküldve: 2005. 06. 20. 00:50
Micsoda hullámot indítottam el megint... Persze kérdésemre válasz nem jött!

Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2005. 06. 20. 12:55
InGen:
Köszönöm, hogy így részletesen leírtad, mi vezetett ehhez a drasztikus lépéshez.
Ami a csúfolódókat illeti, csak az irigység beszél belőlük, ne hallgass rájuk!!
Illetve első lépésben az a fontos, hogy magadnak tetsszél az új frizóval, utána jöhet mindenki más!
helloszabi:
Jaji, hogy "mindenhol ott vagyunk", ez IGAZ, de hogy Orosháza rulez the world ... azért nem akkora ász hely ez (én sem ok nélkül készülök elhagyni) - bár termett ezen a fán néhány pompás gyümölcs, innen nézve pedig van némi igazság a dologban.
Köszönöm, hogy így részletesen leírtad, mi vezetett ehhez a drasztikus lépéshez.

Ami a csúfolódókat illeti, csak az irigység beszél belőlük, ne hallgass rájuk!!

Illetve első lépésben az a fontos, hogy magadnak tetsszél az új frizóval, utána jöhet mindenki más!

helloszabi:
Jaji, hogy "mindenhol ott vagyunk", ez IGAZ, de hogy Orosháza rulez the world ... azért nem akkora ász hely ez (én sem ok nélkül készülök elhagyni) - bár termett ezen a fán néhány pompás gyümölcs, innen nézve pedig van némi igazság a dologban.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 06. 20. 18:24
Jaj drága Syb, ők nem irigykednek, meg gúnyolódnak, simán csak baszogatnak mert ez a megszokott, és én is baszogatom / baszogattam már őket eleget
csinálhatok akármit, egészen addig baszogatni fognak ameddig nem leszek valami hosszúcombú szőke nő, tökmind1 milyen hajam van

Egyébként tetszik persze, dehát főleg Emi vett rá a rövid hajra, aztán szerintem is sokkal jobb, meg nem is olyan meleg, meg aztán Shifty sokkal rondább meg dagadtabb mint én
Baalintról ne is beszéljünk.

Megválni nem volt nehéz a hajamtól igazából.. mindig is rövid hajam volt, és azt hiszem ezután is az lesz

Egyébként tetszik persze, dehát főleg Emi vett rá a rövid hajra, aztán szerintem is sokkal jobb, meg nem is olyan meleg, meg aztán Shifty sokkal rondább meg dagadtabb mint én

Megválni nem volt nehéz a hajamtól igazából.. mindig is rövid hajam volt, és azt hiszem ezután is az lesz

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:35
Idézet
Jaj drága Syb, ők nem irigykednek, meg gúnyolódnak, simán csak baszogatnak mert ez a megszokott, és én is baszogatom / baszogattam már őket eleget
csinálhatok akármit, egészen addig baszogatni fognak ameddig nem leszek valami hosszúcombú szőke nő, tökmind1 milyen hajam van

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:43
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:04
Idézet
Kevesek vagytok ti ahhoz, hogy egy ilyen kigyúrt action herot mint én megérintsetek
aztán lehet hogy ki kéne egyeznünk inkább abban, hogy vendégeim vagytok 1-1 sörre 

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:57
Idézet
Idézet
Kevesek vagytok ti ahhoz, hogy egy ilyen kigyúrt action herot mint én megérintsetek
aztán lehet hogy ki kéne egyeznünk inkább abban, hogy vendégeim vagytok 1-1 sörre 

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 21. 01:07
Mi ti már taliztatok? És engem meg se hívtatok? Nagy 205 centis 110 kilós kigyúrt állatot? 

Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2005. 06. 21. 07:54
Idézet
na mi van? ENNYIRE nagy darabok?

igen, ennyire

na jo nem nagy, csak izmos

C72es evil droid te meg nyugizz, mer nem kapsz olajat. se lecsot

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 06. 21. 08:17
Idézet
Mi ti már taliztatok? És engem meg se hívtatok? Nagy 205 centis 110 kilós kigyúrt állatot? 

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 21. 10:33
InGen, veszélyesen provokálod itt a Nálad nagyobbakat és erősebbeket, nem is vitás - a helyedben én már elkezdenék félni attól, hogy megvernek, vagy - még rosszabb! - nem kapok lecsót, vagy - annál is rosszabb! - vodka-narancsot ... !!

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 06. 21. 11:58
Idézet
InGen, veszélyesen provokálod itt a Nálad nagyobbakat és erősebbeket, nem is vitás - a helyedben én már elkezdenék félni attól, hogy megvernek, vagy - még rosszabb! - nem kapok lecsót, vagy - annál is rosszabb! - vodka-narancsot ... !!